Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy canım inşallahhh hazademde rahat 38 i görecek ben inanıyorum..Benmde dün gece fena agrım vardı ve akıntım fazlaydı suyum geliyor olabilir cumartesi kontrolümüz var bi gitsemde içim rahat etse ..Eşim çantayı hazırlayalım ne olur ne olmaz dedi..Yataktan hiç kalkmıycam bugün yemegimi herşeyimi hazırladı eşim,bol su içip soluma yatayım inşallah geçer bakalım..
Hay maşallahhh :nazar:Çok sevindim canım benmm inşalah pazarteside böyle güzel sonuçlar alcaksın kuzum..:16:
Herkese günaydınnnn:16:
Dün gece agrılardan uyuyamadım ,nerdeyse eşimi uyandıracaktım gidelim diye ..Çok şükür şimdi azaldı,Düzensiz oldugu için doktoruda aramadım..
Eşimde sabah bankanın ana kasasının anahtarını evde unutmuş çok önemliydi allahtan ablam evdeydi alel acele çıkıp taksiyle 1 saatlik yola gidip anahtarı verdi eşime:27:
Saol Nazım inşallah daha iyi olucaz..
Aman he su felan geliosa nieeeee bekliosun ya ctesiyi vallahi öldürürüm seni he gitsene kuzum bugün n olur olmaz ya :((

hazadeciğim inşallah bütün sorunlar tek tek hallolur. şu an doğum gündemde yok değil mi?
İnşallah cnm , vallahi Oluş hanım iyi görünüo dedi, yani ptesi kontrol amaçlı çağırdı ama yinede bizim sıpanın işi belli olmaz :)

Kızlar selam,
Bizim buralarda hava berbat. Sabah işe gitmiştim ama kar bastıracak diye işyerinin doktorundan rapor alıp eve geldim. Yarın da raporluyum.
Hazadem gözün aydın canım. Minamız inşallah zamanında doğacak.. Dualarımız seninle.. Sen de hep iyi düşün.. Bebiş strese girmesin:16:

Ahh çok iyi yapmışsın cnm vallahi bende sanırım artık gitmem işe yarın son :)
Saol Akasyam benimde tüm dularım seninle inan cvs temiz çıkıcak halayın başında ben olucam :)

Saol Nazım inşallah daha iyi olucaz..
Aman he su felan geliosa nieeeee bekliosun ya ctesiyi vallahi öldürürüm seni he gitsene kuzum bugün n olur olmaz ya :((

İnşallah cnm , vallahi Oluş hanım iyi görünüo dedi, yani ptesi kontrol amaçlı çağırdı ama yinede bizim sıpanın işi belli olmaz :)

Ahh çok iyi yapmışsın cnm vallahi bende sanırım artık gitmem işe yarın son :)
Saol Akasyam benimde tüm dularım seninle inan cvs temiz çıkıcak halayın başında ben olucam :)

Gidemiyorumki kuzum tek başıma,ya su gelmesi gibi degilde böyle akıntım var ama çogaldı bide daha sıvı şekilde geliyor..Mecbur akşama kadar geçmezse eşim götürür gece..
Psikolojik olarak çöktüm yaa..
Doktor akıntının sebebi hafif mantarın vardı o olabilir diyor aman ne biliiyim kafam allak bullak oldu:27:

Geçmedi de nazım vallahi sen git bir görün, ne olur n olmaz cnm yaaa

Canım uzanıncca sanki biraz hafifledi,eger artarsa gidicem kesin haber ederim kuzum

Kizlar burada yazdiginiz asagi yukari herseyi denedim ama malesef benim bogaz agrisi grip e dondu
Bugun cok agir geciyor sabah sadece 1 bardak su icebildim onuda geri cikarttim yani durum vahim
Doktoru aradik agri kesici ic bol bol sivi tuket diyor yapacak bisey yok
Ama acliktan oluyorum ve hicbisey yemek istemiyorum migdem cok bulaniyor
Uzun zamandir ne guzel kusmuyordum yine basladi sanirim neyse yine bu halimede sukur
Allah beterinden korusun hepimizi insallah

Gidemiyorumki kuzum tek başıma,ya su gelmesi gibi degilde böyle akıntım var ama çogaldı bide daha sıvı şekilde geliyor..Mecbur akşama kadar geçmezse eşim götürür gece..
Psikolojik olarak çöktüm yaa..
Doktor akıntının sebebi hafif mantarın vardı o olabilir diyor aman ne biliiyim kafam allak bullak oldu:27:
Canım uzanıncca sanki biraz hafifledi,eger artarsa gidicem kesin haber ederim kuzum
Aman cnm ihmal etme n olur yaa vallahi bak ne olur n olmaz akşam git ...
Ve sakın sakın kalkma uzan hepp:20:

Kizlar burada yazdiginiz asagi yukari herseyi denedim ama malesef benim bogaz agrisi grip e dondu
Bugun cok agir geciyor sabah sadece 1 bardak su icebildim onuda geri cikarttim yani durum vahim
Uzun zamandir ne guzel kusmuyordum yine basladi sanirim neyse yine bu halimede sukur

Ay cnm bende dün gece mahfoldum oluş hanım reflü dedi ilaç verdi, aman dikkat et vallahi cnm dikkat ne olur az kaldı

Ay cnm bende dün gece mahfoldum oluş hanım reflü dedi ilaç verdi, aman dikkat et vallahi cnm dikkat ne olur az kaldı

Ah hazadem o refluyu ben yaklasik 2 aydir cekiyorum ve 1 ay daha cekicem
Ben raziyim ya bebegim iyi olsunda alistim ben onlara ilk kizimda da olmustu
Ilac kullandim cok da faydasi oldu ama bunda cok bulantim olmadigi icin
Yanmalara sabredicem dayanicam lk kizimda 9 ay kustum 4 ayliktan sonrada hem yanma hem bulanti kusma vardi

Canımm çok geçmiş olsunn yaa hamileligin kötü yanlarından biride bu işte ,ilaç içemiyorsun mecbur çekiyorsun..Bol bol c vitamini al canım benmmm

Merak etme bebegim kalkmam,geçmezse kesin gidicem..
Ya reflü bendede var sanırım midem yanıyor ve agzıma acı su geliyor sennde böylemiydi kuzum?

Ah hazadem o refluyu ben yaklasik 2 aydir cekiyorum ve 1 ay daha cekicem
Ben raziyim ya bebegim iyi olsunda alistim ben onlara ilk kizimda da olmustu
Ilac kullandim cok da faydasi oldu ama bunda cok bulantim olmadigi icin
Yanmalara sabredicem dayanicam lk kizimda 9 ay kustum 4 ayliktan sonrada hem yanma hem bulanti kusma vardi
Allah yardımcın olsun cnm vallahi zor ya ben 2 gündür çekiorum nefes darlıgı yaptı reflü mahfoldum ilaç verdi işde kullanıcam cnm.
Sıpalar için katlanıoruz cnm vallahi ...

Merak etme bebegim kalkmam,geçmezse kesin gidicem..
Ya reflü bendede var sanırım midem yanıyor ve agzıma acı su geliyor sennde böylemiydi kuzum?

Ay cnm sorma reflüymüş acı su gibi hissediorum ama deilmiş asitmiş o :(
İlaç verdi içicem işde cnm.

evin hali fenadır, bırak biraz daha toparlanınca yaparsın. doğumda bir ay ilgilenemedim bütün dolaplarım savaş alanı gibiydi:1:
burnu tıkanınca okyanus suyu damlatıp otribebe nin aspiratörüyle çekiyoruz. ilaç için götürme bence dr.a başka ne dicek ki. ateşi huzursuzluğu yoksa bol bol emzir. odasının havası kuruysa hava nemlendirici koy. bi de çok sıcak evlerde bebeklerin burnu hep tıkanırmış, 23 ü geçirme sıcaklık olarak.en fazla 24.
çok kalın giydirmiyorum, içine çıtçıtlı badi üstüne penye. penyesi kışlıksa içindekini incesinden giydiriyorum. bebekler terledikçe hasta olurmuş, terliyosa sıcakta kalıyo demektir ona dikkat et.
bugün 3 aylık kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu. çok şükür anne sütüne devam ediyoruz.
günü gününe uymuyo bazen sakin bazen mızmız oluyo:emir_bebek:

son 10 gün falan leke şeklinde toplam 40 gün sürdü. bitip bitip başlaması da normalmiş, ağrı koku falan yoksa.
kondom kullanıyoruz canım, başka yöntem yok ki. doğum kontrol hapı kullanırdım ben emzirirken mümkün değil, zaten pıhtılaşması olanlar için riskliymiş hap.
sprial de hiç hoş gelmiyo bana.
maş. zaman ne çabuk geçiyor ,darısı başımıza inş.
peki mattika sezeryandan sonra çok kanama oluyormu ,normal kadın pedi yeterli olurmu yoksa hasta bezi filan mı kullanılıyor
kanama çok mu oluyor

