Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bizler senin her zaman yanındayız.geçecek inşallah bugünler.Dualarımdasın

Bugün hastanedeydik tahlil ve test sonuçlarımı gösterdik kan değerlerim baya düşmüş
Neyse o önemli değil.Yine doktorumu değiştirdim.bu doktorum çok çok bilgiliydi
Eşide genetikçiymiş.Kaç dakika konuştu eşiyle benim durumum hakkında
PGT'den sağlıklı sonuç alamamışsınız dedi.Bebeğin zekasıyla ilgili bir problem olabilir dedi
Amniosentez yapalım bence dedi hayır ben kabul etmedim tabiki.
benim 2 ve 7'de olduğu için translokasyon muhakkak bi iz bırakır bebekte dedi
dış görünüşünde şimdilik bişey yok dedi down sendromlu değilmiş bebeğimiz çok şükür
En iyi ihtimal benim gibi taşıyıcı olmasıymış
Olsun ne yapalım sağlıklı olsunda benim gibi taşıyıcı olsun
Allah'ım bu çok zor bir imtihan bununla yaşamak çok zor
Ama ben sana inanıyorum ve tevekkül ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır

Canım kan değerlerin için ilaç verdiler mi?
Allah korusun, inş öyle bir şey olmayacak. Bolca dua... Allah'ım yardımcın olsun.

nazefse bebişin kilo almış guzel haberlerle gelmıssın inşallah sen ve özlem hayırlısıyla kızlarınızı kucagınıza alırsınız canım.
Sagol canımm evet kilo aldı kızımm maşallahı var
Amin canım en kısa sürede sizdende güzel haberler bekliyoruz ,darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah..

İnşallah saglıklı olacak kuzum sen kafanı takıp üzme kendini..
Kan degerlerinede takılma ferro kullanıyormusun?

Canım kan değerlerin için ilaç verdiler mi?
Allah korusun, inş öyle bir şey olmayacak. Bolca dua... Allah'ım yardımcın olsun.

İnşallah canım inşallah
verdi canımda işte ben düzneli kullanmıyordum
bundan sonra düzenli kullanacağım inşallah
sen nasılsın incim iyimsin görüşmeyeli

İnşallah canım inşallah
verdi canımda işte ben düzneli kullanmıyordum
bundan sonra düzenli kullanacağım inşallah
sen nasılsın incim iyimsin görüşmeyeli

Aman ihmal etme.
Akasyamdan sonra pek iyi değilim Yine de çok şükür bugünümüze. Kara bulutlar en kısa zamanda dağılır inş.

yok takılmıyorum zaten işte kullanmıyordum bulantı yaptığı için
ama bundan sonra düzneli kullanacağım

Genetikle uğraşmak ne kadar zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Aman ihmal etme.
Akasyamdan sonra pek iyi değilim Yine de çok şükür bugünümüze. Kara bulutlar en kısa zamanda dağılır inş.

Amin canım çok çok zor çok illet bişey hemde
kaçış yok hiçbir şekilde isterki 1000 kere pgt yaptıralım
Akasyam daha iyi olacak hayat mucizelerle dolu incim
o mucizeler bizide bulacak

Amin canım çok çok zor çok illet bişey hemde
kaçış yok hiçbir şekilde isterki 1000 kere pgt yaptıralım
Akasyam daha iyi olacak hayat mucizelerle dolu incim
o mucizeler bizide bulacak

İnş canım inş.
Sen de ne olur üzme kendini, bebeğini de üzme. Bak Hazade'ye, ne kadar korkuyordu ama hiçbir testi yaptırmadı. Maşallah sapasağlam doğdu yavrusu

Aman ihmal etme.

Amin. Bir ay oldumu bilmiyorum sizlerle tanışalı, ben bile Akasyanın olayının etkisinden kurtulamadım. Aklıma kötü şeyler geliyordu amma, bu kadarını beklemiyordum. Allah her birimizin yardımcısı olsun.

Amin. Bir ay oldumu bilmiyorum sizlerle tanışalı, ben bile Akasyanın olayının etkisinden kurtulamadım. Aklıma kötü şeyler geliyordu amma, bu kadarını beklemiyordum. Allah her birimizin yardımcısı olsun.

Ah Sümeyye insan nasıl etkilenmez
Burada birbirimizi hiç görmemişken birbirimizin sevincini üzüntüsünü paylaştık, birbirimiz için dualar ettik. Tedavi zamanlarını heyecanla bekledik, her negatifle üzüldük her pozitifle coştuk. Ben inanıyorum ki çevremizdeki bir çok yakın diye adlandırdığımız kişiden daha yakın olduk birbirimize. Çünkü aynı şeyleri yaşıyorduk, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir?
Bu topikteki herkesin sağlıkla yavrusuna kavuşmasını o kadar çok istiyorum ki... Bu yola baş koyan herkesin kavuşmasını istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Akasyam hayırlısıyla atlatacak bu zamanları inşaallah.

