- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.241
inşallah canımFerdacım elbet birgün seninde benimde hepimizin yazacak birşeyleri olacak
eğer kromozom bozukluğu varsa karyotip analizinde çıkar arkadaşımkizlar kafam kasristi cogunuz hangi tip genetik bozukluk var biliyosunuz ben bilmiyorum iki kayiptan sonr pgt dedi normal genetikler iyi simdi karyotip analiz yaptircaz ondami cikiyo anlamadim
uzun zamandır takip edenlerdenim ben de 1 19 resiprokal translokasyon taşıyıcısıyım malesef. 1 kendiliğinden sonlanan dış gebelik, 1 kimyasal gebelik,1 başarısız aşılama, 1 transfer bile olamadan ( sağlıklı embriyo bulunamadı) sonlanan tüp bebek tedavisi yaşadım. Annemden geldiğini öğrendim bu bozukluğun. 8 aydır doğal sürece bıraktım annemin olduysa benimde olur mantığıyla galiba stresten gebelik oluşmadı hiç. Mart ayında tekrar tüp bebek için muayeneye gidicem bakalım bundan sonra bizi neler beklicek. Rabbim çok aratmasın isteyen herkese sağlıklı, hayrlı, salih evlatlar nasip etsin.benden de bir kişi var 1 19 kromozom :) insanın yalnız olmadığını bilmek güzel
amin insallah hepimizin farkli farkli derdimiz var sonumuz guzel olsundauzun zamandır takip edenlerdenim ben de 1 19 resiprokal translokasyon taşıyıcısıyım malesef. 1 kendiliğinden sonlanan dış gebelik, 1 kimyasal gebelik,1 başarısız aşılama, 1 transfer bile olamadan ( sağlıklı embriyo bulunamadı) sonlanan tüp bebek tedavisi yaşadım. Annemden geldiğini öğrendim bu bozukluğun. 8 aydır doğal sürece bıraktım annemin olduysa benimde olur mantığıyla galiba stresten gebelik oluşmadı hiç. Mart ayında tekrar tüp bebek için muayeneye gidicem bakalım bundan sonra bizi neler beklicek. Rabbim çok aratmasın isteyen herkese sağlıklı, hayrlı, salih evlatlar nasip etsin.
Saol canım amin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. aynen farklı farklı doktorlara gitsek iyi olur ama öle bi yerdeyiz ki bingöl de dogru düzgün zaten bizim dilimizden anlıyan yok. aynen öle söyledi eve gönderdik 1 senedir bu tedavi ankaraya geldi dedi Volkan Baltacı die bi doktormuş ankaradaki aradık konuştuk buraya gelin dedi ama dediğin gibi canım oraya gitmeden başka başka doktorlara görünüm ankarada.. bal çörek otu tarçın hemen başlıycam. canım senin sorunun ne ?
Bende ankarada yaşıyorum ilk denememi timur gürganla yaptım fakat ne iyi doktor ne de lüks kliniklerin önemli olmadığını anladım. Özellikle de genetik problemden dolayı tüp bebek yaptırıyorsak. Embriyolog ve genetikçi nin önemli olduğunu düşünüyorum. Embriyolara Genetik incelemeyi Muhterem BAHÇE hoca yaptı. Bu sefer başkent hastanesi hulusi hocaya gideceğim genetik inceleme için yine muhterem hocayı düşünüyorum. Devlet desteği olmayınca maddi olarak en uygun yeri seçmek durumundayım.slm kızlar konuları okudum bende genetik tüpbebek yaptırcam genetik problemim var artı yumurtalık rezervimde ciddi azalma var belki bu benim son şansım olabilir . ankarada oturuyorum halen bi dr a karar veremedim geçen zaman aleyhime belki bildiginiz bu konuda uzman bi dr varmı lütfen yardımcı olun
hulisi hocanın soyadı nedir aceba bi hastanesi varmı canım bi araştırayım onudaBende ankarada yaşıyorum ilk denememi timur gürganla yaptım fakat ne iyi doktor ne de lüks kliniklerin önemli olmadığını anladım. Özellikle de genetik problemden dolayı tüp bebek yaptırıyorsak. Embriyolog ve genetikçi nin önemli olduğunu düşünüyorum. Embriyolara Genetik incelemeyi Muhterem BAHÇE hoca yaptı. Bu sefer başkent hastanesi hulusi hocaya gideceğim genetik inceleme için yine muhterem hocayı düşünüyorum. Devlet desteği olmayınca maddi olarak en uygun yeri seçmek durumundayım.
