- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.701
Sizdeki problem neydi canım?Kafam aşırı derecede karıştı benimtüp bebeğe basvurucam pgt nedir ilk defa burda duydum ogrendim
Kafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsinKafam aşırı derecede karıştı benimtüp bebeğe basvurucam pgt nedir ilk defa burda duydum ogrendim
Senin gebeligin gidişatin bizim icin önemli çünki bizde bu yolla gebelik füsünüyoruz insallah saglicakla kucagina alOlumsuz denemeleri olanlara yapılıyor rahim içine çizik atılıyor ve temizleme yapılıyor rahim kendini yeniliyor ama rahim çizme yapıldığı aybtup bebek tedavisi yapılamıyor bir sonraki aya kalıyor ozamana kadar da zaten rahim kendini yenilemiş oluyor embriyo traşlatmakta trasnfere yarım saat kala yapılıyor her merkez yapıyormu bilmiyorm benm gttğm yer yaptı embriyonun kenarından zarar vermeden zarı inceltiliyorki zardan kolay çıkıp tutunması kolay olsn diye net den de bakıp biraz araştrma yapabilirsinz ben kendm araştrp buldm doktoruma da yapalm dedim tabi bunlar ek ücret
İnşallah kucaklarımız dolar hepimiznde şuanlık herşey normal gidiyor ikiz gebelik olduğunu oğrendm oğreneli hep uzanıp dinlenmeye çalışıyoruzSenin gebeligin gidişatin bizim icin önemli çünki bizde bu yolla gebelik füsünüyoruz insallah saglicakla kucagina al
Evet şuanki bilgilerm ozamanda olsaydı ilk denememde doktoruna ısrar ederdim boştan yere ilaçlar acılar çekmiş oldm bide ilki tuttu duşuk oldu insanın hayalleri yerle bir oluyor resmenKafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsin
Rahm çzme tup bebk pgt embryo traşlama hepsi 10bin civarı tabi doktordan doktora fiyat değişirYani memnunsun ptg dwn toplamda kaç paran gitti canim
Neyse canım benim takibim sensin merakla bekliyorum bebişleri:)))Pgt yontemiyle gebelik elde edenlerin forumu baştan sayfalara bakarsan doğum yapanlar var resimlerinden yazılanlardan oyle gozukuyor
Haftaya cuma kontrole gtcem bakalm inşallah herşey yolunda gtmeye devam ederN
Neyse canım benim takibim sensin merakla bekliyorum bebişleri:)))
Bende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormuhayat_guöverost: 44675007 .!.:Sizdeki problem neydi canım?
Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz[/QUOTE][QUO1, post: 44675180, member: 730191"]Kafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsin
tekrarlayan dusuklerde oneriyo doktor ilkinde onermiyolar pek[/QUOTE]Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz
Bende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormu[/QUOege
Eger kromozom veya gen bozuklugu varsa sende eşinde ona gore ptg yapiliyo yani saglikli olan emriyolar anneye trasfer.senin aşilamalar tutmadimi yoksa düşükmü yaptiBende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormu
Tutmadı malesef iğneleri raporla 3 defa alındığı için tüp bebekte kullanmak istedim o hakkımı aşılama zaman kaybı gibi geldiEger kromozom veya gen bozuklugu varsa sende eşinde ona gore ptg yapiliyo yani saglikli olan emriyolar anneye trasfer.senin aşilamalar tutmadimi yoksa düşükmü yapti
Bide aşılama yapsan bile düşük oluyo yada tüp bebekle bile düşük yapanlar var cünki emriyolar saglikli olmadigi icin düşüyo madem sen tüp bebege karar verdin bari ptg yaptir doktorunla konus emegin bosa gitmesin canimTutmadı malesef iğneleri raporla 3 defa alındığı için tüp bebekte kullanmak istedim o hakkımı aşılama zaman kaybı gibi geldi
Hmm olabilir evet henüz hastaneye karar vermedim inşallah dile getiririm bu konuyu ama maddi olarak gücüm yok eğeristerse doktor cçok zorlar bu beni baya maliyetli birşey galibaBide aşılama yapsan bile düşük oluyo yada tüp bebekle bile düşük yapanlar var cünki emriyolar saglikli olmadigi icin düşüyo madem sen tüp bebege karar verdin bari ptg yaptir doktorunla konus emegin bosa gitmesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?