Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTçokmuş sa2011, post: 44683549, member: 730191"]Emriyo basina test yapiliyo 2500 dolar diye biliyorum[/QUOTE]
Hmm cokmus

UOTE="Maysa2011, post: 44683610, member: 730191"]Sen yaptirdin mi peki ne durumdasin[/QUOTE]
Tl bile olsa zorlar insanı

Canim senin ne genetik sorunun var suan ne durumdasin ptg yaptirdinmi

C
anim sendemi ptg yaptirdin ne durumdasin

M melek2014 Pgt ile tüp bebekte sağlıklı olanlar transfer ediliyor.O da tekrarlayan düşüklerde,genetik problemi olanlara yapılıyor.Burada daha bilgili arkadaşlar var,inş onlar yardımcı olurlar sana.Allah kolaylık versin canm.

Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz
genetık test yaptrdınızmı canım[/QUOTE]
Canm genetik test deniliyor ama biz yaptrdık hiç Bi sorunumz yoktu her dollenen embriyo sağlıklı çıkmıyor genelde duşuklerde ondan oluyor ya benm de eşiminde tüm testleri normaldi ama duşuk yapmıştm ilk tup bebek tedavisnde bu tedavmde pgt yapıldı ve hiç sorunumz olmadğı halde 8 embeiyodan 3 u sağlıklı çıktı

Bence tup bebeğe başlayan kişiler bu pgt yaptrmalı doktorlara kalsa bidaha dene bidaha dene sonra. Pgt yapılır deniyor onların işlerine oyle geliyor baştan yapılması gerekenleri tam uygulansa yapılsa şansımızda artar daha az duşuk riskimiz olur

peki senin durumda butun kromozomlaramı bakılıyor ? benm 1 ve 19 da sorun sadece 1 ve 19 a bakılacak.ve önemli bazı gentek sorunlara down gıbı mesela .

bide senin şu traşlama işlemini söylemek istıyorum doktora ama bilemezlerse diyede korkuyorum acaba işlerine karısmasammı.yapan kışı bu konuda nekadar tecrubelı sonucta bilmiyorum

bide senin şu traşlama işlemini söylemek istıyorum doktora ama bilemezlerse diyede korkuyorum acaba işlerine karısmasammı.yapan kışı bu konuda nekadar tecrubelı sonucta bilmiyorum
Valla duşuk yaptığımda bakıldı hatta sonuç için 1 ay beklemiştk genetik yanında 2-3 önemli şey varmış onlarada bakılmştı traşlama da bence soyle bilindik merkeze gidiyosan kesn deneyımleri olan bilen kişiler yapar

Canim senin genetik sorun ne ?? Bide korkma bastan herseyi konus traşlamayi felen cunki faydasi olan biseymis sonucta para odüyosun niye işlerine karismayasin ki sen neden ptg yaptiriyosun

Canim nasilsin bebişler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…