Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım yarın 35 haftalık olucam kısmetse :49: 1 hafta ilerden mi göründük bir an :16::16::16:

sağol canım ama yarın 35 olucam inşallah :3::49::29:

Kuşum şuan 35. haftanın içindesin zaten bitmek üzere :26::26:
Yani doktorlar öyle hesaplıyor ya o yüzden bende öyle hesapladım:44:

Kuşum şuan 35. haftanın içindesin zaten bitmek üzere :26::26:
Yani doktorlar öyle hesaplıyor ya o yüzden bende öyle hesapladım:44:
ya ne bileyim doktorum da çizelgeme göre haftamı belirtiyor mesela en son geçen hafta kontroldeydim o an 34 düm 6 haftan kaldı doğuma demişti :28: de onun rahatlığıyla bende yarın 35 olucam yani evet doldurmuş olucam diye yazdım :16: sen nasılsın bu arada cinsiyet netleşmişmiydi :52::49::emir_bebek::nazar: nasılsınız nasıl gidiyor gebelik :16:

ya ne bileyim doktorum da çizelgeme göre haftamı belirtiyor mesela en son geçen hafta kontroldeydim o an 34 düm 6 haftan kaldı doğuma demişti :28: de onun rahatlığıyla bende yarın 35 olucam yani evet doldurmuş olucam diye yazdım :16: sen nasılsın bu arada cinsiyet netleşmişmiydi :52::49::emir_bebek::nazar: nasılsınız nasıl gidiyor gebelik :16:

Aman doktorların herbiri ayrı telden çalıyo valla :):)
Eee anlat hadi hazırlıkları tamamladınmı odasını aldın mı?
Bigün iyiyim bigün kötü işte bu halimize bin şükür
Evet belli oldu kızına arkadaş geliyor:):)

kızlarr hayırlı cumalar hepinize.
rabbim bu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine bizleri sevindirir inşallah.
bende yasmine devam ediyorum. uzun protokolde biraz sıkıcıymış. günler geçmiyor bu arada benim 2 tüp arasında 2 adet dönemi geçmiş olacak yeterli dimi?
acaba diyorum acelemi ettik :)
bende 2 adetten sonra 2. tedavime başlamıştım inşallah son tedavin olacak canım müjdeni alalım :49::emir_bebek::nazar::38:

Canımmm herzaman gelebilirsin herzaman beklerim sizi çooook öpüyorum incim marta az kaldı inşallah bu de herşey iyi olucak.
canım nasılsınız cici kızınla :emir_bebek::nazar::38:

bugun ilk igneme başladım hayırlısıyla menopur 75 inşallah güzel olur herşey bu iğneyi kullanan oldumu aranızda arkadaşlar
hayırlı olsun canım şifa olsun ben kullanmadım o iğneyi ama dr. lar duruma göre değişik iğneler sunuyorlar :16: inşallah test gününde müjdeni alıcazz :49::emir_bebek::nazar::38:

Aman doktorların herbiri ayrı telden çalıyo valla :):)
Eee anlat hadi hazırlıkları tamamladınmı odasını aldın mı?
Bigün iyiyim bigün kötü işte bu halimize bin şükür
Evet belli oldu kızına arkadaş geliyor:):)
doğrudur canım her dr. ayrı karakter :28: odamız yok canım :50: sadece beşik var oda yatak odasında olacak :31: hem ben 2 +1 odalı evdeyim :3: öyle aman aman abartmadık yani hazırlıkları :12: acil olacaklarla ilgilendik bebiş biraz büyüyünce belki oda yaparız :31: hastane çantalarımız hazır :2: işte böyle sende hazırlıklar ne alemde :46: vuuu demek cici kızları çoğalttık :nazar: sağlıkla gelsinler inşallah

doğrudur canım her dr. ayrı karakter :28: odamız yok canım :50: sadece beşik var oda yatak odasında olacak :31: hem ben 2 +1 odalı evdeyim :3: öyle aman aman abartmadık yani hazırlıkları :12: acil olacaklarla ilgilendik bebiş biraz büyüyünce belki oda yaparız :31: hastane çantalarımız hazır :2: işte böyle sende hazırlıklar ne alemde :46: vuuu demek cici kızları çoğalttık :nazar: sağlıkla gelsinler inşallah

