- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.081
Evet haklisin insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizindeYanilma payi zaten var ama direkt pgt ise yaramıyor demek değil ki bu . Burda yazan onlarca kişiden sadece birine denk gelmis
İnşallah caninEvet haklisin insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizinde
Getcekten bende bi umut olsun diye bastan okuyorum ama insallah hepimiz icin hayirlisi olsun rabbim yardimcimiz olsunBu forum bana hem pgt hemde doğal yoldan sağlıklı çocuğum olabileceğinin sinyalini veren, tek umut bulduğum, hayata yeniden dönmeme sebep olan yer
Hmm şimdi daha iyi anladım,valla daha dra gitmedim ama burada kafamdaki soruların çoğunu cozdum gibi bisey.Pgtyi detaylı öğrenmiş oldum.Daha çok eksigim var tabi.Canim burda yanlış anlaşılan bir konu var pgt genetik taramali tüp bebegin genel adı içinde ikiye ayrılıyor chg ve fish olmak üzere fish de bwlli kromozomlara bakılıyor chg hepsine
Merhaba bende bahceci fulya da tedavi görüyorum..malesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim patoloji ve kromozom testi temiz çıktı şimdi cgh yapalım mı dedi dr um araştırdım ve direk transfere karar verdim...sizin dr nuz hep aynı kişi mi..ben bu denemeden sonra oraya devam etmeyi düşünmüyorum ...Merhaba arkadaşim,bende bahçecide tedavi oluyorum bahçecide 2.toplamda 4.denemem,41 yaşindayim 4 yillik evliyim 3 kere kendiliginden hamileligim var ancak 6 haftayi gecemedik,diger tup denemelerim basarisiz,uzun yazdim kysura bakma sıkmak değil amacim,bu sefer pgt olcak,sorun yok,yaş diyorlar,benimki kapsamli kromozom taramasi olcak,çok endişeliyim umarim pgt ye gidebilecek dönüp bebek olabilecek saglikli embriyolarimiz hepimizin olsun,allahim emeklerimizi boşa çikarmasin,senin genetik tüp konusundaki tecrubeeribden faydalanmak isterim...
Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha gostermesin dusen bebegin ptglimiydiMerhaba bende bahceci fulya da tedavi görüyorum..malesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim patoloji ve kromozom testi temiz çıktı şimdi cgh yapalım mı dedi dr um araştırdım ve direk transfere karar verdim...sizin dr nuz hep aynı kişi mi..ben bu denemeden sonra oraya devam etmeyi düşünmüyorum ...
Allah razı olsun..kromozom testi dışında embriyolara test yapılmadı.p g t belli genlere cgh daha kapsamlı daha çok kromozom arastırmasıymış...ikiside temiz çıksa bile gebeliķ kesin değilmiş,temiz çıkmazsa imha ediliyormuş.bende direk transfer istedim.kürtaj olduğum için transfer marta kaldı.siz hangi aşamadasınız.Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha gostermesin dusen bebegin ptglimiydi
Merhaba bende bahceci fulya da tedavi görüyorum..malesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim patoloji ve kromozom testi temiz çıktı şimdi cgh yapalım mı dedi dr um araştırdım ve direk transfere karar verdim...sizin dr nuz hep aynı kişi mi..ben bu denemeden sonra oraya devam etmeyi düşünmüyorum ...[/QUO
Neden direk transfer istediniz peki arkadaşim ve sizi rahatsiz eden sey neydi merkez olarak tam anlamadim,benimde 2.denemem bahçecide mustafa beyin hastasiyim bana kapsamli test yapilcak hayirlisiyla kismet hepimuz için güzel olsun sonuçlar
Hicbir aşamada degilim canim böyle yazilanlari okuyup ne yapacagima ne edecegime karar vermeye calisiyorumAllah razı olsun..kromozom testi dışında embriyolara test yapılmadı.p g t belli genlere cgh daha kapsamlı daha çok kromozom arastırmasıymış...ikiside temiz çıksa bile gebeliķ kesin değilmiş,temiz çıkmazsa imha ediliyormuş.bende direk transfer istedim.kürtaj olduğum için transfer marta kaldı.siz hangi aşamadasınız.
