Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam kızlar nasılsınız:16:
inci tek başına mı gittin pazara nasıl taşıdın o kadar şeyi
merve 2-3 haftan kaldı bulantılar geçicek inş, hareketlerini hissetmeye başlarsın hem, iştahın da düzelirse hamileliğin tadı başlar. oh mis

Hoşgeldin canım nerelerdeydin kaç gündür
hee geçer inşallah yaa haziran topiğine bakıyorum herkesinki geçmiş bi ben kaldım:1:
bide boğazım acıyo artık vücudum kaldırmıyo kusmaktan helak oluyorum
hee sorma yavaş yavaş kımıldıyo

Kız ciddi misin anaa tevafuğa bak ya bilseydim senin yukarda olduğunu keşke tanıştırsaydık beraber pazara giderlermiş:27:
hazadenin eşiyle tanıştı oda düğüne mi ne gidecekti o zaman herhalde

Evet tevafuk olmuş gerçekten. Belki karşılaşmışlardır, birbirlerinden habersiz :1:

Canım akasyada bende tüp bebek yöntemiyle gebeyiz şuan
herşey yolunda gibi inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
bende iki defa düşük yaptım.hayır ben hiç gitmedim Arda beye
mama çok iddialı konuşuyor değilmi ben bilirim ben ederim gibisinden
arkadaşlar öyle diyor.bende kromozom translokasyonu var canım
benim doktorum memorıaldeki Arzu hanımdı
şuan gebemisiniz siz
Hangi kromozomlarında yranslokation var merak ettim ben 4 ve 16 ilk tedavif transfer gunü memorialde iptal oldu sağlam emrio çıkmadı malesef
Rosa canım benim de Memorial'dn vazgeçememe sebebim o. En başı genetikçim Cumhur Bey orada. Bütün sürecimi biliyorlar. Çok kabarık bir dosyam var. :1: Her gittiğimde tüm doktorlar çok ilgili ve iyi davranıyor. Rahatım orada. O yüzden vazgeçemiyorum. Ama benim de tüp bebek bölümündeki takiplerle ilgili tereddütlerim var. Bir de riskli gebe olduğumdan sanki riskli gebelik uzmanı ile devam edersem daha iyi olacak gibime geliyor. :31: Seçim yapmak zor.

Sevgiciğim merhaba ;

Benim genetik bir hastalığım var. O yüzden Şişli Memorial'da pgt tüp bebek yaptırdım.İlk denememde hamile kaldım. Şu an Şişli Memorial tüp bebek birimi takip ediyor beni. Çok da memnunum. Ama bir de riskli gebelik uzmanına görünmek istedim. Bana Arda Bey'i tavsiye etmişlerdi. Fakat sigortam orada geçmediği için gidemiyorum. Kadıköy Acıbadem Melih Atahan Güven'den randevu aldım. Onunla görüşeceğim.

Cumhur bey cooook iyi gercekten cana yakın bir insan biz gordundede muhabbet ediyordu seviyorum o adamı valla

Kızlar bugün karnımı salladım böyle elimle
nasıl kımıldadı yaa şok oldum valla
çok güzel bi duygu maşallah:nazar:
Rabbim tez vakitte incim sanada tattırsın bu duyguyu

selam kızlar nasılsınız:16:
inci tek başına mı gittin pazara nasıl taşıdın o kadar şeyi
merve 2-3 haftan kaldı bulantılar geçicek inş, hareketlerini hissetmeye başlarsın hem, iştahın da düzelirse hamileliğin tadı başlar. oh mis

Selam canım :16:
Annemle gittik ama 2 evin alışverişi olunca bayağı şey oldu, anacım arabayı çekti ben arta kalan poşetleri taşıdım :1:

Hangi kromozomlarında yranslokation var merak ettim ben 4 ve 16 ilk tedavif transfer gunü memorialde iptal oldu sağlam emrio çıkmadı malesef

Cumhur bey cooook iyi gercekten cana yakın bir insan biz gordundede muhabbet ediyordu seviyorum o adamı valla

2 ile 7de canım benim translokasyon
hangi memorıalde yaptırdın canım?şişli olsa gerek

Cumhur Bey mükemmel biri. Allah razı olsun ondan.