Ee olsun canım bizim evimizde 2+1 malesef oda yapamayacağız
belki tayinimiz çıkabilir bakalım hayırlısı.güle güle kullansın yavrun sağlıklı günlerde
Ben daha hiçbir şey almadım pazartesi günü detaylı ultrasonumuz var canım
Onu kazasız belasız atlatalım inşallah ondan sonra yavaş yavaş başlarız artık
Biraz korkuyorum birazda heyecan var karışık duygular işte şu detaylı yüzünden
Rabbime emanet inşallah:49:

Ee olsun canım bizim evimizde 2+1 malesef oda yapamayacağız
belki tayinimiz çıkabilir bakalım hayırlısı.güle güle kullansın yavrun sağlıklı günlerde
Ben daha hiçbir şey almadım pazartesi günü detaylı ultrasonumuz var canım
Onu kazasız belasız atlatalım inşallah ondan sonra yavaş yavaş başlarız artık
Biraz korkuyorum birazda heyecan var karışık duygular işte şu detaylı yüzünden
Rabbime emanet inşallah:49:
anladım canım hımm tayin durumları olacaksa işin içinde oda için aceleye gerek yok :31: sağol tatlım en güzelleri sizlerin olsun :12::emir_bebek::nazar: anladım canım pazartesi sıkıntısızca atlatacaksın tertemiz çıkacak inşallah detaylı :nazar: korkma tatlım cici kızın gayet sağlıklı :emir_bebek::nazar: :16::16::16:

Uyku uyku uyku:84:

Kızlar yerime biriniz bebege bakabilirmisiniz bende azıcık uyuyumm:27:
Sürekli aranıyor kızım pek doyumsuz çıktı maşallahh:1:
Sarılıgımız var korkuyorum bende acaba sütüm yetmiyormu diye aslında iyide geliyor ama:44:
Geçen günkü degeri 17 çıktı yavrumun bana yüksek geldi ama doktor 20 nin altında korkma dedi..
Acaba biberonada sagsam versemmi??

Uyku uyku uyku:84:

Kızlar yerime biriniz bebege bakabilirmisiniz bende azıcık uyuyumm:27:
Sürekli aranıyor kızım pek doyumsuz çıktı maşallahh:1:
Sarılıgımız var korkuyorum bende acaba sütüm yetmiyormu diye aslında iyide geliyor ama:44:
Geçen günkü degeri 17 çıktı yavrumun bana yüksek geldi ama doktor 20 nin altında korkma dedi..
Acaba biberonada sagsam versemmi??

Nazımm ben bakarım Eylül'e valla hemen geliyorum yanınaa
AMa bi şartla bana güzel hamur işleri yemekler hazırlasın annen:27::56:
Eee doktor normal demiş yahu daha ne bu endişe

Naz ilk gunler memeye yapisik oluyolar. Doymadigindan degildir. Yavrum dunyaya alismaya calisiyo. Oglumda bir ay memeye yapisik gezdi

Şifam maşallah :nazar: Anam ne zaman 35 oldun :52:

Mervem iyi haberlerle geleceksin buraya inş.

Hazadem kuzum haberleşelim :16:

Özlem yazmamış, doğurdu büyük ihtimalle :52:

Nazım kolay gelsin. Ben seve seve bakarım :1:

Tulip de yazmamış :26:

Anaa hakket özlem yazmamış
Özleme dua ediyorum hayırlı doğumlar nasip etsin mevlam
Kabul mu oldu ne dualarım:27:

Şifam maşallah :nazar: Anam ne zaman 35 oldun :52:

Mervem iyi haberlerle geleceksin buraya inş.

Hazadem kuzum haberleşelim :16:

Özlem yazmamış, doğurdu büyük ihtimalle :52:

Nazım kolay gelsin. Ben seve seve bakarım :1:

Tulip de yazmamış :26:

Yok kuzum be dogurmadim ama sanki sancilar var gibi yada bekledigim icin bana oyle geliyor
Biraz daha bekliyeyim olmazsa giderim acil e cok geriliyor karnim belim agiriyorrr

Back
X