- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.541
Benimki daha aciklayici olmusYok kızlar erkekler bu durumda çok rahat..onlara bişey olmuyor anestezi flnyumurta toplandığı gün sen anesteziden ayılmaya çalışırken hemen eşini çağırıp sperm istiyorlar..sonra aynı gün mü Döllemeye başlıyorlar bilmiyorum tabi..
Hayırlı olsun canm allahım hepimiznde kucaklarını doldursun inşallahArkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
Senin de ikiz bebişlern olcak inşallah pgt yaptranların 1-2 bebişi oluyor heraldeArkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
Insallah Allah kucaga almayi nasip etsin hepimize :)Senin de ikiz bebişlern olcak inşallah pgt yaptranların 1-2 bebişi oluyor heralde
Zeynepcim tesekkur ederim ben yine de hemen sevinmiyorum biliyor misin evde bile bu konuda pek konusmuyoruz esimle olacagi varsa olacak onmeli olan kucaga alabilmek ben heralde dogana kadar sevinemem .mital27 canim gozun aydin Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkur ederim canim.eastnbull 45271296 .!.:Evet kızlar maalesef evlatlık kolay değil biliyorum. Bu düşüncemde hemen değil zaten. Herşeyin Zaman'ı var bakalım kısmet.
Milatcım Allah tamamına erdirir ve kucağına almayı nasip eder inşallah. Hamişlerimiz bize dua etsinler.
Bende bebeğimiz olacağına inanıyorum ama arada psikolojim inanılmaz bozuk oluyor ve umutsuz oluyorum. Tek çare dua etmek işte.
Zeynepcim tesekkur ederim ben yine de hemen sevinmiyorum biliyor misin evde bile bu konuda pek konusmuyoruz esimle olacagi varsa olacak onmeli olan kucaga alabilmek ben heralde dogana kadar sevinemem .
Ayni seyleri hissedyoruz canim .Bende bazi uyelerin mesajlarini takip ediyordum .Acaba dogmus mu .Durumu nasil diye...Ben bu forumu okurken baştan sona nefesim kesiliyordu, kayıplar, olumsuzluklar, umutsuzluklar. Ama yazan kullanıcıların yorumlarının altında hamilelik takvimi yazıyorsa derin bir oh çekiyordum. Yani eğer hamilelik takvimi yapmış ve doğmuşsa şayet yorumlarının altında hamilelerimiz takvimi linki kalıyor.
Düşünün psikolojik durumumu işte
Afedersin spermi nasıl alıyorlar ki?Yok kızlar erkekler bu durumda çok rahat..onlara bişey olmuyor anestezi flnyumurta toplandığı gün sen anesteziden ayılmaya çalışırken hemen eşini çağırıp sperm istiyorlar..sonra aynı gün mü Döllemeye başlıyorlar bilmiyorum tabi..
[QUOTKURTat_gun, post: 45268572, member: 477100"]Aynen ya..Erkeklere de mi anestezi veriliyor,onlar nasıl tedavi görüyor?Bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?
Masallah darısı da bize,hepimizin hayırlı,saglikli ikizleri olur inş..Senin de ikiz bebişlern olcak inşallah pgt yaptranların 1-2 bebişi oluyor heralde
Gözün aydın canm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..Insallah Allah kucaga almayi nasip etsin hepimize :)
Ayy inanki aklıma geldi ama yok artık o kadar da değil dedim.Hastane ortamında nasıl olacaksa.Yok kiz Allah iyiligini versin ay nasil desem ay diyememki el yontemiyle bi kaba veriyorlar ornegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?