Çünkü şu anda dondurulmuş sadece 2 embriyomuz var.cgh yapılsa temiz çıksada transferin başarılı olacağı kesin değilmiş şayet temiz çıkmasada embriyolar imha ediliyormuş.belki fazla yumurta olsaydı düşünebilirdim ama yok.bir de maddi olarak çok çok zorlamaya başladı.dr umdan çok şikayetçi değilim ama çok zaman ayıramıyo hep meşgul hep bekliyorum ama bende hastasıyım zaman ayrılsın istiyorum.ınş sizin testimiz gönlünüzce sonuçlanır.
İnsallah canim dua ediyorum .insallah saglikli guzeldir yumoşların kalitelidir insallahButun embriyolar için geçerli transferden sonra ki tutmama ihtimali arkadkaşim,söyle düsun test yaptirmadan transfer yaptirdin diyelim tuttu ama devam etmedi çunku saglikli embriyo degilmiş o zaman boşuna transfer olmazsin şimdi en azindan transfer olup bekleme ve transfere hazirlik ilaclari ve en önemlisi umudunu harcamiş olmuycaksin,genetikten sonra da olmazsa yapcak biseey yok elbette,doktorlar mesgul evet malesef onca para veriyosun ama konusmaya çalisiyosun sadece,rabbim hepimizie saglikli evlatlar nasip etsin dilerim,şimdi opuya gidiyorum insallah hayirli hbrlerle donerim,dualarinizi bekliyorum....
Merhaba arkadaşlar,orayi brakti canim simdi medikal miydi cok hatrlamyorum face i var orda yaziyor .gecen sene ben memoriali dusunurkn nur hanmicn o merkz degstrdi
Canım merhaba,Merhaba arkadaşim,bende bahçecide tedavi oluyorum bahçecide 2.toplamda 4.denemem,41 yaşindayim 4 yillik evliyim 3 kere kendiliginden hamileligim var ancak 6 haftayi gecemedik,diger tup denemelerim basarisiz,uzun yazdim kysura bakma sıkmak değil amacim,bu sefer pgt olcak,sorun yok,yaş diyorlar,benimki kapsamli kromozom taramasi olcak,çok endişeliyim umarim pgt ye gidebilecek dönüp bebek olabilecek saglikli embriyolarimiz hepimizin olsun,allahim emeklerimizi boşa çikarmasin,senin genetik tüp konusundaki tecrubeeribden faydalanmak isterim...
Canım merhaba,
Ben ikizlere hamile kaldığımda 33 yaşındaydım. Şimdi 34 yaşındayım. Yaş önemli; yumurta rezervi açısından. Eğer yumurta rezervin az ise bala çörek otu karıştır her gün 2 tatlı Kaşığı sabah akşam ye, ve kuru incir de ye. Ben öyle yapmıştım, baya faydası oldu. Sabırlı ol. Ben burada binlerce yorum okumuştum, genel olarak diyebilirimki her beş kişiden dördü evladına kavuştu. O yüzden moralini yüksek tut. Başka sorun var ise yardımcı olmak isterim..[/QUOTE
cevapladigin icin tesekkurler,seninde tedavin genetikmiydi acaba,bugun opu vardi 14 yumurta toplandi ,yarin hbr verilecek bakalim nasil ilerleyecek,gecen seferde blast 2 embriyo transfer edilmisti ama olmadi,bende ari sutu bal polen yiyorum ayrica omega 3?qenzimq10 kullandim hayirlisi insallah,sen yavrularina kavusmussun maasallah rabbim saglikli omurler versin,darisi başimiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?