- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.861
Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)
Akasyam ferah ol lütfen. Pazarı bekleme test için cuma yaptır bir yerde, kendine eziyet ediyorsun.
Bizde evimizi döndük çok şükür 3 kişilik hayatımıza başladık
Kızımın ayağında bu gelişme yok maalesef
Bacağı kısalmaya başladıöbür bacağa göre
Bazen moralim bozuluyor ama nankörlük yaptığımı düşünüp bırakıyorum o ruh halimİ
Onun dışında gaz problemi var her bebekte olduğu gibi
Duumlar böyle yemek yemeye bile vakit bulamıyorum
Allah sizlerde nasip etsin böyle tatlı telaşları
akasya çalışıyor musun?transferden sonra kaç gün dinlendin?yoksa dinlenmedin mi?:)
kızlar ben dün memorial daydım,yeni rahim filmini semra hanıma gösterdik,tekrar detaylı muayene yaptı ama yumurtalıkları çok net göremedi canım sıkıldı biraz bu duruma,veee uzun protokolle başlayalım dedi
ben de tamam dedim,lucrın ımı aldım geldim istanbuldan,akasya senin de uzun protokoldü canım,kısa ile arasında yumoş sayısı çok fark etti mi? gonal f sanırım 300 ünite yazdı semra hanım ama daha ona çok var tabii...
kızlar inşallah bu defa olur,cumhur beyle de görüştüm,inci senden akasyadan bahsettim herkesi tanıyor lave yi söyledi,beni de artık ekleyebilirsiniz memorial gurubuna:)
Paşamız gelicek tabikki akasyam bak görrHavinim komsu topikten gelmissin:))) Allah razi olsun kuzum. Hazade pasa mi dersin:)) hayirlisi ile tutunsun da saglikli olsun da hic onemli degil. Seles canim k.rengi akinti onemli degil diyor doktorlar. Stres yapma. Trkuazcigim hakkinda hayirlisi. Semra hoca oprsyn derse mutlaka yaptir. Bir bildigi vardir.
Seninde yakında gülücek canım arkadaşım, az kaldı biliorummGuzelim hayirlisi olsun insallah.transferin yapilmis.guzel haberi 28 temmuzda alacagiz.senin de yuzun gulecek goreceksin.
Hayırlı olsun cnm tekrar allahım herkese yaşatsın inşallahhhhmrb arkadaşlar. nasılsınız?
biz 34 günlük olduk. bütün günüm onunla geçiyor. hep işlerim yarım yamalak kalıyor, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. allahım bu sıkıntıları herkese nasip etsin. ?
Aaaaaa akasyam aşk olsun beni hatırla tüp bebekden sonra kaldım biliosun tüp bebekde feci şişmişti ama hamileliğimde hiç şişmedi lütfen paşamızı sıkma kendini rahat bırak.Kızlarrr yaaa geçen sefer benim epey belirtim olmuştu. Göğüslerim şişmişti, gece ağrı ile uyanıyordum. İştahım açılmıştı Bu sefer hiçbir belirti yokGöğüslerim de şiş değil. Her hamilelik birbirinden farklı mı ? Yoksa olmadı mı diye düşünüyorum Sizin belirtileriniz nelerdi _?
Allahın izniyle olucak akasyam sen gönlünü ferah tut...Geçen seferki belirtiler olmadıkça ümidim azaldı kızlar. Süre yaklaştıkça da olmadı hissi ağır basıyor. Dondurulmuşlarım beni teselli ediyor ama olmazsa yine de üzüleceğim..Hayırlısı...
Bazen moralim bozuluyor ama nankörlük yaptığımı düşünüp bırakıyorum o ruh halimİ
kızlar ben dün memorial daydım,yeni rahim filmini semra hanıma gösterdik,tekrar detaylı muayene yaptı ama yumurtalıkları çok net göremedi canım sıkıldı biraz bu duruma,veee uzun protokolle başlayalım dedi
ben de tamam dedim,lucrın ımı aldım geldim istanbuldan,akasya senin de uzun protokoldü canım,kısa ile arasında yumoş sayısı çok fark etti mi? gonal f sanırım 300 ünite yazdı semra hanım ama daha ona çok var tabii...
kızlar inşallah bu defa olur,cumhur beyle de görüştüm,inci senden akasyadan bahsettim herkesi tanıyor lave yi söyledi,beni de artık ekleyebilirsiniz memorial gurubuna:)
Hayırlı olsun diyerek başlayayım mesajıma :)
Akasya'nın da uzun protokoldü benim de canım. Şöyle söyleyeyim, Akasya'nın ilk tedavisinde 5 yumurta çıkarken bunda 18 yumurta çıktı, 13 ü döllendi yanlış değilsem. Benim de ilkinde 3 e 2, ikincide 7 ye 5 ti bunda 14 yumurtadan 12 si döllendi. Uzunda bayağı farkediyor yani :) İnşallah senin de öyle olur.
Tekrar hayırlı sonu bebekli olsun inşallah
Face adresin varsa özelden ismini yaz bana gruba ekleyeyim seni.
Bu arada lucrine başladın mı? Başladıysan 7-8 gün içinde gonal f e geçersin.
Semra Hanım'ın görmesi de iyi olmuş.
yok inci arefe günü başlayacağım inşallah lucrıne,adetin 19.günü başlayacağım,semra hanım gördü zaten sadece ben müstecep beyden de randevu almıştım ama semra hanım gerek yok dedi,bakalım hayırlısı,lucrin elimde bulunsun diye aldım
Mervecim çok çok teşekkür ederim, hoşgeldin yokluğun hissediliyordu gerçekten. Bebeğin ve sen iyiymişsiniz çok sevindimAllah bize de nasip eder inşallah böyle bebekli gezmeleri biz 5 haftalığız ama ilk muaynem 1 agustısta 6+2 günlükken o yüzden haftaya ğersembeye kadar kafayı yemezsem iyidir.Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)
yok inci arefe günü başlayacağım inşallah lucrıne,adetin 19.günü başlayacağım,semra hanım gördü zaten sadece ben müstecep beyden de randevu almıştım ama semra hanım gerek yok dedi,bakalım hayırlısı,lucrin elimde bulunsun diye aldım
Akasyaaaa Nasılsın? Eğer kan testinden önce idrar testi yaptıysan ve ya yapacaksan lütfen sonucu paylaşırmısın? Güzel haberlerini bekliycem.
Armağan sen nasılsın? Doktor kontrolun ne zaman?
Seles senin durumun nasıl? Benim bildiğim, sen tarif eden ağrı normaldir. Dilerim hepiniz sağlıkla bu dönemleri atlatıp bebeşinize kovuşursunuz.
Armasan hamilelikte akıntı fazlalasiuor
Kanlı akıntı degilse korkma
Rahat ol bu sefer olacak
Canım benim çok sağol Amin inşallah yolum sağlıkla bebekle devam etsin..,
Ben de Akasyayı merak ediyorum
Akasyaaaa Nasılsın? Eğer kan testinden önce idrar testi yaptıysan ve ya yapacaksan lütfen sonucu paylaşırmısın? Güzel haberlerini bekliycem.
Armağan sen nasılsın? Doktor kontrolun ne zaman?
Seles senin durumun nasıl? Benim bildiğim, sen tarif eden ağrı normaldir. Dilerim hepiniz sağlıkla bu dönemleri atlatıp bebeşinize kovuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?