İnş canım inş.
Sen de ne olur üzme kendini, bebeğini de üzme. Bak Hazade'ye, ne kadar korkuyordu ama hiçbir testi yaptırmadı. Maşallah sapasağlam doğdu yavrusu

yok kuzum bende yaptırmadım zaten hiçbi test
ikili test bile yaptırmadım.
evet çok tatlı ama demi hazadenin bebeği
nasıl benziyo hazadegile:)
resmini gördüm alıp şöyle yüreğime basasım geldi

Allah'ım içim yanıyor resmen hem akasyanın durumu hem benim böyle oluşum
Canım kızım farkında olmadan sana nasılda bağlanmışım
nasılda kendimden çok seni sever seni düşünür olmuşum
İnşallah sağlıcakla geleceksin yavrum ben inanıyorum
allahım bi tane olsun hayırlı sağlıklı olsun bizim olsun inşallah

yok kuzum bende yaptırmadım zaten hiçbi test
ikili test bile yaptırmadım.
evet çok tatlı ama demi hazadenin bebeği
nasıl benziyo hazadegile:)
resmini gördüm alıp şöyle yüreğime basasım geldi

Resmi buraya yerleştiremezmisiniz? Biz de görelim. :)

Sen dualarını esirgeme annesi, onu hiçden yaratıp rahmine tutunduran Yaratan, hastalığını da gidermeye kadirdir, tabii bir hastalığı varsa.

Bir hikaye yazıcam. Belki umut olur, belki bir ders.

Rusyada yaşanmış bir olay. Uzun amma ilginç. Aklımda kaldığı kadarıyla...

Bir müslüman rus kadın hamile olduğunu öğrenmiş, ulturasonda bebeği böbreklerinden biri yok, öteki de çalışırmı bilinmez bir durumda gözlemlenmiş. Bebeği aldırmak söz konusu olmuşsa da müslüman ya, yanaşmamış. O günden itibaren kadın her gece Gece namazına kalkmış, duaların geri çevrilmediği zamanı hep dua ederek geçirmiş. Doğum sancısı tutduğunda kız arkadaşı yanındaymış, birlikde hastaneye gitmişler. Anne yine de dualarından vaz geçmemiş, üstelik Yaradana tevekkül ederek her nasıl olursa olsun ben Senin kaderinden razıyım demiş.
Bebek doğduğunda arkadaşı yanındaymış, üstden böbreğinin olduğu yerdeki delik kimsenin gözünden kaçmamış, her kes üzgün, kimse anneye bir şey demiyor. Her kesi de o delik düşündürüyormuş. Üstelik var olan bir böbrek hayata tutundura bilicekmi belli değil. Hemen muayene yapmamışlar, bebek toparlansın öyle. ne kadar zaman geçmiş tam hatırlamıyorum (1 hafta filandı sanırım), bebeği konturole götürmüşler. Her kes merak içinde bekliyor- acaba tek böbreğin durumu nasıl diye??? Muayine sonlanmış, ne görseler beğenirsiniz... her iki böbrek yerinde ve qayet çalışır durumdaymış.

Bizi Rabbim neden yaratdı, her biçime salmaya da Kadirdir. Sen dualarından vaz geçme. İnşeAllah hiç bir sorunun yoktur. Varsa bile Rabbim onu gidermeye Kadirdir.

yok takılmıyorum zaten işte kullanmıyordum bulantı yaptığı için
ama bundan sonra düzneli kullanacağım

Ben günde 2 tablet kullanıyorum ama yinede sıkıntılıyım kansızlıgım devam ediyor..Dogumda sıkıntı olabiliyor kuzum doktor benden benmle aynı kana uyumlu bir kişiyi getirmemi söyleedi lazım olabilirmiş..Kan depolarının dolu olması lazımmışş..
Sen üzümle kuzum benm bak hazadeye chnb ye mattika bebekleri nasıl saglıklı allahın izniyle kucagına alacaksın yavrunu

Kızlar özlem dogurdu heralde daha gelmedi

Mervem ne izi kalacakmis zekasnda. Eşim tasiyici sen tasiyicisin bi anormallik mi var.
Doktorunki de laf yani.
Ama seni anlıyorum doğana kadar acabalar yiyo insanı.
Dua et Allaha sığın, rahmeti sonsuzdur. senin de yavrun da sağlıklı inş

Yani ufak zeka problemi yaşayabilir yada fiziksel sıkıntı olarakta karşınıza çıkabilir dedi
ama ultrasonda herhangi bir bulgu yok dedim kemik boyları omurgası normal parmak sayıları normal
beyninde kist yada herhangi bi sıvı birikimi yok.kalbine midesine bakıldı geçen hafta ondada bi sıkıntı yok
bazende bulgu olmadanda olabilir dedi.
zaten 2 hafta sonrada 2. düzey renkli ultrasonumuz var inşallah ondada bi sıkıntı çıkmaz
Amaaann ne yapayımm Allah'ın takdiri artık
üzülmeyeceğim bebeğim etkilenir zira mattikam zaten biliyoruz bu ihtimalleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…