Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar herkese merhaba
Bir haftadır tatildeyiz pek giremedim internete. Herkes iyidir umarım. 3G çok yavas burada tüm sayfaları okuyanadım, Trkuaz başlamışsın hayırlı olsun bebekli olsun . benim haftsya cuma kontrolüm var bulantım varsa iyi yoksa moralim düşüyor günler saya saya mutlu sona giderim inşallah...
Bugün yine pek bulantım olmadı sol tarafa bıçak saplanır gibi batmalar oldu moralim düştü Allahım sen sağlıkla tamamına erdir yarabbim.
Herkese çok sevgiler

trkuaz nasıl gidiyor iğneler? Gonal f lere az kalmıştır.

merveee doktor sonucunu yazdın da ben mi kaçırdım :26:

mattika hu hu neredesin :6:

özlemcim hayırlı olsun kreş işiniz.

akasyam tatilde :12:

hitucim nerelerdesin :31:

armaan ses ver :31:

akide inşallah sağlıkla kavuşmuştur paşasına :16:

hazadeee :52:

sumeyye memlekete mi gittin :26:

chnb özledim seni ya :16:

lave kayıplarda :26:

tulip arada ses ver :3:

iskorpit tatilde :8:

seles herşey yolunda mı? :31:

naz iyice kayboldu :ssz:

melis facete de sesin çıkmıyor her şey yolunda mı :26:

izz son durumlardan haberdar et bizi :31:

bubuş, suskunada, hamet, maiumut, aydan, panikli, sevgi, saruhan, binbirgece, anngel ortadan kaybolanlar :1:

İnşallah yaşamlarınızda herşey yolundadır...

Merhaba ,nasılsınız?Ben de kontrol gününü bekliyorum.Bu sefer arada gitmedim.Sabırla bekliyorum fakat her gün bir şey buluyorum tabi takacak:)Acaba enfeksiyon mu var diye takipteyim üç dört gündür biraz yanma var sabahta sarı sıvı akıntım oldu çünkü.İnşallah bebek iyidir her şey yolundadır.Allahım yardımcımız olsun .İnci bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?

teşekkürler incim, evet beni en çok düşündüren kısmı yoldu. aynur hanım da gerçekten ayrılmış mı hastaneden? nur hanımın eylülde başlaması da iyi oldu inş ona verirler randevuları. bilmiyorum eşim de uzak diye pek yanaşmıyor ama ikna etmeye çalışacağım.
turkuaz sen 2 günde bir mi gidiyorsun? hastanede son durumlardan da sen haber ver? sevgiler

Aynur Hanım Medical Park'ta başladı bildiğim kadarıyla. Israr edersin :)

Kızlar herkese merhaba
Bir haftadır tatildeyiz pek giremedim internete. Herkes iyidir umarım. 3G çok yavas burada tüm sayfaları okuyanadım, Trkuaz başlamışsın hayırlı olsun bebekli olsun . benim haftsya cuma kontrolüm var bulantım varsa iyi yoksa moralim düşüyor günler saya saya mutlu sona giderim inşallah...
Bugün yine pek bulantım olmadı sol tarafa bıçak saplanır gibi batmalar oldu moralim düştü Allahım sen sağlıkla tamamına erdir yarabbim.
Herkese çok sevgiler

Tatil hatunları sizi :)
Bulantıya ve batmalara takılma. İlk etapta o batmalar çok olur.

Merhaba ,nasılsınız?Ben de kontrol gününü bekliyorum.Bu sefer arada gitmedim.Sabırla bekliyorum fakat her gün bir şey buluyorum tabi takacak:)Acaba enfeksiyon mu var diye takipteyim üç dört gündür biraz yanma var sabahta sarı sıvı akıntım oldu çünkü.İnşallah bebek iyidir her şey yolundadır.Allahım yardımcımız olsun .İnci bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Seles kontrole gittiğinde şikayetlerini söyle idrar tahlili iste.

