- 7 Şubat 2016
- 4
- 5
- 1
- 49
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.201
Hırs yaptm diyete grdm birde günlük 1,5 saat kondısyon bisikleti yaptm ekmeği kesmiştm şuanda da 90 kiloyum ve ikizlere hamile olduğum için 110nu gorurum de fazlasını gormesem inşallah :)Evet cok kilon varmis nasil verdin kilolarini 20,kilo az deil yaa masallah ama yinede kilon var doguma yine 110 la girersin
Iyiyim canim bekliyorum gun sayiyorum :)
Amin insallahArkadaşlar merhaba,
Bugün arkadaşlar geldi misafirliğe. PGT'nin gerçekten önemli olduğundan bahsetmişler tüp bebek merkezinde 1 sene önce. Onlar 1 senedir deniyorlardı tüp bebeği fakat daha nasip olmamıştı. Gerçekten Preimplantasyon Genetik Tanı oldukça önemli. Ben de merak ettim okumam için bir link verdi çok hoşuma gitti.(Tüp bebek tedavisi) Zaten mantıksız da gelmedi. Arkadaşım bu sayede başarılı olmuş.
İnşallah Allah hepinize de sağlıklı, vefalı bebişler nasip eder. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Merhaba canim ben istanbul tup bebek merkezinde yaptiriyorum karistirdin sanirimCanım merhaba.sen ege unv de yaptırmıştın tup bebeği yanlış hatırlamıyırsam. Ege unvde dosya açmak için hangi belgeleri istiyorlar?
Pardon canım.kocişim adlı arkadaşa yazacaktım sana yazmışım:))Merhaba canim ben istanbul tup bebek merkezinde yaptiriyorum karistirdin sanirim
Ben Ankara genartta yaptrdm özel ucretini verdm hepsinde dosya rapor işine grmedmPardon canım.kocişim adlı arkadaşa yazacaktım sana yazmışım:))
Nar suyunu da cok icmemek gerekiyormus bence hic biseyi cok fazla yapmamak lazim. Normal beslenmene dikkat et en iyisi. Saglikli seylere devamdondurulmuş embriyo transfer tedavisinde özellikle yenmesi gereken bişrler varmı kızlar? nar suyu iyi diye duymuştum ama bilemiyorum
canım sende kan pıhtılaşması varmıMerhaba hepimize .belki aranızda bana bir fikir verecek olanlariniz vardır diye sorunumu sizlerle paylaşmak istedim. Erkek infertilitesi sorunumuz. İki kez tül bebek yaptırdık .ilki kurtajla sonlandı 8.haftada kalp atışı yoktu. İkinci de 5.haftada dusukle sonlandı. Eşimin ve benim genetik testlwrimizde sorun yok. Embriyo tutuyor ama düşüyor.sizce niye böyle oluyor,ne yapmak lazım. Sanırım pgt şart. Dondurulmuş embriyoya da yapılıyor mu pgt. Bir de cgh varmış. Hangisi daha faydalı.
İlk kayıptan sonra baktirdim mtfhr 1298 homozigot çıktı bu kez iğne kullanmama rağmen 8.haftaya kadar bile gelişmedicanım sende kan pıhtılaşması varmı
chg pgt den kapsamlı chg daha faydalı bence
Merhaba hosgeldin. Bu hastaligi bilmiyorun sadece pgt ile hasir nesir oldugum icin yaziim dedim. Oncelikle dondurulmus embriyolara pgt yapilabiliyor. Ama sizin genetik testleriniz temiz ciktigi icin pgt sanirim uygun degil cgh yapilacaktir size. Cunku pgt de;belirli genlere bakiliyor yani sizde ciksaydi genetik bir problem sadece o kromozomlara bakilacakti pgt ile. Sizde genetik testelr temiz ciktigi icin sanirim cgh yapilacaktir diye dusunuyorum. Cgh cok daha detayli bakilan bir test. Tabiki doktorlarla gorusmende fayda var. ben istanbul tup bebek merkezinde tedavi oluyorum. Telefondan da bilgi alabilirsin cok detayli bilgi veriyorlar. Doktorum aret kamar. Bence bi ara gorusMerhaba hepimize .belki aranızda bana bir fikir verecek olanlariniz vardır diye sorunumu sizlerle paylaşmak istedim. Erkek infertilitesi sorunumuz. İki kez tül bebek yaptırdık .ilki kurtajla sonlandı 8.haftada kalp atışı yoktu. İkinci de 5.haftada dusukle sonlandı. Eşimin ve benim genetik testlwrimizde sorun yok. Embriyo tutuyor ama düşüyor.sizce niye böyle oluyor,ne yapmak lazım. Sanırım pgt şart. Dondurulmuş embriyoya da yapılıyor mu pgt. Bir de cgh varmış. Hangisi daha faydalı.
normal yolla 8 gebeliğim oldu 3 ü dış gebelik diğerleri kese gözükmeyen gebeliklerdendi tüm testlerimiz temizdi ve sadece kan pıhtılaşması çıktı bunu 5. gebeliğimde öğrendim ve ondan sonrakilerde iğnede kullandım olmadı en son tüp bebek yaptırdık o zaman bende dr. sordum neden tutmuyor genetiksel bişeymi ne yapmam lazım pgt falanmı diye dr dediki eşininde seninde geninde bir sorun yok böyle iken hadi diyelim bir kaç embriyo genetik olarak bozuk hiçmi sağlam olmaz kesinlikle sağlam çıkar dedi ben yapmaya gerek duymuyorum dedi ve 3. transferimde tuttu çok şükürİlk kayıptan sonra baktirdim mtfhr 1298 homozigot çıktı bu kez iğne kullanmama rağmen 8.haftaya kadar bile gelişmedi
Kızlar merhaba, ben şimdi Prof. Muhterem Bahçe'nin merkezini aradımç PGT yaptırdım sağlıklı olarak gelenler transfer edildi amnisentez yaptırmama gerek olacak mı dedim onlara da testlerde %6 oranında yanılma payı olabilir biz tavsiye ediyoruz dedi çok gıcık oldum ya. Yanılma payından hiç bahsetmiyorsunuz dedim sitenizde. Bize mahsus değil tüm labarotuvarlar için geçerli falan dedi. Ne anladık biz bu işten?
o ihtimali düşünmek istemiyorum ama zaman gelince amniyosentez yapmayı söyleyecekler o zaman biz pgt yaptırdık yaptırmamıza gerek yok diyemeyeceğiz ona üzüldümbende orda yaptırdım canım testleri ama içini ferah tut bütün laboratuarlar ve pgt ler için geçerli o yanılma payı bana da söylediler ben o ihtimali hiç düşünmedim bile. Rabbim nasip etsin yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?