Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kizlar kafam kasristi cogunuz hangi tip genetik bozukluk var biliyosunuz ben bilmiyorum iki kayiptan sonr pgt dedi normal genetikler iyi simdi karyotip analiz yaptircaz ondami cikiyo anlamadim
eğer kromozom bozukluğu varsa karyotip analizinde çıkar arkadaşım

benden de bir kişi var 1 19 kromozom :) insanın yalnız olmadığını bilmek güzel
uzun zamandır takip edenlerdenim ben de 1 19 resiprokal translokasyon taşıyıcısıyım malesef. 1 kendiliğinden sonlanan dış gebelik, 1 kimyasal gebelik,1 başarısız aşılama, 1 transfer bile olamadan ( sağlıklı embriyo bulunamadı) sonlanan tüp bebek tedavisi yaşadım. Annemden geldiğini öğrendim bu bozukluğun. 8 aydır doğal sürece bıraktım annemin olduysa benimde olur mantığıyla galiba stresten gebelik oluşmadı hiç. Mart ayında tekrar tüp bebek için muayeneye gidicem bakalım bundan sonra bizi neler beklicek. Rabbim çok aratmasın isteyen herkese sağlıklı, hayrlı, salih evlatlar nasip etsin.

amin insallah hepimizin farkli farkli derdimiz var sonumuz guzel olsunda

slm kızlar konuları okudum bende genetik tüpbebek yaptırcam genetik problemim var artı yumurtalık rezervimde ciddi azalma var belki bu benim son şansım olabilir . ankarada oturuyorum halen bi dr a karar veremedim geçen zaman aleyhime belki bildiginiz bu konuda uzman bi dr varmı lütfen yardımcı olun

Bende ankarada yaşıyorum ilk denememi timur gürganla yaptım fakat ne iyi doktor ne de lüks kliniklerin önemli olmadığını anladım. Özellikle de genetik problemden dolayı tüp bebek yaptırıyorsak. Embriyolog ve genetikçi nin önemli olduğunu düşünüyorum. Embriyolara Genetik incelemeyi Muhterem BAHÇE hoca yaptı. Bu sefer başkent hastanesi hulusi hocaya gideceğim genetik inceleme için yine muhterem hocayı düşünüyorum. Devlet desteği olmayınca maddi olarak en uygun yeri seçmek durumundayım.

hulisi hocanın soyadı nedir aceba bi hastanesi varmı canım bi araştırayım onuda

Tebrik ederim canım benimkide ayni boyleydi o gunlerimi hatirladim eger catlatma ignesi vurunmadiysan hamilesin Allah uzun omurlusunden nasip etsin

iyi olmaya çalışıyorum canım psikolojim bozuldu luzumsuz şeylere ağlıyıp ağlanacak yerde gülüyorum birazdaha zamana ihtiyacım var
hastalığıma gelince valla cd 56 diye bi test yaptırdımya bağışıklık o yüksek çıktı onun için serum almıştım hamile kaldıktan sonra yine aynı testi istedi ve bi başka test adı tnf alfa diye bi test inan ne olduğunu bilmiyorum bana bi rahatsızlığı yok yani diz ağrısı falan
sadece kortizondan kaslarım güçsüzleşti uzun yol yürüyemiyordum yavaş yavaş açılmaya başladı bacaklarım
inan başkada bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum

Allahım tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah bende aynı durumdayım ilk tedavmde duşuğum olduğnda allahım sabır versn ama şöyle duşun her şerde vardır bi hayır dinlenmene bak ne zaman kendini hazır hissedersen başlarsn doktorum demişti bi hastası 8.ci denemesinde bebğni kucğna alabilmiş allahm o kaidarda bekletmesin inşallah da nice insanlar var. Oyle

Tesekkur ederim canim catlatma ignesini en son kasimda vurunmustum:) Allahim insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
hamilesin canım bende senin gibiydim kan verene kadar inanamıyordum hergün idrar testi yaptım kan verene kadar gün gün koyulaştı tabi 9 yıl aradan sonra olunca inanmak elde değil ama inan bana tecrübe konuşuyor Allah tamamına erdirsin hamilesin
sakın karamsar olma ben hep bişey olacakta düşecek diye korkudan ölürdüm stres çok kötü bişey bu dönemde sakın yapma stres

sağol canım bebek için düşünmüyorum kortizon depresyon yaparmış zor günler geçirdim ölücemi felan düşündüm korktum bu iki hafta önce felandı ama artık o geçti şimdi ağlama başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…