Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi gözün aydın :)
Annesi olacak o kadar :)

Sagoll incimmm sen nasılsın kuzum tedavi ne zaman?

cuma günü haberdar et bizi. bende 6 yıllı evliyim. 2006 yılında evlendim.

mrb naz. ama çok tatlı oluyor emmesi. ilk zamanlar biraz acıyor ama.

Evet kendime en yakın hissettigim an o oluyor sanırım benmde..Bide bizimki emerken bi eliylede memeyi mıncıklıyor:1:
Darısı sana inşallahh rosamm az kaldı sanada:38:

Biletleri aldık, çok heyecanlandım :1:

canım bol bol stres at gebelik öncesi:))
bu arada yavuz bülent bakilerin üsküpten kosovaya kitabını okudun mu gitmeden oku okumadıysan...

yahya kemalin de üsküp ki yıldırım beyazıt han diyarıdır diye başlayan şiirini:))

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin

Allah tamamına erdirsin...

naz canım kullandırma kendini:))

herkese günaydın....

dün üçlü tarama için doktora gitim tekrar. bir kaç güne çıkarmış sonucu. bebeğin erkek olduğu başka bir doktor tarafından daha teyit edilmiş oldu. gerçi bu sefer alışveriş falan yapmayacağım.

mervenin dediği gibi çok sessizleşti topik. çoğu kişi doğurdu. yeni tedavide yok.

herkese günaydın....

dün üçlü tarama için doktora gitim tekrar. bir kaç güne çıkarmış sonucu. bebeğin erkek olduğu başka bir doktor tarafından daha teyit edilmiş oldu. gerçi bu sefer alışveriş falan yapmayacağım.

mervenin dediği gibi çok sessizleşti topik. çoğu kişi doğurdu. yeni tedavide yok.

Günaydın :31:
Tulip oğlan mı taşıyıcı oluyordu sen de kız mı? Bir ara yazmıştın onun için merakla bekliyorum diye.

merhaba arkadaşlar 4 iğnemi pazartesi yaptırmıştım salı günü kontrole gittim 12 yumurta varmış eşim de 18 olarak duymuş doktorumuz konuşması pek anlaşılmıyorda 11mm boyuda sizce nasıl kızlar 3 gün daha yaptırmamı söyledi doktor buğün son iğne yarın kontrole gitcem cumartesi çatlatma iğneni yapar pazartesi ankara da olursun dedi doktorum yarın ne söylicek bakalım arkadaşlar sizin kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçı transfer edildi 4 gün iğne yaptırmama ragmen sizce yumurtalar nasıl cvp verirseniz cok sevincem heycan sitres karmaşık duygulardayım.

herkese günaydın....

yeni tedaviye ben başladım tulip canım

merhaba arkadaşlar 4 iğnemi pazartesi yaptırmıştım salı günü kontrole gittim 12 yumurta varmış eşim de 18 olarak duymuş doktorumuz konuşması pek anlaşılmıyorda 11mm boyuda sizce nasıl kızlar 3 gün daha yaptırmamı söyledi doktor buğün son iğne yarın kontrole gitcem cumartesi çatlatma iğneni yapar pazartesi ankara da olursun dedi doktorum yarın ne söylicek bakalım arkadaşlar sizin kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçı transfer edildi 4 gün iğne yaptırmama ragmen sizce yumurtalar nasıl cvp verirseniz cok sevincem heycan sitres karmaşık duygulardayım.

Selam Sevdann

12 yumurta çok güzel bir sayı.. PGT için yumurta sayısının fazla olması avantaj. Benim yumurta sayım azdı. 9 toplanıp 5 tanesi 5. güne gitmişti. 1 tanesi transfer oldu. Hamile kaldım. Ancak bebeğimi kaybettim. Senin de pgt yapılacak değil mi ? Sorun neydi sizde ?

herkese günaydın....

Hayırlısı olsun canım. Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah.. Evet topik çok sessiz.. İncim tedaviye başlayınca canlanacağız.. :21::21::16:

Boyutları iyi. En az 16-18 mm olması lazım. 3 günlük iğneyle biraz daha büyürler. Hakkında hayırlısı olsun.

İncim Allah nasip kısmet ederse ilk sen başlayacaksın gibi görünüyor :16: Sen açılışı yap ben bayrağı devralarım belki ... Bu arada bizim diğer kızlar tembel.. :51:Bizden başka atıl kurt olmaz gibime geliyor :9:

Ah benden önce başlasa ya birileri :) Hatunlar tembel çıktı :1: Hadi kızlar az cesaret :8:

Günaydın :31:
Tulip oğlan mı taşıyıcı oluyordu sen de kız mı? Bir ara yazmıştın onun için merakla bekliyorum diye.

erkek olan taşıyıcıydı canım. sağlıklı olan tutunamamış. bizim hastalıkta bebeğin taşıyıcı veya hasta olması tutunmayı ve hamileliğin devamını etkilemiyor. şimdi iyiki taşıyıcı olanıda koydurmuşuz diyorum. doğduktan sonra genetikçiyle görüşüp gerekirse tekrar bir test daha yaptırırız.

mrb canım. 12 yumurta çok güzel. gelişimleri de iyi bence. benim 8 yumurta toplanmıştı. 4'ü 3. güne gitti ve pgt yapıldı. 5. güne kadar hepsi dayandı ama 2 si sağlıklı çıktı. 2 side transfer edildi ve biri tutundu. allahım inşallah sana da nasip eder. çok heyecanlı bir süreç.

yeni tedaviye ben başladım tulip canım
aslında biliyordum ama unutmuşum. bende senin gibi pek sık giremiyorum. ama geçte olsa mutlaka geçmişi okuyorum. 15-20 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah.

erkek olan taşıyıcıydı canım. sağlıklı olan tutunamamış. bizim hastalıkta bebeğin taşıyıcı veya hasta olması tutunmayı ve hamileliğin devamını etkilemiyor. şimdi iyiki taşıyıcı olanıda koydurmuşuz diyorum. doğduktan sonra genetikçiyle görüşüp gerekirse tekrar bir test daha yaptırırız.

Biliyorum canım bizde de öyle :50:
Ama taşıyıcı olması ileride kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlenmediği sürece sorun teşkil etmeyecek değil mi?

Biliyorum canım bizde de öyle :50:
Ama taşıyıcı olması ileride kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlenmediği sürece sorun teşkil etmeyecek değil mi?

hayır herhangi bir hastalık belirtisi olmuyor canım. doktor akraba olan biriyle evlenmediği sürece sorun yok dedi. ama yabancı biriyle evlendiğinde de çok düşükde olsa tesadüfi olarak denkleme olasılığı var. o yüzden en sağlıklısı evlendiği kişinin taşıyıcılık testi yaptırması. 25 sene sonra tıp daha da gelişmiş olur. kolayca yapılır bu testler. diyelimki taşıyıcı çıktı artık o da bizim gibi pgt yapar. hastalık bilindikten sonra işler biraz daha kolay oluyor.

Selam Sevdann

12 yumurta çok güzel bir sayı.. PGT için yumurta sayısının fazla olması avantaj. Benim yumurta sayım azdı. 9 toplanıp 5 tanesi 5. güne gitmişti. 1 tanesi transfer oldu. Hamile kaldım. Ancak bebeğimi kaybettim. Senin de pgt yapılacak değil mi ? Sorun neydi sizde ?

biliyorum akasyacım cok geçmiş olsun tekrardan.bende 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengeli translakasyon var canım 3 kere hamile kaldım 3 de 8 haftalıkken kalbı durdugu için aldırdım şimdi pgt ye başladık hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.

Back
X