Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolunda :16: Bebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın :1:

Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla :34:

Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.. :16:

Ben de bakayım şu butik bebeye :1: Gerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış :9: Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın :9: Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi :16:

dün gibi hala o günler akasyacım.
2 aylık daha paşa, 3 aşı yaptılar bugün, 3 aylık olsak hemencecik, şimdi de büyümez gibi geliyo da:52:

hamilelik boyunca sabahları göbeğimi kontrol ettim duruyo mu diye, rüya gibiydi.
doğum sancıları başlayınca gerçek gibi oldu biraz:9:
sonrası yine rüya:31::31:

beni görünce heyecanlanıyo, gülüyo. eşim hala inanamıyo :1:
mervecim sayılı gün geçiyo senin de az kaldı kucağına alıcaksın koklamaya kıyamıcaksın.

yalnız korkuyorum bu düşüncelerle çok mu üstüne düşerim, kendi ayakları üstünde durabilen bi çocuk yetiştirmek için serbest bırakmak lazım biraz.

Canım aynen bende her sabah kalktığımda zaten bulantılarla uyanıyorum karnımı kontrol ediyorum Allah şükür diyorum
Her an nasıl dua edeceğimi şükredeceğimi şaşırıyorum elim karnımda hep ağzımda dualar onun için
İnşallah sağlıklıdır yavrucuğum Daha doğrusu hepimizin yavrucukları
O konuda çok ince bi çizgi evet ama şöyle düşünüyorum ben
Bunlar Allah'ın emaneti bize tapulu mallarımız değil diyorum üstüne çok düşünce Allah'ın hoşuna varmaz
diye düşünüyorum.İnşallah güzel bir şekilde yetiştiririz evlatlarımızı

hamilelik boyunca sabahları göbeğimi kontrol ettim duruyo mu diye, rüya gibiydi.
doğum sancıları başlayınca gerçek gibi oldu biraz:9:
sonrası yine rüya:31::31:

beni görünce heyecanlanıyo, gülüyo. eşim hala inanamıyo :1:
mervecim sayılı gün geçiyo senin de az kaldı kucağına alıcaksın koklamaya kıyamıcaksın.

yalnız korkuyorum bu düşüncelerle çok mu üstüne düşerim, kendi ayakları üstünde durabilen bi çocuk yetiştirmek için serbest bırakmak lazım biraz.

Tepkilerini yesinler onun :16:
Hiç korkma canım, bizler hem çocuklarımıza çok düşkün hem de kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek adına çok bilinçli anneler olacağız inş.

İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolunda :16: Bebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın :1:

Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla :34:

Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.. :16:

Ben de bakayım şu butik bebeye :1: Gerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış :9: Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın :9: Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi :16:

Sağol Akasyam.
:1::1::1: ayyy minik bir boxer :1:

Boxer mi ne renk kız ayy çok tatlıdır şimdi:52:
Bi kere boxer görmüştüm üstünde şöyle yazıyodu dikkat çocuk yapar diye:27:
Akasyam ben kendime söz verdim 6. aya kadar bişey almayacağım diye ama gelde sabret şimdi
Neyse hele cinsiyetlerini öğrenelimde ondan sonra başlarız ufaktan ufaktan

akasya herkes erkek diyo bakalım paşa mı senin bebiş yoksa prenses mi:16:
boxer nedir ya:9: ne şirindir o, oğlumun hiç boxer ı yok, kıskandık yanii

oğluşun uyuduğu saatte size takılıyorum aç kalıyoruz akşam:9::9:
görüşürüz kızlar:16:

İnci canım hani Memorıal topiğinde sevda linka diye bi arkadaş vardı ne yaptı o tedaviye başlamıştı en son galiba hamile mi şimdi:?

Hadi git canım sen çoluklu çocuklu kadınsın biz avareyiz valla:1:
Kolay gelsin şimdiden Ahmet Barışımızı öp yerimize:38:

İnci canım hani Memorıal topiğinde sevda linka diye bi arkadaş vardı ne yaptı o tedaviye başlamıştı en son galiba hamile mi şimdi:?

Evet canım hamile 10 haftalık sanırım. İlk başta üçüzmüş sonra ikisinin gelişimi durmuş şimdi tek kuzusu var. Allah onun sağlıkla gelmesini nasip etsin inş.

Evet canım hamile 10 haftalık sanırım. İlk başta üçüzmüş sonra ikisinin gelişimi durmuş şimdi tek kuzusu var. Allah onun sağlıkla gelmesini nasip etsin inş.

Aaa ciddimisin canım hem sevindim hemde üzüldüm ama Rabbim O tek yavrusuna hayırlı sağlıklı ömürler versin:16:

Tepkilerini yesinler onun :16:
Hiç korkma canım, bizler hem çocuklarımıza çok düşkün hem de kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek adına çok bilinçli anneler olacağız inş.

