Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

gidince iyice sevelim bari inşallah tabi o miniklikle kucağımıza almayı becerebilirsek:26:

Alırsın canım neden alamayasın. Ben hiç korkmam, doğum yapan arkadaşlardan bayağı alışkınım

Görüşürüz tatlım. Sana da hayırlı geceler canım. Öpüyorum.

Son düzenleme:

Canım aynen ben de hafta içi gidemem. Bana da haftasonu uyar.

Kız kuyruk gibi zaten peşimi bırakmaz var ya uff bi rahat rahat arkadaşlarımlada görüşemeyeceğim
Kapıda beklerim dedi 5 dakika oturursun diyo 6. dakikaya müsade yok diyo beni huylandırıyo

Mervem benimki de aynısını yaptı İncimi görmeye gittim. 5 dakka oturtmadı. Lafı resmen ağzımıza tıktı. Gerçi yola çıkacaktı. O yüzden çok kızamadım ama ben bir dahakine kocasız geleceğim diye lafımı da çarptım

Son düzenleme:
Kızlarrr günaydınnnn
Dün gece uyutmadı yavrum şeyime şeyime tekmeler attı
Eşimde yine izne ayrılamıyormuş zaten
Bıktım artık yanlızlıktan,sabah aradım anneme agladımmm
Annemde üzülme kızım gelicem ben dedi

Bu arada eşimin arkadaşı aradı,50 gün önce çocukları olmuştu ,chiccodan 450 tlye beşik almışlar hiç kullanmamışlar size hediye edelim ddedi..Bende tamam dedim
Gerçi onların erkek ama idare edicez artık

Günaydın canım

Yaramaz kıza bak sen. Daha şimdiden başlamış yaramazlıklarına Doğsun sen de poposuna şaplak atarsın annesi Yalnızlık çok zor. Çok iyi bilirim canım. Benim de eşim 15 günlüğüne Erzuruma kursa gitti. Ben de yalnızım. Ama benim de annem pazartesi gelecek. Sağolsun yine hızır gibi yetişti. Bu arada banka dedin mi duracaksın. Çok acımasızlar maalesef

Çok yaramaz teyzesi sorma yerinde duramıyor
Ayy keşke benmde annem gelebilse yaa ne kadar mutlu olurum ama gelemz kız kardeşim var okula gidiyor
Bankalardan nefret ediyorum inanki akasyam..
Bak ikidir müdürü izin için tarih veriyor sonra vazgeçiyor

yine mi canım yaaaaaaaaaaa

çok üzüldüm bir de eşinin psikolojisini düşün

çalışmak zulüm gelir onu valla

senin yatman gerekmiyormu canım yanında biri olması gerekmezmi

çok dikkatli olman lazım çünkü senin

Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .
Tamam cnm banada uyar hafta sonu haberleşelim gidelim.
Ama ben gözümle göreceğim elimle bırakacağım dedi
bende nerenle bırakırsan bırak banane dedim
bu da iyice paronoyaklaştı valla
Aman oda ne kıskançmış ayolll :)))
Allah izin verirse doğum yapmış arkadaşımı 3 hamile arkadaşımla birlikte görmeye gideceğim. Elinizi sürtersiniz artık bana
Sen hiiiççç merak etme incim :)))
Aaa evet öyle oldu ya konuşuyorduk hazadenin bebeğini görmeye giderken inci ben akasya hamile oluruz diye
inş sende hazadeye giderken hamile olacaksın
elimize sürteriz karnımızıda
minn inşallahhh mervem

Ağlama kuzum napalım eylül bebek dogsun artık yanlız kalmazsın inşallah ...
Vallahi cnm çok iyi denk gelmiş güle güle sağlıkla kullansın eylül bebek ..
Ahh cnm bende sabaha kdr uyumadım varyaa tekmeler yüzünden inada bindi o vuruo ben vuruorum :)))

Akasyam Allah kavuştursun

Hazademmmmm

Nazcım güle güle kullansın Eylül İzin işi de bir an önce hallolur inşaallah.

