- 1 Ağustos 2014
- 780
- 596
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.181
Benimki ankarada centrum merkezindeydi baska yere gonderdiler muhterem diye bir prof vardi onun labarotuvarina gonderdiler canimmollify canım seninki hangi merkezdi bide pgt kendilermi yapti yoksa baska bi laboratuvarami yolladilar
Tesekkur ederim canim darisi sana da olsun. Pgt yapan yer baskaydi benim merkezim centrum. Muhterem diye bir hocanin merkezinde 4. Gun yaptılar 5. Gun transfer oldu kolaydi benimki cok beklemedim canimMaşallah allah hayirli saglikli gebelik ve dogum nasip etsin,sizinde genetik arkadasim nerde yapturdiniz,biz bahceci mustafa beyde,pazartesi opu oldum bekliyoruz 5.gun embriyolarini dondurup onlardan alinan biopsi amerida reste tabi tutulcakmis,sizde surec nasildi,hbr beklemek çok zor ...
Rabbim insalah guldurur yuzumuzu..işte kocaman bi soru işareti daha ???? Bide amerika çikti yaa(((
Tesekkur ederim canim darisi sana da olsun. Pgt yapan yer baskaydi benim merkezim centrum. Muhterem diye bir hocanin merkezinde 4. Gun yaptılar 5. Gun transfer oldu kolaydi benimki cok beklemedim canim
Cok guzel bi haber canim masallahMerkezden aradilar 4 tane 5.gun embriyosundan biopsi alinip dondurulmus digerlerinin gelisiminin takibi devam ediyormus,doktorumada mesaj attim embriyolarini gordum çok güzeldi gelisimleri dedi inşallah genetiktende saglikli dönerler herkesin diledigi gercek olsun insallah...
Kızlar tüp bebekte kilonun etkisi az mı çok mu ??doktorlar nasıl karşılıyo ..
sendemi kortizon kullanıcan dekort kortizondurkızlar merhaba, cuma günü gittim doktoruma kontrol etti. artık transfer süreci için hazırlıklara başladık inşallah :) şimdilik coraspin ve folbiola devam ek olarak dekort kullanmaya başladım 0,75 lik. çarşamba günü tekrar kontrolüm var e2 değerime bakılacak yine. doktor dedi ki rahim kalınlığa ulaşınca dondurulmuşları pgt ye göndereceğiz ertesi güne çıkıyor o gün ya da bir gün sonra da transfer olursun dedi . allahım inşallahh pgt den de temiz çıkar embriyolarım. benimkiler şimdi 3. gün embriyolarıymış. hepsi 5. güne sağlıklıca ulaşır inşallah. çok fazla bekleme süreci var önümüzde. dua edin kızlar. muhtemelen haftaya herşey biraz daha netleşecek. çok korkuyorummm
Insallah canim cok sagol. Evet sismeye basladim bile sanki karnimda sislik hissediyorum. Simdilik carsamba gidiyorum kontrole sonra daha siklasacaj sanirim haftaua kadar boyle. Insallah temiz yavrularim vardir da transfer olur ve tutunur ve sagliklidir . Cookkk dualar var allah herkesin yardimcisi olsun bitmeyen bi stres bekleme sureci..sendemi kortizon kullanıcan dekort kortizondur
eğer dozun yükselirse 30 lara 60 lara yavaş yavaş kesmen gerekiyor canım
tedavin hayırlı olsun inşallah ömrü uzun olan bebeklerin sana tutunur inşallah
sakkın stres yapma baş düşmanı ben bebeğimi strestende kaybetmiş olabilirim çünkü aşırı stresliydim 9 yıl sonra buldum ya kaybedersem korkusu vardı hergün ağlıyordum bide kortizonunda etkisi var psikoloji bozuyormuşInsallah canim cok sagol. Evet sismeye basladim bile sanki karnimda sislik hissediyorum. Simdilik carsamba gidiyorum kontrole sonra daha siklasacaj sanirim haftaua kadar boyle. Insallah temiz yavrularim vardir da transfer olur ve tutunur ve sagliklidir . Cookkk dualar var allah herkesin yardimcisi olsun bitmeyen bi stres bekleme sureci..
Cok saol canim ecet diyete basladim sekeri tamamen biraktim past tatli sevmem zaten bakalim:))benim doktorum kilo vermem konusunda çok ısrarlıydı tedavide oluşacak yumurta kalitesini etkiliyor ilaçların etkisini azaltıyor demişti. eğer yapabiliyosanız diete başlayın..
Bende son tedavıme kılo verp başlamıştm ben çok kıloluyum 110dan 90a duştm şuan da da ne yesem almıyorm 90kıloyumCok saol canim ecet diyete basladim sekeri tamamen biraktim past tatli sevmem zaten bakalim:))
Bende son tedavıme kılo verp başlamıştm ben çok kıloluyum 110dan 90a duştm şuan da da ne yesem almıyorm 90kıloyum
Benmde annemde şeker var bende korkuyorum ama hep testlerde normal çıkıyor inşallah sorunsuz gebelık geçirirzbenim doktorum hem öncesinde insülin direnci olduğu için ve ikiz olduğu için şeker çıkma ihtimali yüksek dedi sanırım ne kadar dikkat etsem de şekerden
kaçamayacağım
Evet cok kilon varmis nasil verdin kilolarini 20,kilo az deil yaa masallah ama yinede kilon var doguma yine 110 la girersinBende son tedavıme kılo verp başlamıştm ben çok kıloluyum 110dan 90a duştm şuan da da ne yesem almıyorm 90kıloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?