- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.721
Emriyo basina test yapiliyo 2500 dolar diye biliyorumHmm olabilir evet henüz hastaneye karar vermedim inşallah dile getiririm bu konuyu ama maddi olarak gücüm yok eğeristerse doktor cçok zorlar bu beni baya maliyetli birşey galiba
CokmusEmriyo basina test yapiliyo 2500 dolar diye biliyorum
Yok yaa belki yaniliyorumdur burda bi arkadas hersey dahil 10 bin tuttu diyo ikizlere hamile suanCokmus
banada 2.500 tl dedi artik embriyo basinami kac tane olursami bilmiyorumEmriyo basina test yapiliyo 2500 dolar diye biliyorum
Sen yaptirdin mi peki ne durumdasinbanada 2.500 tl dedi artik embriyo basinami kac tane olursami bilmiyorum
yok eylul ekim gibiSen yaptirdin mi peki ne durumdasin
Canim senin ne genetik sorunun var suan ne durumdasin ptg yaptirdinmiEvet cnm bence doğal beslenerek belirli kürler yaparak bir kez daha deneme yapabilirsin. Elle tutulur bir sorun yok gibi. Ama başka bir Dr görün derim. Enteresan çünkü. Hani bide seninle aynı olan bir çifti eve gönderdik falan demeleri çok acımasız. Sizde genetik hastalık olmadan böyle demişler, Biz ne yapalım genetik hasta olanlar?
Bal çörekotu tarçın karışımı çok meşhur. Doğal tavuk,et, pekmez bal tüketin. Kilonuz varsa hemen verin. Sebze vs her türlü kalsiyum protein kararında alın bence. Ve bilmem inanırmısınız ama birşeyi 21 gün tekrarlarsanız beyin vücuda onu yapması için komut verir. 21 gün mesajını uygulayın derim.
Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Hepimize yani.
Gelişmelerden Bizide haberdar edin.
Sevgiler.
anim sendemi ptg yaptirdin ne durumdasino korku bende kalp atışlarını iki kez görmeme rağmen hala var.. cuma günü kahverengi lekelenmem oldu.. belki ilk hamileliğim yada sorunsuz bi gebelik geçirmiş olsaydm paniklemezdim öyle ağladım ki hastaneye gidene kadar şükür durumları iyi deselerde ben her kontrole içimdeki korkuyla gideceğim sanırım seni çok iyi anlıyorum
Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz[/QUOTE][QUO1, post: 44675180, member: 730191"]Kafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsin
genetık test yaptrdınızmı canım[/QUOTE]Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz
peki senin durumda butun kromozomlaramı bakılıyor ? benm 1 ve 19 da sorun sadece 1 ve 19 a bakılacak.ve önemli bazı gentek sorunlara down gıbı mesela .Bence tup bebeğe başlayan kişiler bu pgt yaptrmalı doktorlara kalsa bidaha dene bidaha dene sonra. Pgt yapılır deniyor onların işlerine oyle geliyor baştan yapılması gerekenleri tam uygulansa yapılsa şansımızda artar daha az duşuk riskimiz olur
bide senin şu traşlama işlemini söylemek istıyorum doktora ama bilemezlerse diyede korkuyorum acaba işlerine karısmasammı.yapan kışı bu konuda nekadar tecrubelı sonucta bilmiyorumBence tup bebeğe başlayan kişiler bu pgt yaptrmalı doktorlara kalsa bidaha dene bidaha dene sonra. Pgt yapılır deniyor onların işlerine oyle geliyor baştan yapılması gerekenleri tam uygulansa yapılsa şansımızda artar daha az duşuk riskimiz olur
Valla duşuk yaptığımda bakıldı hatta sonuç için 1 ay beklemiştk genetik yanında 2-3 önemli şey varmış onlarada bakılmştı traşlama da bence soyle bilindik merkeze gidiyosan kesn deneyımleri olan bilen kişiler yaparbide senin şu traşlama işlemini söylemek istıyorum doktora ama bilemezlerse diyede korkuyorum acaba işlerine karısmasammı.yapan kışı bu konuda nekadar tecrubelı sonucta bilmiyorum
Canim senin genetik sorun ne ?? Bide korkma bastan herseyi konus traşlamayi felen cunki faydasi olan biseymis sonucta para odüyosun niye işlerine karismayasin ki sen neden ptg yaptiriyosunbide senin şu traşlama işlemini söylemek istıyorum doktora ama bilemezlerse diyede korkuyorum acaba işlerine karısmasammı.yapan kışı bu konuda nekadar tecrubelı sonucta bilmiyorum
Canim nasilsin bebişler nasilBence tup bebeğe başlayan kişiler bu pgt yaptrmalı doktorlara kalsa bidaha dene bidaha dene sonra. Pgt yapılır deniyor onların işlerine oyle geliyor baştan yapılması gerekenleri tam uygulansa yapılsa şansımızda artar daha az duşuk riskimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?