Evet başladım :) 14-17.haftalar arası çok nadir hissediyordum artık bayağı hareketlendi benim cimcime :) Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda inşallah.

sağol canım 2-3 güne kalmaz gibi görünüyor,bugün adet ağrılarım başladı gibi,
tedavi beni şimdilik yormuyor,sadece lucrin,bence en yorucu kısmı sonuç bölümü hayırlısı olsun bakalım artık:)
ben bu face i çok iyi bilmiyorum zaten inci,tekrar bakacağım
sen de boş durma kız ismi bulmaya başla artık yavaş yavaş:)

Turkuazcım merhaba

cuma günü tedavim başlayacak yazmıştın. ne yaptın başladınız mı? incim de ilk günden haberler ver demişti ama senden haber alamadık. nasıl gidiyor tedavin? sanırım senin de uzun protokol olacak. lucrinle başlıyorsun değil mi? acaba pgt yapılan kişilere hep uzun protokol mu uygulanıyor? inci ye ve akasayaya da uzun uygulanmıştı? yoksa sadece şişli memorialda mı pgt yapılanlara uzun protokol uygulanıyor? pgt topiğinde farklı hastanelerden arkadaşlar var benim merak ettiğim herkese uzun mu uygulanıyor?

turkuaz hangi dr la başladınız?suskunada sen de bahçeci de tedavi olacaksın değil mi? orada kendileri array yapmıyorlarmıymış? çok şaşırdım. fish mi array mi diye sormuşsunuz bence de kesinlikle array derim.şişli memorialda zaten son yıllarda fishle artık bakılmıyormuş hep array yapılıyormuş. ben oranın genetik dru cumhur gökhan ekmekçi ile görüşmüştüm bana öyle demişti. ben de çok araştırdım arrayin fishe göre daha fazla üstünlüğü var. biyopsi alma kısmı da fishle aynıymış tereddüt etmeyin derim. inş fazla sayıda embriyon olurda array e gider.

diğer arkadaşlar hadi sizlerden de haberler bekliyoruz. ben de nasipse eylülde başlayacağım.cumartesi pazar hasta olmam gerekiyordu daha olmadım. çarşambaya kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum. ama hiç belirtim yok. adet olurum sanırım. 5 yıldır her ay bu ay olmuşmudur diye umutlanmaktan, sonra yıkılmaktan bir türlü kurtulamadım. translokasyon taşıyıcısı olmama rağmen doğal yolla denemkten vazgeçmedik. ama 5 yıldır olmadı. dr hala olabilir diyor ben de umutlanıyorum olmuyor. keşke biraz belirtim olsaydı....

herkese sevgilerimle...

Turkuazcım merhaba

cuma günü tedavim başlayacak yazmıştın. ne yaptın başladınız mı? incim de ilk günden haberler ver demişti ama senden haber alamadık. nasıl gidiyor tedavin? sanırım senin de uzun protokol olacak. lucrinle başlıyorsun değil mi? acaba pgt yapılan kişilere hep uzun protokol mu uygulanıyor? inci ye ve akasayaya da uzun uygulanmıştı? yoksa sadece şişli memorialda mı pgt yapılanlara uzun protokol uygulanıyor? pgt topiğinde farklı hastanelerden arkadaşlar var benim merak ettiğim herkese uzun mu uygulanıyor?

turkuaz hangi dr la başladınız?suskunada sen de bahçeci de tedavi olacaksın değil mi? orada kendileri array yapmıyorlarmıymış? çok şaşırdım. fish mi array mi diye sormuşsunuz bence de kesinlikle array derim.şişli memorialda zaten son yıllarda fishle artık bakılmıyormuş hep array yapılıyormuş. ben oranın genetik dru cumhur gökhan ekmekçi ile görüşmüştüm bana öyle demişti. ben de çok araştırdım arrayin fishe göre daha fazla üstünlüğü var. biyopsi alma kısmı da fishle aynıymış tereddüt etmeyin derim. inş fazla sayıda embriyon olurda array e gider.

diğer arkadaşlar hadi sizlerden de haberler bekliyoruz. ben de nasipse eylülde başlayacağım.cumartesi pazar hasta olmam gerekiyordu daha olmadım. çarşambaya kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum. ama hiç belirtim yok. adet olurum sanırım. 5 yıldır her ay bu ay olmuşmudur diye umutlanmaktan, sonra yıkılmaktan bir türlü kurtulamadım. translokasyon taşıyıcısı olmama rağmen doğal yolla denemkten vazgeçmedik. ama 5 yıldır olmadı. dr hala olabilir diyor ben de umutlanıyorum olmuyor. keşke biraz belirtim olsaydı....

herkese sevgilerimle...

