- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.161
kızlar geçmişe şöyle baktım.
kaynana artı görümce muhabbetlerimi yazsam roman olur...
son olarak görümcem emzirirken tv seyretme dedi... sanki seyrediyorum da...
kayınvalide alt değişirken ayağına basarsın dikkat. bu çocuk çok küçük benimkiler böyle değildi vs. ki kilosu da iyi...
sinir oluyorum ...
tulipçiğim maşallah kalp atışını duymuşuz....
naz güzel haberlerle dön....
hazade ağlama kız kızın da ağlak olur bak susmaz hiç:))
akasya dizin hafiflemiş sevindim.
herkes iyi di mi?
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
sağ ol canım. çok korktuk mosmor oldu çocuk. inşallah beyne oksijen gitmiştir...
Ah canım çok geçmiş olsun yaaa okurken korkudan bitirmeden en sonları okudum ..kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
kızlar geçmişe şöyle baktım.
kayınvalide alt değişirken ayağına basarsın dikkat. bu çocuk çok küçük benimkiler böyle değildi vs. ki kilosu da iyi...
sinir oluyorum ...
herkes iyi di mi?
Nazı merak ettim yaaa gelmediii:18::18:
geçmiş olsun canım, sütü nasıl kaçırdı ya, dilini kontrol et öyle durumlarda aşağı çevirdikten sonra, arkaya kaçabiliyo bebeklerde.kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
demin gitti bizimkiler, para veriyo neymiş bez alacakmışız. anası babası var çok şükür dedim. sanki bezini alamıcaz da.kızlar geçmişe şöyle baktım.
sinir oluyorum ...
herkes iyi di mi?
iyidir inş.Nazı merak ettim yaaa gelmediii:18::18:
Aman Akasyam bosVer onlardan bir çöp dahi gelsin istememKızlar günaydın hepinize
Birkaç gündür okuyorum ama yazamadım. İşler yine felaket. Arada kaçamak giriyorumDizimdeki ağrı geçti çok şükür. Dinlendim ve sıcak tutmaya gayret ettim. Ama merdiven inerken ve binerken yine acıyor. Bir problem olduğu kesin. Şimdilik kör topal idare ediyoruz.
Allah'a şükür bugün eşim gelecek. Ama maalesef annem gidiyor. O yüzden epey buruğum, keyfim yok.Bir de baş dönmelerim ,sersemlik halim var. Bu kesin hamilelikten
Akşam bayağı bir kaygana muhabbeti yapmışsınız. Siz doğuma gelecek diye üzülüyorsunuz benimki de diyor ki ; kardeşimin kızı ile aynı gün doğrursanız hanginize gideceğinBen de ona gidersin dedim. Ne diyeyim. Torunu olacak kadın başkasının doğmuna gidecek. Bir de bebek yeleği örüyor. Kırmızı. Diyor ki ; Acaba sana mı nasip olacak, kardeşimin kızına mı ? Dedim anne benim oğlum olacak diyorsunuz. Ben kırmızı giydiremem. Ona verin Allah selamet versin böyle tuhaf bir kayınvalidem var. Dengesiz konuşmaları diz boyu
TüliP CANIM biraz daha iyi olmana sevindimmrb kızlar. uzunca bir süredir koptum sizden. ara ara baktım sadece. chnb gözün aydın. sağlıkla gelmiş bebişin.
ben de yavaş yavaş işe adapte olmaya çalışıyorum. eve gidince çok yorgun oluyorum. hem hamilelik, hem bir senedir çalışmıyordum. zamanla alışacağım galiba.
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
cnhb canım geçmiş olsun.benim yeğenimde uyurken ablam baktı ses geliyr kaldırde baktık meğer kusmuş sırt üstü yattığı için kumuğu boğazına gitmişti allahtam ablam erken fark etti.ayyyy ne kötüydü o anlar rabbim kimseye yaşaymasın evde kaç kişiydik ama elimizden bişey gelmiyordu.annem parmağını ağzına soktu ne yapsın kadın nefes alsın diye(o zman anca 20 günlüktü)çok şükür az nefes aldı.hemen dr a götürdük işte bir aletle temizlediler burnunu.sonra daha detaylı incelendi meğer geniz eti varmış paşamızın.dr iki yaşını geçince alırız dedi.çok şükür ameliyatınıda oldu.şimdi ikiziyle kreşe başladılar.
nacizane tavsiyem bebeğinizi sırt üstü yatırmayın.belki benden iyi biliyorsunuzdur ama ben çok kortum ozaman.bakalım benim olunca en ufak bişeyde benim kalbim durur herhalde.
nazcım bend merak ettim.hayırlı haber ver bize inşaAllah.
Aman aman Allah esirgemiş valla Nesrin ablam
Bi daha yasamAzsiniz inşallah
Ama iyi bari hemen müdahale etmissiniz
İnsan panikten ne yapacagını şaşırır
Cok gecmis olsun allah beterinden korusun dikkatli olmak lazim ya baya sutlusun heralde
Allah korusun. Doktor güzelce kontrol etti değil mi?
Ah canım çok geçmiş olsun yaaa okurken korkudan bitirmeden en sonları okudum ..
Allah yardımcın olsun cnm bir daha yaşatmasın ya(((
Ay cnm sorma şimdi daha iyiyim ...
Aman sende takma cnm ya sölensin sölensin dursun ay uyuz oluorum öle tiplere zaten yaaa
geçmiş olsun canım, sütü nasıl kaçırdı ya, dilini kontrol et öyle durumlarda aşağı çevirdikten sonra, arkaya kaçabiliyo bebeklerde.
allah korusun bebeklerimizi..
demin gitti bizimkiler, para veriyo neymiş bez alacakmışız. anası babası var çok şükür dedim. sanki bezini alamıcaz da.
sonra ben bez parası verdim destek oldum, oğlum da bana şunu alsın para yollasın vs.
biz nasıl kaynana olcaz acaba
iyidir inş.
Rosacim hosgeldin... Bebegin kalp atislarini duymussunuz. Gozun aydin olsun. Kendini daha iyi hissetmene de sevindim.
Nazefsayi merak ettim ben de . Bugun bir kac kez girip okuyabildim ancak simdi yazabiliyorum.
Umarim bir sorun yoktur.
Chnbcim buyuk gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin boyle yurek cirpintilari.
Kizlar hepiniz iyisiniz umuyorum.
günaydın herkese. nasılsınız bugün.
Güanydın cnm Allah korusun korkuorum naz bebegin hareketleri yawaş demişti aklım onda inşallah bişey yoktur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?