Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyiyim cnm benim sen nasılsınn..
Vallahi cnm oluş hanım içemiosan içme kendinide zorlama dedi vitamin alm dedi nar ye muz yee yemene dikkat et ama içme dedi

Oh be icim rahatladı valla kendimi suçlu hissediyordum
Aman zorla da olmazki doğru valla

iyim canım sağol. 9+2 oldum. takvim yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. sen yakın zamanda yaptın hatırlarsın. tarif etsene bana.

Maşallah CANIM bebeğine
CANIM simdi yukarda kullanıcı kontrol paneli varya orayı tıklıyorsun
Profilimi düzenleye giriyorsun sonra bebeğimin doğacaği muhtemel tarih var
Oraya doğacaği tarihi giriyorsun kaydet dıyorsun bu kadar
Bunuda son adet tarihini girip hesapla bi siteden
Mesela 06-07-2013 gibi CANIM ben bunu salladım simdi

Akidemm çok çok sevindim canım Allah'ım bu kez yüzünü güldürecek inşallah.. Senin için dua edeceğim.. İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak.. Artık hamilelik geyiklerimize sen de katılabilirsin

Vallahi cnm oluş hanım içemiosan içme kendinide zorlama dedi vitamin alm dedi nar ye muz yee yemene dikkat et ama içme dedi

Hazadem mesajlarınla da destek oldun bana. Çok sağol. Beni çok iyi anladığını biliyorum. Sen de yaşadın bu durumu. Hakkaten çok zor bir karar. Ama eşim bu konuda epey kararlı. Beni konuşturmuyor bile diyebilirim. Yaptırmayacağız dedi. Bebek hasta bile olsa aldıramayacağımızı biliyorum. Onun sağlıklı olmasını herşeyden çok istiyorum, sürekli dua ediyorum ama hasta ise de aldıramam. Onun hareketlerini gördüm. Kalbini dinledim. Bu noktadan sonra aldırmam mümkün değil Öyle birşey yaparsam vicdan azabından ölürüm. İnşallah sağlıklıdır ve ben bugünleri atlatırım. Her ultrasonda boyuna ve kemik yapısına bakıyorum. Bu tereddütler bitmeyecek galiba.. Allah yardım etsin.. Hepimize.. İnşallah herkesin yavrusu sağlıkla doğsun..

Hakkında hayırlısı olsun canım. Yaptırmayacaksın şimdi o zaman?

büyük bi okulda çalışıyorum yıl ortasında dönersem programım çok berbat olur, kimse benim için programını bozmaz.
eşim başlasan mı programını ayarlarlar fln diyo ama hazirana kadar ücretsiz alıcam.
iş ortamı stresli bebebiğimi bırakma stresiyle hiç baş edemem

bağışıklık içinmiş sanırım o ilaç, test yaptırmadan vermeleri garip aslında. ama bi dr.a güvenip gittiysen sözünü dinle, kafa karışıklığı hiç iyi değil bu süreçte

İnşallah cnm benim yawrularımız sağlıkla gelicek bizde bu zamanları oturup konuşucaz ..
Egerki eşin bu konuda kararlı ise hiç düşünme cnm yapmanın bebegini riske atmanın hiç bir anlamı yok inan

akasya cvs yaptırmama kararı en iyisi bence. pgt yaptırdın sonuçta. bir de yüzlerce binlerce hastalık çeşidi var hepsini test etmemiz mümkün değil. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.
yaptırcaksan amniyo daha yaygın riskleri daha az. cvs yapan ve yaptıran çok az.

Akidecim, bana da telefonda fish dedi . Ancak sorun şu , daha doğrusu benim kafama yatmayan şu; ben Volkan Beye telefonda da sordum. dedim ki siz fish ile belli kromozomlara bakıyorsunuz. benim translokasyonlu olan kromozomlarıma ve buna ek olarak da sabir bazı rakamlara ki bunlar da 13 18 21 v cinsiyet bildigim. ben,m dedim bundan oncekı pgt sonuclarımda bu fısh ıle bakılmayan kromozomlarda da sorunlar çıktı. ee o halde siz fishle baktıgınızda ne kadar gercekcı sonuc alırız dedıgımde bana bır seyler soyledı ama ben telefonda anlayamadım ne yazık kı. karsılıklı konusmak ve anlamam gerekıyor.

Amin cnm,insallah hepimize nasip etsin levciğim cok ugrasıyoruz yıpranıyoruz ama hersey Allahtan hepimiz kavusuruz umarım bebişlerimize..

amin canım. insallah. bu sefer senın de yuzun gulsun arkadasım

ne yapayım turkuazım ne ılerı ne gerı ıste . kendı capımda beyın fırtınaları yapıyorum ama henuz bır adım atabılmıs degılım. zaten Volkan Bey telefonda 3 regl gecmesı gerek demıstı. ben gec kaldıgımı sanıyorum ama daha 3. reglyı olmadım bıle .
ay inşallah cnm ya zaten sen,mattıka,nesrın doğal yollaydı ya böyle düşününce umutlanıyorum..
umutlan tabi guzelim rabbim nasip ettiyse oluyor bu iş.
ozlemcım cok gecmıs olsun canım. Allah kımsenın basına vermesın . cok zor bır durum . Allah sabır versın arkadasına.

canım ne oldu ben anşamadım . senın randevun mu ertelendı ?

Akasya'cim ,

Ben olsam hep yaptirirmisim gibi geliyor ama simdi kendimi senin yerine koyuyorum.
O kagitta ben de gordum gozlerimle . Kocaman , büyük harflerle SAĞLIKLI yazıyordu.
Cok ikna edici gibi. O SAĞLIKLI kelimesini ben de görsem belki yaptırmamayı düşünebilirdim.

Hakkında hayırlı olan kararı alman dilegiyle canım.

LAve CANIM bu bahsettiginiz Volkan bey Volkan Baltaci değilmi
Benim pgt yi o yapmıştı ya bu Volkan bey simdi Ankara'da mı istanbulda mı aklım karıştı valla

LAve CANIM bu bahsettiginiz Volkan bey Volkan Baltaci değilmi
Benim pgt yi o yapmıştı ya bu Volkan bey simdi Ankara'da mı istanbulda mı aklım karıştı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…