Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sağolun arkadaslar dün biraz gergindim ama bugün daha iyim allahım yüzümüze güler inşallah budefa... Sizlerin haberlerini de sabırsızlıkla bekliyorum bu yaz bizim için mutlu bi anı olsun Allahım
Trkuaz senin de hayırlı olsun şimdiden
İskorpit senin 20simiydi randevun
Selescim dualarımız seninle mucizen sağlıkla gelsin inşallah
Akasyacım sen nerelerdesin
Bunuş ve suskunada dan ses yok son zamanlarda

Teşekkürler armaan, dualarımız kabul olur inşallah sen de rahat ol,kolayca geçsin bu süre

Canım aktif tedavim ramazana gelecek zaten. Nur Hanım eylülde dönecek maalesef :5: Ne bileyim çıktık yola. İnşallah en hayırlı zaman budur ki Rabbim nasip etmiştir.. Herşey kısmet. Hayırlısı olsun hakkımızda.. sen de inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşursun.. Doğal yoldan olur inşallah :16:

hayırlısı incim.. İnşallah :38: İyi ki varsınız.. :16:

Hayırlı olsun akasya ,bence doktor konusunda kafanı rahatlat. Güven duy önemli olan sonuç .Ben de kafaya takardım doktoru şimdi de net bir doktorum yok takibimde ancak benim için önemli olan doğru bir şekilde yapılıyor mu.Beni bir kaç farklı doktorun görmesi iyi oluyor . Hamile kalırsan takiplerini yaptırırsın istersen sevdiğin doktora:)

mrb kızlar. çarşamba günü doğum yaptım. şimdi evdeyim. kanamam olunca acil doğuma aldılar. allaha şükür bebeğim sağlıklı gözüküyor. ama biz yinede testlerini yaptıracağız. allah isteyen herkese nasip etsin.

Meliscim Allah sana sabr versin. Gerçekten bu tedavinin en zor hallerini yaşamışsın. Rabbim tükenmez hazinesinden sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin. Çok zor günler yaşamış olmalısın. Rabbim sonunu hayır eylesin. Bizim için çok zor görünen Rabbim için çok kolaydır. Yeter ki, istemekten vaz geçme ve her zaman sahip olduklarına şükür eyle. Hamile kalınca anladım ki, bebek, aslında sahip olduğumuz nimetlerin yanında küçük bir nimet oluyor.

Armaan ve Akasya. Tedaviye başlamışsınız. Hayırlı ve sonu sağlıklı bebekli olsun. Her yaptığınız iyneleriniz sizi bebeklerinize bir adım daha yaklaştırsın. Amin. Gelişmeleri paylaşırsanız ben de çok sevinirim.

İskorpit senin de inşeAllah az kaldı. Adetinin gelmemesine değil de, en hayırlı zamanda gelmesine dua et bence. Hayrın nerede olduğunu kimse bilemez. rabbim kolaylaştırsın

Merve sana da güzel bir tatil diliyorum. Güzelce dinlen, miniğini öpe-koklaya. Rabbim o günleri hepimize yaşatsın. Ben de neredeyse 3 aydır ki, canlı olarak tek gördüğüm akrabam eşim. Gurbet ne demekmiş insan yaşayınca anlıyor. Hele teknolojinin bu çağı olmasına rağmen. ElhamduLillah. Bura beni bebeğime götüren yer.

Bizim de dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr :46::46: 2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da:1::1::1: . Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Tsh bir az yüksek çıktı :50: :50: :50: , testi tekrarlıycam. İnşeAllah sorun olmaz. Yine yüksek çıkarsa endokrinologa görünücem. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.

Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın:16::16::16:.

Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen bir olayı da sizinle paylaşmak istiyorum. Dikkatli olmak açısından.

