Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

neden canım hayırdır?

hayırdır incim neden uyku yok:26:

naz gelmiş, iyiymiş maşallah.
hazade kendini yordu mu ne yaptı.

benim oğlanı örnek alsın sizin bebişler de, gününü doldurmadan doğmasınlar.

hamile olduğumu öğrendiğimde tahmini doğum tarihi 21 eylül demişti dr, geç döllenme olduğundan son adet tarihimr göre hesap farklı çıkıyodu. sonra bikaç kontrole daha gittikçe 18 eylül oldu bizim tarih, ama oğlum 21 inde doğdu, o tarihi duydu heralde ilk değiştirmedi sonra:1:
sizinkiler de sağlıkla zamanını doldursun inş.

Eşim evde değil kızlar. Dün de 3 gibi yattım, dön dön uyuyamadım, en son saate baktığımda 6'ydı ondan sonra dalmışım.
Mattika seninkinin maşallahı var canım :nazar: Bu topikte kızlar aceleci biraz :1:

Eşim evde değil kızlar. Dün de 3 gibi yattım, dön dön uyuyamadım, en son saate baktığımda 6'ydı ondan sonra dalmışım.
Mattika seninkinin maşallahı var canım :nazar: Bu topikte kızlar aceleci biraz :1:

hmm zor olur yalnız yaa, erken yatsan daha rahat uyursun belki, uyku vaktini geçirince daha zor dalıyo insan.

Uyumadan bir bakayım dedim, çok şükür gelmişsin :)
Aman maşallah :nazar: Sen doktorunu dinle, kızına da dinlet ocaktan önce gelmesin :1:

Geldimmm kuzummm allaha şükür bi sıkıntımız yokmuşşş
Dinleyecek sözümüü yoksa dogdugunda poposuna poposuna vurucamm:4:

Annemle taşıdık Nazım :1:
Vallahi bu formu korumayıp şöyle bir kaç kilo alıversem hiç fena olmayacak :1: Ama yok kilolar benden kaçıyor sanırım :1: Uzun zamandır tartılmıyorum. Yarın sabah aç karna tartılayım bakayım kaç çıkacağım. Kendime hedef koydum, tedaviye kadar 50 olmalıyım :1: Bakalım başarabilecek miyim :12:
Zayıflık güzeldir incimm insan kilolu oldugu zaman çok hantal oluyor ben meselaa:1:
hayırdır incim neden uyku yok:26:

naz gelmiş, iyiymiş maşallah.
hazade kendini yordu mu ne yaptı.

benim oğlanı örnek alsın sizin bebişler de, gününü doldurmadan doğmasınlar.

hamile olduğumu öğrendiğimde tahmini doğum tarihi 21 eylül demişti dr, geç döllenme olduğundan son adet tarihimr göre hesap farklı çıkıyodu. sonra bikaç kontrole daha gittikçe 18 eylül oldu bizim tarih, ama oğlum 21 inde doğdu, o tarihi duydu heralde ilk değiştirmedi sonra:1:
sizinkiler de sağlıkla zamanını doldursun inş.

Sagol canım iyiyim şükürrr:nazar:

Hangi kromozomlarında yranslokation var merak ettim ben 4 ve 16 ilk tedavif transfer gunü memorialde iptal oldu sağlam emrio çıkmadı malesef

Cumhur bey cooook iyi gercekten cana yakın bir insan biz gordundede muhabbet ediyordu seviyorum o adamı valla

Benim Şişli memorial'ı tercih etmemin sebebi Cumhur Bey. Evlendiğim ilk günlerde genetik danışma için O'na gitmiştim. Çok güler yüzlü bir şekilde sabırla bana süreci anlattı. Devamında da tüm süreci O'nunla yürüttük. Bir sürü ekstrem durum olmasına rağmen yılmadan beraber mücadele ettik. Tüm saçma sorularıma bile off demeden cevap verdi :)) Bir doktordan ziyade bir abi gibiydi. üç tane sağlıklı bulunduğu haberini verirken gözleri parlıyordu. Bizim kadar sevindiğini anlayabiliyordum. İşine aşık bir adam. Ve çok iyi bir doktor. En önemlisi de çok vicdanlı. Genetik konusunda gözüm kapalı tavsiye ederim.