Son düzenleme:

Zaten en çokta onun için üzülüyorum ,bölge müdürlügünde oldugu için 2 haftada 1 izin yapabiliyor..Uzun zamandırda dogru düzgün dinlenemedi zaten
Ben sürekli yatıyorum kuzumm,sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum..Yemegi dışardan söylüyorum ,ablam bizdeydi yeni gitti zaten...
Tek başına olup bide üstüne sürekli yatmak bunaltıyor insanı

Hazadem psikolojim bozuldu yatmak çok kötü bişey..
Kız bizim bebekler çok haraketli dogduklarında düşünemiyorum,fırtına olup çıkarlar kesin
Benmkide gece çok hareketli oluyor kıpır kıpır
Aman boşver hareketli olsunlarda biz razıyız

Mattikkaaaaaa
Mis kokulumuz ne yapıyor?Büyümüştür şimdi bıdık,yeni resimlerini koysanda baksak kuzucugumuza

Evet incimmm çok boşladı herkes burayı
Ben hiç gitmiyorummm hep burdayımm,malum hep yatınca ya kadın programı izliyorsun yada internete giriyorsun..
Sen nasılsın canımmm agrın sızın yok demi?

Nerede bu millet Akşam üzeri toplaşır herkes
Bende de durum farklı değil canım. Pek kalkamıyorum yerimden. İyiyim şükür. Hafif bir kanama başladı onun dışında bir şey yok.

Mattikkaaaaaa
Mis kokulumuz ne yapıyor?Büyümüştür şimdi bıdık,yeni resimlerini koysanda baksak kuzucugumuza

büyüdü büyüdü her dk onla ilgileneyim diye bekliyo, okuyorum ama yazmaya vakit bırakmıyo bana
resimler büyük geliyo siteye ya küçülteyim dedim araya bişey girdi kaldı.

sizin bu bebişler uyutmıcak kadar nasıl tekmeliyo ya, oğluş da tekmelerdi gece boyu, ama uyurdum ben uykumda hissederdim tekmeleri.
vakit varken uyuyun tekmelere fln bakmayın
hamileyken fosur fosur uyudum iyi ki uyumuşum şimdi uykular hep yarım

ne çok uyku yazmışım bi msjda dervişin fikri neyse zikri o olurmuş
hamileyken bugünlerin tadını çıkarın uyuyun diyenlere sinir olurdum, şimdi anladım

Bende de durum farklı değil canım. Pek kalkamıyorum yerimden. İyiyim şükür. Hafif bir kanama başladı onun dışında bir şey yok.

sonuç ne zaman çıkıcak incim
eve çıktın de mi, hastanede misin yoksa.

arda bebeği görmeye biz de gelsek keşke oğluşla, çok uzaksınız yaa

Canımm valla bende pek aldırmayıp uyuyordum ilk zaman ama şimdi uyanıyorum,çok derinden hissediyorum tekmelerini..Birde paranoyak oldum sanırım en son olaydan sonra sürekli tedirgin bi şekilde uyuyup uyanıyorumm..
Sen uykuya hasret kalmışsın canım belli
Banada herkes aynısını diyor
Müsait oldgunda resmini koyda görelim annesi..
Bide sana bişey sorucam canım bebege ne kadar eşya aldın sen?Ben dha bi hastane çıkışı aldım ne alsam bilmiyorum..Zaten şu durumda hep internetten söyliycem çıkamadıgım için..

Evet canımmm toplanırlar..Senle aynı kaderi paylaşıyoruz şu anda heralde incim,ikimizde yatıştayız

naz resim yükledim canım.
ilk 1 ay giyeceklerini lazım olacakları al hep. hastane çıkışlarınının bile kalıpları farklı farklı oluyo bebek doğmadan çok çok almamak lazım.
sonra yazayım oğlan ağlıyo

merhaba arkadaslar bu ay tedaviye baslarım dıyodum ama genetık sonuc 1bucuk ayı bulur dedıler hayırlısı artık anlamadıgım zten benım genetık tahlılım vardı ucret olarak 600 cıvarı tutmustu esımle benım ama pgt yaptırmak ıcın gıttık gecen hafta tekrar genetık tahlıl ıstedı 35 tl tuttu fıyatı aradım dun sonuc gelmıstır belkı dıye cunku ılk yaptırdıgım 15 gunde cıkmıstı bu tahlıl de 1 bucuk ayı bulur dedı hastane esım ben sevınıyoduk bu ay baslarız dıye ama dıger ay yaptırcaz artık hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…