Merhaba melisdilek

yumurta sayımda problem yoktu şimdiye kadar

bundan sonra nolur bilemiyorum tabi

bana hep kısa protokol uygulandı sorduğumda yeterince yumurta oluşuyor uzun protokole gerek yok dediler

arrayi memorialda yaptırmam gerekiyor

orası da biraz karışık bildiğim okuduğum kadarıyla

doktoruma alışmışken bırakmakta istemiyorum

kısmet artık

bunda başarısız olursak memorial yolunu tutarız artık

umarım gerek kalmaz

seni de tedavin hayırlı olsun

trkuaz inşallah herşey yolunda gider

incitanesi aşllah kuzucuğuna inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur

Turkuazcım merhaba

herkese sevgilerimle...

Meliscim inşallah kendiliğinden gelmiştir yavrun :emir_bebek:
Trkuazdan hala ses yok. Bugün de gitmiştir büyük ihtimalle. Lucrinleri geçip gonal f e başladı. Bu hafta sonu en geç hafta başı opusu olur.
Uzun protokolu sormuşsun. Benim ilk iki denememde Akasya'nın da ilk denemesinde kısa uygulanmış ve çok yumurta olmasına rağmen az toplanmıştı. Bunun nedeni de bir kaç yumurtanın ilaçlara hemen cevap verip öne atılmasıydı. Geriye kalanlar yetişemiyordu bu sebeple uzun uygulandı. Sayı açısından işe de yaradı şükür.

Turkuazcım merhaba

herkese sevgilerimle...
merhaba melisdilekcim
ben arefe günü lucrin e başlamıştım,cuma günü adetle olan tedavim başladı,beni cuma günü semra hanım bugün müstecep bey gördü,sabah gittim geldim İstanbul a..benim yumurtaları lucrin biraz fazla baskılamış ilaca rağmen çok büyümemişler, kızlar sizde hiç böyle bir şey oldu mu? sanırım dozu artıracaklar,aramadılar hala bekliyorum...

pgt yapan herkes uzun protokol mü demişsin benim bu pgtli 3. ama ilk defa uzun protokol oluyor,memorial öyle mi yapıyor dersen bu soruyu inci cevaplasın ben bilmiyorum:)array mı fısh mı açıkçası array beni korkutuyor ilk olacak inşallah sağlıklı çıkar ve tutunur:)

sende benimle aynı durumdasın demek ki,bizde de 5 yıldır hiiç kendiliğinden bir şey olmadı,nasip belki de...

merhaba melisdilekcim
ben arefe günü lucrin e başlamıştım,cuma günü adetle olan tedavim başladı,beni cuma günü semra hanım bugün müstecep bey gördü,sabah gittim geldim İstanbul a..benim yumurtaları lucrin biraz fazla baskılamış ilaca rağmen çok büyümemişler, kızlar sizde hiç böyle bir şey oldu mu? sanırım dozu artıracaklar,aramadılar hala bekliyorum...

pgt yapan herkes uzun protokol mü demişsin benim bu pgtli 3. ama ilk defa uzun protokol oluyor,memorial öyle mi yapıyor dersen bu soruyu inci cevaplasın ben bilmiyorum:)array mı fısh mı açıkçası array beni korkutuyor ilk olacak inşallah sağlıklı çıkar ve tutunur:)

sende benimle aynı durumdasın demek ki,bizde de 5 yıldır hiiç kendiliğinden bir şey olmadı,nasip belki de...

Merak ettik seni :)
Fazla büyüyüp büyümemelerinin problem olacağını sanmıyorum önemli olan aynı boyutlarda devam etmeleri illa ki büyüyecekler.
Sayı hakkında bilgi verdiler mi?