Biz sahile yakın oturuyoruz ve burda her pazar insanlar sahile piknik yapmak için akın eder. 2 hafta önce pazar günü evde eşimle öğle namazını kılıyoruz. Kapı çaldı. Biz namaza devam ettik. Sonra yine çaldı. Sonra uzunca zile bastılar (bizde namazda sinirleniyoruz, açmıyorsak niye bu kadar uzun çalıyorsun diye:20::20: ). Sonra anahtar yerinden sesler geldi. Tam selam vericektik ki, içeride kilidin üstündeki anahtarın yere düşdüğünü duyduk. Eşim selam verip kapıya gidince sesden iki kişinin koşarak merdivenleri indiklerini işittik. Ben sadece o sırada neler olduğunu anladım. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını sanınca kapının kilidini kırmışlar. Kilid kırıldığı için eşim dışarı çıkamadı. Hemen pencereye koşdu, iki gencin hızla çıkıp, bir şey olmamış gibi yürüdüklerini gördü. Hiç bir şey yapamadı. Sonra bir arkadaşı usta getirdi ve tek bir haraketle kapını açtı. Hırsızların kamera görrüntüsünü elde etmemize rağmen polise bildirmedi. Hiç bir şey çalmamışlar diye polise bildirmeğe gerek yok dediler. Ben çok isterdim bildirilsin. Bize giremediler, ancak mutlaka bir gün başka birinin evine girecekler. Böyle bir olayı canlı yaşamak beni çok etkiledi:18::18::18:. En çok da aklıma ya ben yalnız olduğumda eve girselerdi... gelince:18::18::18:

Sumeyye Allah daim etsin inşallah :nazar:

Maalesef böyle olaylar çok oluyor. Gelmiş geçmiş olsun. Evleri yoklayıp girmeye çalışıyorlar. Allah korusun hepimizi.

mrb kızlar. çarşamba günü doğum yaptım. şimdi evdeyim. kanamam olunca acil doğuma aldılar. allaha şükür bebeğim sağlıklı gözüküyor. ama biz yinede testlerini yaptıracağız. allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Müsait olduğunda ayrıntıları bekliyoruz. İkinizi de çok öpüyorum :16:

Çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ben bu foruma geleli seninki 2. Bebiş maşallah size :nazar: ....darısı tüm dileyenlere inşallah

İncicim doğru mu hatırlıyorum acaba senin de kontrollerde az folikül görülmüştü de toplarken 12 mi toplanmıştı.. Bu kadar toplanacağını düşünmemiştim falan diyodun sanki nasıldı canım bu hikayen benim de 6 tane folikül görünüyor daha önce 10-11 görünürdü ve o kadar toplanırdı, daha fazla çıkar mı ki opuda, moralim düştü:(... Gerçi bir olsun sağlam olsun ama drum gecen defa en az 5 tane yumurta döllenirse pgt ye gönderiyoruz demişti inşallah olur o kadar... Menopoza mı yaklaşıyırum ki neden böyle azaldı:(

Bu gece annemle memlekete gidiyorum 1-2 ay gelmem muhtemelen haber vermek istedim sizlere
Hepiniz Allah'a emanet olun hep dualarımdasınız
Bugün Akasyam tedaviye başlayacktı sanırsam
Başka kim vardı hatırlayamadım
herkesi öpüyorum.tedaviye başlayacak arkadaşlarımda inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Allah gönlünüze göre versin
Hakkınızı helal edin
Sizleri özleyeceğim...

hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller dilerimmm:16::16: bebişine ve kendine iyi bak canım :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
merhaba, haziran ayında ben de tedavideydim bir süre gelişmeleri yazdım ama sonuç hüsranla bitince birkaç gün çok kötü oldum. op da 13 yumurta toplandı. ertesi gün embriyolog arayıp 5 tane olgun çıktı deyince dünya başıma yıkıldı. bir de pgt yapılacağından sağlıklı çıkma ihtimali çok düşmüştü. bu 5 taneden sadece 3 tanesi döllendi. biyopsi için 5. güne gitmesini istediler ben pgt için array yapılmasını istiyorum dedim. 2 tanesi 3.günden sonra yavaşlamaya başladılar. 1 tanesi 5 güne gitti iyi görünğyordu fakat pgt sonucu trizomi 13 çıktı. e gidedolayısıyla transferim iptal oldu. işte benden gelişmeler böyle. çok üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok. 13 yumurtadan neden 5 tanesi olgundu hala onu anlayamıyorum. nasibimde yokmuş velhasıl . gerçi geçen tedavimde 18 toplaanmış 11 tanes olgun çıkmıştı 10 tanesi döllenmişti. onlardan da sağlıklı çıkmamıştı gerçi. değişen birşey yok. dr bana 3-5 ay dinlençok yoruldun dedi. işte gelişmler bçyle.

mervecim sana iyi tatiller.

