Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben inanıyorm hepimizde anne olacAĞz inşallah

Cok haklisin zeynepcim stres yapmamak lazim zaten hersey olacagina variyor Ben elimden geleni yaptim artik isim Allaha kalmis...

inşallah
kızlar pgt ve cgh ile yapılan tüp bebek tutuyo Allahın izniyle
fakat sizde yani annede bi sıkıntı varsa ancak o zaman düşüyo
Benm dun kontrolm vardı ense kalınlığna falan bakldı gayet ıyı denildi pgtlı olduğu için başka teste bile gerek duymadı doktor

Arkadaşim banada cd56 testi yaptiracagimizi soyledi doktorum bizim embriyolar genetik teste gidicek ondan sonra,ben daha once kanda baktirmistim cd 56 yaptirdim ama kandan alinan sonuç dogru olmuyor dedi,sen tam olarak ne zaman yaptirdin cd56 yi,transfer öncesimi birde kandami bakildi yoksa farkli bir şekildemi cevaplarsan sevinirim,insallah en kisa zamanda moralin düzelir arkadasim:)

Benm dun kontrolm vardı ense kalınlığna falan bakldı gayet ıyı denildi pgtlı olduğu için başka teste bile gerek duymadı doktor
maşallah
evet genetikli sağlılı kabul ediliyo bazı testler yapılmıyo
teşekkür ederim canım
kanda bakılmayıp nasıl bakılacakmışki başka idrardanda bakılmaz garip
benimki kanda bakıldı transferden önce hamile kaldıktan sonra yine bakıldı önce %18 çıktı sonra %23 çıktı yani bebekle savaştı vüücüdum

Bilmiyorum inanki ben yaptirmistim testi %8 çikmisti,bilmem dokumu alcak acabadiye dusündüm bende,hamilemisin sen şu anda,allah güzel yazilar yazsin hepimize

Merhabalar benim karnımdaki bebeğe yüzde 100 3x teşhisi konuldu.doktorunuz neler söyledi acaba

Kızlar merhaba, hamilelik haberini alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız. Hepimiz bir gün o duyguyu yaşarız inşallah.

Benimde yazacak pek birşeyim yok, inşallah hayırlı ve bomba haberlerle gelip yazabiliriz.

Herkese sevgiler.

Merhaba, kendi dr umu tavsiye edebilirim, pgt ile ilk seferde hamileyim. 38 yaşındayım. Prof ahmet erdem, novaart. Kendisi 16 yıllık dr um. Tek sorun Çok yoğun olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…