Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

14 yumurta gayet iyi tebrik ederim. Transfer olduktan sonra bol bol dinlen, moralini yüksek tut. İnş bu sefer olur. Bu arada benim de tüm tüp bebek transferlerim pgtli idi..

Umarim genetige gidebilcek ve donebilcek saglikli embriyolar olur canim,her işlemin stresi ayri,yumurta buyudumu,döllendimi 5.gunmu,sagliklimi,kalitelimi bir suru soru,sen gencsin tabi benden,buda onemli avantaj,bakalim insallah sevindirecek allahim hepimiben bahcecide yaptiriyorum,senin tedavin nerde ve kacinci denemede geldi kuzular

Canim dondirulmus emriyolara cgh yapiliyormuymus..taze olmasi gerekmiyormiyms

E elifdemirelif canim masallah yumurta sayin gayet iyi insallah sagliklilar cikar sana donerler canim senin gittigin yerin kendi ptg labarutuari varmi yoksa baska yeremi gonderiyorlar

Şişli Memorial, 3. Deneme. 2. Transfer. Daha önce yazdıklarımdan bakabilirsin Can'ım. Sadece son denemem memorialda oldu ve tuttu çok şükür.

Şişli Memorial, 3. Deneme. 2. Transfer. Daha önce yazdıklarımdan bakabilirsin Can'ım. Sadece son denemem memorialda oldu ve tuttu çok şükür.
Harika :) allah tamamına erdirsin. ben de bir aydır bekliyordum adetimi . bugün oldum ve hemen aradım randevu aldım cuma günü gidiyorum doktoruma . heralde embriyolarım pgt ye girecek artık. zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum. bebeğimi düşürdükten sonra yani eylülden beri bitkisel hayatta gibiyim. herşeyi yapıyorum ama o ben değilmişim gibi hissediyorum . kötü bir rüya gördüm ve uyanmak istiyorum artık.. inşallah embriyolarım pgtden tertemiz çıkarlar. sizlerden güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum ..

C
Canım iyi bilirim o duyguyu, 2. Gebeliğim normal yolla olmuştu ve düşmüştü, dünyam yıkılmıştı, günlerce ağladığımı bilirim. Çok şükür bugünlere kısmetmiş annelik. İnşallah sen de en kısa zamanda anne olursun Canım.

Bu arada hamile kalırsan sakın bitkisel çay içme. Ben kuşburnu içmiştim, aradan 2 saat geçmedi, kanama başladı. 10. Haftaydı, çok korkmuştum bunu da kaybedeceğim diye. Çok şükür doktorum Nur hn iğne ve ilaç verdi de atlattım.

aaaa tamam canım teşekkür ederim . ben de ıhlamur çok seviyorum son zamanlarda deli gibi içmeye başladım. sigarayı bıraktım derken başka şeylere sarıyorum sanırım.. inşallah hamile kalabilirim ve bebeğim sağlıklı olur da çay bile içmem o zaman :)

sigarayi nasil biraktiniz bende birakmak istiyorum olmuyo

sigarayi nasil biraktiniz bende birakmak istiyorum olmuyo
başıma bunlar gelmişken ve bir de pgt ile tüp bebek denemesi için karar vermişken artık içmemeliyim bu kadar riske girmeye değmez dedim ve pat diye içmemeye başladım. herşey beklediğim bebeğim için yani.. zaten o ara tüp bebek tedavisini araştırıyordum ve kaliteli yumurtaya etkisinin çok olduğunu okudum. araştırırken zaman geçti ve tüp bebek tedavisine başladım derken tam 3 ay oldu içmeyeli. şimdi kendimle gurur duyuyorum bunu başarabildim diye..

supersin

deepliner cnm merhaba, demek artık sona yaklaştın iyice. Ben senden çok umutluyum. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.
Buradaki herkes gibi dualarımdasın.

deepliner cnm merhaba, demek artık sona yaklaştın iyice. Ben senden çok umutluyum. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.
Buradaki herkes gibi dualarımdasın.
Canımm çok teşekkür ederim iyi dileklerin duaların için. inşallah herkes dileğine kavuşur bir an önce.. gelişmeleri yazarım sizlere

deepliner canim senin en son emriyolar ptgye gircekti galiba kac tane saglikli var suan trasferimi bekliyosun
Canim simdilik kaliteli embriyolarim var donduruldu . Benim rahim ne zaman hazir olursa o zaman hepsini pgt ye sokacaklar ordan saglam cikarsa transferim olacak. Doktor kontrolu icin adetimin gelmesini bekliyordum bakalim sttik geldi:) cuma gunu kontrole gidiyorum insallah

Hadi bakim insallah guzel haberler ver

Slm arkadaşlar bende tup bebek yaptircam pgt li normal yolla 5 kez hamile kaldım Bebeklerim gelişmedi karnımda öldü ama kromozom larda sıkıntı yok genetiklerimde temiz çok korkuyorum pgt li yaptırın ca Bebeklerim yine aynı olurmu diye benim gibi olanlar veya Çevrenizde duyanlar bana yardımcı olurmusunuz şişli memorial de yaptiracam

canım merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. tüm testleri yaptırdınız ve temiz mi çıktı? patolojiden neler çıkıyor ya da doktorun ne dedi her testin temiz çıkmasına rağmen bebekler gelişemediği için? biraz daha bilgi verebilir msin başka üyeler vardır belki bilgisi olan.

Canim raabim bidaha düsuk yasatmadin kromozom ve gen testi temiz ama.bide bagisiklik siatemiyle ilgili olabilir cunki vucud cocugu kabul etmeyim atabiliyormis bunu tedaviside farkli bunu icin doktoruna sor tahlil feln iste

Cnm ben bütün tahlilleri genetik Kromozomlarda faktörler yapmam gereken bütün tahliller zaten doktor da söyledi sen bütün tahlilleri yaptırmış sin daha gerek yok dedi sağ tupum bağlandı enfeksiyon ve sıvı birikmesi nden şimdi önümüzdeki ay pgt li tup bebek yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…