Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

iyi olmana sevindim ,biz de iiyiz çok şükür ..
valla şafak yok benim gidebildiği yere kadar
çok şükür şimdilik herşey normal böyle giderse ben 37-38 e kadar yolu var diyorum inş. RABBİM nasip eder
ALLAH razı olsun canım maşallah bende iyi haberlerinizi aldım çok sevindim hemmm ne kaaa güzel be inşallah 37-38 leri göreceksiniz

Hazadem zor günler yaşıyoruz. Ama biliyorum ki en koyu karanlık en güzel aydınlıktan öncedir.. Sabredelim canım. Allah mükafatını verecektir. İnşallah eşin en kısa sürede iyileşir ve sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın.. Dualarımdasın..

Mervişim prenses geliyor demek Çok sevindim canım. Gözün aydın.. Benimkisi paşa olacağına göre ( tabii değişmezse ) belki beşik kertmesi yaparız kız

Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Rabbim hiç kimseyi ona asi olucak imtihanlara tabii tutmasın, taşıya bileceyi yükden fazlasıyla yüklemesin, hiç kimseye şifası olmayan dert vermesin. Rabbim sana ve eşine kalp rahatlığı ve sağlam vücutla bebeyinizi büyütmeyi nasib etsin. Amiiin.

Sizin durumunuza uygun güzel bir hadis. Belki kalbin bir azcada olsa serinler.

Bir gün bir adam peyğamber(sallallahu aleyhi ve sellaem)in yanına gelir ve ben bu güne kadar hiç hastalanmadım der. Peyğamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) ona hiçmi hastalanmadın deye sorar, o da hiç diye cevap verir. Hiçmi ateşin çıkmadı? Hiç diye cevap verir. Hiçmi başın ağrımadı? Yine hiç diye cevap verir. Ve o adam dışarı çıktığında Peyğamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) onu işaret ederek der: Kim cehennem ehlini görmek isterse çıkana adama baksın.

Son düzenleme:

Umarım o aydınlığı yücerabbim görmemizi kısmet eder cnm herşey üst üstte geld i
İnşallah yawrularımızı sağlıkla alırız kucagımıza cnm

Cok gecmis olsun canim benim esine acil sifalar diliyorum allah dermani bulunmayan dert vermesin hicbirimize tekrar tekrar cok gecmis olsun

Gecmis olsun canim bir prenses he bende istiyom bir prensses masallah [/QUOTE]

Sagol canım benmm..

Etmemmmi canımm benmmm çok merak ediyorum ne diyecek oluş hanım kaç gr almış..Yarın gelir gelmez yaz olurmu kuzumm benmm gece hep dua etcm senn için..

Eki Görüntüle 580966

Kızlar bunlar aldıgım ürünler

Çok güzeller. Allah güzel günlerde kullanmayı nasıb etsin.
El işini çok severim, bunlar da gerçekden çok güzel olmuş. Bir dahakı tedavime kadar örgü yapmaya karar verdim. Zaman keçmesini istediyinde geçmek bilmiyor ki.. Eğer maddi açıdan da imkan olursa en erken ekim ve ya mart gibi başlaya biliriz tedaviye. Buraya geldiyimiz için işimden de ayrılmalı oldum. Belki bir gün bende buralarda örgülerimi pazarlarım :) . En kıymetli çocuklar için.
Her ne kadar kendi çocuklarımın elbiselerinin resimlerini koyamasam da, müsayet zamanda ben de arkadaşımın çocuğu için yaptığımın örgünün resmini koyucam.

Çok saol nazımm bende çok merak ediyorum inşallah 1,600 felan olmuşturda bekletir yoksa ptesi doğum

İnşeAllah olmuşdur. İçini ferah tut ve dua etmekden vaz geçme. Aklıma güzel bir şey geldi yaa... Ben de 7 aylık doğmuşum, hem de tam ablamın doğum gününde. Değil küvezin, kadın doğum doktorunun bile olmadığı bir ortamda. Kilomsa 1500 qr olmuş. Bir de ayakdan gelmişim yaa. Doğumu yaptıran ebe evine gitdikden sonra stresden bayılmış. Annem doğum sonrası bile doktora gitmemiş. Her kes benim ölüceğimi düşünüyormuş. Amma Rabbim yaşamamı istemiş ki, yaşamışım, elhamduLillah.

Sagol canım benimmm..Eminim kendi bebeklerinede çok güzel el işleri yapacaksın allah yardımcın olsun..Arkadaşına yaptıgın el işlerinide merakla bekliyorum..

