Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncicim şimdi geldim canım uzanırlen bi yandan da topikte neler olmus bakıyım dedim nar tanemiz büyümüş maşallah :nazar: kalbi de iyiydi :nazar: içim rahatladı bi süre için. Lekelenmeler ufak yfak devam ediyo açık kahve iğneye devam edicem seyehate de çıkabilirsin dedi yine 2 hafta sonra kontrol...
Dr diyo ki şimdi bakıyorum ama sen en iyi bilenlerdensşn 5 dk sonra ne olacağını bilemeyiz tevekkül et...
Tevekkül etmem mi bu süreç içinde en iyi öğrendiğim şey lakin yanlış bişey yapmıyım diye uğraşıyorum yalnızca Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize... Sen nasılsın kontroller nasıl gidiyo dikiş olmadı galiba henüz
Akasyadan haberin vardır daha iyi mi sırt ağrıları

Çok şükür herşeyin iyi olmasına sevindim.
Dikiş şimdilik beklemede. Gidişata bakacak doktor. Benim de yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...
Akasya ile bir kaç gündür haberleşemedik. Bayramda izne çıkacaktı. Gitmeden yazar bize.

Canim bununla gecmis olsun insallah. Allah yardimcin olsun, sagsalim kucagina almayi nadip etsin.
Su forumlarda bize kosup oynadigini soyleyesin:)

Herkese selam :16:

Hafta başından beri zor zamanlar geçiriyorum. Pazartesi hafiften ağrılarım vardı. Salı doktora gittiğimizde hiçbir şey yoktu önemsemedim ama eve geldiğimde çok kötü oldum. O gece belden başlayan ağrım önce karnıma sonra rahmime vurdu ağlatacak derecede. Çarşamba doktorumu aradım. Ağrıların nasıl olduğunu sordu, şiddetli adet ağrısı gibi ama çok şiddetli dedim. Akşam üzeri konuştuğumuzda iyiydim, takip et ve beni haberdar et dedi. İftar sonrası ben çok fena oldum yine. Hemen mesaj attım doktora. Hastaneye çağırdı acele. Kafamda binbir türlü senaryo o yol bitmek bilmedi. Akşam 22.30 gibi muayene oldum. Herşey iyi görünüyordu çok şükür ama ağrılarım geçmiyordu. Doktorum bebeğe, rahim ağzına, karaciğerime, böbreklerime baktı. Görünürde bir şey yoktu. İdrar tahlili istedi. Yaptırdık. Enfeksiyon çıktı. Serum takıldı. Serum sonrası ağrılar devam ediyordu. Doktoruma ulaşıldı, bu gece kalsın dedi. İkinci bir serum takıldı. Sabaha karşı kendime gelebildim. Doktor kontrole geldi, serumum bitmek üzereydi. İyiydim, serumdan sonra çıkaracaktı. Odada bir yandan konuşurken bir yandan serumu bekliyorduk. Bir anda karnımın sol tarafı taş gibi oldu. Hemen gösterdim. Toko istedi. Baskı var mı dedi yok dedim. Tokoya bağlandım sancı olup olmadığına bakılacaktı. Çok şükür sancı çıkmadı. İlaçlarım yazıldı ve taburcu edildim. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah bir daha tekrarlamaz, çok korktum :14:

Canim 4 mm gayet normal.
Benimki 6.haftada 2mm falandi. 8. Haftada 3 mm idi.
Buyuklugune takilma. Ama buyume seyri onemli. Kucuk olsa bile ( ki seninki tam kararinda hic kucuk degil) buyime seyri onemliymis. 1 hafta boyunca buyume gelisme olmadi bizde ornegin. Dr kucuk olmasi onemli degil ama hic biyunemis dedi. Sonra kalbi durdu nitekim.
Sende oyle bi durum yok sukur.
Sakin stres yapma sakin.
Ins guzel olacak hersey.

