- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.521
aynen öyle tam düzeliyorum diyorum bişey oluyo neyse bu günüme şükürler olsunAy geçmiş olsun cnm, bence zaten bütün ilacı ıvırı zıvırla bıraktıktan sonra biraz kendine gel. Psikolojini geçtim vücudun çok yoruldu. Kesinlikle dinlenmeye ihtiyacın var. Birde nefes terapileri falan varmış duydun mu? Oralara filan başlasan çok iyi geliyormuş. Seda diker , merve öztürk bu anneler hep bizim gibi meşakkatli anne olanlar denemişler.
aynen öyle tam düzeliyorum diyorum bişey oluyo neyse bu günüme şükürler olsun
duydum da canım kayseride varmı böyle yerler bilmem
ben bi ara diksiyon kursuna gittim ordada nefes egzersizleri öğrenmiştik
Umudum rabbimin rizasi canim cocuk mocuk hikaye Allah once saglik versinMerhaba arkadaslar nasilsiniz umudunu yitirme zeynep insallah nasibimizde vardir istanbul nasilsintakip ediyorum sixi
tabiki canım herşeyden önemlisi sağlık inşallah bir gün cocukta olur allah büyükUmudum rabbimin rizasi canim cocuk mocuk hikaye Allah once saglik versin
Canim bildigim kadariyla 30 yasindan once evlatlik alamiyorsun bide bissuru arastirma filanZeynep Cnm bende 28 yaşındayım.
Mayacım iyiyim sen nasılsın?
İyi canim gunluk hayat iste tabi aklimizin kosesinde cocuk meselesi var ama hayat devam ediyor isteZeynep Cnm bende 28 yaşındayım.
Mayacım iyiyim sen nasılsın?
Aynen ya..Erkeklere de mi anestezi veriliyor,onlar nasıl tedavi görüyor?Benimde aklima takiliyo hep bu sorular bide yumurta toplama gibi spermde biriktiriyorlarmi ne bilim yaa bi suru soru
Imdesire benim de dusuklerim var ve gittigim doktorlar bir sorunum olmadigini söylerlerdi.Genetik raporumda 13. Kromozomda artis normal degerler arasindadir diyordu ve ben umursamamistim.En son gittigim profesor bu durumun dusuge sebep olabilecegini gosteren arastirmalar var kesin olmasa da dedi.Biz nu sekilde pgt başladık. Sana tavsiyem sonuclarini detayli incelet çünkü hicbir sey sebepsiz olmuyorCanım genetik kromozom rahim filmi amh testi tum testlerim yapıldı.hiçbir sorun yok.benimki sebebi açıklanamayan duşukler.inşallah bir umut pgt işte:)
Ben de 28 yasindayim ve 5 yildir ugrasiyorum .Son kurtajdan sonra psikolojim o kadar bozulmustu ki Artik anne olamayacagim diye aglamaktan helak olmustum.Burda evlat edinen aileleri okumak onlarin mutlulugunu gormek benim moralimi yerine getirdi.Esimle konustum kurtajdan iki gun sonra ben wvlat edinmek istiyorum diye tamam dedi sagolsun Ailelerimizle de konustuk herkes olumlu bakti.Ben o kadar yorulmustum ki tekrar hamile kalmak fikri beni sadece uzuyordu.Malesef ki evlat edinmede yas kriteri var.Esimin benden tek ricasi 30 yasina kadar deneyelim oldu.Ve tup bebek maceramiz boylebasladi.Benim suan icimi rahatlatan tek sey dogal yolla cocuk doguramasam da bir gun anne olacagima inanmam.Araştır Cnm, şu kesin biz iyi olmazsak bizdende iyi bir şey olmaz. Başka çaresi yok. Allah kucağımıza alıpta kaybetmeyi filan göstermesin, hastalık vermesin.
Dün eşimede dedim nolur çok isteme , sonradan acısını göreceksek, kahrolacaksak çaresiz kalacaksak olmasın dedim. Böyle dua et dedim.
Haklısın diyor.
Eşim kabul etse evlatlık almayı düşünüyorum ama daha yaşımız kaç bismillah bi kere kaybettik sakin ol diyo
1 gol yedin maçı bıraktın diyo. inşallah kendi evladımızı kucağımıza nasip olur tabi ki ama ben kendi çocuğum olsada bir tane evlatlık almayı düşünüyorum.
İnşllah görürüm bu günleri. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?