Merak ettik seni :)
Fazla büyüyüp büyümemelerinin problem olacağını sanmıyorum önemli olan aynı boyutlarda devam etmeleri illa ki büyüyecekler.
Sayı hakkında bilgi verdiler mi?

canım sağol yazamadım cuma İstanbul,cumartesi pazar ankaradaydım, dedem rahatsızlandı,bugün yine İstanbul...çok yoruldum çoook:)

sayı bir tarafta 5-6,diğerinde 4-5 sanırım,ama beklenildiği ölçüde büyümemişler bence opu biraz geç olabilir gibi bu yüzden...

benim için uzun protokol şu görüntüyle sayıyı çok değiştirmemiş gibi,kısada da bu sayılardı,tabii inşallah opuda fazla çıkar...

inci sen nasılsın?bebişin nasıl?istanbul a bugün yalnız geldim öğreniyor muyum ne?:) inşallah öğrenirim ama karışık biraz

canım sağol yazamadım cuma İstanbul,cumartesi pazar ankaradaydım, dedem rahatsızlandı,bugün yine İstanbul...çok yoruldum çoook:)

sayı bir tarafta 5-6,diğerinde 4-5 sanırım,ama beklenildiği ölçüde büyümemişler bence opu biraz geç olabilir gibi bu yüzden...

benim için uzun protokol şu görüntüyle sayıyı çok değiştirmemiş gibi,kısada da bu sayılardı,tabii inşallah opuda fazla çıkar...

inci sen nasılsın?bebişin nasıl?istanbul a bugün yalnız geldim öğreniyor muyum ne?:) inşallah öğrenirim ama karışık biraz

Çok geçmiş olsun dedene. Allah acil şifalar versin.
Sayı söylenenden daha fazla çıkıyor inşallah senin de öyle olur. Bana en fazla 7-8 denmişti son gün bile ama 14 toplandı :)
Biz iyiyiz çok şükür. Ben de bu hafta dayanabilirsem kontrole gitmemek için iyidir :)
İstanbul çok boğucu bir şehir hele yazın. Kalabalık da cabası. Burada yaşamadığın için şanslısın :)

Çok geçmiş olsun dedene. Allah acil şifalar versin.
Sayı söylenenden daha fazla çıkıyor inşallah senin de öyle olur. Bana en fazla 7-8 denmişti son gün bile ama 14 toplandı :)
Biz iyiyiz çok şükür. Ben de bu hafta dayanabilirsem kontrole gitmemek için iyidir :)
İstanbul çok boğucu bir şehir hele yazın. Kalabalık da cabası. Burada yaşamadığın için şanslısın :)

sağol canım neden ne oldu?neden dayanman gerekiyor ki?git gör bebişini:)

İstanbul gerçekten boğucu,aşırı sıcak boğucu,neyse inşallah benim için bu gelip gitmelere değer:)

bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum semra hanım bana ısrarla polar body biyopsisi yazıyor inci sizde böyle bir şey oldu mu?bilgin var mı?

sağol canım neden ne oldu?neden dayanman gerekiyor ki?git gör bebişini:)

İstanbul gerçekten boğucu,aşırı sıcak boğucu,neyse inşallah benim için bu gelip gitmelere değer:)

bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum semra hanım bana ısrarla polar body biyopsisi yazıyor inci sizde böyle bir şey oldu mu?bilgin var mı?

Her hafta doktordayım da ondan dayanayım diyorum :)
İnşallah değer inşallah...
Yok bende yapılmadı yapıldıysa da haberim yok :) Vardır bir bildikleri.

Sağol canım.
Geçen sefer antibiyotik kullanmıştım. Şimdi doktor bolca su iç ve hafta sonu tekrarla dedi. Umarım sadece suyla geçer yoksa yine ilaca talim. Ne sinsi bir şey bu enfeksiyon :50:

geçmiş olsun aman dikkat et enfeksiyona. bu arada prensesmiş bebeğin :12::12: sağlıkla gelsin:16:

bugün genetik test sonuçlarımızı aldık eşimin karyotipi 46 xy der 19 inv 19 p11 q12 çıktı pgt işe yaramıyacağı söylendi bu sorunu yaşayıp pgt yaptıran var mı teşekkür ederim

bende pgt yaptıranlardanım. 2 kere üstüste doğal yoldan hamile kaldım. ama ikisinde de trizomi 18 çıktı. genlerimizde bir şey çıkmadı. dr lar pgt dedi. yaptırdık ama pgt yapılan bir tek embriyodan alınan hücrenin sitoplazması bölünmüş dna sı bölünmemiş. o yüzden sağlıklı olup olmadığı belirlenemedi. transfer istemedim.

böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. dr doğal yollarla hamile kalmamı önerdi. bu şekilde olupta sağlıklı bebeği 3. ya da 4. de yakalayan var mı.

Back
X