Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok canım şimdi şöyle denmek istenmiş
beklenildiği gibi bütün embriyolar çürük ve fos çıktı

Yok tatlim yanlis bir sey soylemedin, olur mu oyle sey. Ya ben her turlu riski eleyelim demiyorum aslinda , kaderciyimdir ama kadercilik dusunmemek olmasa gerek. Ama arrayin eger bir dezavantaji yoksa o zaman tum kromozmlara bakilmasinda ne sakinca olabilir diye dusunuyorum. Ama bu gorus her doktor tarafindan kabul gormuyor anladigim. Kafami da karistiran bu. yoksa ben yaptirdigim tedavilerin hic birinde keske fish yaptirsaydim demedim. Array yaptirdigim icin gayet icim rahatti . ancak aksi bir dusunce ile karsi karsiya gelince o zaman dusunmeye basladim .

merve maşallah 14 haftalık olmuş bebeğin, zaman ne çabuk geçiyo, sana geçmiyodur tabi
size takılasım var ama gidip uyuyayım uykusuz kalıcam yoksa
iyi geceler kızlar, öptüm herkesi
inci, lave, merve

merve maşallah 14 haftalık olmuş bebeğin, zaman ne çabuk geçiyo, sana geçmiyodur tabi
inci, lave, merve

Aynen valla her gece 12 de hamilelik takvimine bakasım geliyor
yaa teyzesi 15 haftalık olduk bi haftamızı yeme zaten günler geçmiyo
annemde böyle valla küçültme şu bebeği diyorum ben anlamam öyle hafta hesabından diyo

inci, lave, merve

Aynen valla her gece 12 de hamilelik takvimine bakasım geliyor
yaa teyzesi 15 haftalık olduk bi haftamızı yeme zaten günler geçmiyo
annemde böyle valla küçültme şu bebeği diyorum ben anlamam öyle hafta hesabından diyo

inci, lave, merve

İyi geceler canım. Allah rahatlık versin. Oğlunu koklaya koklaya uyu

inci, lave, merve

inci, lave, merve

Bu arada iyi geceler Mattika onu yazmayı unutmuşum Ahmet Barış mışıl mışıl uyuyordur şimdi

Amin Mattikacim . Muhtemelen onu anlatmaya calisti
Nasip nasip bilmez miyim her seyin basi nasip

Ne guzel dedin . Valla bak bulsam surda bir merkez fish yapan yaptiracagim inan bana .
Ama bulamazsam ve buradan uzaklasmam gerekirse o zaman fish olan yere mi gideyim array olan yere mi diye dusunurum kesin.

yok canım şimdi şöyle denmek istenmiş
beklenildiği gibi bütün embriyolar çürük ve fos çıktı
Delisin sen
Hah incim doğru anlamış olayı valla
Durun ya ben kacirdim konuyu. Senin raporunda beklenen gibi cikti dedikleri embryolar saglikli olup transfer edilenler degil mi? Ben yanlis mi anladim.
inci, lave, merve
Iyi geceler tatlim
Allah iyiliğini versin

Lavecim biz bu detaycılıktan kaybediyoruz bence :) Oluruna bırakmak lazım, bu topikte bile örneklerini görüyoruz.

Off Incim ya , ben detayci olmadigimi rahat oldugumu sanirken bu gercekle su anda tekrar yuzyuze geldim galibakendime gore rahatim ben ama disaridan bakilinca degilim galiba. Ama anlayamiyorum ben Incim 9 yildir didin tirmala , simdi nasil rahat olunur biri bana ogretsin.

Bazen diyorum ki valla dusundugum oldu inan. Sil bastan gidecegim burada bir merkeze ne pgt ne imsi , yapin dicem duz tup bebek, transfer de edin. Transferi bile unuttum bengt cikti cikali. Ya allah ya bismillah hadi kismet bakalim.

Lavem benim seni eleştirmek gibi felan bir niyetim asla yok aman aman aslaaaa
bak kırdıysam seni eğer özür dilerim

Canım Merve'nin embriyolarında sadece 2 ve 7 nolu kromozomlara bakılmış, diğerlerine bakılmamış. Ona şaştım ben.
Sana bu konuda inan sonuna kadar hak veiyorum. Onca yıl, tedaviler, denemeler... İnsan ister istemez detaycı oluyor. Ben bile şu son 1 yılda öyle pimpirikleştim ki kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum. Allah'ım sen koru diyorum.

Yani benim şu rapor olayı şöyle
3 nolu embriyo değerlendirilemedi
5 nolu embriyo değerlendirelemedi yazıyo
diğer embriyoların karşısında hastalıkları yazıyo saptanan anomaliler
altada Volkan beycik yazmış işte sonuçlar beklenildiği gibi çıkmıştır diye
benim hiçte beklediğim gibi değil
o değerlendirilemedi yazacağına sağlıklı yazsaydı o zaman bal kaymak olurdu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…