Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyam, hazadem ve mervem Chnb ile konuştuk, 20 gün kadar buradaymış büyük ihtimalle. Müsait olursa gelmek istediğimizi söyledim. Bekliyor bizi Eve çıktığında tekrar konuşup günü ayarlayalım inşaallah. Büyük ihtimalle hafta sonu olur, hafta içi akşam benim o tarafa gelmem çok zor maalesef

Ahmet ardanın fotoğrafına bakmaya doyamıyorum maşallah sübhanallah
Rabbim ne güzellikler yaratıyor az öncede eşime gösterdim oda bayıldı

Anladım canımm tabi türkiye gibi degil oradaki durumlar..Alttan muayene etmesi bence daha iyi,benim doktorum ultrosonla bakıp gönderiyor

Canım maşallh çok sevindim
Hep böyle gider inşallahhh..
Bebişlerin kilosuda çok iyi bak ben sana demiştim
Sen akayda hangi doktora gidiyordun delikız?
Ora hakkında düşüncelerin nasıldı?Bide tolga ecemiş diye bir doktor varmış orada tanıyormusun?

Kız keşke ben en son dogursam,Ama bu sancıyla ve rahim agzım incelmiş durumdayken 36.haftaya gelirsin ondan sonrasındada 38.haftayı hedefliyorum dedi..Hayırlısı olsun tabi ama bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi..
Allahım yavrularımızı korusun
Bide ben gideyimde hastaneye allahın izni ile hayırlı haberlerle geleyim inşallahhhh..

incim geçmiş olsun inşaAllah bütün engeller teker teker yolundan çkilecekler.sonrada gelsin bebeişler.hem önümüzdeki gurup doğursun sonra bizler sıraya girecez dimi hamilesiz kalmaısn topiğimiz.

Sağol canım amin inşaallah... Bu topikte herkes kuzusuna kavuşsun hayırlısıyla sonra yeni bir topik açalım

Haber verdiğin için çok sağol canım inşallah
eşimle şuan cebelleştim ve kazandım bende geliyorum inşallah oleyyy

Ama ben gözümle göreceğim elimle bırakacağım dedi
bende nerenle bırakırsan bırak banane dedim
bu da iyice paronoyaklaştı valla

Allah izin verirse doğum yapmış arkadaşımı 3 hamile arkadaşımla birlikte görmeye gideceğim. Elinizi sürtersiniz artık bana

O da gelsin? Chnb'nin de eşi buradaymış, tanışırlar dedi.

Kız kuyruk gibi zaten peşimi bırakmaz var ya uff bi rahat rahat arkadaşlarımlada görüşemeyeceğim
Kapıda beklerim dedi 5 dakika oturursun diyo 6. dakikaya müsade yok diyo beni huylandırıyo

Kız kuyruk gibi zaten peşimi bırakmaz var ya uff bi rahat rahat arkadaşlarımlada görüşemeyeceğim
Kapıda beklerim dedi 5 dakika oturursun diyo 6. dakikaya müsade yok diyo beni huylandırıyo

Yok artık
5 dakika ne ya Dur bak sen onu kandır, o da gelsin, beyler sohbete daldı mı o 5 dakika olur sana 2 saat

Allah izin verirse doğum yapmış arkadaşımı 3 hamile arkadaşımla birlikte görmeye gideceğim. Elinizi sürtersiniz artık bana

Aaa evet öyle oldu ya konuşuyorduk hazadenin bebeğini görmeye giderken inci ben akasya hamile oluruz diye
inş sende hazadeye giderken hamile olacaksın
elimize sürteriz karnımızıda

Yok artık
5 dakika ne ya Dur bak sen onu kandır, o da gelsin, beyler sohbete daldı mı o 5 dakika olur sana 2 saat

Yok canım beni oynatıyor öyle
aynen valla erkeklerin çeneleri kadınların çenelerinden daha düşük
ha bende onu soracaktım hemen gelmiş mi Nesrin ablanın eşi
ama ilk doğduğu anı yakalayamamıştır
telefondaysan hala çok selamımı söyle

Onlara sorarsan da biz çok konuşuyoruz
Dün akşam gelmiş canım, doğuma yetişememiş acil olduğu için.
Yok telefonu kapattık. Arda Bey yaygarayı bastı açım diye

Onlara sorarsan da biz çok konuşuyoruz
Dün akşam gelmiş canım, doğuma yetişememiş acil olduğu için.
Yok telefonu kapattık. Arda Bey yaygarayı bastı açım diye

Anladım canım
ayy ciddi misin nasıl ağlıyorduu ağlama sesi bile öyle güzel gelir ki insanaa
tosun paşamızz acıkmış mıı:):)

Anladım canım
ayy ciddi misin nasıl ağlıyorduu ağlama sesi bile öyle güzel gelir ki insanaa
tosun paşamızz acıkmış mıı:):)

Önce hafiften mıkırdanmaya başladı sonra yavaş yavaş arttı ses, en sonunda bir bağırdı anne kapat telefonu benimle ilgilen der gibi

incim ben çıkıyorum canım çok uykum geldi
görüşürüz öptüm seni hayırlı geceler allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…