- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.121
Bagisikliklarda bir sorun yok hatta bebeği bile genetiği gönderdik onda da bişey çıkmadı çok korkuyorum tup bebekte de aynı şeyleri yaşarım diyeCanim raabim bidaha düsuk yasatmadin kromozom ve gen testi temiz ama.bide bagisiklik siatemiyle ilgili olabilir cunki vucud cocugu kabul etmeyim atabiliyormis bunu tedaviside farkli bunu icin doktoruna sor tahlil feln iste
canım madem bu kadar baktırmışssın bilinçlisin yani. doktor da öyle demiş zaten olumlu düşün sen . doktor pgt yi önerdiyse vardır bir bildiği . inşallah tedavin olumlu sonuçlanır dualarım seninle..Bagisikliklarda bir sorun yok hatta bebeği bile genetiği gönderdik onda da bişey çıkmadı çok korkuyorum tup bebekte de aynı şeyleri yaşarım diye
Korkma canim burda pgt ile cocugu olan cok var masallah hatta suan hamile olanlar var sorun varsa sorBagisikliklarda bir sorun yok hatta bebeği bile genetiği gönderdik onda da bişey çıkmadı çok korkuyorum tup bebekte de aynı şeyleri yaşarım diye
Benm bebısler ıyı buyuyorda esm kan sulandırıcı yı yanlş yerden yapmş kol iptal damarım tıkandı tedavıdeym ınsallah dduzelır ltfen duanzda banada yer vernKorkma canim burda pgt ile cocugu olan cok var masallah hatta suan hamile olanlar var sorun varsa sorHylhyl1 ve ikizannesi2016 bu arkadaslar hamile pgt ile :)) hemde ikizlere
Canim cok uzuldum yaa insallah duzelir o ignelerden bende kullandim baska biri yaparsa daha cok agriyo zaten cok gecmis olsun bebişlere dikkat :))Benm bebısler ıyı buyuyorda esm kan sulandırıcı yı yanlş yerden yapmş kol iptal damarım tıkandı tedavıdeym ınsallah dduzelır ltfen duanzda banada yer vern
İnşallah duzelır allahm tüm hastalara şifa. VersinCanim cok uzuldum yaa insallah duzelir o ignelerden bende kullandim baska biri yaparsa daha cok agriyo zaten cok gecmis olsun bebişlere dikkat :))
Korkma canim burda pgt ile cocugu olan cok var masallah hatta suan hamile olanlar var sorun varsa sorHylhyl1 ve ikizannesi2016 bu arkadaslar hamile pgt ile :)) hemde ikizlere
Benm bebısler ıyı buyuyorda esm kan sulandırıcı yı yanlş yerden yapmş kol iptal damarım tıkandı tedavıdeym ınsallah dduzelır ltfen duanzda banada yer vern
Sen nerde yaptirmistir tup bebegi canim pgtyi kendilermi yapti yoksa baska yeremi yolladilarRaabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.. hamileliğimin 13.haftası 2 kürtajdan sonra pgt ile inşallah sağlıklı bebeklere hamile kaldım. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç ama asla umutsuz olunmaması gereken bir süreç aynı zamanda
Raabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.. hamileliğimin 13.haftası 2 kürtajdan sonra pgt ile inşallah sağlıklı bebeklere hamile kaldım. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç ama asla umutsuz olunmaması gereken bir süreç aynı zamanda
Kız valla iyi dayanıyosun ben olsam coktan yapmistim evde insallah pozitif görürsün canim bu ilk ptgliler dimi ..bence olcak insallahyapmadım canım bilerek de almadım hep negatif çıkmasından sinirim bozuldu:) cuma 8. gün olacak cuma kan versem mi p.tesi mi versem arada kaldım.
Insallah kizlar hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyoruzKız valla iyi dayanıyosun ben olsam coktan yapmistim evde insallah pozitif görürsün canim bu ilk ptgliler dimi ..bence olcak insallah
Cuma gununu bekliyorum doktora kontrole gitmek icin :) bakalim dualarinizi eksik etmeyindeepliner sen ne yaptin ne durumdasin
Dualarim hepinize insallah olur hepimizin:)))Cuma gununu bekliyorum doktora kontrole gitmek icin :) bakalim dualarinizi eksik etmeyin
Sen nerde yaptirmistir tup bebegi canim pgtyi kendilermi yapti yoksa baska yeremi yolladilar
Genetik problemleriniz varmi sizin arkadaşim,bende 3 dusuk yaptim kendiliginden,3 de tup negatif,bu 4.deneme kapsamli kromozom taramasi yapilcak,sizede rabbim hayirli dogumlar versin dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?