Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizde evimizi döndük çok şükür 3 kişilik hayatımıza başladık
Kızımın ayağında bu gelişme yok maalesef
Bacağı kısalmaya başladı :( öbür bacağa göre
Bazen moralim bozuluyor ama nankörlük yaptığımı düşünüp bırakıyorum o ruh halimİ
Onun dışında gaz problemi var her bebekte olduğu gibi
Duumlar böyle yemek yemeye bile vakit bulamıyorum
Allah sizlerde nasip etsin böyle tatlı telaşları

Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)

Merveciğim hoşgeldin kuzum.. Seni görmek güzel :16: Eylül topiğinde de seni sormuşlardı. Güzel haber. Mirage hamile :34:

Akasyam ferah ol lütfen. Pazarı bekleme test için cuma yaptır bir yerde, kendine eziyet ediyorsun.

Kuzum cuma çalışıyorum yaptıramam. Zaten her halukarda eşim yanımda olsun. İyi haber alırsam beraber sevinelim.. Kötü ise birbirimize destek olalım. O nedenle ben yine kuralı bozmadan pazarı bekleyeceğim. :31: işkence konusunda haklısın... :25:

Bazen moralim bozuluyor ama nankörlük yaptığımı düşünüp bırakıyorum o ruh halimİ

Mervişim Allah'a bin şükür prensesin ayağı düzelmeyecek bir durum değil. Allah korusun daha ne sorunlar olabilirdi. İçini ferah tut. Kendini farketmeden herşeye yoluna girecek inşallah :16:

akasya çalışıyor musun?transferden sonra kaç gün dinlendin?yoksa dinlenmedin mi?:)

kızlar ben dün memorial daydım,yeni rahim filmini semra hanıma gösterdik,tekrar detaylı muayene yaptı ama yumurtalıkları çok net göremedi canım sıkıldı biraz bu duruma,veee uzun protokolle başlayalım dedi

ben de tamam dedim,lucrın ımı aldım geldim istanbuldan,akasya senin de uzun protokoldü canım,kısa ile arasında yumoş sayısı çok fark etti mi? gonal f sanırım 300 ünite yazdı semra hanım ama daha ona çok var tabii...

kızlar inşallah bu defa olur,cumhur beyle de görüştüm,inci senden akasyadan bahsettim herkesi tanıyor lave yi söyledi,beni de artık ekleyebilirsiniz memorial gurubuna:)

Havinim komsu topikten gelmissin:))) Allah razi olsun kuzum. Hazade pasa mi dersin:)) hayirlisi ile tutunsun da saglikli olsun da hic onemli degil. Seles canim k.rengi akinti onemli degil diyor doktorlar. Stres yapma. Trkuazcigim hakkinda hayirlisi. Semra hoca oprsyn derse mutlaka yaptir. Bir bildigi vardir.
Paşamız gelicek tabikki akasyam bak görr
Guzelim hayirlisi olsun insallah.transferin yapilmis.guzel haberi 28 temmuzda alacagiz.senin de yuzun gulecek goreceksin.
Seninde yakında gülücek canım arkadaşım, az kaldı biliorumm
mrb arkadaşlar. nasılsınız?
biz 34 günlük olduk. bütün günüm onunla geçiyor. hep işlerim yarım yamalak kalıyor, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. allahım bu sıkıntıları herkese nasip etsin. ?
Hayırlı olsun cnm tekrar allahım herkese yaşatsın inşallahhhh
Kızlarrr yaaa geçen sefer benim epey belirtim olmuştu. Göğüslerim şişmişti, gece ağrı ile uyanıyordum. İştahım açılmıştı Bu sefer hiçbir belirti yok :5: Göğüslerim de şiş değil. Her hamilelik birbirinden farklı mı ? Yoksa olmadı mı diye düşünüyorum :31: Sizin belirtileriniz nelerdi _?
Aaaaaa akasyam aşk olsun beni hatırla tüp bebekden sonra kaldım biliosun tüp bebekde feci şişmişti ama hamileliğimde hiç şişmedi lütfen paşamızı sıkma kendini rahat bırak.
Geçen seferki belirtiler olmadıkça ümidim azaldı kızlar. Süre yaklaştıkça da olmadı hissi ağır basıyor. Dondurulmuşlarım beni teselli ediyor ama olmazsa yine de üzüleceğim.. :25: Hayırlısı... :31:
Allahın izniyle olucak akasyam sen gönlünü ferah tut...