çok geçmiş olsun özlem :16:
incemi giyindin birinden virüsmü kaptın neden böyle oldun yaaa:38:
valla ben çok dikkat ediyorum hasta olmayayım diye sıkı giyiniyorum ,atkımı eldivenimi hava ii de olsa alıyorum takıyorum
bi hasta olursam ben de düzelemem bünyem zayıf çünkü ,ilaç da içemiyoruz malesef..
bence terlet kendini özlem ,3-5 battaniye at yatağa ve öylece yat ,sabaha sırılsıklam ol ,duşa gir ,terlersen geçer hastalığın ,bi de bunu dene
bu da benim metotlardan birisidir
RABBİM acil şifa versin

annem yeni gitti,yıkadık ütüledik derledik topladık derken tam halledemedik ama olsun geri kalanını da dolap gelince hallederiz inş.
yan komşum da kek börek ve kısır üçlüsü yapmış getirmiş sağolsun ,annem karnıyarık ,ıslak kek getirmiş :1:
bugün pasta börek günü oldu valla :1:
herşeyini yıkadım hamsilerin valla ,ilk orjinali gibi olmuyor yıkayıp ütüleyince kıyafetler ama olsun ne yapalım önemli olan hijyenik olması ,ilk doğduklarında mikrop kapacak bir durum olmasın da yeterki..

peki mattika sezeryandan sonra çok kanama oluyormu ,normal kadın pedi yeterli olurmu yoksa hasta bezi filan mı kullanılıyor
kanama çok mu oluyor

annem yeni gitti,yıkadık ütüledik derledik topladık derken tam halledemedik ama olsun geri kalanını da dolap gelince hallederiz inş.
yan komşum da kek börek ve kısır üçlüsü yapmış getirmiş sağolsun ,annem karnıyarık ,ıslak kek getirmiş :1:
herşeyini yıkadım hamsilerin valla ,ilk orjinali gibi olmuyor yıkayıp ütüleyince kıyafetler ama olsun ne yapalım önemli olan hijyenik olması ,ilk doğduklarında mikrop kapacak bir durum olmasın da yeterki..

doğuma kadar zaman geçmiyo ama doğduktan sonra bugün güldü bugün oyuncağa elini uzattı derken çok hızlı geçiyo zaman. inş herkes görücek o günleri sağlıkla.
sezeryanla normal doğum farklı olabilir sezeryanda rahmi temizliyolarmış ama normal doğumda ilk 2-3 gün hasta bezi kullandım küçüklerinden, pedle olacak gibi değildi.sonra normal adet kanamasına dönüyo zaten.

güle güle giysinler bebişler inş.

akasya sonuçların güzel çıkıcak inş. parası ne kadardı cvs nin?

inci görünmüyo hiç, bilgisayarım bozuk demişti ama yokluğu çok belli

doğuma kadar zaman geçmiyo ama doğduktan sonra bugün güldü bugün oyuncağa elini uzattı derken çok hızlı geçiyo zaman. inş herkes görücek o günleri sağlıkla.
sezeryanla normal doğum farklı olabilir sezeryanda rahmi temizliyolarmış ama normal doğumda ilk 2-3 gün hasta bezi kullandım küçüklerinden, pedle olacak gibi değildi.sonra normal adet kanamasına dönüyo zaten.

güle güle giysinler bebişler inş.

tamam o zaman sadece hastane için bez alsam yeter ,gerisi için de duruma göre alırım ..
ay inş. bizim de öyle çabuk geçer yaaa ,iki tane hamsiyle bakalım nasıl olacak

kanama çok mu oluyor

çok geçmiş olsun özlem :16:
incemi giyindin birinden virüsmü kaptın neden böyle oldun yaaa:38:
valla ben çok dikkat ediyorum hasta olmayayım diye sıkı giyiniyorum ,atkımı eldivenimi hava ii de olsa alıyorum takıyorum
bi hasta olursam ben de düzelemem bünyem zayıf çünkü ,ilaç da içemiyoruz malesef..
bence terlet kendini özlem ,3-5 battaniye at yatağa ve öylece yat ,sabaha sırılsıklam ol ,duşa gir ,terlersen geçer hastalığın ,bi de bunu dene
bu da benim metotlardan birisidir
RABBİM acil şifa versin

Sagol canim a valla heralde oyle oldu gecen cuma kontrole giderken cok usumustum
Soguk aldim heralde pazar gunu bogazim basadi iki gundur de grip ama bugun cok kotuyum
Esime msj atmistim doktru ara diye aamis bol sivi tuketsin demis yiyecek biseyler almis
Erkenden geldi eve sagolsun bana yemegimi verdi kizimiza yemek verdi sagolsun iykide varmis
Onun benden baska benim ondan baska kimsemiz yok ya

