- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.281
gidince iyice sevelim bari inşallah tabi o miniklikle kucağımıza almayı becerebilirsek:26:
Akasyam, hazadem ve mervemChnb ile konuştuk, 20 gün kadar buradaymış büyük ihtimalle. Müsait olursa gelmek istediğimizi söyledim. Bekliyor bizi Eve çıktığında tekrar konuşup günü ayarlayalım inşaallah. Büyük ihtimalle hafta sonu olur, hafta içi akşam benim o tarafa gelmem çok zor maalesef
Kız kuyruk gibi zaten peşimi bırakmaz var ya uff bi rahat rahat arkadaşlarımlada görüşemeyeceğim
Kapıda beklerim dedi 5 dakika oturursun diyo 6. dakikaya müsade yok diyo beni huylandırıyo
Kızlarrr günaydınnnn
Dün gece uyutmadı yavrum şeyime şeyime tekmeler attı
Eşimde yine izne ayrılamıyormuş zaten
Bıktım artık yanlızlıktan,sabah aradım anneme agladımmm
Annemde üzülme kızım gelicem ben dedi
Bu arada eşimin arkadaşı aradı,50 gün önce çocukları olmuştu ,chiccodan 450 tlye beşik almışlar hiç kullanmamışlar size hediye edelim ddedi..Bende tamam dedim
Gerçi onların erkek ama idare edicez artık
Günaydın canım
Yaramaz kıza bak sen. Daha şimdiden başlamış yaramazlıklarınaDoğsun sen de poposuna şaplak atarsın annesi Yalnızlık çok zor. Çok iyi bilirim canım. Benim de eşim 15 günlüğüne Erzuruma kursa gitti. Ben de yalnızım. Ama benim de annem pazartesi gelecek. Sağolsun yine hızır gibi yetişti. Bu arada banka dedin mi duracaksın. Çok acımasızlar maalesef
Kızlarrr günaydınnnn
Bu arada eşimin arkadaşı aradı,50 gün önce çocukları olmuştu ,chiccodan 450 tlye beşik almışlar hiç kullanmamışlar size hediye edelim ddedi..Bende tamam dedim
Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .Canim burada her seferinde ultrasona almiyorlar ben bide sansliyim hastaneye gidiyorum kontrollere
Normalde ebe ye gidiliyor kontrollere ebe ilk gittiginde bakiyor birde son haftalarda he bide 20!haftalikken
Hastanede bir ultrason bir sadece kalp atsini dinleme ve elle muayne ediliyor
Doktor eliyle muayne etti cok guzel pozisyonunu almis dedi hangi durumlarda hastaneye gitmemiz gerektigini
Veya aramamiz gektigini anlatti
Evet canim arastir sizin o zorlugunuz var bizim burada kolay o islem
Tamam cnm banada uyar hafta sonu haberleşelim gidelim.Akasyam, hazadem ve mervemChnb ile konuştuk, 20 gün kadar buradaymış büyük ihtimalle. Müsait olursa gelmek istediğimizi söyledim. Bekliyor bizi Eve çıktığında tekrar konuşup günü ayarlayalım inşaallah. Büyük ihtimalle hafta sonu olur, hafta içi akşam benim o tarafa gelmem çok zor maalesef
Aman oda ne kıskançmış ayolll :)))Ama ben gözümle göreceğim elimle bırakacağım dedi
bende nerenle bırakırsan bırak banane dedim
bu da iyice paronoyaklaştı valla
Sen hiiiççç merak etme incim :)))Allah izin verirse doğum yapmış arkadaşımı 3 hamile arkadaşımla birlikte görmeye gideceğim. Elinizi sürtersiniz artık bana
minn inşallahhh mervemAaa evet öyle oldu ya konuşuyorduk hazadenin bebeğini görmeye giderken inci ben akasya hamile oluruz diye
inş sende hazadeye giderken hamile olacaksın
elimize sürteriz karnımızıda
Kızlarrr günaydınnnn
yine mi canım yaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm bir de eşinin psikolojisini düşün
çalışmak zulüm gelir onu valla
senin yatman gerekmiyormu canım yanında biri olması gerekmezmi
çok dikkatli olman lazım çünkü senin
Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .
Tamam cnm banada uyar hafta sonu haberleşelim gidelim.
Aman oda ne kıskançmış ayolll :)))
Sen hiiiççç merak etme incim :)))
minn inşallahhh mervem
Ağlama kuzum napalım eylül bebek dogsun artık yanlız kalmazsın inşallah ...
Vallahi cnm çok iyi denk gelmiş güle güle sağlıkla kullansın eylül bebek ..
Ahh cnm bende sabaha kdr uyumadım varyaa tekmeler yüzünden inada bindi o vuruo ben vuruorum :)))
Selam kızlarBugün burası ne kadar boş :26:
Evet incimmm çok boşladı herkes burayı
Ben hiç gitmiyorummm hep burdayımm,malum hep yatınca ya kadın programı izliyorsun yada internete giriyorsun..
Sen nasılsın canımmm agrın sızın yok demi?
Mattikkaaaaaa
Mis kokulumuz ne yapıyor?Büyümüştür şimdi bıdık,yeni resimlerini koysanda baksak kuzucugumuza
Nerede bu milletAkşam üzeri toplaşır herkes
Bende de durum farklı değil canım. Pek kalkamıyorum yerimden. İyiyim şükür. Hafif bir kanama başladı onun dışında bir şey yok.
sonuç ne zaman çıkıcak incim
eve çıktın de mi, hastanede misin yoksa.
arda bebeği görmeye biz de gelsek keşke oğluşla, çok uzaksınız yaa
büyüdü büyüdü her dk onla ilgileneyim diye bekliyo, okuyorum ama yazmaya vakit bırakmıyo bana
resimler büyük geliyo siteye ya küçülteyim dedim araya bişey girdi kaldı.
sizin bu bebişler uyutmıcak kadar nasıl tekmeliyo ya, oğluş da tekmelerdi gece boyu, ama uyurdum benuykumda hissederdim tekmeleri.
vakit varken uyuyun tekmelere fln bakmayın
hamileyken fosur fosur uyudum iyi ki uyumuşum şimdi uykular hep yarım
Nerede bu milletAkşam üzeri toplaşır herkes
Bende de durum farklı değil canım. Pek kalkamıyorum yerimden. İyiyim şükür. Hafif bir kanama başladı onun dışında bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?