Herkese selam :16:

Hafta başından beri zor zamanlar geçiriyorum. Pazartesi hafiften ağrılarım vardı. Salı doktora gittiğimizde hiçbir şey yoktu önemsemedim ama eve geldiğimde çok kötü oldum. O gece belden başlayan ağrım önce karnıma sonra rahmime vurdu ağlatacak derecede. Çarşamba doktorumu aradım. Ağrıların nasıl olduğunu sordu, şiddetli adet ağrısı gibi ama çok şiddetli dedim. Akşam üzeri konuştuğumuzda iyiydim, takip et ve beni haberdar et dedi. İftar sonrası ben çok fena oldum yine. Hemen mesaj attım doktora. Hastaneye çağırdı acele. Kafamda binbir türlü senaryo o yol bitmek bilmedi. Akşam 22.30 gibi muayene oldum. Herşey iyi görünüyordu çok şükür ama ağrılarım geçmiyordu. Doktorum bebeğe, rahim ağzına, karaciğerime, böbreklerime baktı. Görünürde bir şey yoktu. İdrar tahlili istedi. Yaptırdık. Enfeksiyon çıktı. Serum takıldı. Serum sonrası ağrılar devam ediyordu. Doktoruma ulaşıldı, bu gece kalsın dedi. İkinci bir serum takıldı. Sabaha karşı kendime gelebildim. Doktor kontrole geldi, serumum bitmek üzereydi. İyiydim, serumdan sonra çıkaracaktı. Odada bir yandan konuşurken bir yandan serumu bekliyorduk. Bir anda karnımın sol tarafı taş gibi oldu. Hemen gösterdim. Toko istedi. Baskı var mı dedi yok dedim. Tokoya bağlandım sancı olup olmadığına bakılacaktı. Çok şükür sancı çıkmadı. İlaçlarım yazıldı ve taburcu edildim. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah bir daha tekrarlamaz, çok korktum :14:

Kızlar kalp atışlarını :nazar: duyduk bugün Allahın izniyle ...Allahım sağlıkla doğduğu günü de nasip eder inşallah...
Hepinizin dualarını yanımda hissediyorum dualarım hepimizle...

Hastane dönüşü eve doğru yürürken yağmur bastırdı nasılsa koşamıcam ıslanayıö bari keyifle dedim etraf toprak koktu mis gibi arkamdan bi teyze sarıldı belime yaşlı bi teyze "toprak kokusu ana kokusu kızııım "dedi benim için o anın anlamı bilmeden:) yağmurla gözyaşım karıştı

Kızlar 4 mm dedi dr bebek için normal dedi ama şimdi nette bakınca 6+ 3 günlük daha büyük görünüyo
Sizlerin kaçmm idi hstırlıyor musunuz

Canim 4 mm gayet normal.
Benimki 6.haftada 2mm falandi. 8. Haftada 3 mm idi.
Buyuklugune takilma. Ama buyume seyri onemli. Kucuk olsa bile ( ki seninki tam kararinda hic kucuk degil) buyime seyri onemliymis. 1 hafta boyunca buyume gelisme olmadi bizde ornegin. Dr kucuk olmasi onemli degil ama hic biyunemis dedi. Sonra kalbi durdu nitekim.
Sende oyle bi durum yok sukur.
Sakin stres yapma sakin.
Ins guzel olacak hersey.

izz çok teşekkür ederim. gereksiz yere endişe yapıyorum dediğin gibi. Allahın izniyle daha rahat olmaya çalışcam bundan sonra ama önce yaşadıklarım etkisiyle oluyor tabi bu stres. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çok sağol

Arkadaşlar herkesin bayramını kutluyorum sağlıklı, huzurlu bebekli nice bayramlar diliyorum...

İnci nasıl geçti kontrol bebişi gördün bayram öncesi:)

Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif

Allah yardımcın olsun. Dilerim son neqatifin olur. Nice mucizelere tanık olduk, dilerim onlardan biri de seni bulur, zaten hamile kala biliyorsun, bir bakmışsın doğal yoldan gelmiş miniğin. Malesef bu işler böyle, en iyi doktor, en iyi yöntemler bile bir yere kadar... Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eylesin.

