- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.261
Ben inanıyorm hepimizde anne olacAĞz inşallahiyi olmaya çalışıyorum canım psikolojim bozuldu luzumsuz şeylere ağlıyıp ağlanacak yerde gülüyorum birazdaha zamana ihtiyacım var
hastalığıma gelince valla cd 56 diye bi test yaptırdımya bağışıklık o yüksek çıktı onun için serum almıştım hamile kaldıktan sonra yine aynı testi istedi ve bi başka test adı tnf alfa diye bi test inan ne olduğunu bilmiyorum bana bi rahatsızlığı yok yani diz ağrısı falan
sadece kortizondan kaslarım güçsüzleşti uzun yol yürüyemiyordum yavaş yavaş açılmaya başladı bacaklarım
inan başkada bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum
Cok haklisin zeynepcim stres yapmamak lazim zaten hersey olacagina variyor Ben elimden geleni yaptim artik isim Allaha kalmis...hamilesin canım bende senin gibiydim kan verene kadar inanamıyordum hergün idrar testi yaptım kan verene kadar gün gün koyulaştı tabi 9 yıl aradan sonra olunca inanmak elde değil ama inan bana tecrübe konuşuyor Allah tamamına erdirsin hamilesin
sakın karamsar olma ben hep bişey olacakta düşecek diye korkudan ölürdüm stres çok kötü bişey bu dönemde sakın yapma stres
inşallahBen inanıyorm hepimizde anne olacAĞz inşallah
Benm dun kontrolm vardı ense kalınlığna falan bakldı gayet ıyı denildi pgtlı olduğu için başka teste bile gerek duymadı doktorinşallah
kızlar pgt ve cgh ile yapılan tüp bebek tutuyo Allahın izniyle
fakat sizde yani annede bi sıkıntı varsa ancak o zaman düşüyo
iyi olmaya çalışıyorum canım psikolojim bozuldu luzumsuz şeylere ağlıyıp ağlanacak yerde gülüyorum birazdaha zamana ihtiyacım var
hastalığıma gelince valla cd 56 diye bi test yaptırdımya bağışıklık o yüksek çıktı onun için serum almıştım hamile kaldıktan sonra yine aynı testi istedi ve bi başka test adı tnf alfa diye bi test inan ne olduğunu bilmiyorum bana bi rahatsızlığı yok yani diz ağrısı falan
sadece kortizondan kaslarım güçsüzleşti uzun yol yürüyemiyordum yavaş yavaş açılmaya başladı bacaklarım
inan başkada bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum
maşallahBenm dun kontrolm vardı ense kalınlığna falan bakldı gayet ıyı denildi pgtlı olduğu için başka teste bile gerek duymadı doktor
teşekkür ederim canımArkadaşim banada cd56 testi yaptiracagimizi soyledi doktorum bizim embriyolar genetik teste gidicek ondan sonra,ben daha once kanda baktirmistim cd 56 yaptirdim ama kandan alinan sonuç dogru olmuyor dedi,sen tam olarak ne zaman yaptirdin cd56 yi,transfer öncesimi birde kandami bakildi yoksa farkli bir şekildemi cevaplarsan sevinirim,insallah en kisa zamanda moralin düzelir arkadasim:)
maşallah
evet genetikli sağlılı kabul ediliyo bazı testler yapılmıyo
teşekkür ederim canım
kanda bakılmayıp nasıl bakılacakmışki başka idrardanda bakılmaz garip
benimki kanda bakıldı transferden önce hamile kaldıktan sonra yine bakıldı önce %18 çıktı sonra %23 çıktı yani bebekle savaştı vüücüdum
düşükmüş canım değerin dr ler % 15 i normal kabul ediyorBilmiyorum inanki ben yaptirmistim testi %8 çikmisti,bilmem dokumu alcak acabadiye dusündüm bende,hamilemisin sen şu anda,allah güzel yazilar yazsin hepimize
iyi yani değerin korkma
amin canımTeşekkür ederim cevaplatin için,kendiliginden 3 düsük yaptim 3 kezde negatif tup sonucu almiş biri olarak söylüyorum her seferinde ayaga kalkiyoruz,rabbim goruyor emeklerimizi,saglikli evlatlar versin inşallah...
Merhabalar benim karnımdaki bebeğe yüzde 100 3x teşhisi konuldu.doktorunuz neler söyledi acabaçok tşk ederim.. hoşbuldum
acıkcası üzerimde şoku yenı yenı atlatmaya calısıyorum gecen hafta oğrenmıstım durumumu..
doktorum normal yollada olabilecegını ancak 16.haftadan sonra düşebilecegını (genelde düşermiş),,eğer düşmezsede saglıklı olacagının garantısını veremem dedipgt yöntemıyle nasıl saglıklı embryo elde edeceklerını anlattı kabaca kagıda cizerek..
sanrım hastane benı hep gözetim altında tutacak 3x sendromu diye bir tanı var ben %50 o tanıya mensupmusum ancak iyiki %51 olmamıs dedi doktor yoksa işim daha zormus ..ondan sonrada anlattı doktor ancak ben koptum kulaklarım duymaz oldu..ağlamamak için kendımı zor tuttum burnumun direği sızladı..
oyuzden doktoru yarım yamalak dinlediğimden ne olacak bende bilemiyorumyarın ola hayrola dıyorum sadece.. :18:
Merhabalar benim karnımdaki bebeğe yüzde 100 3x teşhisi konuldu.doktorunuz neler söyledi acaba
Canım silik te olsa hamilesin Allah'in izniyle.Maşallah hayırlı uğurlu olsun.Allah bebeğini sagsalim kucağına versin inş..Arkadaşlar gunaydin bugun test yaptim silik görünüyor .Tam anlamıyla mutlu olamadim .Sanki daha koyu cikmasi gerekirmiydi acaba ? Bugun 8. Gunum
Sagol canim.Tek duam anne olmak isteyen herkesin biran once bebegine kavusmasi.Canım silik te olsa hamilesin Allah'in izniyle.Maşallah hayırlı uğurlu olsun.Allah bebeğini sagsalim kucağına versin inş..
C carminemine canim masallah hamile olduguna sevindim .bende cok uzgunum babamin kanser oldugunu ogrendik simdi ameliyat tedavi buyuk sehre geldik dua edin ne olur kizlar((
Merhaba, kendi dr umu tavsiye edebilirim, pgt ile ilk seferde hamileyim. 38 yaşındayım. Prof ahmet erdem, novaart. Kendisi 16 yıllık dr um. Tek sorun Çok yoğun olması.slm kızlar konuları okudum bende genetik tüpbebek yaptırcam genetik problemim var artı yumurtalık rezervimde ciddi azalma var belki bu benim son şansım olabilir . ankarada oturuyorum halen bi dr a karar veremedim geçen zaman aleyhime belki bildiginiz bu konuda uzman bi dr varmı lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?