Meliscim Allah sana sabr versin. Gerçekten bu tedavinin en zor hallerini yaşamışsın. Rabbim tükenmez hazinesinden sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin. Çok zor günler yaşamış olmalısın. Rabbim sonunu hayır eylesin. Bizim için çok zor görünen Rabbim için çok kolaydır. Yeter ki, istemekten vaz geçme ve her zaman sahip olduklarına şükür eyle. Hamile kalınca anladım ki, bebek, aslında sahip olduğumuz nimetlerin yanında küçük bir nimet oluyor.
Armaan ve Akasya. Tedaviye başlamışsınız. Hayırlı ve sonu sağlıklı bebekli olsun. Her yaptığınız iyneleriniz sizi bebeklerinize bir adım daha yaklaştırsın. Amin. Gelişmeleri paylaşırsanız ben de çok sevinirim.
İskorpit senin de inşeAllah az kaldı. Adetinin gelmemesine değil de, en hayırlı zamanda gelmesine dua et bence. Hayrın nerede olduğunu kimse bilemez. rabbim kolaylaştırsın
Merve sana da güzel bir tatil diliyorum. Güzelce dinlen, miniğini öpe-koklaya. Rabbim o günleri hepimize yaşatsın. Ben de neredeyse 3 aydır ki, canlı olarak tek gördüğüm akrabam eşim. Gurbet ne demekmiş insan yaşayınca anlıyor. Hele teknolojinin bu çağı olmasına rağmen. ElhamduLillah. Bura beni bebeğime götüren yer.
Bizim de dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr

2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da

. Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Tsh bir az yüksek çıktı

, testi tekrarlıycam. İnşeAllah sorun olmaz. Yine yüksek çıkarsa endokrinologa görünücem. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.
Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın

.
Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen bir olayı da sizinle paylaşmak istiyorum. Dikkatli olmak açısından.
Biz sahile yakın oturuyoruz ve burda her pazar insanlar sahile piknik yapmak için akın eder. 2 hafta önce pazar günü evde eşimle öğle namazını kılıyoruz. Kapı çaldı. Biz namaza devam ettik. Sonra yine çaldı. Sonra uzunca zile bastılar (bizde namazda sinirleniyoruz, açmıyorsak niye bu kadar uzun çalıyorsun diye

). Sonra anahtar yerinden sesler geldi. Tam selam vericektik ki, içeride kilidin üstündeki anahtarın yere düşdüğünü duyduk. Eşim selam verip kapıya gidince sesden iki kişinin koşarak merdivenleri indiklerini işittik. Ben sadece o sırada neler olduğunu anladım. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını sanınca kapının kilidini kırmışlar. Kilid kırıldığı için eşim dışarı çıkamadı. Hemen pencereye koşdu, iki gencin hızla çıkıp, bir şey olmamış gibi yürüdüklerini gördü. Hiç bir şey yapamadı. Sonra bir arkadaşı usta getirdi ve tek bir haraketle kapını açtı. Hırsızların kamera görrüntüsünü elde etmemize rağmen polise bildirmedi. Hiç bir şey çalmamışlar diye polise bildirmeğe gerek yok dediler. Ben çok isterdim bildirilsin. Bize giremediler, ancak mutlaka bir gün başka birinin evine girecekler. Böyle bir olayı canlı yaşamak beni çok etkiledi:18::18::18:. En çok da aklıma ya ben yalnız olduğumda eve girselerdi... gelince:18::18::18: