Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben transfer icin beklerken 4 bayandik. Ikisi doktordu. Daha once bahcecide tedavi grms. Kesinlikle memorial cok daha iyi diye anlatiyordu. Ben de ayni fikirdeyim. Memorial lab. Cok iyi. Bu iste en onemlisi lab. Doktor konusuna takilma. Bana neredeyse tum doktorlar bakti. Ama opu icin mustecep beyi istedim
Transfere de Semra hoca kendisini yazdi. Karar senin ama ben olsam memoriala giderdim.

Ben transfer icin beklerken 4 bayandik. Ikisi doktordu. Daha once bahcecide tedavi grms. Kesinlikle memorial cok daha iyi diye anlatiyordu. Ben de ayni fikirdeyim. Memorial lab. Cok iyi. Bu iste en onemlisi lab. Doktor konusuna takilma. Bana neredeyse tum doktorlar bakti. Ama opu icin mustecep beyi istedim
Transfere de Semra hoca kendisini yazdi. Karar senin ama ben olsam memoriala giderdim.

akasya canım tekrar transferin hayırlı olsun,tam siteyi açtım bakarken eşim tedaviyi nerde yapacağımızı konuşmaya başladı

bir baktım senin mesajını gördüm,hatta eşime de okudum,bak arkadaş ne yazmış diye...ben bu hafta içi yeni rahim filmini tekrar

gelip semra hanıma göstermek istiyorum,yine de laparoskopi derse artık yapacak bir şey yok,mecburen olacağım,belki de hemen...

hayırlısı bakalım,zaman hem geçsin hem geçmesin istiyorum,tedaviye başlamak istiyorum ama deliler gibi korkuyorum,rabbim

hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,öncelikle akasya senin tabii inşallah:)

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.

akasya canım rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eytlesin şu mübarek günler hürmetine rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin sana rabbim üzmesin seni inş test gününde güzel haberlerini okumayıda rabbim nasip eylesin

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.

Tekrar hayırlı olsun canım benim. Test günün ne zaman? Kaçıncı gün embriosu senin minik? Birlikte geri sayıma başladık artık. Rabbim sevindirsin.

kızlar kahverengı lekelenmem haftalardır vardı bgun arttı doktora gıttık ıgne oldum fıtıl verdı bebek ıyı dedı ınsallah duzelır allahım dualarınızı beklıyorum

kızlar kahverengı lekelenmem haftalardır vardı bgun arttı doktora gıttık ıgne oldum fıtıl verdı bebek ıyı dedı ınsallah duzelır Allahım dualarınızı beklıyorum

Allah yardımcın olsun. O lekelenmeler insana rahat bir nefes aldırmazlar. Rabbim bebişini korusun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bu mübarek ayda yapa bileceğin en önemli destek bebişin için dua etmektir. Sakın dua etmekten vaz geçme. Dilerim sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın yavrunu.

Akasyam cnm arkadaşım nasıl mutlu oldum inan anlatamam Allahın izniyle bu defa herşey iyi olucak inşallah....
Paşamız seni bırakmıycaz bak gör dularım herzaman seninle cnm benimm, aradım fakat duymadın sanırım,
Kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok

Akasyam cnm arkadaşım nasıl mutlu oldum inan anlatamam Allahın izniyle bu defa herşey iyi olucak inşallah....
Paşamız seni bırakmıycaz bak gör dularım herzaman seninle cnm benimm, aradım fakat duymadın sanırım,
Kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok

Günaydın hazadem :16:
Paşayı yapıştırdın hemen :1:

kızlar kahverengı lekelenmem haftalardır vardı bgun arttı doktora gıttık ıgne oldum fıtıl verdı bebek ıyı dedı ınsallah duzelır allahım dualarınızı beklıyorum

Selescim kanama olmadığı sürece rahat ol. Kanama olsa dahi bile bebek iyi olabiliyor. Stres yapma sakın. İnşallah bebeğin seninle kalacak.

Havinim komsu topikten gelmissin:))) Allah razi olsun kuzum. Hazade pasa mi dersin:)) hayirlisi ile tutunsun da saglikli olsun da hic onemli degil. Seles canim k.rengi akinti onemli degil diyor doktorlar. Stres yapma. Trkuazcigim hakkinda hayirlisi. Semra hoca oprsyn derse mutlaka yaptir. Bir bildigi vardir.

Sumeyyecigim 5. Gun saat 6 civari aldim kuzumu:)) kizlar cok sagolun. 28 temmuz test gunum.

Akasya cım Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. ramazanın bereketi yazın güneşiyle güzel haberlermiz devam eder inşallah...

seles cim krengi akıntı sorun değil diyolar ben de test günümden önce kanam aolmustu bana da iğne verdiler, geçti. Hemşireye sordum düşük olcaksa iğne vurulsam da olur mu diye evet olur dedi yani iğnenin işe yaraması iyi bişey galiba....

kızlar bi de bişey sorucam dün gece bi kramp sancı bigi bişeyle uyandım sonra azalarak geçti, şimdi de adet olmusum gibi ya da olcakmısım gibi hissediyorum korkuttu beni böyle bişey yasayan var mı aranızda?

Ben şuan doğal yolla hamileyim canım.Bizim üç denememiz oldu 2 düşüğüm var. bunlardan biri de kendiliğinde gebelikti.Yaptığımız genetik testlerde ve diğerlerinde bir şey çıkmadı.Pıhtılaşamada pek önemli olmayan birinde bir şey çıkmıştı .Onun içinde aspirin kullanıyorum.Bir dahakine pgt yapılarak transfer yapılacaktı allahın takdiri şimdi hamileyim.İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.Sana da o nedenle dedim bir kez sağlıklı yumurta ürettiğin çıktı bir daha da olur

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaç aylık oldu bebek? Amniyo yapacaklar mı? Gerçi yanlış anlamadıysam pıhtılaşmadaki ortak mevzuumuz dışında genetik bir sorun çıkmamış sizde.

Benim fsh da çok yüksek çıktığı için durumlarım çok bileşenli, baya karışık.
Fsh normal seyrinde çıkarsa ben de 1-2 aya kadar pgt deniycem inşallah.

laveque isimli Üyemizin Posta girişi doludur.
Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için laveque isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Akasya cım Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. ramazanın bereketi yazın güneşiyle güzel haberlermiz devam eder inşallah...

seles cim krengi akıntı sorun değil diyolar ben de test günümden önce kanam aolmustu bana da iğne verdiler, geçti. Hemşireye sordum düşük olcaksa iğne vurulsam da olur mu diye evet olur dedi yani iğnenin işe yaraması iyi bişey galiba....

kızlar bi de bişey sorucam dün gece bi kramp sancı bigi bişeyle uyandım sonra azalarak geçti, şimdi de adet olmusum gibi ya da olcakmısım gibi hissediyorum korkuttu beni böyle bişey yasayan var mı aranızda?

Armaancım bu tarz ağrılar normal. Bu zamanlarda olacak bunlar. Sıkıntı yapma.

Hayirli olsun akasya gozun aydin 4 guzel yavrun olmus birinide almissin
Insallah pazar gunu guzel haberinide alirizz

ARmaan korkma normaldir o agrilar benim iki kizdada olmustu belki biliyorsundur ilk kizim pgt ikinci normal gebelik simdi ikiside saglikli yanimdalar masallah bu agrilar bildigim kadari ile bebek tutunmaya calisiyor rahim hafif hafif genisleyip kendine yer aciyor internetten bak bunu kesin bulursun bu cok normal agri merak etme
Insaallah sen ve senin gibi beklemekte olan arkadaslar tez zamanda kavusursunuz cennet kokulu kuzulariniza

Back
X