Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benimde çok oldu akıntım biliosun ne olur takılma akıntıya ...
Canım artık bu satten sonra içinden ne geliosa, kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öle yap.Allah yardımcın olsun cnm akasyam inşallah tüm dualarım seninle, ama bir kaç kadın dogumcuyla görüş bakalım n diycekler, zor elde edilen bir bebek ne kdr riske atılabilinir...

Günaydın nazımmmm afiyetler olsun ikinizedee ...
Benim bel ağrım çok ya oturmak sanırım artık zor geliyor..
salı günü odamız geliyor çok heyecanlıyım :16:

Ayy çok heyecanlı hazademmm minamızın odası oluyorrrr:21:
Bel agrısı berbat bişey kuzucum bilirimm..
Fotograf isterizzz ha ona göre:20:

Grisini kullanıyorum CANIM
Maşallah güle güle kullansın bebeğin
Ha su translokasyon olan gorumcen demi
Tup deneyecek mı peki bi daha
Kırmızının faydası olmadıgını dymuştumm,inşallah yakında ihtiyacın kalmayacaktır..
Eevet kuzum o görümcem zaten bi tane görümcem var:1:
Onlarda benm dogumumdan sonra düşünüyorlar..Eylül biraz moral olacak bize diiyorlar..
Çok istiyorum bende bir an önce hamile kalmasını allah yardımcıları olsun..
Bu arada kuzum markafonide indirim var ayrıca kargo ücretide yok bak olurmu:52:

Kızlar İncim aradı sağolsun. Sizlere çok selamı var. Bugün de giremeyecekmiş. Hastaneden geliyordu.Herşey yolundaymış şükür. Bir problem yok..

Bende biri eksik biri eksik diyorum incimmiş:38:Allah yardımcısı olsun kuzucugmuzun:16:

tüh hadi yaa neden ultrasona almıyorlar ,peki ultrasona girmeyince nasıl nerden bakıyorlar bebeğe
bende de idrar baskısı yok da miyomum acıtıyor artık ,hamsiler onu tepikledikçe acı veriyor hafiften ,özellikle kalkarken dağ gibi oluyor karnımda ..
valla ben sağlıklı besleniyorum ,ilaçlarımı düzgün alıyorum ,doktorun dediklerine uyuyorum
kendimi zorluyorum ,içemem yiyemem yapmıyorum hiç
protein ağırlıklı besleniyorum en sağlıklısı o zaten,her gün mutlaka et ,günde yarım litreden fazla süt ,2 yumurta ,yoğurt ,bunları hiç eksik etmiyorum ve bol su ..
bundan sonra daha da çok su içmem lazım su içme özürlüyüm mesela çok zor geliyor ama sıka sıka içiyorum bazen midem bile bulanıyor ama yavrularımın içerde daha uzun kalması için mecburum buna
ay bu gece yine rüya gördüm doğurmuşum ,biri sarışın öbürü esmer :1:
eeşim de ultrason resmine bakmış kızımın ,aynı sen diyor :1: dedim yeterki bana benzesin anası gibi güzel olsun ama o daha belli olmaz dedim:1:
malum kız halaya derlerya :1:
sen bence bol bol dinlenmeye çalış ki iice aşağı inmesin ,artık son uyku günlerimiz bol bol değerlendirelim

Burasi boyle ah bide bende anlasam nasil anladiklarini
Normal karnima elleri ile bakarak muayne ediyor bebegin basi asagida dedi
Bende oyle hssediyorum zaten dopler diye bir alet var onuna kalp atisini duyuyorsun
Uzerinde saniyede kac attigini yaziyor hersey iyi dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem
Daha sonra her hafta kontroller basliyor en zor gunler ozamanlar iste bide cocuka dada zor
Bugun delirdim zaten ya randevum normalde ogleden sonraydi mektup yollamslar saat 10 :30 alindi diye
Ay gittim bekle bekle delirdim sira gelmez saat 12:30 da cagirdi doktor delirdim
Birde buradakilri az cok bilirsin beyaz sarisi kara si (insanlarin renkleri)
Bir kara kadin geldi oyyyyyyy cok kotu kokuyordu oldum oldum kusmamak icin kendimi zor tuttum
Bide kizi vardi oda altini pisletmis oda ayri bir koku benyer degistirdikce onlar yakalasti
Neyse iceri girdim bide doktor bebegin kalbini dinledi oh iyi dedi senden onceki bayan cok agladi dedi
Neden dedim kotu haber aldi da ondan bende kotu oldum dedi ne olduki dedim
Bebegin kalp atislarini alamadik acile yolladim dedi seninkinin iyi oldugunu duyunca moral oldu dedi
Bende uzuldum ya ama Allah in taktiri hani musluman olmadiklari icin nadil ve ne diyecegimide sasirdim

Burasi boyle ah bide bende anlasam nasil anladiklarini
Normal karnima elleri ile bakarak muayne ediyor bebegin basi asagida dedi
Bende oyle hssediyorum zaten dopler diye bir alet var onuna kalp atisini duyuyorsun
Uzerinde saniyede kac attigini yaziyor hersey iyi dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem
Daha sonra her hafta kontroller basliyor en zor gunler ozamanlar iste bide cocuka dada zor
Bugun delirdim zaten ya randevum normalde ogleden sonraydi mektup yollamslar saat 10 :30 alindi diye
Ay gittim bekle bekle delirdim sira gelmez saat 12:30 da cagirdi doktor delirdim
Birde buradakilri az cok bilirsin beyaz sarisi kara si (insanlarin renkleri)
Bir kara kadin geldi oyyyyyyy cok kotu kokuyordu oldum oldum kusmamak icin kendimi zor tuttum
Bide kizi vardi oda altini pisletmis oda ayri bir koku benyer degistirdikce onlar yakalasti
Neyse iceri girdim bide doktor bebegin kalbini dinledi oh iyi dedi senden onceki bayan cok agladi dedi
Neden dedim kotu haber aldi da ondan bende kotu oldum dedi ne olduki dedim
Bebegin kalp atislarini alamadik acile yolladim dedi seninkinin iyi oldugunu duyunca moral oldu dedi
Bende uzuldum ya ama Allah in taktiri hani musluman olmadiklari icin nadil ve ne diyecegimide sasirdim
çok ilginçmiş gerçekten özlem yaa,öyle elle nasıl anlıyorlarki ,bir de neden ısrarla ultrason yapmıyorlar orasını anlamadım ,ya bi aksilik olsa nasıl anlayacaklar
işlerinde çok mu uzmanlar ondan mı yoksa ihmalkarlık mı anlamadım doğrusu ,ya da bizim ülkemizde mi çok abartılıyor
bir sürü test yapılıyor onlar yapılmıyormu orada ,sakat çıksa bişey olsa ne olacak peki doğuracakmısın o şekilde :44:
ay ben de kokan insana tahammül edemem hiç yaaa ,biz millet olarak temiziz bakma sen ,yurtdışında sadece sokaklar temiz hepsi o
eşim brükseli anlatıyor da bir ağır koku var etrafta sana anlatamam diyor,hangi restoranta girsen iğrenç kokuyor ,insanlar bir tuhaf kokuyorlar sanırım domuz etinden dolayı diyor
pastırma gibi domuz eti yiyenin de bir kokusu oluyormuş

senin de iyi haberlerine çok sevindim ,beklemişsin biraz ama değmiş..
RABBİM inş. sonuna kadar sağlıkla nasip eder doğurmayı

çok ilginçmiş gerçekten özlem yaa,öyle elle nasıl anlıyorlarki ,bir de neden ısrarla ultrason yapmıyorlar orasını anlamadım ,ya bi aksilik olsa nasıl anlayacaklar
işlerinde çok mu uzmanlar ondan mı yoksa ihmalkarlık mı anlamadım doğrusu ,ya da bizim ülkemizde mi çok abartılıyor
bir sürü test yapılıyor onlar yapılmıyormu orada ,sakat çıksa bişey olsa ne olacak peki doğuracakmısın o şekilde :44:
ay ben de kokan insana tahammül edemem hiç yaaa ,biz millet olarak temiziz bakma sen ,yurtdışında sadece sokaklar temiz hepsi o
eşim brükseli anlatıyor da bir ağır koku var etrafta sana anlatamam diyor,hangi restoranta girsen iğrenç kokuyor ,insanlar bir tuhaf kokuyorlar sanırım domuz etinden dolayı diyor
pastırma gibi domuz eti yiyenin de bir kokusu oluyormuş

senin de iyi haberlerine çok sevindim ,beklemişsin biraz ama değmiş..
RABBİM inş. sonuna kadar sağlıkla nasip eder doğurmayı

