Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hastaneyle gorustum bugun histeroskopi sonucum temiz cikmis adet olunca arayacgm tedaviye basliyoruz.kizlar size bi soru ben ilk gun lekelenme seklinde olup ikinci gun kanamam oluyor.bu lekelenmeyi mi ilk gun sayacagim sizce.sizinde boyle oluyormu

1.gün 2.gün hatta 3.gün bile oluyor dert etme,sen lekelenme günü ara ertesi güne randevunu al canım.eger gec olursa lekelenme 1gün hazırlan sonrakı gün git.Ben senin toplamda ne kadar verrcegini soracaktım kac zamsndar ben de 4marta randevu aldım egeden

bende histereskopiyi ankara başkent üniversitesinde oldum. beni de bayıltmadılar bi hsg kadar canım yanmadı ama belki de alıştığımdan.. kanama da az miktar oldu bir gün sürdü sadece

tamm canım sehr dısından gelecegım için stres yaptım bide calısyorum .nekadar verecgıme gelince sanırım tup 2,500 yada 3 bin+ ilaçlar ?+ pgt prob 1300+ embryo basına 300 tl.+histeroskopi ucretsızdı+ yumurta toplama da anestezi de 300 liraymıs ekstra istersen

Hangi doktorla başladın? Yani profa mı gittin? Ne zaman başvurmuştun? Sıra hemen geliyor mu? Ben erol tavmergenle goruşmeyi duşunuyorum ki zaten egede infertilede dosyam var.
şimdi riaporlu olmadıgım için dosyam falan yoktu ilk . mayısta aradım hazranda randevu verdiler muayene ettıler istenılen tahlilleri söylediler genetıkte prob alınccak yerin nosunu verdi .orda yapılanları yaptım yapılamayanları kendi yasadıgım yerde yaptrdım .bu tahlilleri toparlamam 1,5 ayı falan buldu( adetli tahliller oldugu için ) .sonra rahım filmi istediler yıne adet bekledim yaptrdım.sonra histeroskopi yapalım dediler yıne adet bekledim egede yaptrdım.bu arada bir bayram tatılı girdi birkezde patolojının geckmesi yasandı için anca bu adetmde baslayacagız .haziranın sonuydu gttıgım tarıh yanı nerden baksan 6 - 7 ay sürmüş vay be

ha birde erol beyi hiç muayene olmadım .sanırım proflar özelmıs paralı.gülnaz hanım hsteroskopi yaptı ama kardeşi ege hanımla bir gördüm hasta odasında brlikte geldiler . burdan biriyle görüşmüştum transferi gülnaz hanım yapmıs hamıle kalmıstı.zaten herseye para ödüyoruz. artık doktorda secmek istemedim. nasip işi .bilmiyorum acaba seçsemmi ki bak kafam karıştı şimdi.

ben ilk gderken açıkcası hangi yerın tupbebegı doktoru ıyı dye gtmedi.genetık dktrlarna baktım direk kromozom bozuklugu oldgu için.burda da ege hanım ve kardesı erol beyın kontrolunde oluyormus hersey dye duydun nekadar dogru bilmıyorum

Sende kromozom bozukluğu olduğu mu var.biz de yok.erol tavmergen şifada yaptırıyomuş ama şifa kapanmış.nerde yaptırıyor bilmiyorum.ben o tahlillerin hepsini yaptırdım.bana da ege de yaparlar mı bilmiyorum.memnun musun peki?

1 ve 19 nolu kromnozmda sorun pgt yı ege unvrstesnde yapacaklar genetık doktoru .memnun kısmına gelince de şuana kadar bişey yapılmadıgı için biemiyorum.genetık doktoruna rahat ulaşabiliyorum her sordugumu cevaplıyor ama bunlar memnunıyet için yeterlimi bilmem .sonuc ne olacak önemli olan o

Canım sen aradım randevuyu hazirana verdiler dedin ya nereyi aradın? Yani en baştan soylersen benim için daha açıklayıcı olacak.genetik tahlilini egede yaptırdın ve sana burda pgt mi yapalım dediler? Orayı karıştırdım.

ben yasadıgım yerde düşüklerin sebebi arastırıldı ve genetık test yaptık sonuc kromozom bozuklugu çıkınca .pgt yapılan yerlerle telefonda görüştüm .ege unv.de gentık bölumunu aradım doktor cıktı tesaduf .orada pgt yapıldıgını söyledi.bizde yuzyuze görüşmeye gıttık durumu anlattılar. sonra bana yazı verdi genetık doktoru tup bebege cıktık onlarda genetık bozukluk oldugu için rapor olmaz özel olacak işlemler dedi.paralarını anlattı. sonra biz düşünelim dedik karar verincede tup bebegı aradık biz onlar gun verdi.şu tarhte eşinle gel dediler .eşimden sperm testı aldılar benden kan testleri.amh testı hormon testleri sonrada rahım filmi ve histeroskopi istediler.ilk gttıgımızde genetıkten propları aldık 1 ve 19 nolu bozuk diye onların propunu aldık.mesela sizin genetık sorun yok sizde nasıl yol izlenir bilmiyorum açıkçası

Ben de bi arayıp şansımı denemek istiyorum.yazdığın tahlillerin hepsi ben de var.sperm, hsg, falan.belki hormonu yeniden isterler.ben de bi arayıp konuşayım.erol beyle mutlaka goruşcem.once tup bebek yerini garantileyim de.fiyatıgayet uygun unv içi ozel galiba bu.diğer merkezler 4500 + ilaçlar+2500 dolar pgt ucreti istiyor.

evet ünvrste hastaneleri biraz daha uygun canım .sen izmirde oturuyorsun sanırım

bana dogum kontrol hapı kullan demediler sadece hemşire aradı folıkasıt kullanmıyorsan folıkasıte basla dedi.inşallh guzel haberler alırız canım allh yardımcımız olsun kaç haftalık düştü benımde 2 sefer 8 haftalıktı dusukler kese gelıstı ama kalp atıslarını duyamadık kendilignden düştü kanamyla

İlk ikisi altı haftadan sonra buyumedi kalp atışı yok. Son ikisinde iğne kullandım ve kalp atışı olmadı kendiliğinden duştu.seninki gibi yani.ama bizim kromozomlar, genetik normal.bizdeki sorun hiçbir sorun olmaması ve yaşım artık 37. Beklemek istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…