Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aynen öyle tam düzeliyorum diyorum bişey oluyo neyse bu günüme şükürler olsun
duydum da canım kayseride varmı böyle yerler bilmem
ben bi ara diksiyon kursuna gittim ordada nefes egzersizleri öğrenmiştik

aynen öyle tam düzeliyorum diyorum bişey oluyo neyse bu günüme şükürler olsun
duydum da canım kayseride varmı böyle yerler bilmem
ben bi ara diksiyon kursuna gittim ordada nefes egzersizleri öğrenmiştik

Araştır Cnm, şu kesin biz iyi olmazsak bizdende iyi bir şey olmaz. Başka çaresi yok. Allah kucağımıza alıpta kaybetmeyi filan göstermesin, hastalık vermesin.
Dün eşimede dedim nolur çok isteme , sonradan acısını göreceksek, kahrolacaksak çaresiz kalacaksak olmasın dedim. Böyle dua et dedim.
Haklısın diyor.
Eşim kabul etse evlatlık almayı düşünüyorum ama daha yaşımız kaç bismillah bi kere kaybettik sakin ol diyo
1 gol yedin maçı bıraktın diyo. inşallah kendi evladımızı kucağımıza nasip olur tabi ki ama ben kendi çocuğum olsada bir tane evlatlık almayı düşünüyorum.
İnşllah görürüm bu günleri. Amin.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz umudunu yitirme zeynep insallah nasibimizde vardir istanbul nasilsin takip ediyorum sixi

Kızlar ya tuhaf tuhaf şeyler biranda aklıma takılıyor.:)opu yumurta toplama diye biliyorum,sperm nasıl aliniyor peki?Belki komik gelebilir ama aklıma takıldı.

Benimde aklima takiliyo hep bu sorular bide yumurta toplama gibi spermde biriktiriyorlarmi ne bilim yaa bi suru soru

Erkeklere anestesi felan vermiyolar ama sperm kalitesi icin ari sutü polen ve keçi boynuzu cok kaliteli olamasini sagliyomus

Yok kızlar erkekler bu durumda çok rahat..onlara bişey olmuyor anestezi flnyumurta toplandığı gün sen anesteziden ayılmaya çalışırken hemen eşini çağırıp sperm istiyorlar..sonra aynı gün mü Döllemeye başlıyorlar bilmiyorum tabi..

Canım genetik kromozom rahim filmi amh testi tum testlerim yapıldı.hiçbir sorun yok.benimki sebebi açıklanamayan duşukler.inşallah bir umut pgt işte:)
Imdesire benim de dusuklerim var ve gittigim doktorlar bir sorunum olmadigini söylerlerdi.Genetik raporumda 13. Kromozomda artis normal degerler arasindadir diyordu ve ben umursamamistim.En son gittigim profesor bu durumun dusuge sebep olabilecegini gosteren arastirmalar var kesin olmasa da dedi.Biz nu sekilde pgt başladık. Sana tavsiyem sonuclarini detayli incelet çünkü hicbir sey sebepsiz olmuyor

Ben de 28 yasindayim ve 5 yildir ugrasiyorum .Son kurtajdan sonra psikolojim o kadar bozulmustu ki Artik anne olamayacagim diye aglamaktan helak olmustum.Burda evlat edinen aileleri okumak onlarin mutlulugunu gormek benim moralimi yerine getirdi.Esimle konustum kurtajdan iki gun sonra ben wvlat edinmek istiyorum diye tamam dedi sagolsun Ailelerimizle de konustuk herkes olumlu bakti.Ben o kadar yorulmustum ki tekrar hamile kalmak fikri beni sadece uzuyordu.Malesef ki evlat edinmede yas kriteri var.Esimin benden tek ricasi 30 yasina kadar deneyelim oldu.Ve tup bebek maceramiz boylebasladi.Benim suan icimi rahatlatan tek sey dogal yolla cocuk doguramasam da bir gun anne olacagima inanmam.

[QUOTKURTat_gun, post: 45268572, member: 477100"]Aynen ya..Erkeklere de mi anestezi veriliyor,onlar nasıl tedavi görüyor? Bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?[/QUOTE]
Yok kiz Allah iyiligini versin ay nasil desem ay diyememki el yontemiyle bi kaba veriyorlar ornegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…