Tabiki canim hangi haftada hangi test yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyorlar
Her kontrolumde tansiyonumu olcup idrarima bakiyorlar o konuda iyi
Ama zaten iki haftada bir gidiyorum her gittigimde ultrasona girmek zararli degilmi bebek icin
Iki hafta sonra gidecegimde ultrasona iricem bebegin pozisyonununa ve kilosuna felan bakilacak
Aslinda bana mantikli geliyor ne biliyim bebegim iyi olsunda varsin her seferinde ultrasona girmiyim

Tabiki canim hangi haftada hangi test yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyorlar
Her kontrolumde tansiyonumu olcup idrarima bakiyorlar o konuda iyi
Ama zaten iki haftada bir gidiyorum her gittigimde ultrasona girmek zararli degilmi bebek icin
Iki hafta sonra gidecegimde ultrasona iricem bebegin pozisyonununa ve kilosuna felan bakilacak
Aslinda bana mantikli geliyor ne biliyim bebegim iyi olsunda varsin her seferinde ultrasona girmiyim

ha gerekli testler yapılıyorsa sorun yok zaten ,ultrason zararlı değil bir zararı yok aslında ama demekki bildikleri birşey var
ama dediğin gibi bebek sağlıklıysa sorun yok ,ben hiçbir testi filan yapmıyorlar sandım da ondan aklıma takılmıştı :34:

Akasyam üzülme dediğin gibi tedbiren yapıyorlar. Bana da teklif etmişti Arda Bey ammniyosentez . Sağlıklı olacak inşallah...
Çok iyi bir dr de yaptır canım mademki...

canım iyi tatiller...

sağolasın akidem :16:

dolaplarını güle güle kullan delikız. ismiyle yaşasınlar. yazdır isimleri. bizim acil olunca hastanede isimsiz dağıttıkk:))

canım eşim sabaha gelecek belki bir çay içmeye geliriz...:16:
senin de salıya oda geliyormuş... güle güle kullansın gelinim...:16:

canım her gebelik ayrıdır. bunda gelecek diye inan... gelecek sütün inşallah. benim büyük oğlumda azdı şükür bunda iyi. belli olmuyor...:nazar:

Kızlar İncim aradı sağolsun. Sizlere çok selamı var. Bugün de giremeyecekmiş. Hastaneden geliyordu.Herşey yolundaymış şükür. Bir problem yok..

sevindim...

özlemcano değişikmiş sistemleri oranın burada farklı. sağlıklı olsun da her seferinde görmeyiver... kızın anlıyor mu kardeş geleceğini...

mattika canım nasıl gidiyor kilo verdin mi? ben 4-5 aylık hamile gibiyim..
:16:

biz de bugün bir aylık olduk...:nazar: aşımız yapıldı... kilo almışız :nazar:

dolaplarını güle güle kullan delikız. ismiyle yaşasınlar. yazdır isimleri. bizim acil olunca hastanede isimsiz dağıttıkk:))

mattika canım nasıl gidiyor kilo verdin mi? ben 4-5 aylık hamile gibiyim..
:16:

biz de bugün bir aylık olduk...:nazar: aşımız yapıldı... kilo almışız :nazar:

teşekkür ederim chnb:16:
ben hastanede beek şekeri dağıtmayacağım ,evde dağıtırım ,zaten doğuma da bizimkilerden başka gelen olmaz ,asıl gelecekler doğumdan sonra eve gelecekler
kaç kilo almıştın sen ,doğumda kaç kilon gitti ,emzirdikçe kilo veriliyormuş merak etme 1-2 aya birşeyin kalmaz ..
maş.darısı başımıza inş. yaaa...
bişey soracağım size ,mattika ve sana ..
bebişleriniz ultrasondaki kilolarından farklımı çıktı doğduklarında ,genelde ultrasondan 200 gram filan eksik olabiliyormuş öyle diyorlar :44:

teşekkür ederim chnb:16:
ben hastanede beek şekeri dağıtmayacağım ,evde dağıtırım ,zaten doğuma da bizimkilerden başka gelen olmaz ,asıl gelecekler doğumdan sonra eve gelecekler
kaç kilo almıştın sen ,doğumda kaç kilon gitti ,emzirdikçe kilo veriliyormuş merak etme 1-2 aya birşeyin kalmaz ..
maş.darısı başımıza inş. yaaa...
bişey soracağım size ,mattika ve sana ..
bebişleriniz ultrasondaki kilolarından farklımı çıktı doğduklarında ,genelde ultrasondan 200 gram filan eksik olabiliyormuş öyle diyorlar :44:

