- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.561
Is basa dusunce napsinHmm anladımzeynep4 arkadasim.Benimki de bisey bilmiyor,gelince söyleyim kendisine,kafası rahat etsin.
Aynen canim ne ilac ne operasyon hicbisey yok erkeklerezeynep4 Aynen canim,asıl sıkıntıyı kadın yaşıyor.Erkek çok bisey görmüyor fiziksel yorgunluk anlamında.
Evet varmisHeralde hastane ortamında zor olur diye tv ve malum film videolarıda varmış..ayrıca dul almak için banyoda var..Herbişey hazır yani
Vallahi bunlar aklımdan geçmedi değil ama hic ihtimal vermedim.Demekki doğru biliyormusum.Heralde hastane ortamında zor olur diye tv ve malum film videolarıda varmış..ayrıca dul almak için banyoda var..Herbişey hazır yani
Insallah hepimize canim ..Gözün aydın canm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..
Gül gül canm,bebisler keyif yapsın.Arkdaslar cok guldurdunuz beni.Hic aklima gelmemeis o an sormak .Cok alemsiniz :)
Daha bilmedigimiz neler vardir konu saglik olunca napalimVallahi bunlar aklımdan geçmedi değil ama hic ihtimal vermedim.Demekki doğru biliyormusum.
Yumurta toplandiktan sonra 10-12 gun icinde adet olunuyor canim benim de oyle olmustu. Sonra bu tarihe gore diger adetin gelecek. Yani duzen basa sariyorkzlar yumurta toplanali 12 gun oldu az lekelnmem geldi adetmi oluyorum szce erken degilmi.nekadar sure sonra olur.normalde 29 unda adet oldum 8 gun once gelms oluyor
Aynen doğru söylüyorsun canm.Daha bilmedigimiz neler vardir konu saglik olunca napalim
Yavaş yavaş düzene girer canm.Kürtaj olduğun için normal bence.Ya kislar normalde adetim üç gun olup biterdi bugun 5 gun oldu hala adet oluyorum ilk uc gun cok oldum simdi azaldi ama ne zaman duracak
Canim evet seni takip ediyoruz bebeklerin durumunu bildir bide neden hamilelik takvimi olusturmadinArkadaslar bu arada ben keseleri gordum.Doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi.Yaziyorum ki belki takip eden arkadaslar vardir.Sonucta burada birbirimize umut oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?