seles tebrık ederimm Allah tamamına erdirsin insallah

mervecim seni üzmek istemediğim için soramamıştım (merak ediyordum pgtli mi normelmiydi kızın diye) şimdi melisdileğin msjında okudum ve bir kez daha sana masallah demek istiyorum canım..

yavrucağın çook sanslı senin gibi bir annesi olduğu için..
annem bana hamileyken bazı testler yapılmış ve benım hem bedenen hemde zihnen özürlü doğacamı söylemiş doktorlar.. aldırmak istenişler annem razı gelmiş babam istememiş..bir ömür kim bakacak sorunsalı olmuş..doktorlar fazla yaşamaz zaten alalaım demişler anneme.. neyse ben 9ay 10 gün sonra doğmuşum herkes erkek sanmış.. (annem zaten sırf erkeğim diye beni aldırtmaktan vazgeçmiş)..doğduğumda tamamen kel mişim :) saç-kirpik-kaşlarım yokmuşş :))) birde kulaklarımdan biri normalken diğeri nasıl tarif etsem gamzeli şeklindeymiş canım (ki hala öyle) annem benim kız olduğumu görünce (ablam var zaten bide 9ay 10gun kalmışım erkek diye sevmiş hep beni)ve sakat(kulağımın bi kısmı gamzeli ) olduğumu görünce depresyona giriyor..ve beni emzirmeyerek ölüme terkediyor..

babam dayanamıyor önce teyzemi çağırıyor ,,ardından halamı... böylece 2 tane süt annem oluyor.. ancak bu zamana kadar annemle hep aramız acıktır soğuktur bizim..babam her daim üzerime titremiştir diğer kardeşlerimden(3 kaderşiz ben ortancıyım en kucuk erkek) tabii bu zaman zaman kıskanclıklara neden olmustur aramızda.. kardeşlerim kucukken kavga ettiğimizde bana dedikleri sen başkasının cocugusunnn babam seni evlat edinmiş demeleri ,hep kulaktan kaybetmişim yani :)))

ben liseye giderken ablam tlfnu actıysa arkadaşlarımın yanında banaa özüürrrlüüüüüüüü seni x cağırıooo tlfna yada kapıyaa gel falan demesi (ablam benden 3 yaş buyuktur bu arada) ilk zamanlar çok sınır olurdummm ama şimdii komik geliyorr :)))
okullarda sınfımda alay konusu ,,en çirkin kızı seçilmem vs.. diyorum amann bee ne kulakmıss bendeki de

şimdi 29 yaşındayım ara ara diyorum acaba
estetik yaptırsam mı diye ama diyorum bana bi sağlık acısından bir zararı yokki.diğeri gibi çok net duyuyorum

. oyuzden vazgecıyorum ,, benı seven boyle sevsın dıyorum

Allaha şükür eşimle tanıstığımdan bu yana bi kere bile bana bu konuda iğneleyici..aşağılayıcı,kucumseyıcı birşey demedi.. arkadaslarımla tanıstırdığımda ve arkadasım imaa ettiğinde ,,kulağıma eğilip sen daha güzelsin demesi bana yettide arttı bile

ancak kv le aramızdaki en büyük sorun oldu.. oda haklı tabiki kendince ama bana özürlü özürlü derken kendi oğlu benim kocamın kulak zarını böcek yedi ve kulağı delik olan kocam şimdi duymuyor..hemde kocamla benim aynı yondeki kulaklar bu kadar olur...

o yuzden her zaman derim ki Allah büyük.. (bu arada kv hiç bi şekilde beddua etmedim ama çok gücüme gitmişti sevdiğim adamın annesi sonucta )hee zihnimde yerinde bu arada

maliye lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ,kısmetinde varsa eğer memur olmak istiyorum

bunca yaşadıklarım evdeki ayrı okul ,dersane dışarıda baskılara karşı dışlamalara karşı (özürlyümyaa vayyy ne kulakmış arkadas

) ben asla mızmız bir kız/kadın olmadım.. daha da güçlendim..sabretmek neymiş öğrendim.. ayaklarım yere hep sağlam bastım..

ve 3 yıl önce kendi adıma bir devrim yaptım bunca yıl beni üzen,üzmeye çalışsan,,kaale almayan kim varsa hepsini sildim hayatımdan ve şuan o kadar mutluyumki o kadar hafifimki sırtımda bir yuk kalkmıs gibi hıssedıyorum ve daha önce neden yapmamısım diyorum ..iyiliğimi hoşgörümü suistimal edenlerde bi yere kadar demi amaa

ben bir insanım ve dünyaya bir kere geliyorum..diye bir felsefe türettim kendime

artık bu mantıkla yaşıyorum

bunları sana özelden yazacaktım mervem.. ama dedimki şu topikte gizlim saklım olmadı bu güne kadar...oyuzden buraya yazmaya karar verdım... ve sen bu dünyadaki sınavını insallah Allah katında başarıyla geçtin arkadaşım

bebişini bizim yerimize bolbol kokla masallahhh cennet kokuluma benimmmmmm