Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Az kaldı evine kavuşmana. Az daha sabır canım. Bir yavruyu annesinden daha iyi kimse düşünemez, çevremizdekiler bunu bir anlayabilse...

Cok gecmis olsun allah beterinden korusun dikkatli olmak lazim ya baya sutlusun heralde

Ah canım çok geçmiş olsun yaaa okurken korkudan bitirmeden en sonları okudum ..
Allah yardımcın olsun cnm bir daha yaşatmasın ya (((

Ay cnm sorma şimdi daha iyiyim ...

Aman sende takma cnm ya sölensin sölensin dursun ay uyuz oluorum öle tiplere zaten yaaa

geçmiş olsun canım, sütü nasıl kaçırdı ya, dilini kontrol et öyle durumlarda aşağı çevirdikten sonra, arkaya kaçabiliyo bebeklerde.
allah korusun bebeklerimizi..

demin gitti bizimkiler, para veriyo neymiş bez alacakmışız. anası babası var çok şükür dedim. sanki bezini alamıcaz da.
sonra ben bez parası verdim destek oldum, oğlum da bana şunu alsın para yollasın vs.
biz nasıl kaynana olcaz acaba

Nazı merak ettim yaaa gelmediii:18::18:
iyidir inş.

Aman Akasyam bosVer onlardan bir çöp dahi gelsin istemem
O nasıl şey ya torunu mu önemli kardeşinin kızımı saçmalığa bak
Aman sanki onların kıytirik iki bebe yelegimi kaldık
Bizimkide oranın dandik mağazalarından sepet Mali iki tulum alır onu anlata anlata bitiremez
TüliP CANIM biraz daha iyi olmana sevindim
Maşallah bebeğin kalp atışınıza duymuşsunuZ
Öbür kese kaybolur belki hani benimkide oyle olmuştu ya
Ona sıkma canını tamammi

Aman aman Allah esirgemiş valla Nesrin ablam
Bi daha yasamAzsiniz inşallah
Ama iyi bari hemen müdahale etmissiniz
İnsan panikten ne yapacagını şaşırır

Uf bugun hiç tadım yok bas ağrısı bulantı çok fenaydi
Kemiklerim ağrıyor neden acaba ya

Rosacim hosgeldin... Bebegin kalp atislarini duymussunuz. Gozun aydin olsun. Kendini daha iyi hissetmene de sevindim.

Nazefsayi merak ettim ben de . Bugun bir kac kez girip okuyabildim ancak simdi yazabiliyorum.
Umarim bir sorun yoktur.

Chnbcim buyuk gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin boyle yurek cirpintilari.

Kizlar hepiniz iyisiniz umuyorum.

cnhb canım geçmiş olsun.benim yeğenimde uyurken ablam baktı ses geliyr kaldırde baktık meğer kusmuş sırt üstü yattığı için kumuğu boğazına gitmişti allahtam ablam erken fark etti.ayyyy ne kötüydü o anlar rabbim kimseye yaşaymasın evde kaç kişiydik ama elimizden bişey gelmiyordu.annem parmağını ağzına soktu ne yapsın kadın nefes alsın diye(o zman anca 20 günlüktü)çok şükür az nefes aldı.hemen dr a götürdük işte bir aletle temizlediler burnunu.sonra daha detaylı incelendi meğer geniz eti varmış paşamızın.dr iki yaşını geçince alırız dedi.çok şükür ameliyatınıda oldu.şimdi ikiziyle kreşe başladılar.
nacizane tavsiyem bebeğinizi sırt üstü yatırmayın.belki benden iyi biliyorsunuzdur ama ben çok kortum ozaman.bakalım benim olunca en ufak bişeyde benim kalbim durur herhalde.

nazcım bend merak ettim.hayırlı haber ver bize inşaAllah.

sağ ol canım. hep yan yatırıyoruz canım. emerken hep genzine aldırıyor(bizim de 14 günlük...

Aman aman Allah esirgemiş valla Nesrin ablam
Bi daha yasamAzsiniz inşallah
Ama iyi bari hemen müdahale etmissiniz
İnsan panikten ne yapacagını şaşırır

sağ ol canım

Cok gecmis olsun allah beterinden korusun dikkatli olmak lazim ya baya sutlusun heralde

canım başta çok geliyor o zaman genzne kaçırıyor...

Allah korusun. Doktor güzelce kontrol etti değil mi?

evet canım baktı...

Amin canım doğunca da sıkıntı bittiyor...

canım emerken hırsla emiyor aldırıyor genzine( görümcem baş aşağı çevirdi doğduğu an gibi sırtına vurdu. dilini çekti öyle düzeldi...

lave canım çok sağ ol... sen ne zaman başlıyorsun?

hoşbulduk canım. daha iyim artık. bide oğlum bu dünyada iken hep acı çekiyordu. orda huzurlu olduğunu bilmek iyi geliyor bana. ama yine de çok özlüyorum onu. keşke bilseydim de yanaklarından doya doya öpseydim diyorum. son iki gündür biraz hasta olduğu için bende fazla rahatsız etmeyeyim diye çok dokunmadım. içimde kaldı hep.

kesinlikle yerini tutmuyor ama oğlumu kaybettiğimde hamile olmak bana büyük güç verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…