Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım düşük falan değil erken yaptın onda benim bir arkadaşımın 29 çıktı yükseldi, birisinin de 50 den yükseldi. 2 gün sonra aynı labaratuarda tekrar yaptır göreceksin en az ikiye katlayacak.

2gun sonra bidaha yaptr 2kat yada 2 kata yakın artması gerekiyor. Korkma benmde 7.gun 76lıydı galıba benm 2kattan fazla artıyordu hep bak ikiz bekliyorum

ahhh inşallah artar canım yaa. pazar günü burası açık değil tabiki ben nerde yaptırsam acaba yaptırmasam mı ki? yani salı günü doktorun dediği tarih o günü mü beklesem sadece

ahhh inşallah artar canım yaa. pazar günü burası açık değil tabiki ben nerde yaptırsam acaba yaptırmasam mı ki? yani salı günü doktorun dediği tarih o günü mü beklesem sadece
Ben doktorumu arayp soylemiştm 2-3 sefer 2gun arayla baktrmamı istedi düzenli artış varmı 2kat yada. Ona yakın artıyor mu ona baktı sonrada şu gün gel kese için dedi

gayet güzel maşallah değerin az falan değil, blastokist transferinden sonraki 6. gün 25 di değerim, 8. gün 104, 9. gün değerim 370 di.. ve ikizdi.. seninde gayet güzel maşallah suphanallah. Rabbim bu defa sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyütmeyi nasip etsin..

aminnn canım inşallah allah dualarımızı kabul etsin inşallah. çok sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. rüyamda görmüştüm aslında yoksa yaptırmazdım test falan bekleyecektim karar vermiştim dün. sabaha doğru rüya gördüm hamileydim ama 10. gün test yapmışım öyle çıkmış. uyandım bi daha uyuyamadım zaten hazırlandım işe gittim. dedim ki bugün cuma hayırlısıyla yapiim dedim gaza geldim gittim kan verdim

canım benim ikiz olmasına rağmen 8. gün 90 çıkmıştı kim dedi bilmiyorum ama değerin düşük değil gayet güzel:))

canım benim ikiz olmasına rağmen 8. gün 90 çıkmıştı kim dedi bilmiyorum ama değerin düşük değil gayet güzel:))
oleyyy o zaman inşallah hızla yükselir :) siz benim en yakın arkadaşlarım oldunuz gerçekten ya. insanlar yaşamadığı için anlayamıyorlar allah kimselere yaşatmasın tabi .. çok zor süreçler ama allah ol derse olacak olmaz derse olmayacak. herşey allahtan . bizim elimizden gelen dua etmek ..

Canim bu ilk bebeginmi

canım biliyorum herkes bir umut burada. ben bu topici ilk okumaya başladığım gün genetik testimin geldiği gündü. ve saatlerce günlerce okudum 1. sayfadan başladım okumaya. moralim de bozuldu okuduğum şeylere. hamilelere çocuğu olanlara da bir o kadar sevindim. herkes bir umut oluyor biliyorum burada. allahım dedim benim de bebeğim olsun herkese de umut olsun. allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. çok zor süreçlerden geçiyoruz ama bunlar da bizim sınavımız demek ki.

Ayyy maşallah Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucaginiza alın çok güzel bir gebelik geçir inşallah tüm gebeler için diliyorum bunları henüz benim gibi tedavi olmayı bekleyenlerde en kisa zamanda güzel hayırlı pozitif sonuçlar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…