Hee ciddiyim :) Kıyamam. Annenler Mersin'deydi değil mi? Oraya tayin çıkma gibi bir durum olmaz mı ileride?

Maşallah ne güzel yani aynı apartmanın içine gelin gittin desene çok uzaklara gitmişsin :9:
evet Mersindeler.var tabi torpil olursa neden olmasın:1:
ama ben hoşlanmam öyle torpil işinden felan binlerce kişinin hakkına giriliyor sonuçta
hem çıksa bile birileri cısssss diyebilir eşimde vazgeçebilir:1:

Hoşgeldin canım nerelerdeydin kaç gündür
hee geçer inşallah yaa haziran topiğine bakıyorum herkesinki geçmiş bi ben kaldım:1:
bide boğazım acıyo artık vücudum kaldırmıyo kusmaktan helak oluyorum
hee sorma yavaş yavaş kımıldıyo

biraz geç geçicek demek ki seninki, ben kusmamıştım ama o bulantılı his 16-17 den sonra tamamen gitmişti.
ay ayy ne tatlıdır hareketleri belli belirsiz şimdi. maşallah bebeğine, cinsiyetini de söylerler az kaldı

biraz geç geçicek demek ki seninki, ben kusmamıştım ama o bulantılı his 16-17 den sonra tamamen gitmişti.
ay ayy ne tatlıdır hareketleri belli belirsiz şimdi. maşallah bebeğine, cinsiyetini de söylerler az kaldı

Eskiden daha kötüydüm 10'a kadar çıkardı kusmalarım:1: artık banyonun yerlerinde sürünürdüm
ama hiç kızamıyorum hatta tatlı bile geliyor o günler şimdi düşünüyorumda
evet senin hamileliğin rahat geçmişti canım.
evet ya bakalım gösterecekmi geçen gittiğimizde uyuordu ne zaman gitsek uyuyor ne tembel teneke bizim ufaklık:1:

Maşallah ne güzel yani aynı apartmanın içine gelin gittin desene çok uzaklara gitmişsin :9:
evet Mersindeler.var tabi torpil olursa neden olmasın:1:
ama ben hoşlanmam öyle torpil işinden felan binlerce kişinin hakkına giriliyor sonuçta
hem çıksa bile birileri cısssss diyebilir eşimde vazgeçebilir:1:

Yok canım evlendiğimde annemlerden 2 saat uzakta bir ilçede oturdum ilk 1 yıl. Sonra baktım olacak gibi değil :1: Babamı biliyorsun, en çok da onun için yakınlarında olmak istedik. 1 yıl sonra annemler de biz de taşındık aynı yere.
Yok canım torpilsiz olmaz mı doğu görevinden sonra? Ya da sizin gittiğiniz yere ailen gelir öyle olmaz mı?
O cısss diyenler çok konuşmasın :20::1:

Yok canım evlendiğimde annemlerden 2 saat uzakta bir ilçede oturdum ilk 1 yıl. Sonra baktım olacak gibi değil :1: Babamı biliyorsun, en çok da onun için yakınlarında olmak istedik. 1 yıl sonra annemler de biz de taşındık aynı yere.
Yok canım torpilsiz olmaz mı doğu görevinden sonra? Ya da sizin gittiğiniz yere ailen gelir öyle olmaz mı?
O cısss diyenler çok konuşmasın :20::1:

Evet anladım canım:31: ee peki sen tek çocukmusun?başka kardeşin var mı?
iyi yapmışsınız böyle aynı apartmana taşınmakla
herhalde olmaz canım torpilsiz bakalım kısmetimizde nereler var daha
bizim gittiğimiz yerede ailem gelmez onlarında sonuçta kurulu düzeni var
kız o cıss diyen geçen ne diyo bana deli etti beni
geçen bebek görmeye gitmiş hanımefendi çok güzeldi diyo bebek
sizinkide öyle güzel olsun diyo sipariş veriyo
hee oldu dedim.çirkin olursa sevmeyecekmisin yani dedim:20:

Back
X