Kızlar bugün karnımı salladım böyle elimle
nasıl kımıldadı yaa şok oldum valla
çok güzel bi duygu maşallah:nazar:
Rabbim tez vakitte incim sanada tattırsın bu duyguyu

Mervişim ben daha hissetmiyorum. Kaçıncı haftada hissetmeye başladın ? Nasıl bir duygu:26: Ayy çok merak ettim.. :52:

İncim nette şunu gördüm nasıl komiğime gitti:27::27:
Eki Görüntüle 571887

Hehehe . Süpermiş:9::9::9:

Kızlar ben geldimm dogurmadımm merak etmeyinnn:1:
Sizide paranoyak yaptım vallahi hakkınızı helal edin canım arkdaşlarımm:38:

Bugün doktora gittik Ultroson doppler nst ve vajinal muayene yaptı..
Çok şükür nst de sancı çıkmadı
Bebegin kalp atışlarıda iyi..
Alttan muayenede açıklıgım 2 cm den 3 cm olmuş :(
Ultrosonn ve dopplerde gayet iyi dedii..
Açıklık için korkma dedii,mikrop kapma durumum oldugu için antibiyotik verdi yine:27:
Seninle el ele verip bu ayı geçip ocak ayını görücez dedi..
Bende ben elimi veririmde bizim kızın pek niyeti yok hocam dedimm:27:

Nstye baglandım eşimde yanımda oturuyor ,nstye makinasına gözlerini dayamış dikkatli dikkatli inceledi sancı durumum 10dan 20 ye yükseliyor bizimki panikk:1:Ayy çok güldüm:1:

Ben 3 haftaya dogururum heralde kızlar yılbaşını hastanede kızıımla geçirirm belki:1:

Bi sürü ilaç yazdı yine:27:

Genel olarak bu hastane ziyaretim yinede kötü geçmedi..:nazar:
Ordan kayınbabama gittik eşimi kıramadımm daha yeni geldik hemen size yazdımm:1:

Bu arada hepinize özelden numaramı yolluycam aniden gidip dogurursam sizlede haberleşebilelim:1:

Hazademm kuzumm neyin var bebegimm kasılmalar için hastneye git nolur ihmal etmmee ..Ben yarın bi arayım saat geç oldu merak ettimm..

Mervemm kızzz o ilk hareketler bi zevkli oluyorki kıymetini bil bacım :1:Sonra karnında çocugun tepinmeye başlıyor uyku nedir unuttum ben:43:

İncimmm yavrumm sen nasıl taşıdın o kadar eşyayı kızzz:27:Bide bu formunu nasıl koruyorsun :47:
Doktorum tekrar tebrik etti beni 1 ayda 3 kilo almışım:27: toplam 15 killo aldım ben biliyordum gittigimde kızacagını:52:

Nazım aklına erken doğma ihtimalini getirme. Düşünceler önemli. Titreşim yapıyor:34: Sen hep uzak günleri düşün.. Eylül de o elektriği alıp acele etmesin annesi :16:

Son düzenleme:
Benim Şişli memorial'ı tercih etmemin sebebi Cumhur Bey. Evlendiğim ilk günlerde genetik danışma için O'na gitmiştim. Çok güler yüzlü bir şekilde sabırla bana süreci anlattı. Devamında da tüm süreci O'nunla yürüttük. Bir sürü ekstrem durum olmasına rağmen yılmadan beraber mücadele ettik. Tüm saçma sorularıma bile off demeden cevap verdi :)) Bir doktordan ziyade bir abi gibiydi. üç tane sağlıklı bulunduğu haberini verirken gözleri parlıyordu. Bizim kadar sevindiğini anlayabiliyordum. İşine aşık bir adam. Ve çok iyi bir doktor. En önemlisi de çok vicdanlı. Genetik konusunda gözüm kapalı tavsiye ederim.

Mervişim ben daha hissetmiyorum. Kaçıncı haftada hissetmeye başladın ? Nasıl bir duygu:26: Ayy çok merak ettim.. :52:

Nazım aklına erken doğma ihtimalini getirme. Düşünceler önemli. Titreşim yapıyor:34: Sen hep uzak günleri düşün.. Eylül de o elektriği alıp acele etmesin annesi :16:

Evet ayni dedigin gibi bir insan seviyorum o adami yaaaa bize malesef bulunamadi derken sesi cok uzgundu aynur hanim ise buz gibi saglikli yok dedi sinirim o kadina yaaa onu istemedim halde onu verdiler bana ben nur hanimi istiyordum ama birdankine mustecep beyi istiycem ve onunla herseye devam edecem aynur hanim insallah gibi soguk bir insan degil kendisi cooook guleryuzlu bir adama benziyor kendisi erkekte muane olmak istemiyom dedim icin ona gitmemistim ama birdankine kesin ondayim