Anladım canım ben dağıtmıştım bazı arkadaşlar yalnız hastaneye geldiler...

ben 67 ile hamile kaldım. 20 haftada 60 a indim. 78 ile doğuma gittim. şu an bilmiyorum tartılmadım. epey küçüldü göbeğim hastanede doğum sonrası hiç belli değildi doğurduğum...

artı eksi 300 dedi dr. son doğum günü ultrasonda 4 100 gram dedi. 3700 doğdu...

Anladım canım ben dağıtmıştım bazı arkadaşlar yalnız hastaneye geldiler...

ben 67 ile hamile kaldım. 20 haftada 60 a indim. 78 ile doğuma gittim. şu an bilmiyorum tartılmadım. epey küçüldü göbeğim hastanede doğum sonrası hiç belli değildi doğurduğum...

artı eksi 300 dedi dr. son doğum günü ultrasonda 4 100 gram dedi. 3700 doğdu...
anladım 18 kilo almışsın yani ama vermişsin işte hepsini ne güzel ,diğer kalan da 4-5 kilodur muhtemelen onu da verirsin ama dikkat et bazıları emzirirken kilo alıyor ..
demekki doğru ultrasonlardaki kilolarda oynama olduğu ,o zaman 3 kiloya yakın doğurmalıyım ki 2700 filan olsun ,benim en az 36 da doğurmam şart o zaman :21:

Ayy çok heyecanlı hazademmm minamızın odası oluyorrrr:21:
Bel agrısı berbat bişey kuzucum bilirimm..
Fotograf isterizzz ha ona göre:20:

Kırmızının faydası olmadıgını dymuştumm,inşallah yakında ihtiyacın kalmayacaktır..
Eevet kuzum o görümcem zaten bi tane görümcem var:1:
Onlarda benm dogumumdan sonra düşünüyorlar..Eylül biraz moral olacak bize diiyorlar..
Çok istiyorum bende bir an önce hamile kalmasını allah yardımcıları olsun..
Bu arada kuzum markafonide indirim var ayrıca kargo ücretide yok bak olurmu:52:

Bende biri eksik biri eksik diyorum incimmiş:38:Allah yardımcısı olsun kuzucugmuzun:16:
Ha o zaman eşingil 2 kardeş desene
Rabbim onlarada nasip etsin inşallah
kız varya şimdi görümcen naısl hevesleniyordur nasıl dört gözle bekliyordur Eylülün doğmasını
aman aman sevdirmemezlik yapma ha bizde evlat hasreti çektik
bide benim başıma bir iki kere geldi ya o yüzden diyim dedim sana:1:
markafoniye bakayım bi üye değilim oraya
yaa bugün kargom geldi butük bebeden
çok beğendim düzenli düzenli koymuşlar hoşuma gtti valla

Ha o zaman eşingil 2 kardeş desene
Rabbim onlarada nasip etsin inşallah
kız varya şimdi görümcen naısl hevesleniyordur nasıl dört gözle bekliyordur Eylülün doğmasını
aman aman sevdirmemezlik yapma ha bizde evlat hasreti çektik
bide benim başıma bir iki kere geldi ya o yüzden diyim dedim sana:1:
markafoniye bakayım bi üye değilim oraya
yaa bugün kargom geldi butük bebeden
çok beğendim düzenli düzenli koymuşlar hoşuma gtti valla

Yok kız sevdirmemmi onunda evladı sayılır..Zaten çok severim görümcemi rabbim en kısa sürede onlarada nasip etsin inş..
Markafoni çok uygun kuzum bak:38:
Butik bebe işinde çok titiz ,acayip düzenli gönderiyor kutusunu:1:
Ya ben markafonide bi elbise begndim alsammı bilemedim tam benm tarzım :27:

kızlarrrrrr

ben geldimm
okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
inci
doktora gitmişsin sorunyokmuş gözün aydın canım tedaviye az kaldı

akasya
ne kadar tevekkül de desek sen boşver için nasıl rahat edicekse onu yap tatlım
bebeğin seninle çok zorlu bir yol belki ama ona kavuştun lütfen bunu düşün ve rahat ol