tedavideki arkadaşlara başarılar diliyorum inş sizler hayırlı haberler verirsiniz bize.

sevgilerimle

meliscim çok üzüldüm :(:( Allah sana sabır versin..hayırlısı böyleymiş demekki :50::5: dilerimki Rabbimden insallah kendilinden gelir meleğin göbüşüne seles gibi:nazar::nazar:hakkında hayırlısı olsun:16:
Meliscim Allah sana sabr versin. Gerçekten bu tedavinin en zor hallerini yaşamışsın. Rabbim tükenmez hazinesinden sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin. Çok zor günler yaşamış olmalısın. Rabbim sonunu hayır eylesin. Bizim için çok zor görünen Rabbim için çok kolaydır. Yeter ki, istemekten vaz geçme ve her zaman sahip olduklarına şükür eyle. Hamile kalınca anladım ki, bebek, aslında sahip olduğumuz nimetlerin yanında küçük bir nimet oluyor.

Armaan ve Akasya. Tedaviye başlamışsınız. Hayırlı ve sonu sağlıklı bebekli olsun. Her yaptığınız iyneleriniz sizi bebeklerinize bir adım daha yaklaştırsın. Amin. Gelişmeleri paylaşırsanız ben de çok sevinirim.

İskorpit senin de inşeAllah az kaldı. Adetinin gelmemesine değil de, en hayırlı zamanda gelmesine dua et bence. Hayrın nerede olduğunu kimse bilemez. rabbim kolaylaştırsın

Merve sana da güzel bir tatil diliyorum. Güzelce dinlen, miniğini öpe-koklaya. Rabbim o günleri hepimize yaşatsın. Ben de neredeyse 3 aydır ki, canlı olarak tek gördüğüm akrabam eşim. Gurbet ne demekmiş insan yaşayınca anlıyor. Hele teknolojinin bu çağı olmasına rağmen. ElhamduLillah. Bura beni bebeğime götüren yer.

Bizim de dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr :46::46: 2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da:1::1::1: . Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Tsh bir az yüksek çıktı :50: :50: :50: , testi tekrarlıycam. İnşeAllah sorun olmaz. Yine yüksek çıkarsa endokrinologa görünücem. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.

Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın:16::16::16:.

Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen bir olayı da sizinle paylaşmak istiyorum. Dikkatli olmak açısından.

Biz sahile yakın oturuyoruz ve burda her pazar insanlar sahile piknik yapmak için akın eder. 2 hafta önce pazar günü evde eşimle öğle namazını kılıyoruz. Kapı çaldı. Biz namaza devam ettik. Sonra yine çaldı. Sonra uzunca zile bastılar (bizde namazda sinirleniyoruz, açmıyorsak niye bu kadar uzun çalıyorsun diye:20::20: ). Sonra anahtar yerinden sesler geldi. Tam selam vericektik ki, içeride kilidin üstündeki anahtarın yere düşdüğünü duyduk. Eşim selam verip kapıya gidince sesden iki kişinin koşarak merdivenleri indiklerini işittik. Ben sadece o sırada neler olduğunu anladım. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını sanınca kapının kilidini kırmışlar. Kilid kırıldığı için eşim dışarı çıkamadı. Hemen pencereye koşdu, iki gencin hızla çıkıp, bir şey olmamış gibi yürüdüklerini gördü. Hiç bir şey yapamadı. Sonra bir arkadaşı usta getirdi ve tek bir haraketle kapını açtı. Hırsızların kamera görrüntüsünü elde etmemize rağmen polise bildirmedi. Hiç bir şey çalmamışlar diye polise bildirmeğe gerek yok dediler. Ben çok isterdim bildirilsin. Bize giremediler, ancak mutlaka bir gün başka birinin evine girecekler. Böyle bir olayı canlı yaşamak beni çok etkiledi:18::18::18:. En çok da aklıma ya ben yalnız olduğumda eve girselerdi... gelince:18::18::18:
ayy sümeyye çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..Allahtan eşinde evdeymiş tek olsan çok korkardın..şimdi bile korkmussundur.. kapının üzerine ayetel kursi yazıp asın inşaAllah bidaha evinize girmesin o hırsız / lar.. :47::47:

yatılı misafirlerimi gönderdim bende 1 gece kaldılar .. sonra evlerine gittiler (benim ev ara duraktı yani :34: ) artık rahatca hasta olmayı bekleyebılırım :1: dediğin doğru hayırlısını dilemek lazım..böyle düşünmemiştim:16: işlerimiz rast gitsin insallah :16::16:

hayırlısı olsun canım.. sizlere hayırlı evlat olsun :nazar: Rabbim uzun ömür versin evladınıza :nazar::nazar::nazar:
bizim için uygun olan en iyi yöntemin pgt olduğunu söyledi doktorlarım ama maalesef bu da olmadı :) inşallah Allah 'ım bizi de güldürür ne diyeyim...
Allah sabır versin Fatma :( ama yılmamak koşuluyla.:31:.hayırlısıyla sana ve bizlere Rabbim evlat nasip etsin :16:
İncicim doğru mu hatırlıyorum acaba senin de kontrollerde az folikül görülmüştü de toplarken 12 mi toplanmıştı.. Bu kadar toplanacağını düşünmemiştim falan diyodun sanki nasıldı canım bu hikayen benim de 6 tane folikül görünüyor daha önce 10-11 görünürdü ve o kadar toplanırdı, daha fazla çıkar mı ki opuda, moralim düştü:(... Gerçi bir olsun sağlam olsun ama drum gecen defa en az 5 tane yumurta döllenirse pgt ye gönderiyoruz demişti inşallah olur o kadar... Menopoza mı yaklaşıyırum ki neden böyle azaldı:(

armancım böyle düşünme kafana takma bence..stres yapıyosun kendine :50: hayırlısı olsun dıye dua et...

bana doktor 2 tane dedi alttan bakınca ama 2 tane yumurtamı kistmi bilmiyorum :44: bak ben hiç düşünmüyorum.. okuyunca aklıma geliyor ancak..

biz bir yola çıktık..ilaçlarımızı kullanıyoruz yeterince doktorun verdiği kadar bundan fazlasını maalesefki elimizden bişey gelmez..ahh gelse daha iyi olur tabiki.. ancak elimizden bişey gelmediği için kendimizi strese sokup yıpratmanında gereği yok değilmi :16::16: biraz da oluruna bırakmak lazım.:34:.yoksa biz sinirimizle stresimizle kalıyoruz.:35:. farkında olmadan kortizon salgılıyoruz ve bu kortizon 1.5ayda vucuttan atılıyormus.. :30::30:aklına kötü düşünceler sarıdğı zaman salavatlar çek,,ayetel kursiler oku..içini frreahlatmaya bak ;) hayırlısı olsun demek bile kafi
:16::16:

Çok sağol canım haklısın hem de çok haklısın düşünsem de ne gelir elden hayırlısı Allahtan inşallah ... Sakin olucam diyorum ama yine de eşimi düşününcd ona bi kere daha olmadı demek istemiyorum hiç .... Çok sağol seni hepinizi yanımda hissediyorum gerçekten

bizim için uygun olan en iyi yöntemin pgt olduğunu söyledi doktorlarım ama maalesef bu da olmadı :) inşallah Allah 'ım bizi de güldürür ne diyeyim...

Allah yar ve yardımcın olsun...

Evet canım son muayenede bile taş çatlasa 6 çıkar demişti doktor. 14 çıktı, 12 döllendi. Ama lütfen canını sıkma. Ben ilk iki denemeden çıkan embriyo ve hasta embriyo sayımdan dolayı bu sayıya çok üzülmüştüm yoksa ikinci denemede 7 yumurtam vardı ve ben havalara uçuyordum. İnşallah en az 5-6 tane sağlıklı embriyon olur.

Çok sağol canım haklısın hem de çok haklısın düşünsem de ne gelir elden hayırlısı Allahtan inşallah ... Sakin olucam diyorum ama yine de eşimi düşününcd ona bi kere daha olmadı demek istemiyorum hiç .... Çok sağol seni hepinizi yanımda hissediyorum gerçekten

Psikolojini çok iyi anlıyorum. Kendinden çok eşini düşünüyorsun ya olumsuz olursa ne yaparım diye. O üzülmesin diye köşe bucak saklıyorsun üzüntünü, göz yaşlarını. Ama siz bu yola birlikte çıkıyorsunuz. Sen de en az onun kadar üzülüyorsun ki tedavilerde yükün yüzde 70 i kadının üzerinde bana göre. Şimdiden bunları düşünüp moral bozukluğu yaşama.

