Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tesekkur ederim canim darisi sana da olsun. Pgt yapan yer baskaydi benim merkezim centrum. Muhterem diye bir hocanin merkezinde 4. Gun yaptılar 5. Gun transfer oldu kolaydi benimki cok beklemedim canim

Rabbim insalah guldurur yuzumuzu..işte kocaman bi soru işareti daha ???? Bide amerika çikti yaa (((

Merkezden aradilar 4 tane 5.gun embriyosundan biopsi alinip dondurulmus digerlerinin gelisiminin takibi devam ediyormus,doktorumada mesaj attim embriyolarini gordum çok güzeldi gelisimleri dedi inşallah genetiktende saglikli dönerler herkesin diledigi gercek olsun insallah...

Tesekkur ederim canim darisi sana da olsun. Pgt yapan yer baskaydi benim merkezim centrum. Muhterem diye bir hocanin merkezinde 4. Gun yaptılar 5. Gun transfer oldu kolaydi benimki cok beklemedim canim

Insallah canim,senin surec stresin kisa surmus ama uzun kisa hepsi zor,rabbim kucagina aldirsin benimde 4 tanesinden bugun biopsi alinip donduruldu simdi insallah genetikleri temiz gelsin diye dua etmekten baska biseyimiz yok hayirlisi :)

Cok guzel bi haber canim masallah

kızlar merhaba, cuma günü gittim doktoruma kontrol etti. artık transfer süreci için hazırlıklara başladık inşallah :) şimdilik coraspin ve folbiola devam ek olarak dekort kullanmaya başladım 0,75 lik. çarşamba günü tekrar kontrolüm var e2 değerime bakılacak yine. doktor dedi ki rahim kalınlığa ulaşınca dondurulmuşları pgt ye göndereceğiz ertesi güne çıkıyor o gün ya da bir gün sonra da transfer olursun dedi . allahım inşallahh pgt den de temiz çıkar embriyolarım. benimkiler şimdi 3. gün embriyolarıymış. hepsi 5. güne sağlıklıca ulaşır inşallah. çok fazla bekleme süreci var önümüzde. dua edin kızlar. muhtemelen haftaya herşey biraz daha netleşecek. çok korkuyorummm

sendemi kortizon kullanıcan dekort kortizondur
eğer dozun yükselirse 30 lara 60 lara yavaş yavaş kesmen gerekiyor canım
tedavin hayırlı olsun inşallah ömrü uzun olan bebeklerin sana tutunur inşallah

sendemi kortizon kullanıcan dekort kortizondur
eğer dozun yükselirse 30 lara 60 lara yavaş yavaş kesmen gerekiyor canım
tedavin hayırlı olsun inşallah ömrü uzun olan bebeklerin sana tutunur inşallah
Insallah canim cok sagol. Evet sismeye basladim bile sanki karnimda sislik hissediyorum. Simdilik carsamba gidiyorum kontrole sonra daha siklasacaj sanirim haftaua kadar boyle. Insallah temiz yavrularim vardir da transfer olur ve tutunur ve sagliklidir . Cookkk dualar var allah herkesin yardimcisi olsun bitmeyen bi stres bekleme sureci..

sakkın stres yapma baş düşmanı ben bebeğimi strestende kaybetmiş olabilirim çünkü aşırı stresliydim 9 yıl sonra buldum ya kaybedersem korkusu vardı hergün ağlıyordum bide kortizonunda etkisi var psikoloji bozuyormuş
sakın tuz ve şeker yeme tahin pekmez yeme
bana dr söylemedi ben normal yemeğimi yedim son kesmeye 1 ay kala öğrendim ama iş işten geçti bi kere şiştim yüzüm çok şişti gıdık bölgesi ve elmacık kemik bölgesi

Eveeett Hanımlar, bende üzerimdeki şoku taze atlatıp, benimle aynı durumda olanlarla bir arada olmak için buradayım.. adını bile duymadığım translokasyon kelimesi ile 1 şubatta tanışmış bulunmaktayım.

Nomal yolla 1 tane 9. haftada kalbi durup kürtajla alınan gebelik ve kürtajdan 2 ay sonra gelen güzel mucizem 6 yaşında canım kızım var. kızımıza kardeş istediğimizde 2 sene bebek sahibi olamadık, eşimde morfoloji %0 çıktı sayımızda çok az, yaş geçiyor dedik ve ilk tüp bebek denememizi yaptık, maalesef ki bu aralık ayında 9. haftada kalbi duran ve kürtajla alınan bir bebek daha.

Bunun ardından içimi kemiren sıkıntıların sonucunda genetikçinin kapısında buldum kendimi ve sonuç bende kapı gibi Rob.Translokasyon (13;14) (q10;q10) dengeli dağılım olduğu sonucunu aldım. bir anda yeni bir süreç başladı bende.

denememişlik ya da ileride pişmanlık yaşamamak adına PGT kapısı bana da açıldı. ama şimdi hem param hemde psikolojik gücüm yok malum yeni bir tüp bebek & kürtaj döneminden çıktım. inşallah Nisan - Mayısta PGT dememizi yapacağız.

Rabbim neylerse güzel eyler.. dualarım hepimiz için..

benim doktorum kilo vermem konusunda çok ısrarlıydı tedavide oluşacak yumurta kalitesini etkiliyor ilaçların etkisini azaltıyor demişti. eğer yapabiliyosanız diete başlayın..
Cok saol canim ecet diyete basladim sekeri tamamen biraktim past tatli sevmem zaten bakalim:))

Cok saol canim ecet diyete basladim sekeri tamamen biraktim past tatli sevmem zaten bakalim:))
Bende son tedavıme kılo verp başlamıştm ben çok kıloluyum 110dan 90a duştm şuan da da ne yesem almıyorm 90kıloyum

Bende son tedavıme kılo verp başlamıştm ben çok kıloluyum 110dan 90a duştm şuan da da ne yesem almıyorm 90kıloyum

benim doktorum hem öncesinde insülin direnci olduğu için ve ikiz olduğu için şeker çıkma ihtimali yüksek dedi sanırım ne kadar dikkat etsem de şekerden kaçamayacağım

benim doktorum hem öncesinde insülin direnci olduğu için ve ikiz olduğu için şeker çıkma ihtimali yüksek dedi sanırım ne kadar dikkat etsem de şekerden
kaçamayacağım
Benmde annemde şeker var bende korkuyorum ama hep testlerde normal çıkıyor inşallah sorunsuz gebelık geçirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…