Çok saol nazımm bende çok merak ediyorum inşallah 1,600 felan olmuşturda bekletir yoksa ptesi doğum

Ayy inşallah hazademmm yaa rabbim cc kalbinin güzelliginin mükafatını bu şekilde versin
Canım arkadaşım benmmm üzme kendini hep iyi düşün ,herşey çok güzel olacakkk seni çok seviyorummm
Ben 1600 oldugunu düşünüyorum içimden bir ses öyle diyor rabbim yanıltmasın..

merve gözünaydın kızın sağlıkla doğsun inş.
yeni kendime geldim yaaaww:2:

az önce güvenlikten aradılar çiçek siparişiniz geldi gönderelimmi diye ,bana mı dedim beklemiyordum ama yanlışlık olmasın ,ismimi soyismimi söylediler..
peki dedim gönderin ama aklımda hiç birşey yok ,diyorumki herhalde yanlışgeldi ,kargodan çok şey aldığım için yine bana sanıp getirmiş olabilirler filan
neyse açtım ki kapıyı bi de ne göreyim bana gelmiş meğerse ,eşim göndermiş
kalp vazo şeklinde bembeyaz lilyumlar

Eki Görüntüle 581743
neyse aldım içeri şaşkınlıkla ,içindeki notu okudum ..
benimle ve hamsilerle vedördümüzle ilgili bir not yazmış
o an iptal oldum ,öyle bir not yazmışki nasıl hüngür hüngür ağlıyorum yeni bitti ağlamam ..
o hep ummadığım anda yapar böyle şeyleri ,bilinen zamanlarda değil ummadığım anlarda yaptığı süprizleri beni çok daha fazla mutlu ediyor..
defalarca okudum notunu ,ağladım ..normalde de çok duygusalımdır ama hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım bir çiçeğe ..
canım herifim benim çok seviyorum ben onu yaaa,her zaman beni şaşırtmayı bilir canımın içi

Eki Görüntüle 580966

Kızlar bunlar aldıgım ürünler

aaaaaaa nette birşey ararken fotoğraflarımı gördüm, kim çalmış benim fotoğraflarımı derken bir baktım ki benim müşterimmiş.. tesadüfe bak benimle irtibata geçmek isteyenler buradanda geçebilirler.. bende buraya uzun zamandır üyeyim... Hepinizi Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah....

kızlar son 3 sayfaya baktım...
akasyanın oğluşu, mervişin kızı oluyormuş... sevindim.

hazadem hep dua ediyorum canım inşallah gelinim üzmeyecek bizi... ararım seni...

nazefsa yatmaya devam galiba...

incim sende var mı değişiklik?

delikız çiçeklere bayıldım. ne güzel düşünmüş eşin...

değişik durum yok di mi kızlar?

ben de yuvamdayım...

Ohh ne güzel dönmüşsün evine valla çok sevindim canım..Evet valla ben yatmaya devam ediyorum kalkmıyorum hiç yerimden yarın 35 .haftaya giriyoruz 38e bi girsek rahat etcem valla..

Evet fotografları ben çaldım
Zaten fotograflarınızın bazılarını bi kaç yerdede paylaşıp size müşteri göndermeye çalıştım ama inşallah sipariş vermişlerdir
Tekrar ellerinize saglık,güzel dilekleriniz içnde teşekkürler

Oh ne guzel zevkliymis de esin canim baa bi duygusala baglamissin
Yazik hamsicikleride uzdun yani iyi insallah herzaman boyle seyler icin gozyasi dokersin
Bende uzun zamandir hediye almiyorum esimden
Gecen sene dogumgunumde posta geldi dedim healde supriz yapti kucuk bir kutuydu
Birde actim ki icinden pil cikti, evlilik yildonumumuzde de aynen posta geldi yine sevindim
Bi acarim ki pc ekrani cok hayal kirikligina ugramistim ne sanszilikki hep ozel gunlerde boyle posta geliyor

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM aLLAH RAZI OLSUN ...
ALLAHIM HİÇBİRİMİZE DERMANSIZ HASTALIK VERMESİN İNŞALLAHHH
Insallahhhhhhh insallah
Cicekler coooooooooook güzel bayildim benim esimde getirir cicek ve nereye saklar biliyormusunuz ben hemen görmeyeyim diye buzdolabinin icine koyuyor

çok şükür canım evindesin sonunda, ben rahatladım senin yerine. büyük oğlun nasıl? arda nasıl, sen nasılsın?

çok güzeller, neden bu örgü yapanlar hep uzakta yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…