- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.721
kızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)[/QUOgozun aydin canim cok sevindim
canım düşük falan değil erken yaptın onda benim bir arkadaşımın 29 çıktı yükseldi, birisinin de 50 den yükseldi. 2 gün sonra aynı labaratuarda tekrar yaptır göreceksin en az ikiye katlayacak.kızlarrrr ben şok şuanda :) hepiniz duaları kabul olsun inşallah allahım herkese ver tüm isteyenlere sağlıklı bebekler ver yarabbim. değerim düşükmüş ama inşallah yükselir kızlar. sizce nasıl değerim? doktorumu arayıp söylemedim söyleyemiyorum kızar neden beklemiyorsun die düşündüm.
Bizler ağzı sütten yanan kadınlar olduğumuz için kucağımıza almadan sevinemicez canım ama şükürler olsun.aminnnnn inşallah amin. tam sevinememek ne değişik bi duygu. kucağımıza almadan sevinemeyeceğiz herhalde. allahım bugünümüzü aratma .
Maşallah hayırlı olsun bak çıkıyomuş 7.-8.gun demikızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)
2gun sonra bidaha yaptr 2kat yada 2 kata yakın artması gerekiyor. Korkma benmde 7.gun 76lıydı galıba benm 2kattan fazla artıyordu hep bak ikiz bekliyorumkızlarrrr ben şok şuanda :) hepiniz duaları kabul olsun inşallah allahım herkese ver tüm isteyenlere sağlıklı bebekler ver yarabbim. değerim düşükmüş ama inşallah yükselir kızlar. sizce nasıl değerim? doktorumu arayıp söylemedim söyleyemiyorum kızar neden beklemiyorsun die düşündüm.
Bide tek yumurta ikizi oluyormuşevett allahım mutluluğum devam etsin inşallah. herşey geride kalsın istiyorum . dualara devam.
Ben doktorumu arayp soylemiştm 2-3 sefer 2gun arayla baktrmamı istedi düzenli artış varmı 2kat yada. Ona yakın artıyor mu ona baktı sonrada şu gün gel kese için dediahhh inşallah artar canım yaa. pazar günü burası açık değil tabiki ben nerde yaptırsam acaba yaptırmasam mı ki? yani salı günü doktorun dediği tarih o günü mü beklesem sadece
Tebrik ederim canım.darısı bizlere inşallah.salı gunu tekrar yaptır.ahhh inşallah artar canım yaa. pazar günü burası açık değil tabiki ben nerde yaptırsam acaba yaptırmasam mı ki? yani salı günü doktorun dediği tarih o günü mü beklesem sadece
aminnn canım inşallah allah dualarımızı kabul etsin inşallah. çok sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. rüyamda görmüştüm aslında yoksa yaptırmazdım test falan bekleyecektim karar vermiştim dün. sabaha doğru rüya gördüm hamileydim ama 10. gün test yapmışım öyle çıkmış. uyandım bi daha uyuyamadım zaten hazırlandım işe gittim. dedim ki bugün cuma hayırlısıyla yapiim dedim gaza geldim gittim kan verdimgayet güzel maşallah değerin az falan değil, blastokist transferinden sonraki 6. gün 25 di değerim, 8. gün 104, 9. gün değerim 370 di.. ve ikizdi.. seninde gayet güzel maşallah suphanallah. Rabbim bu defa sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyütmeyi nasip etsin..
kızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)
kızlarrrr ben şok şuanda :) hepiniz duaları kabul olsun inşallah allahım herkese ver tüm isteyenlere sağlıklı bebekler ver yarabbim. değerim düşükmüş ama inşallah yükselir kızlar. sizce nasıl değerim? doktorumu arayıp söylemedim söyleyemiyorum kızar neden beklemiyorsun die düşündüm.
oleyyy o zaman inşallah hızla yükselir :) siz benim en yakın arkadaşlarım oldunuz gerçekten ya. insanlar yaşamadığı için anlayamıyorlar allah kimselere yaşatmasın tabi .. çok zor süreçler ama allah ol derse olacak olmaz derse olmayacak. herşey allahtan . bizim elimizden gelen dua etmek ..canım benim ikiz olmasına rağmen 8. gün 90 çıkmıştı kim dedi bilmiyorum ama değerin düşük değil gayet güzel:))
Canim bu ilk bebeginmioleyyy o zaman inşallah hızla yükselir :) siz benim en yakın arkadaşlarım oldunuz gerçekten ya. insanlar yaşamadığı için anlayamıyorlar allah kimselere yaşatmasın tabi .. çok zor süreçler ama allah ol derse olacak olmaz derse olmayacak. herşey allahtan . bizim elimizden gelen dua etmek ..
bir kere düşük yaşadım canım, yani 8 haftalıkken kalbi durdu. bu da ilk pgt ile tüp bebek denemem. inşallah tutar sağlıklıca kucağıma alıveririm.Canim bu ilk bebeginmi
İnsallah alacaksin kucagina canimm bizede umut oldun valla bi heycanliyim ki :)))bir kere düşük yaşadım canım, yani 8 haftalıkken kalbi durdu. bu da ilk pgt ile tüp bebek denemem. inşallah tutar sağlıklıca kucağıma alıveririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?