başkent hastanesi tüp bebek bölümünde prof Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU iş ahlakı olan hastaya değer veren bir doktor olduğunu yakın arkadaşımdan öğrendim.hulisi hocanın soyadı nedir aceba bi hastanesi varmı canım bi araştırayım onuda
teşekkür edrim araştırcambaşkent hastanesi tüp bebek bölümünde prof Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU iş ahlakı olan hastaya değer veren bir doktor olduğunu yakın arkadaşımdan öğrendim.
canim hayirli olsun basbaya hamilesin 8 gun koyu olmaz 12.gun bile koyu olmuyo hadi gozun aydinArkadaşlar gunaydin bugun test yaptim silik görünüyor .Tam anlamıyla mutlu olamadim .Sanki daha koyu cikmasi gerekirmiydi acaba ? Bugun 8. Gunum
iyi olmaya çalışıyorum canım psikolojim bozuldu luzumsuz şeylere ağlıyıp ağlanacak yerde gülüyorum birazdaha zamana ihtiyacım varZeynep nasıl oldun CNm toparladın mı biraz..kortizon kullanıyormusun hala..banada lupus dendi Romatizmal bi hastalık düşüğe neden oluyormus biz kromozom bozukluğu diye düşünürken bana corasprin ve plaquenil 200mg verdi Dr romatolok bunları hamileykende kullanacakmışım ayrıca kesinlikle kan sulandırıcı iğne de kullanacakmışım burdan araştırdım riskli gebelik doktoru takip etmeliymiş yüzde 80 sağlıklı bebek Dünya'ya gelebiliyormuş işimiz zorlaşıyor gittikçe Allah beterinden korusun Rabbim hayırlısı neyse o olsun sanada vermişlermiydi bu haptan sen Romatoloğa gidip araştırmadın mı canım ne ne değildir diye senin Hastalığı'n ismi ne acaba merak ettim aynı mı ki hastalığımız ben birde MR çekileceğim Mart gibi beynimdeki lezyonlar için Dr lutus ms gibi gösterebilir dedi yani ms olmayabilirmişim herşey Arap Saçı bilmiyorum napıcam bu ay başlasam mı acaba dondurulmuş tedavisine diyorum Yaşadığım Şehirde de riskli gebelik uzmanı yok acaba dondurulumuş tedavi kaç gün Sürüyor bilen varmı
Tesekkur ederim canim catlatma ignesini en son kasimda vurunmustum:) Allahim insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsinTebrik ederim canım benimkide ayni boyleydio gunlerimi hatirladim eger catlatma ignesi vurunmadiysan hamilesin Allah uzun omurlusunden nasip etsin
Canim insallah oyledir :) Hala sevinemiyorum tam ne olacak benim bu karamsar halim bilmiyorumcanim hayirli olsun basbaya hamilesin koyu olmaz 12.gun bile koyu olmuyo hadi gozun aydin
Allahım tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah bende aynı durumdayım ilk tedavmde duşuğum olduğnda allahım sabır versn ama şöyle duşun her şerde vardır bi hayır dinlenmene bak ne zaman kendini hazır hissedersen başlarsn doktorum demişti bi hastası 8.ci denemesinde bebğni kucğna alabilmiş allahm o kaidarda bekletmesin inşallah da nice insanlar var. Oyleiyi olmaya çalışıyorum canım psikolojim bozuldu luzumsuz şeylere ağlıyıp ağlanacak yerde gülüyorum birazdaha zamana ihtiyacım var
hastalığıma gelince valla cd 56 diye bi test yaptırdımya bağışıklık o yüksek çıktı onun için serum almıştım hamile kaldıktan sonra yine aynı testi istedi ve bi başka test adı tnf alfa diye bi test inan ne olduğunu bilmiyorum bana bi rahatsızlığı yok yani diz ağrısı falan
sadece kortizondan kaslarım güçsüzleşti uzun yol yürüyemiyordum yavaş yavaş açılmaya başladı bacaklarım
inan başkada bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum
hamilesin canım bende senin gibiydim kan verene kadar inanamıyordum hergün idrar testi yaptım kan verene kadar gün gün koyulaştı tabi 9 yıl aradan sonra olunca inanmak elde değil ama inan bana tecrübe konuşuyor Allah tamamına erdirsin hamilesinTesekkur ederim canim catlatma ignesini en son kasimda vurunmustum:) Allahim insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
sağol canım bebek için düşünmüyorum kortizon depresyon yaparmış zor günler geçirdim ölücemi felan düşündüm korktum bu iki hafta önce felandı ama artık o geçti şimdi ağlama başladıAllahım tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah bende aynı durumdayım ilk tedavmde duşuğum olduğnda allahım sabır versn ama şöyle duşun her şerde vardır bi hayır dinlenmene bak ne zaman kendini hazır hissedersen başlarsn doktorum demişti bi hastası 8.ci denemesinde bebğni kucğna alabilmiş allahm o kaidarda bekletmesin inşallah da nice insanlar var. Oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?