Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Uçuncu denemem de hamileym yani ilk tedavmde hamile kalmıştm 5 haftalıkken duşmuştu ikincisi donmuşlarla denendi. Hiç tutmadı uçuncude herşeyi denedk rahm çizme histereskobi genartta embriyo traşlatma ve pgt denendi ve ikizlere hamileym pgt embriyonun 3.gunu yapılmış 5.gune kadar giden ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor benm 8 tane gtmişti 3 tanesi sağlıklı çıktı transfer işlemi gerçekleşti canm inşallah allahım hepimiznde kucaklarını doldurur

o ihtimali düşünmek istemiyorum ama zaman gelince amniyosentez yapmayı söyleyecekler o zaman biz pgt yaptırdık yaptırmamıza gerek yok diyemeyeceğiz ona üzüldüm
belki o ihtimal beni buldu iki tane den biri tuttu tutanda kalbi durdu
kıslar herşey boş veren Allah öle cgh ye pgt ye bakmıyo bu işler malesef

Aminnn inşallah kaç haftalik oldunuz peki gebe takibini de mi genartta yapıyorsunuz benim ilk gorysmem Aysun hanımla oldu çok pozitif biri umarım hep öyle güzel olur girusmelerimiz bende il dışından gelip gidiyorum umarım bu durum çok zor olmaz ilaçlara baskayacaz inşallah gün sayıyorum

belki o ihtimal beni buldu iki tane den biri tuttu tutanda kalbi durdu
kıslar herşey boş veren Allah öle cgh ye pgt ye bakmıyo bu işler malesef
Haklısın canım biz elimizden geleni yaptık kaderin önüne de geçecek değiliz Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için. Sonradan test falan yaptırdın mı kalbi neden durmuş, pıhtılaşma olabilir mi?

iğne kullanıyordum zaten yapılabilecek herşey yapıldı ama olmadı

Benm doktorum merkezın doktoru değil canm o merkezle anlaşmalı yumurta toplama ve transferi orada yaptı yardmcı olarak aysun hanm da vardı tanışmış olduk çok ilgili sevecen iyi insanlar

merhaba canım, 3. gün embriyom benim de 19 tane donduruldu bekliyor. şimdi bunlar pgt ye girecek ordan sonra da 5. güne ulaşacaklar öyle mi. yaaa sağlıklı temiz çıkar mı acaba. o kadar merak ediyorum ki

Valla benm donmuşlarla değil sil baştan başlayp pgt ye gtti doktorumun bana soylemesi 3.gunu pgt ye gidecek 5.gune kalan sağlıklı olanları transfer edeceğiz dedi 5.gun transfere çağrdı merkezdeki kişi 3 tanesi sağlıklı çıktı dedi hatta traşlama da yapıldı o dklarda sonrada transfer işlemi gerçekleşti

merhaba canım, 3. gün embriyom benim de 19 tane donduruldu bekliyor. şimdi bunlar pgt ye girecek ordan sonra da 5. güne ulaşacaklar öyle mi. yaaa sağlıklı temiz çıkar mı acaba. o kadar merak ediyorum ki
Merak etme sağlıklı çıkar benm 8 tane gtti 3 tanesi sağlıklı çıktı sorunumz da kan pıhtılaşması olması pko ve eşimn sperm ileri hareketliliği duşuktu başta sıkıntımz yoktu her döllenmiş embriyo sağlıklı olmuyor. İşte o yüzden duşukler oluyormuş ya

ahhh inşallah canım inşallah.. dua edinn

merhaba deepliner inşallah sağlıklı olanlar bulunacaktır Allahın izniyle bir süre vermedilermi ne zaman biteceği konusunda ya da transfer için bende gelecek ay inşallah baslayacam tedaviye merak ediyorum nasıl oluyor diye hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

Verdiler canim tarih haftaya ptesi sali ha da carsamba .. Bir gunde pgt den cikacakmis. Saglikli varsa da eger hemen ertesi gun transfer olacakmis. Cok dua ediyorum insallah olur. Allah her isteyene nasip etsin insallah. Tum surec gozumun onunden geciyor surekli. Merak ettigin seyler olursa anlatabilirim

Kızlar merhaba..şimdi Donmuş emriyolara chg yapılıyormu yapılmıyormu..kesin bilgisi olan var mı bizim iki sağlıklımız var inşallah bizi bekliyor ama Ayriyetten dondurduk dokuz tane onlarada para verdik yoksa Boşa mı verdik diyorum şimdi

Zeynep nasıl oldun CNm toparladın mı biraz..kortizon kullanıyormusun hala..banada lupus dendi Romatizmal bi hastalık düşüğe neden oluyormus biz kromozom bozukluğu diye düşünürken bana corasprin ve plaquenil 200mg verdi Dr romatolok bunları hamileykende kullanacakmışım ayrıca kesinlikle kan sulandırıcı iğne de kullanacakmışım burdan araştırdım riskli gebelik doktoru takip etmeliymiş yüzde 80 sağlıklı bebek Dünya'ya gelebiliyormuş işimiz zorlaşıyor gittikçe Allah beterinden korusun Rabbim hayırlısı neyse o olsun sanada vermişlermiydi bu haptan sen Romatoloğa gidip araştırmadın mı canım ne ne değildir diye senin Hastalığı'n ismi ne acaba merak ettim aynı mı ki hastalığımız ben birde MR çekileceğim Mart gibi beynimdeki lezyonlar için Dr lutus ms gibi gösterebilir dedi yani ms olmayabilirmişim herşey Arap Saçı bilmiyorum napıcam bu ay başlasam mı acaba dondurulmuş tedavisine diyorum Yaşadığım Şehirde de riskli gebelik uzmanı yok acaba dondurulumuş tedavi kaç gün Sürüyor bilen varmı

ben 17 gun ilac kullandim rahim kalilasmasi icin sonra transfer dondurulmus rahat oluyor

Cemre ,hayat,istanbul ,Ferda ,sezercan nerelerdesiniz hergün okuyorum burayı ama sizde gözükmüyorsunuz cemre transfer olucaktı sanırım haber bekliyordu karıştırmadıysam :)
canım burdayım sizi takip ediyorum . yazacak birşeyim olmayınca arada kalabalık yapmıyorum :)

Cemre ,hayat,istanbul ,Ferda ,sezercan nerelerdesiniz hergün okuyorum burayı ama sizde gözükmüyorsunuz cemre transfer olucaktı sanırım haber bekliyordu karıştırmadıysam :)
Mrh canm ms olmayabilirmis diyosun çok sevindim.İnşallah herşey çabucak kolaylaşır. Biz bugün dru aradık,p.tesi genetikciyi arayacakmis.O gün tekrar arayacagiz artık ne gerekiyorsa baslayacagiz.Son kaybından sonra henüz bisey yapmadik genetik test dışında.Yeni yeni girisiyoruz,hayirlisiyla Allah hepimizin kucağını doldursun inş.

kizlar kafam kasristi cogunuz hangi tip genetik bozukluk var biliyosunuz ben bilmiyorum iki kayiptan sonr pgt dedi normal genetikler iyi simdi karyotip analiz yaptircaz ondami cikiyo anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…