nazefsa
eşin hala izne çıkamamış hala yalnızsın keşke buralarda olsan
canını çektiklerini yapar getirirdim inanki
ama az kaldı sabret eylülde sabreder inşallahta zamanında yavruna kavuşursun

hazadem
yaşadıklarını okudum şükürler olsunki sorun aşılmış
minam içerde nelerkarıştırmış öyle
odasını ben de merakla bekliyorum

chnb
arda 1 aylık olmuş maşallah duyunca şok oldum zaman nasılda geçiyor
emzirdikçe kiloda kalmaz evine gidince koşuşturman artacak zaten iki çocukla

delikız
hamsiler kocaman olmuş maşallah isimlerde çok güzel
36 yı geçer onlar merek etme

merve
bebeğin bencede kız bu kadar bulantıyı ancak cadaloz bir kız yapabilir

lave iz sizlerde benim gibi yazamıyorsunuz anlaşılan
umarım iyisinizdir

tulip mattika özlem
isimlerini atladıklarım varsa kusuruma bakmayın

hepiniz çok seviyorum
iyi ki varsınız

Yok kız sevdirmemmi onunda evladı sayılır..Zaten çok severim görümcemi rabbim en kısa sürede onlarada nasip etsin inş..
Markafoni çok uygun kuzum bak:38:
Butik bebe işinde çok titiz ,acayip düzenli gönderiyor kutusunu:1:
Ya ben markafonide bi elbise begndim alsammı bilemedim tam benm tarzım :27:

Üye olayımda bakayım evet ya butik bebeye şaşrdım baya güvenilir bir yer hoşuma gitti
dur hele doğumunu yap ondan sonra vücudn nasıl olacak kim bilir
gerçi sen bedenini aşağı yukarı tahmin edersin ama heba olmasın şimdi

kızlarrrrrr

ben geldimm
inci

akasya
bebeğin seninle çok zorlu bir yol belki ama ona kavuştun lütfen bunu düşün ve rahat ol

nazefsa

hazadem

chnb

delikız

merve

umarım iyisinizdir

tulip mattika özlem

hepiniz çok seviyorum
iyi ki varsınız

Ayy kuzum benm allah razı olsun demen yeter..
Benm kıızım akıllı olmaya karar verdi teyzesi:1:
Geçen yazdım seni görür görmez :1:Ama sen beni göremeden gittin:14:
Eşim hala izne çıkamadı kısmetse doguma diyoruz artık napalım:50:

kızlarrrrrr

ben geldimm
inci

akasya

nazefsa

hazadem

chnb

delikız

merve

umarım iyisinizdir

tulip mattika özlem

hepiniz çok seviyorum
iyi ki varsınız
Canım nerelerdeydin sen kaç haftadır yahu
bakalım teyzesi kız mı erkek mi ama kız galiba
baksana göstermedide cinsiyetini
nazlı kelebeğim minnişim prensesimmm

aman nazım ya nerden çıkardın onu
iş güçmü yaptın yoksa
yordunmu kendini

Bu agrıylada yeni tanışıyorum ada sorma valla..Yok kuzumu popomu yerden kaldırmıyorum hiçç:50:
Açıklıgım varya 3 cm ondan korkuyorum bişey olacak diye..

Üye olayımda bakayım evet ya butik bebeye şaşrdım baya güvenilir bir yer hoşuma gitti
dur hele doğumunu yap ondan sonra vücudn nasıl olacak kim bilir
gerçi sen bedenini aşağı yukarı tahmin edersin ama heba olmasın şimdi

Dogru söylüyorsun mervem aslında dogumdan sonra bakalım kaç kilo olucam ona göre alırımm eski fizigimi özledim yaa:50:
Aynaya bakmak istemiyorum ruh gibiyim:1:

Bu agrıylada yeni tanışıyorum ada sorma valla..Yok kuzumu popomu yerden kaldırmıyorum hiçç:50:
Açıklıgım varya 3 cm ondan korkuyorum bişey olacak diye..

Dogru söylüyorsun mervem aslında dogumdan sonra bakalım kaç kilo olucam ona göre alırımm eski fizigimi özledim yaa:50:
Aynaya bakmak istemiyorum ruh gibiyim:1:

Aman boşver yaa valla benim umrumda değil çirkinmişim şişmamışım:27:
aynaya bende bakmıyorum korkarım felan mazallah:1:

Back
X