Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim raabim bidaha düsuk yasatmadin kromozom ve gen testi temiz ama.bide bagisiklik siatemiyle ilgili olabilir cunki vucud cocugu kabul etmeyim atabiliyormis bunu tedaviside farkli bunu icin doktoruna sor tahlil feln iste
Bagisikliklarda bir sorun yok hatta bebeği bile genetiği gönderdik onda da bişey çıkmadı çok korkuyorum tup bebekte de aynı şeyleri yaşarım diye

Bagisikliklarda bir sorun yok hatta bebeği bile genetiği gönderdik onda da bişey çıkmadı çok korkuyorum tup bebekte de aynı şeyleri yaşarım diye
canım madem bu kadar baktırmışssın bilinçlisin yani. doktor da öyle demiş zaten olumlu düşün sen . doktor pgt yi önerdiyse vardır bir bildiği . inşallah tedavin olumlu sonuçlanır dualarım seninle..

Korkma canim burda pgt ile cocugu olan cok var masallah hatta suan hamile olanlar var sorun varsa sor Hylhyl1 ve ikizannesi2016 bu arkadaslar hamile pgt ile :)) hemde ikizlere

Korkma canim burda pgt ile cocugu olan cok var masallah hatta suan hamile olanlar var sorun varsa sor Hylhyl1 ve ikizannesi2016 bu arkadaslar hamile pgt ile :)) hemde ikizlere
Benm bebısler ıyı buyuyorda esm kan sulandırıcı yı yanlş yerden yapmş kol iptal damarım tıkandı tedavıdeym ınsallah dduzelır ltfen duanzda banada yer vern

Benm bebısler ıyı buyuyorda esm kan sulandırıcı yı yanlş yerden yapmş kol iptal damarım tıkandı tedavıdeym ınsallah dduzelır ltfen duanzda banada yer vern
Canim cok uzuldum yaa insallah duzelir o ignelerden bende kullandim baska biri yaparsa daha cok agriyo zaten cok gecmis olsun bebişlere dikkat :))

Raabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.. hamileliğimin 13.haftası 2 kürtajdan sonra pgt ile inşallah sağlıklı bebeklere hamile kaldım. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç ama asla umutsuz olunmaması gereken bir süreç aynı zamanda

Sen nerde yaptirmistir tup bebegi canim pgtyi kendilermi yapti yoksa baska yeremi yolladilar

Genetik problemleriniz varmi sizin arkadaşim,bende 3 dusuk yaptim kendiliginden,3 de tup negatif,bu 4.deneme kapsamli kromozom taramasi yapilcak,sizede rabbim hayirli dogumlar versin dilerim..

yapmadım canım bilerek de almadım hep negatif çıkmasından sinirim bozuldu:) cuma 8. gün olacak cuma kan versem mi p.tesi mi versem arada kaldım.

yapmadım canım bilerek de almadım hep negatif çıkmasından sinirim bozuldu:) cuma 8. gün olacak cuma kan versem mi p.tesi mi versem arada kaldım.
Kız valla iyi dayanıyosun ben olsam coktan yapmistim evde insallah pozitif görürsün canim bu ilk ptgliler dimi ..bence olcak insallah

Genetik problemleriniz varmi sizin arkadaşim,bende 3 dusuk yaptim kendiliginden,3 de tup negatif,bu 4.deneme kapsamli kromozom taramasi yapilcak,sizede rabbim hayirli dogumlar versin dilerim..

benim 13,14 kromozomlarımda yapışıklık vardı yani 45xx olarak çıkıyordu testlerde, ilk pgtm de farklı kromozom bozuklukları da çıktı embriyolarda moralimiz baya bozuldu ama şükür ki ikincide 5 sağlıklı embriyo çıktı diğer ikisinde 13,14 bozukluğu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…