Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Magnezyum ağrılara falan iyi geliyor diye biliyorum.Benim de çok oldu .Doktora söyledim ağrılarımı geçti mi dedi geçti dedim tamam o zaman dedi:)rahim büyüyor falan .Ben bebe aspirini ve progestoron kullanıyorum.Folikasiti bırak dedi.Aklıma sen geldin inci hamilelik boyunca folikasitin ne gibi faydası var söyledi mi doktorun.ilk üç ay kullandırıyorlar genelde doktorlar.İnşaallah geçecek ağrıların.

Folikasiti her gün içiyordum şimdi gün aşırıya çevirdi doktorum. Pıhtılaşma var bende o nedenle doğuma kadar kullanmam gerekiyor canım.

Canım inan bu duyguların çok normal.
Ben ilk haftalar garip bir şekilde çok rahattım ancak haftalar ilerledikçe endişelerim artmaya başladı. Her şeyden nem kapar oldum. En ufak bir şeyde doktorumu arıyorum. Hele şu son yaşadığım olaydan sonra. Önceden 2 haftada bir doktordaydım şimdi haftada bir. Hamile kaldıktan sonra korkular bitmiyormuş aksine daha da artıyormuş. Allah hepimizin bebeğini korusun, tedaviye hazırlanan arkadaşlarımıza tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin...

Ben ilk haftalar garip bir şekilde çok rahattım ancak haftalar ilerledikçe endişelerim artmaya başladı. Her şeyden nem kapar oldum. En ufak bir şeyde doktorumu arıyorum. Hele şu son yaşadığım olaydan sonra. Önceden 2 haftada bir doktordaydım şimdi haftada bir. Hamile kaldıktan sonra korkular bitmiyormuş aksine daha da artıyormuş. Allah hepimizin bebeğini korusun, tedaviye hazırlanan arkadaşlarımıza tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin...

incim geçmiş olsun. enfeksiyon çok önemli hamilelikte. dikiş ne oldu, kaçırdım mı ben orayı?

incim canım nasılsın maşallah 19. haftadasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır giremiyordum hamiş olduğunu duyunca çok sevindim incim kucağına alınaya kadar bitmiyor korkun bende hergün hareketlerini dinlerdim eğer duyamassam sağlık ocağına koşardım kalbini duyunca rahatlardım çünkü biz onları çok aradık benim oğlum 4 aylık oldu teyzesi çok tatlı rabbime dua ediyorum isteyen arayan herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Folikasiti her gün içiyordum şimdi gün aşırıya çevirdi doktorum. Pıhtılaşma var bende o nedenle doğuma kadar kullanmam gerekiyor canım.

canım tam olarak hangılerınde pıhtılasma var.benım mthfr 677 heterozıgot dıgerlerı normal cıktı.bana bıraktordı folıkasıtı acaba pıhtılasmada kullanılması mı gerekıyor merak ettım.doktorum bu durum toplumun yuzde altmısında yetmısınde var normal demıstı

İncim cok gecmis olsun CANIM benim
Hatırlar mısın bendt o haftada adet sancısı çekerek hastaneye gitmiştim
Bu haftalarda cok normal rahim genişliyor büyüyor
Hep ağrıyacak artık dikiş ısı ne oldu göremedim yazdıysan
Hatta senle mattika teselli ermiştiniz :1:

Armaan Seles kızlar cokta stres yapmayın
Her şey olacağına varır deyin kendinizi rahatlatın
Hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil
Akısına bırakın bebeklerinizi içinizde hissedin
Elinizi karnınıza koyup dua edin bol bol yapacak tek seyiniz bu
İnşallah saglicakla kucağınıza alacaksınız minnoslarinizi :32::16:

incim canım nasılsın maşallah 19. haftadasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır giremiyordum hamiş olduğunu duyunca çok sevindim incim kucağına alınaya kadar bitmiyor korkun bende hergün hareketlerini dinlerdim eğer duyamassam sağlık ocağına koşardım kalbini duyunca rahatlardım çünkü biz onları çok aradık benim oğlum 4 aylık oldu teyzesi çok tatlı rabbime dua ediyorum isteyen arayan herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Sağol canım Allah razı olsun.
Maşallah yavruna :nazar:

canım tam olarak hangılerınde pıhtılasma var.benım mthfr 677 heterozıgot dıgerlerı normal cıktı.bana bıraktordı folıkasıtı acaba pıhtılasmada kullanılması mı gerekıyor merak ettım.doktorum bu durum toplumun yuzde altmısında yetmısınde var normal demıstı

Bende de mthfr 1298 heterozigot canım. İğne yerine folik asit dedi doktor.

mattika
merve
sağolun kızlar...

Dikiş işi şimdilik askıda. Her muayenede rahim ağzım ölçülüyor. Gidişat şimdilik iyi çok şükür.

Cnm nasılsın nasıl gidiyo gebelik inş. bi sorun yoktur dikişten falan bahsetmişsin merak ettim tatlım

Sağol canım iyiyim şükür. Rahim ağzıma dikiş atılma ihtimali var da onu yazdım. Kasımda ameliyat olduğum için rahim ağzım sürekli kontrol ediliyor.

Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Haklısın Merve inşallah her şey yolunda gider. Hepimizin duaları kabul olur.

Sağol canım iyiyim şükür. Rahim ağzıma dikiş atılma ihtimali var da onu yazdım. Kasımda ameliyat olduğum için rahim ağzım sürekli kontrol ediliyor.

Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Anladım cnm herşey yolunda gider inş. Allahın izniyle bende iyiyim cok şükür annem 2 ay önce ameliyat oldu onunla ilgileniyorum koşuşturuyorum yani ama onun dışında herşey yolunda

Bugün kontrole gidecektin. Herşey yolundadır inşallah.

İncicim şimdi geldim canım uzanırlen bi yandan da topikte neler olmus bakıyım dedim nar tanemiz büyümüş maşallah :nazar: kalbi de iyiydi :nazar: içim rahatladı bi süre için. Lekelenmeler ufak yfak devam ediyo açık kahve iğneye devam edicem seyehate de çıkabilirsin dedi yine 2 hafta sonra kontrol...
Dr diyo ki şimdi bakıyorum ama sen en iyi bilenlerdensşn 5 dk sonra ne olacağını bilemeyiz tevekkül et...
Tevekkül etmem mi bu süreç içinde en iyi öğrendiğim şey lakin yanlış bişey yapmıyım diye uğraşıyorum yalnızca Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize... Sen nasılsın kontroller nasıl gidiyo dikiş olmadı galiba henüz
Akasyadan haberin vardır daha iyi mi sırt ağrıları

Mervecim sağol canım sen nasıldın Erva nasıl

Back
X