Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya kislar normalde adetim üç gun olup biterdi bugun 5 gun oldu hala adet oluyorum ilk uc gun cok oldum simdi azaldi ama ne zaman duracak

kzlar yumurta toplanali 12 gun oldu az lekelnmem geldi adetmi oluyorum szce erken degilmi.nekadar sure sonra olur.normalde 29 unda adet oldum 8 gun once gelms oluyor

kzlar yumurta toplanali 12 gun oldu az lekelnmem geldi adetmi oluyorum szce erken degilmi.nekadar sure sonra olur.normalde 29 unda adet oldum 8 gun once gelms oluyor
Yumurta toplandiktan sonra 10-12 gun icinde adet olunuyor canim benim de oyle olmustu. Sonra bu tarihe gore diger adetin gelecek. Yani duzen basa sariyor

Cemre normal adet görüyorsundur bende korkmuştum hemen aramıştım doktoru ve normal denmişti rotayı şaşırıyor canım

Arkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
Canim evet seni takip ediyoruz bebeklerin durumunu bildir bide neden hamilelik takvimi olusturmadin

Bugun tam bir ay oldu kurtaja hergün az az lekelenme oldu sıkıldım artik kan gormekten Afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…