Sağol Akasyam.
:1::1::1: ayyy minik bir boxer :1:

Boxer mi ne renk kız ayy çok tatlıdır şimdi:52:
Bi kere boxer görmüştüm üstünde şöyle yazıyodu dikkat çocuk yapar diye:27:
Akasyam ben kendime söz verdim 6. aya kadar bişey almayacağım diye ama gelde sabret şimdi
Neyse hele cinsiyetlerini öğrenelimde ondan sonra başlarız ufaktan ufaktan

Valla aynen akasyam resimleri görünce mayıştım zaten o beşiğin içine girip yatasım geldi:1:

Kızlar çok şeker birşey. Minicik bir boxer :1: Normal erkek boxerının minik versiyonu . Görünce bayıldım. :16:

Merve canım ben de söz verdim kendime. Daha hiçbirşey almadım. Ama arada gözüm kayıyor o sitelere :34: Bu arada ben Ataşehir memorialda devam edebilirim. Arda Bey ile görüşmeyi düşünüyorum. Nesrin sağolsun benden bahsetmiş. O da çok ilgili yaklaşmış. Amerikada benim hastalığımdan bir hastasını doğurtmuş :1: Bakalım 1 kere de olsa gidip tanışacağım. Sen nerede devam ediyorsun canım ?

Mattika canım valla herkes erkek hissediyor :1: Bakalım hayırlısı. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Oğluşu öp bizim için :16:

Aaa ciddimisin canım hem sevindim hemde üzüldüm ama Rabbim O tek yavrusuna hayırlı sağlıklı ömürler versin:16:

Evet canım. 2 embriyo transfer edilmişti. Birisi bölünmüş ve 3 tane yavru olmuş :) Nasibinde bir tane varmış, Rabbim ona hayırlı ömür versin inş.

Bugün eşim bana ne yemek yapacak acaba uff acıktım benn:31:

Ayy kıyamam sana.
İstanbul'dayız ama ne kadar uzağız birbirimize. Ah bir yakın olsaydık :31:

Kızlar çok şeker birşey. Minicik bir boxer :1: Normal erkek boxerının minik versiyonu . Görünce bayıldım. :16:

Merve canım ben de söz verdim kendime. Daha hiçbirşey almadım. Ama arada gözüm kayıyor o sitelere :34: Bu arada ben Ataşehir memorialda devam edebilirim. Arda Bey ile görüşmeyi düşünüyorum. Nesrin sağolsun benden bahsetmiş. O da çok ilgili yaklaşmış. Amerikada benim hastalığımdan bir hastasını doğurtmuş :1: Bakalım 1 kere de olsa gidip tanışacağım. Sen nerede devam ediyorsun canım ?

Mattika canım valla herkes erkek hissediyor :1: Bakalım hayırlısı. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Oğluşu öp bizim için :16:

Bir görüş bakalım canım. İnş hayırlı olur.
Nur Hanım bana serklajdan bahsederken öyle bir durum gerekirse Cihangir Bey'den söz etmişti. Sen bir ara onu düşünüyordun değil mi? Riskli gebelik uzmanı mı o Akasyam?

Son düzenleme:

Canım çok iyi yaparsın evine yakın olan bi hastaneyi seçersen
Bi git görüş inşallah içine sinerde Arda Beyden devam edersin
Bizde Erdemden devam ediyoruz evimize yakın olduğu için işte
Son gidişimde Doktorum çok ilgilendi benle Lavman yapılması için bile
Servisin en iyi hemşiresini ayarladı tembihledi tüp bebekle gebe hastamız diye
Sağolsun o yüzden Sevil Hanımdan devam etmeyi düşünüyoruz şimdilik bakalım

Evet canım. 2 embriyo transfer edilmişti. Birisi bölünmüş ve 3 tane yavru olmuş :) Nasibinde bir tane varmış, Rabbim ona hayırlı ömür versin inş.

Ayy kıyamam sana.
İstanbul'dayız ama ne kadar uzağız birbirimize. Ah bir yakın olsaydık :31:

Bir görüş bakalım canım. İnş hayırlı olur.
Nur Hanım bana serklajdan bahsederken öyle bir durum gerekirse Cihangir Bey var demişti. Sen bir ara onu düşünüyordun değil mi? Riskli gebelik uzmanı mı o Akasyam?
Ay canım ya evet hem yakınız hem uzağız valla birbirimize:1: sağolasın
Makarna felan yapar gelince allahtan seviyorum yani
çocuk ya bulgur olarak yada makarna olarak doğarsa hiç şaşırmam:1:

ben çıkaym en iyisi başım çok döndü biraz uzanayım hadi görüşürüz arkideşler:21::54:

Back
X