Bak sana ne anlatacağım. Son tedavimde opuma 2-3 gün kalmıştı. Kontrol sonrası genetik doktorumuzla görüşmeye gittik ve ilk iki tedaviden daha sonra incelenmek üzere dondurulmuş olan embriyolarımızın hasta olduğunu öğrenerek çıktık. Negatif almış gibi ağlaya ağlaya çıktım hastaneden. Onlar hastaydı, sayım azdı bu kez de olmayacak diye geçirdim içimden. Eşim zaten kendini bıraktı. Onu öyle görünce ben daha bir berbat oldum. İçimde olumsuz duygular var ama bir yandan da ona diyorum ki yapma etme opuya çok az kaldı daha herşey bitmiş değil. Düşün nasıl bir haldeyim ama o halde dahi onu teselliye çabalıyorum. O günü hiç unutmuyorum. Opu günü o odaya nasıl girdim sadece Allah bilir. Demem o ki sakın bunu kendine yapma. Çok stresli bir dönemdesin ama olumsuzluğu aklına getirme. Dualarım seninle... Yarın kandil özel dualarımda olacaksın...

Hem ünv.hastanesi hem bu kadar para :53:
Ben tedavinin orada olacağını pgt nin özel bir merkezde yapılacağını zannetmiştim.

aynen canım yaaa sözde devletin:20: donumuza kadar alcaklar bu gidişlee :47::47: tek tesellim sadece 8.haftadaya kadar bakıyorlarmıs sonrasında gelmeyın kendinize baska doktor bulun diyorlarmış..

pgt kendileri yapıyormus canım.. bana zaten ege hanım demedi 600 doları,,aynı hastanenın benım dna dakı bozuklugu bulan söyledi 600 dolarda embryo basına alıyoruz dedi.. (zaten onlar yapacakmıs).. tedavım baslayınca benı genetiğe gonderceklermıs bende genetıkcılere tedavım basladı dıye haber vercekmısım benım adıma yenıden dosya acılacakmıs falan fılan..

en çokta 1 tek embryo için imzaları attıkyaa içimize oturdu. 2 tane koysalar ne vardı sanki??

yaşım gelmiş 30 nerdeyse 2. defa rezervlerim ne alemde olacak garantisi mi var? dondurulmusum olcakmı acaba garantısımı var sanki??
tek tesellim ailemde (annem tarafımda) ikizlik var belkim piyango bana vururda benımkıde ıkız olur kımbılır :31::31::31::34::27:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah herkese bu duyguyu tattırsın. oğlum bacaklarını sallayıp çırpındıkça öyle mutlu oluyorumki. benim hikayemi yazayım size.

normelde ben takiplerimi tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırıyordum. doğumumu da özel bir hastanede yapacaktım. doktorum o hastaneye gelecekti. sonra bu plasenta previa çıkınca burdaki bir eğitim araştırma hastanesine gittim. her an kanamam olabileceği için pazartesi günü yatırdı hastaneye ve perşembe günü için doğum planladı. hiç bir sıkıntım yokken çarşamba sabahı kanamam başladı. ama ne kan çeşmeden akar gibi. odada yalnızdım annemide dışarı çıkarmışlardı vizit saati diye. acil çağrı ziline bastım. hemşire geldi hemen ve beni ameliyata hazırlayıp apar topar ameliyeta aldılar. buarada eşim ve annem yetişti onları gördüm giderken. epidural anestezi yaptılar. zaten ben de onu istiyordum. bebek hemen çıktı ama kanamayı durdurmaları çok zor oldu. 3 doktor birden girdi ameliyata. kan taktılar. hemoglobinim 6 ya kadar düşmüş. kanlarla 10 a yükselttiler. bu arada kanları hazır bekletiyorlardı ben hastaneye yattığımdan beri. ameliyat uzun sürdükçe ben bunaldım artık bitsin diyordum. karnımı habire çekiştirip duruyolardı. oğlumu hızlıca gösterip götürdüler. ama ben hep sağlığını merak ediyordum. oğlum 9:40 da doğdu ben 11:00 da çıktım ameliyattan. odaya geldiğimde yoktu oğlum daha sonra getirecekler dediler.

devamını sonra yazacağım

Back
X