Ahh mervem benim olsun çözülmiycek bişey deil sağlıkla geldi kuzun biraz zaman geçsin halledilir ...
Burda olmayı çok özledim çok geçmişe bakamıorum şirkette net yasaklandı tel giriorum zor oluyor hepinizi öpüyorum.

Hoş geldiniz canım. Özledik sizi :16:
Moralini bozma lütfen, inşallah halledilebilecek bir şey bu.
Süt durumun nasıl? Gaz problemi hemen hemen her bebekte oluyor. Hazade de çok çekmişti.
Emzik alıyor mu Erva?

kızlar ben dün memorial daydım,yeni rahim filmini semra hanıma gösterdik,tekrar detaylı muayene yaptı ama yumurtalıkları çok net göremedi canım sıkıldı biraz bu duruma,veee uzun protokolle başlayalım dedi

ben de tamam dedim,lucrın ımı aldım geldim istanbuldan,akasya senin de uzun protokoldü canım,kısa ile arasında yumoş sayısı çok fark etti mi? gonal f sanırım 300 ünite yazdı semra hanım ama daha ona çok var tabii...

kızlar inşallah bu defa olur,cumhur beyle de görüştüm,inci senden akasyadan bahsettim herkesi tanıyor lave yi söyledi,beni de artık ekleyebilirsiniz memorial gurubuna:)

Hayırlı olsun diyerek başlayayım mesajıma :)
Akasya'nın da uzun protokoldü benim de canım. Şöyle söyleyeyim, Akasya'nın ilk tedavisinde 5 yumurta çıkarken bunda 18 yumurta çıktı, 13 ü döllendi yanlış değilsem. Benim de ilkinde 3 e 2, ikincide 7 ye 5 ti bunda 14 yumurtadan 12 si döllendi. Uzunda bayağı farkediyor yani :) İnşallah senin de öyle olur.
Tekrar hayırlı sonu bebekli olsun inşallah :16:
Face adresin varsa özelden ismini yaz bana gruba ekleyeyim seni.

Bu arada lucrine başladın mı? Başladıysan 7-8 gün içinde gonal f e geçersin.
Semra Hanım'ın görmesi de iyi olmuş.

Hayırlı olsun diyerek başlayayım mesajıma :)
Akasya'nın da uzun protokoldü benim de canım. Şöyle söyleyeyim, Akasya'nın ilk tedavisinde 5 yumurta çıkarken bunda 18 yumurta çıktı, 13 ü döllendi yanlış değilsem. Benim de ilkinde 3 e 2, ikincide 7 ye 5 ti bunda 14 yumurtadan 12 si döllendi. Uzunda bayağı farkediyor yani :) İnşallah senin de öyle olur.
Tekrar hayırlı sonu bebekli olsun inşallah :16:
Face adresin varsa özelden ismini yaz bana gruba ekleyeyim seni.

incicim inşallah bende de öyle olur,sonu bebekli olur ne güzel yazmışsın:)
demek senin de uzun protokoldü,benim ilk defa uzun olacak....
rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Bu arada lucrine başladın mı? Başladıysan 7-8 gün içinde gonal f e geçersin.
Semra Hanım'ın görmesi de iyi olmuş.

yok inci arefe günü başlayacağım inşallah lucrıne,adetin 19.günü başlayacağım,semra hanım gördü zaten sadece ben müstecep beyden de randevu almıştım ama semra hanım gerek yok dedi,bakalım hayırlısı,lucrin elimde bulunsun diye aldım

yok inci arefe günü başlayacağım inşallah lucrıne,adetin 19.günü başlayacağım,semra hanım gördü zaten sadece ben müstecep beyden de randevu almıştım ama semra hanım gerek yok dedi,bakalım hayırlısı,lucrin elimde bulunsun diye aldım

Anladım. Adetin 19.günü mü dediler? Biz 21.günü başlamıştık.

Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)
Mervecim çok çok teşekkür ederim, hoşgeldin yokluğun hissediliyordu gerçekten. Bebeğin ve sen iyiymişsiniz çok sevindimAllah bize de nasip eder inşallah böyle bebekli gezmeleri biz 5 haftalığız ama ilk muaynem 1 agustısta 6+2 günlükken o yüzden haftaya ğersembeye kadar kafayı yemezsem iyidir.

Trkuazcım şimdiden hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah adım adım güzel haberlerini alıcaz

Merhabalar arkadaşlar Antalya memorialda pgt yapılıyormu yaşadığım şehire en yakın memorial Antalya'da var bilğilendirirseniz çok sevinirim inci canım çok sevindim maşallah topikte güzel şeyler var allahım şu ğüzel mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin .

Merhaba kızlar ,detaylı yazamıyorum şimdi biraz daha iyiyimKahverengi olabilir diye biliyordum ama benim çok geldi doktor olabilir,plasenta yukarı çıkıyor falan dedi ağrım da var neyse geçecek inşallah.Dinleniyorum.Toplu alıntı yapmayı bilmiyorum..Trkuaz tedaviye başlamışsın hayırlı olsun.Akasya az kaldı değil mi sonucuna.Armaan sana da az kaldı .İnci bir şey soracam sana sen de ağrı oluyor mu ?Ağrı olur bu dönemde biliyorum ama benim hep tek nokta da oluyor sızı şeklinde göbeğin sol altına doğru sende de var mı ?İnşaallah buradaki herkes olumlu sonuçlar alır ve güzel şeyler konuşuruz.

Akasyaaaa Nasılsın? Eğer kan testinden önce idrar testi yaptıysan ve ya yapacaksan lütfen sonucu paylaşırmısın? Güzel haberlerini bekliycem.

Armağan sen nasılsın? Doktor kontrolun ne zaman?

Seles senin durumun nasıl? Benim bildiğim, sen tarif eden ağrı normaldir. Dilerim hepiniz sağlıkla bu dönemleri atlatıp bebeşinize kovuşursunuz.

Akasyaaaa Nasılsın? Eğer kan testinden önce idrar testi yaptıysan ve ya yapacaksan lütfen sonucu paylaşırmısın? Güzel haberlerini bekliycem.

Seles senin durumun nasıl? Benim bildiğim, sen tarif eden ağrı normaldir. Dilerim hepiniz sağlıkla bu dönemleri atlatıp bebeşinize kovuşursunuz.

Sümeyyecim sağol canım ben heyecanla duayla beklemekteyim ilk muaynemiz önümüzdeki perşembe inşallah :nazar: sizlerinde dualarınızı bekliyorum günler uzadı da uzadı sanki

Akasyanı test günü yarın galiba hayırlısıyla

Arkadaslar kanama şeklinde değil de sarımsı bi akıntım oldu birkaç gündür bugün de iğneyi bırakıp tekrar progestan kapsüle döndüm sonrasında yine yavruağzı diyebileceğim bir renkte bi akıntı oldu çamaşırımda leke oldu böyle akıntılarınız olmusmuydu.

Günaydın ama kimsecikler yok

Akasyanin bugün test günüydü değil mı
Heyecanla bekliyorum

Armasan hamilelikte akıntı fazlalasiuor
Kanlı akıntı degilse korkma
Rahat ol bu sefer olacak

İyiyim diyelim ağrım ve lekelenme haline döndü devam ediyor ara ara.İnşaallah iyi olacağız

Back
X