Evet ayni dedigin gibi bir insan seviyorum o adami yaaaa bize malesef bulunamadi derken sesi cok uzgundu aynur hanim ise buz gibi saglikli yok dedi sinirim o kadina yaaa onu istemedim halde onu verdiler bana ben nur hanimi istiyordum ama birdankine mustecep beyi istiycem ve onunla herseye devam edecem aynur hanim insallah gibi soguk bir insan degil kendisi cooook guleryuzlu bir adama benziyor kendisi erkekte muane olmak istemiyom dedim icin ona gitmemistim ama birdankine kesin ondayim

Ben tüp bebek sürecimi Nur Hanım ile sürdürdüm. Tüp bebekten önce de ön görüşme için ona gitmiştim. Çok tatlı, insancıl , işinin ehli biri. Tek geçerim kendisini:1: Hamilelik haberini aldıktan sonra da Nur Hanım ile devam etmek istedim. Ancak kendisi de hamile olduğu için yeni gebe almadığını söyledi. Ben de Aynur Hanım'ı tercih ettim. Aynur Hanım ile de hiçbir problem yaşamadım. O da iyi bir doktor. İnsanların karakteri birbirinden farklı olabilir. Aynur Hanım duygularını pek belli edemeyen biri. Ama yine de asla kötü bir doktor diyemem. Ondan da çok memnunum..

Dün gece net gitti bir anda kızlar habersiz çıkmış gibi oldum kusura bakmayın
Naz çok şükür Canm guzel haberini okudum çok sevindim
AKasyam daha yeni yeni hissetmeye başladım
3 gun once felan başladı sanki içerden biri karnımı gidikliyormus gibi oluyor
Kedi tirmaliyo sanki :1: çok guzel bi duygu iste iki elimle tuttum karnımı saga sola
İleri geri yaptım oda tepki verdi kimil kimil oynadı

kızlar son bir iki sayfa baktım.

nazefsa gezme canım ya boş ver uyuz kayınpederi...:9: bekler ocağı inşallah...

dilara neyin var kuzum...

akasya canım leken yok di mi?

mervişim canım hissetmişsin maşallah:nazar:

incim, mattika, delikız, özlem, rosa, maiumut... nasılsınız?

Sagol canim iyiyiz kizimzla guzel bir haftasonu gecirdik sen nasilsin?
Arda bebek nasil alistiniz mi birbirinize?

Dogru söylüyorsun kuzucummm hedefim 40.hafta:1:

Kedi tirmaliyo sanki :1: çok guzel bi duygu iste iki elimle tuttum karnımı saga sola

Sagol kuzumm o kelebek kıpırtısı gibi oluyor il sonra yavaş yavaş vücut hareketlerine dönüşüyor :27:

1 ,5 aydır hiç dışarı çıkmıyorum canım ilk defa oraya gittikk ..Ben onu boşverdim de o bizi boşvermiyor kuzum dakka başı arıyor herif:27:

$a_ori_1327504246.webp

Kuzularr kızımın bebek şekerii nasıl ??Halamız yaptırmışşş hediye olarakk:1:Ankarada olsaydınız sizlerede hediye etcektik ama uzaksınız:43:

Ben tüp bebek sürecimi Nur Hanım ile sürdürdüm. Tüp bebekten önce de ön görüşme için ona gitmiştim. Çok tatlı, insancıl , işinin ehli biri. Tek geçerim kendisini:1: Hamilelik haberini aldıktan sonra da Nur Hanım ile devam etmek istedim. Ancak kendisi de hamile olduğu için yeni gebe almadığını söyledi. Ben de Aynur Hanım'ı tercih ettim. Aynur Hanım ile de hiçbir problem yaşamadım. O da iyi bir doktor. İnsanların karakteri birbirinden farklı olabilir. Aynur Hanım duygularını pek belli edemeyen biri. Ama yine de asla kötü bir doktor diyemem. Ondan da çok memnunum..
Aaaa hamile mi nur hanim ne guzel : nazar: yoook aynur hanim sadece soguk duruyor ben kendim cana yakin oldum icin karsimdaki doktoruda iyle beklemelemistom neyse sonucta islerini coook iyi yapiyorlar mujemmel bi ekip
Eki Görüntüle 572374