Sagol canim a valla heralde oyle oldu gecen cuma kontrole giderken cok usumustum
Soguk aldim heralde pazar gunu bogazim basadi iki gundur de grip ama bugun cok kotuyum
Esime msj atmistim doktru ara diye aamis bol sivi tuketsin demis yiyecek biseyler almis
Erkenden geldi eve sagolsun bana yemegimi verdi kizimiza yemek verdi sagolsun iykide varmis
Onun benden baska benim ondan baska kimsemiz yok ya
ne güzel işte maş. RABBİM bozmasın ,eşin destek olması çok önemli ,hele de böyle zamanlarda ..
bazı eşler var sanki eşi hiç hamile değilmiş gibi davranıyor ,eşini üzüyor strese sokuyor yardımcı olmuyor
çok kızıyorum öyle insanlara ..
herşeyini beraber yapan eşler daha bağlı oluyor gerçekten ,biz de eşimle öyleyiz ,ne eşimin ailesi ne benim ailem evlenirken tek kuruş almadık maddi olarak
herşeyimiz tek başımıza el ele verdik yaptık ve ben bunun faydasını çok gördüm ,herşeye baştan beri el ele giriştiğimiz için şimdi de öyleyiz..

ikimize ikimiz yetiyoruz yani başkasına gerek yok ,siz de öylesiniz demekki ..
:nazar::nazar::nazar:

akasya sonuçların güzel çıkıcak inş. parası ne kadardı cvs nin?

inci görünmüyo hiç, bilgisayarım bozuk demişti ama yokluğu çok belli

İnşallah Mattikacığım.. Risk düşük biliyorum ama yine de huzursuzum. Bir de netten okuyunca PGT ile ilgili olarak bilmediğimiz çok ayrıntı olduğunu farkettim. Fazla okumamak lazım galiba.. İnsan iyice korkuyor :31: Çünkü %11 yanılma payından bahseden akademik yayın bile gördüm :53:

CVS için 1400 lira aldılar canım. 900'ünü ben ödedim.500 TL'sini sigortam karşıladı.

ne güzel işte maş. RABBİM bozmasın ,eşin destek olması çok önemli ,hele de böyle zamanlarda ..
bazı eşler var sanki eşi hiç hamile değilmiş gibi davranıyor ,eşini üzüyor strese sokuyor yardımcı olmuyor
çok kızıyorum öyle insanlara ..
herşeyini beraber yapan eşler daha bağlı oluyor gerçekten ,biz de eşimle öyleyiz ,ne eşimin ailesi ne benim ailem evlenirken tek kuruş almadık maddi olarak
herşeyimiz tek başımıza el ele verdik yaptık ve ben bunun faydasını çok gördüm ,herşeye baştan beri el ele giriştiğimiz için şimdi de öyleyiz..

ikimize ikimiz yetiyoruz yani başkasına gerek yok ,siz de öylesiniz demekki ..
:nazar::nazar::nazar:

Bizim dugunude kayinpeder yapiyor diye biliyordum ama hersey alinip bittikten sonra esimin yaptigini ogrendim
Kredi cektirmisler ki calismiyordu okuyordu sen cek biz yardimci olucaz diye ama dugun oldu bitti herkes sirtini dondu
Simdi surekli borcunuz ne oldu diye sorup duruyorlar sinirlerimi bozuyorlar ben cok sey yasadim buraya geldikten sonra
Eltim bana o kadar guzel bir oyun oynadiki neredeyse ortalikta kaldim diyebilrim ben onu Allah a havale ettim
Simdide cezasini cekiyor pazartesi bir elinden ameliyat oldu bir kac ay sonra diger elinden olacak
Ellerini kullanamiyor birde dilini kullanamasa ne guzel olurdu nefret ediyorum kendisinden
Ama el mahkum muhattap olmak zorundayim iste aile baglari kopmasin diye

İnşallah Mattikacığım.. Risk düşük biliyorum ama yine de huzursuzum. Bir de netten okuyunca PGT ile ilgili olarak bilmediğimiz çok ayrıntı olduğunu farkettim. Fazla okumamak lazım galiba.. İnsan iyice korkuyor :31: Çünkü %11 yanılma payından bahseden akademik yayın bile gördüm :53:

CVS için 1400 lira aldılar canım. 900'ünü ben ödedim.500 TL'sini sigortam karşıladı.

sonuçta pgt yeni bir konu, farklı görüşler olması çok normal. allahın izniyle bebeğin sağlıklı senin. şu sonucun gelsin de rahatla inş.

Back
X