Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kıslar ara ara lekelenme oluyo dr kesilmesi lazım dedi ama afedersiniz ıkınınca geliyo bi sıkıntı olmaz demi

Anladim bizim kromozom analizlerimiz temiz,ancak tekrarlayan dusuk ve basarisiz tup denemeleri nedeniyle yapmak istediler,herseyin hayirlisi...

Kız valla iyi dayanıyosun ben olsam coktan yapmistim evde insallah pozitif görürsün canim bu ilk ptgliler dimi ..bence olcak insallah
Evet canim ilk denemem ama ne biliyim kasik agrim falan yok bi tek iki gundur midem yaniyo 1 dakka nefes alamiyorum ama progesteron yapiyo boyle seyler ben bi de jeliyle birlikte ignesini vuruyorum o yuzden de tam olumlu bi hissim olusmadi ondan da yapasim gelmedi

Merakla ve heycanla Bekliyorum sonucu canım insallah tutar :))

Kızlar bebeklerın durumu gayet ıyıymıs hatta 3 haftaya cınsıyetlerı bellı olur dedı allahm hepmıznde kucaklarını doldursun ınsallah
Maşallah maşalahh çok güzel haber çok mutlu oldum bize umut oldun sevinç oldun canım benimmm :)))

Evet canım tabiki var suan hamile olanda var trasfer yaptirip test icin gun sayanda var ve trasfer yaptiracak olanda var :))

.

Pozitif aldim canim dayanamadim gittim bugun 8.gun transferden sonra ve degerim 231. Cok sukur. Durumu olan herkesin pgt yaptirmasini tavsiye ederim. 4 embriyom vardi ve pgt bozuk gelen 2 embriyom transfer edilmis olsaydi su anda hayalkirikligi yasiyor olacaktim. Allahim
Tamamina erdirsin isteyen hepinize de nasip etsin
Merakla ve heycanla Bekliyorum sonucu canım insallah tutar :))

Canim yemin ederim evde çıglik attimmm :))) oleyyyy cok mutlu oldum yaa masallahhh masallahhh rabbim hayirla kucaginada almani nasip etsin degerin cok guzell

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
stresten uzak durmaya çalış

Canim yemin ederim evde çıglik attimmm :))) oleyyyy cok mutlu oldum yaa masallahhh masallahhh rabbim hayirla kucaginada almani nasip etsin degerin cok guzell
Tesekkur ederim canim Allah guzel kalbine gore versin senin de. Dun dedin ya ben olsam dayanamazdim diye o da biraz gaza getirdi beni ne olacaksa olsun dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…