İncicim şimdi geldim canım uzanırlen bi yandan da topikte neler olmus bakıyım dedim nar tanemiz büyümüş maşallah :nazar: kalbi de iyiydi :nazar: içim rahatladı bi süre için. Lekelenmeler ufak yfak devam ediyo açık kahve iğneye devam edicem seyehate de çıkabilirsin dedi yine 2 hafta sonra kontrol...
Dr diyo ki şimdi bakıyorum ama sen en iyi bilenlerdensşn 5 dk sonra ne olacağını bilemeyiz tevekkül et...
Tevekkül etmem mi bu süreç içinde en iyi öğrendiğim şey lakin yanlış bişey yapmıyım diye uğraşıyorum yalnızca Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize... Sen nasılsın kontroller nasıl gidiyo dikiş olmadı galiba henüz
Akasyadan haberin vardır daha iyi mi sırt ağrıları

Çok sevindim. Rabbim sağ-salim doğurmanı da nasip eylesin. Endişelerini anlaya biliyorum, ancak durumun keyfini çıkarmaya çalış. Korkunun ecele faydası yoktur, ancak mutluluğun hormonlara etkisini hepimiz biliyoruz. Dilerim bebişin sağlıkla doğar.

Canim bununla gecmis olsun insallah. Allah yardimcin olsun, sagsalim kucagina almayi nadip etsin.
Su forumlarda bize kosup oynadigini soyleyesin:)

Sağolasın izzcim. Amin inşallah :)
Tez zamanda sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah...

Arkadaşlar herkesin bayramını kutluyorum sağlıklı, huzurlu bebekli nice bayramlar diliyorum...

İnci nasıl geçti kontrol bebişi gördün bayram öncesi:)

Canım sana da iyi bayramlar olsun.
Çok şükür iyiydi, doktorum yarım saat inceledi herşeyini.
Bebeğimiz bize bir de sürpriz yaptı :))

Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Yaşadığın son negatif olsun inşallah...

Kızlar oğlumuz gitti kızımız geldi :))

BarakAllah kuzucuğa. Sağlıklı olsun da... biz kızını da severiz, oğlunu da. Rabbim sağ-salim doğurmanı nasip eylesin.

Yazının önünü okuduğumda bir anda kalbim hopladı, çok korktum. Allah iyiliğini versin. Hep böyle güzel haberlerini almayı nasip eylesin.

Sumeyyenin dedigi gibi yazinin on tarafini okuyunca yuregim hopladi sukur ki kiximiz geliyormus yesin onu teyzediii
Bayram sekerimiz bizim o hihihi gozunuz aydin canim.

BarakAllah kuzucuğa. Sağlıklı olsun da... biz kızını da severiz, oğlunu da. Rabbim sağ-salim doğurmanı nasip eylesin.

Yazının önünü okuduğumda bir anda kalbim hopladı, çok korktum. Allah iyiliğini versin. Hep böyle güzel haberlerini almayı nasip eylesin.

Allah razı olsun canım amin inşallah :16:
Hakkını helal et.

Sumeyyenin dedigi gibi yazinin on tarafini okuyunca yuregim hopladi sukur ki kiximiz geliyormus yesin onu teyzediii
Bayram sekerimiz bizim o hihihi gozunuz aydin canim.

Sağol canım :16:
Sen de hakkını helal et.
Sen nasılsın? Kızlar nasıl? Fotolara bak bak bitiyorum :16:
İkisine de maşallah :nazar:

Çok sevindim. Rabbim sağ-salim doğurmanı da nasip eylesin. Endişelerini anlaya biliyorum, ancak durumun keyfini çıkarmaya çalış. Korkunun ecele faydası yoktur, ancak mutluluğun hormonlara etkisini hepimiz biliyoruz. Dilerim bebişin sağlıkla doğar.
Sağol sümeyyecim her daim dualarımdasın... Birbirini görmeyen ama birbirini en iyi alayanilen bir başka insan hali bizimkisi Allah razı olsun

Kızlar oğlumuz gitti kızımız geldi :))

Yumurcak şaka da yaparmış kızmıymış meğer bayram süprizi Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin

Sağol canım :16:
Sen de hakkını helal et.
Sen nasılsın? Kızlar nasıl? Fotolara bak bak bitiyorum :16:
İkisine de maşallah :nazar:

helal olsun incim o nedemek

bende iyiyim iste ne olsun yarin bayrammis yabiseyler yapmaya calisiyorum
kizlarda iyi oldular gectigimiz gunlerde biraz ateslenme felan oldu ikisindede
ayni zamanda sukur simdi iyiler ESLEM dis cikartti sukur atlattik zor gunleri
yakinda emekler insallah onada az kaldi bugun yarin yani boyle iste

kızlar bugün ilk iğnemi vurdum,

inşallah bebişimiz olmadan geçirdiğimiz son bayramımız olur

herkese hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum....

Back
X