Kuzularr kızımın bebek şekerii nasıl ??Halamız yaptırmışşş hediye olarakk:1:Ankarada olsaydınız sizlerede hediye etcektik ama uzaksınız:43:

Cok guzel olmus gule gule dagit canim benim

Aaaa hamile mi nur hanim ne guzel : nazar: yoook aynur hanim sadece soguk duruyor ben kendim cana yakin oldum icin karsimdaki doktoruda iyle beklemelemistom neyse sonucta islerini coook iyi yapiyorlar mujemmel bi ekip

Cok guzel olmus gule gule dagit canim benim

Sagolll canımmmm bennmm:38:

Oyy Mervem yesin onu teyzesi :16: Maşallah kuzucuğa :nazar::nazar:

Canım en son cumartesi gece oldu. Yine koyu kahverengi. Ama jelden olduğuna eminim. Çünkü jel içerde birikmiş. Kahverengi olarak çıkıyor. :31: Bugün jeli bırakacağım. Ama progestan fitil şeklinde devam etmemi istediler. Progestanın etkinliği tartışılır :31:

Eki Görüntüle 572374

Güle güle dağıt canım.. Çok güzelmiş :16:

Canım dikkat et kendine. Hamileliliğin bu dönemleri önemli. Pazara falan gitme mümkünse :20: Ağır taşımamaya da gayret et. Atıl Bey'i biliyorum canım. Daha o da bişey anlayamaz. Bebek çok küçük. İlerleyen haftalarda paranoyaklığım bitmezse giderim.

Bu arada Melih Bey'den memnun kaldın mı sen ? Nasıl biri :26:

Akasyacımm,cnmben melih Bey'e doğal hamıle kaldığımda eve yakın dıye gıtmıştım yani pek araştırmamıştım aslında,iyi bir insan sakın tavırlı zaten toplamda iki kez gitmiştim cok bir sey söyleyemiyorum hakkında..anacak rısklı gebelik doktoru olmayabilir melih bey....o zaman bana aslında yedıtepe universitesindekı cem beyi çok önermişlerdi iyi bir risklı gebelik drmuş o da..
ben bu sefer cok dıkkat etmıyorum aslında carsı pazar dolaştım ne bileyim daha net değil ya benim ki..

Eki Görüntüle 572374

nazcım güzel haberlerle gelmişşsin dr dan sevindim kuzum,cok tatlışmış bu sekerler amaaaa,gule güle dağıtın cnmm:))

Akasyacımm,cnmben melih Bey'e doğal hamıle kaldığımda eve yakın dıye gıtmıştım yani pek araştırmamıştım aslında,iyi bir insan sakın tavırlı zaten toplamda iki kez gitmiştim cok bir sey söyleyemiyorum hakkında..anacak rısklı gebelik doktoru olmayabilir melih bey....o zaman bana aslında yedıtepe universitesindekı cem beyi çok önermişlerdi iyi bir risklı gebelik drmuş o da..
ben bu sefer cok dıkkat etmıyorum aslında carsı pazar dolaştım ne bileyim daha net değil ya benim ki..

Riskli gebelik uzmanı canım. Acıbadem sitesindeki bilgilerde riskli gebelik eğitimi aldığı anlaşılıyor. Zaten perinatolog ünvanı ile çalışıyor. Ben de cumartesi gidip bir bakayım.

Akidem sen şu an hamilesin. Ve inşallah hamileliğin devam edecek. Bak hazade , Nesrin , Mattika hepsi doğal yoldan hamile kaldılar. Onlar da korktu ama şükür herşey yolunda. O yüzden bence kendini hamileliğe biraz adapte edip dikkatli olmanda fayda var.. :38: Paket vs taşıma derim ben. :20:

Eki Görüntüle 572374

naz geçmiş olsun. gene herkesi merakta bırakmışsın. ben hafta sonu girmedim haberim yoktu. bebek şekeri çok tatlı olmuş. ben de yaptırmıştım oğluşuma. hala buzdolabının üzerinde duruyorlar.

akide mrb. kese görmeye bugün mü gidecektin? sen genede dikkat et kendine.

naz geçmiş olsun. gene herkesi merakta bırakmışsın. ben hafta sonu girmedim haberim yoktu. bebek şekeri çok tatlı olmuş. ben de yaptırmıştım oğluşuma. hala buzdolabının üzerinde duruyorlar.

akide mrb. kese görmeye bugün mü gidecektin? sen genede dikkat et kendine.

Rosa nasılsın canım ? Hamilelik nasıl gidiyor ?

Back
X