Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sevgili Maysa merhaba, geçmişi dikkatli okursan bu forumda böyle birşeye denk gelmezsin. Başka bir forumda yazılmış ve belki laboratuvar hatası olabilir.
Benim dikkatimi çekti yalnız, morgenrot olarak yazan kişi konu içinde 'merhaba ben pgt06 'diyen rumuzla aynı kişi zaten. Pgt06 Zaman içinde kullanıcı adını değiştirip morgenrot yapmıştı diye hatırlıyorum.

Ayrıca Ferda'nında dediği gibi Merve'nin embriyoları gelişimi çok güzel ve hızlı, bu bozulmasın diye pgt yapılmadan transfer edildi. Biri tutmadı. Diğeri tuttu ama ayağında ve dilinde ufak bir problemle doğdu. Bunlar genetik hastalık taşımayan her insanın başına gelebilecek doğumsal sorunlar.

Bilgine

Canim burda yanlış anlaşılan bir konu var pgt genetik taramali tüp bebegin genel adı içinde ikiye ayrılıyor chg ve fish olmak üzere fish de bwlli kromozomlara bakılıyor chg hepsine
Hmm şimdi daha iyi anladım,valla daha dra gitmedim ama burada kafamdaki soruların çoğunu cozdum gibi bisey.Pgtyi detaylı öğrenmiş oldum.Daha çok eksigim var tabi.

Kızlar bizim bir tanıdık iki çocuğunu genetik hastalıktan kaybetmişti,sağlıklı bir çocuğu var ve dr tup bebek onermis onlara ama artık çocuk düşünmediklerini duymuştum.Şimdi ogrendimki dört aylık hamileymis,galiba bebeğin kordonundan kan alınıp test yapılacakmis.Artık doğal mi,tüp bebekle mi hamile kaldı bilmiyorum ama çok sevindim.Umudum daha da arttı,sizlerle de paylaşmak istedim..

Yakınından birinden duymak ayrıca heyecanlandırdi,hamileliğe doğru bir adım daha atmış gibi hissettim.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.Sağlıklı,uzun ömürlü,hayirli evlatlarla doldursun.Olacak olacak sonunda olacak..Hepimiz için ben buna inanıyorum..

Merhaba bende bahceci fulya da tedavi görüyorum..malesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim patoloji ve kromozom testi temiz çıktı şimdi cgh yapalım mı dedi dr um araştırdım ve direk transfere karar verdim...sizin dr nuz hep aynı kişi mi..ben bu denemeden sonra oraya devam etmeyi düşünmüyorum ...

Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha gostermesin dusen bebegin ptglimiydi

Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha gostermesin dusen bebegin ptglimiydi
Allah razı olsun..kromozom testi dışında embriyolara test yapılmadı.p g t belli genlere cgh daha kapsamlı daha çok kromozom arastırmasıymış...ikiside temiz çıksa bile gebeliķ kesin değilmiş,temiz çıkmazsa imha ediliyormuş.bende direk transfer istedim.kürtaj olduğum için transfer marta kaldı.siz hangi aşamadasınız.

Hicbir aşamada degilim canim böyle yazilanlari okuyup ne yapacagima ne edecegime karar vermeye calisiyorum

Çünkü şu anda dondurulmuş sadece 2 embriyomuz var.cgh yapılsa temiz çıksada transferin başarılı olacağı kesin değilmiş şayet temiz çıkmasada embriyolar imha ediliyormuş.belki fazla yumurta olsaydı düşünebilirdim ama yok.bir de maddi olarak çok çok zorlamaya başladı.dr umdan çok şikayetçi değilim ama çok zaman ayıramıyo hep meşgul hep bekliyorum ama bende hastasıyım zaman ayrılsın istiyorum.ınş sizin testimiz gönlünüzce sonuçlanır.

Butun embriyolar için geçerli transferden sonra ki tutmama ihtimali arkadkaşim,söyle düsun test yaptirmadan transfer yaptirdin diyelim tuttu ama devam etmedi çunku saglikli embriyo degilmiş o zaman boşuna transfer olmazsin şimdi en azindan transfer olup bekleme ve transfere hazirlik ilaclari ve en önemlisi umudunu harcamiş olmuycaksin,genetikten sonra da olmazsa yapcak biseey yok elbette,doktorlar mesgul evet malesef onca para veriyosun ama konusmaya çalisiyosun sadece,rabbim hepimizie saglikli evlatlar nasip etsin dilerim,şimdi opuya gidiyorum insallah hayirli hbrlerle donerim,dualarinizi bekliyorum....

İnsallah canim dua ediyorum .insallah saglikli guzeldir yumoşların kalitelidir insallah

orayi brakti canim simdi medikal miydi cok hatrlamyorum face i var orda yaziyor .gecen sene ben memoriali dusunurkn nur hanmicn o merkz degstrdi
Merhaba arkadaşlar,
Ben Memorial şişli ye gitmiştim ve Nur hanım oradayken son hastalarından biriydim. Hamile kaldıktan sonra Nur hanım medikal park a geçti. Ben de kendisinden çok memnun kaldığım ve zaten Anadolu yakasında oturduğum için kontrollere medikal parkta onunla devam ettim. Hatta kızımın bir adı da Nur ama tekrar vurguluyorum doktor da önemlidir ama gideceğiniz hastane daha önemli, tıbbi teçhizatı Nasıl yeterli ve kaliteli mi, kendi pgt laboratuarı olsun mutlaka. Medikal park bu konuda Nasıl bilmiyorum, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem; vebali büyük.. Yaşadıklarımdan biliyorum.. İyi araştırın ona göre karar verin arkadaşlar.

Canım merhaba,
Ben ikizlere hamile kaldığımda 33 yaşındaydım. Şimdi 34 yaşındayım. Yaş önemli; yumurta rezervi açısından. Eğer yumurta rezervin az ise bala çörek otu karıştır her gün 2 tatlı Kaşığı sabah akşam ye, ve kuru incir de ye. Ben öyle yapmıştım, baya faydası oldu. Sabırlı ol. Ben burada binlerce yorum okumuştum, genel olarak diyebilirimki her beş kişiden dördü evladına kavuştu. O yüzden moralini yüksek tut. Başka sorun var ise yardımcı olmak isterim..

14 yumurta gayet iyi tebrik ederim. Transfer olduktan sonra bol bol dinlen, moralini yüksek tut. İnş bu sefer olur. Bu arada benim de tüm tüp bebek transferlerim pgtli idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…