Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
Hayırlı olsun canm allahım hepimiznde kucaklarını doldursun inşallah

Arkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
Senin de ikiz bebişlern olcak inşallah pgt yaptranların 1-2 bebişi oluyor heralde

Evet kızlar maalesef evlatlık kolay değil biliyorum. Bu düşüncemde hemen değil zaten. Herşeyin Zaman'ı var bakalım kısmet.
Milatcım Allah tamamına erdirir ve kucağına almayı nasip eder inşallah. Hamişlerimiz bize dua etsinler.
Bende bebeğimiz olacağına inanıyorum ama arada psikolojim inanılmaz bozuk oluyor ve umutsuz oluyorum. Tek çare dua etmek işte.

Tesekkur ederim canim.

Zeynepcim tesekkur ederim ben yine de hemen sevinmiyorum biliyor misin evde bile bu konuda pek konusmuyoruz esimle olacagi varsa olacak onmeli olan kucaga alabilmek ben heralde dogana kadar sevinemem .

Hepimiz böyle olacağız. Kucağımıza alıp sağlıklı olduğunu öğrenene kadar içimiz kavrulacak hep.

Ben bu forumu okurken baştan sona nefesim kesiliyordu, kayıplar, olumsuzluklar, umutsuzluklar. Ama yazan kullanıcıların yorumlarının altında hamilelik takvimi yazıyorsa derin bir oh çekiyordum. Yani eğer hamilelik takvimi yapmış ve doğmuşsa şayet yorumlarının altında hamilelerimiz takvimi linki kalıyor.

Düşünün psikolojik durumumu işte

Ayni seyleri hissedyoruz canim .Bende bazi uyelerin mesajlarini takip ediyordum .Acaba dogmus mu .Durumu nasil diye...

Afedersin spermi nasıl alıyorlar ki?

[QUOTKURTat_gun, post: 45268572, member: 477100"]Aynen ya..Erkeklere de mi anestezi veriliyor,onlar nasıl tedavi görüyor? Bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?
Yok kiz Allah iyiligini versin ay nasil desem ay diyememki el yontemiyle bi kaba veriyorlar ornegi[/QUOTE]
Ayy inanki aklıma geldi ama yok artık o kadar da değil dedim.Hastane ortamında nasıl olacaksa.

Yok kiz Allah iyiligini versin ay nasil desem ay diyememki el yontemiyle bi kaba veriyorlar ornegi
Ayy inanki aklıma geldi ama yok artık o kadar da değil dedim.Hastane ortamında nasıl olacaksa.[/QUOTE]
Kis bi odaya gidip veriyo iste erkekler nasil idrar tahlili yaptiriyorsun ayni sey
o isi yaptigi odanin yan odasinda laboratuvar var iki tikliyo kucuk pencereye ornegi oraya koyup cikiyo onlarda hemen alip isleme basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…