- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.741
Eşimde ve bende genetik problem var o yüzden pgt ye baslayacaz ilk adetimde ilaç tedavisi sonraki ay transfer dedi drumuz bende çalışıyorum transfer tahmini ne zaman olur diye merak ettim insan heyecanlaniyor sabirsizlaniyorHally canım ben adetimi akşam oldum ertesi gün başladık ilaçlara senindemi dondurulmuşlarla olucak tedavin elime şema verdiler tedavinin 20. Ci gün transfer var canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..sizde problem neydi canım
Ayy inş hayırlısıysa bana da iki tane transfer ederler.Ben iki defa sezeryan oldum,şansım az.İnş bundan sonra herşey istediğimiz gibi olur canm.İlkindede 2 tane transfer etmişlerdi bana hiç 1 tane lafı çıkmadı doktorumdan saolsn
Çocuğun varmıydı senin canm yoksa olu doğum bişeymi olduAyy inş hayırlısıysa bana da iki tane transfer ederler.Ben iki defa sezeryan oldum,şansım az.İnş bundan sonra herşey istediğimiz gibi olur canm.
Canm vallahi sonucunu öğrenince sevinçten ağlıyorum.Bizlere de umut oluyorsun.İnşallahhh rabbim tamamına erdirir.Hayırlı uğurlu olsun maşşallah canm..kızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)
Bir oğlum var hafif otizmli ama genetik değil.O normal doğumdu ama sonrasında iki kayıp yaşadım üst üste.Çocuğun varmıydı senin canm yoksa olu doğum bişeymi oldu
Allahım şifa versin inşallah bir çocuğun olduğu için doktorun tek transfer de yapablr ama sen istyorsan ısrarcı olabilirsn 2 tane diyeBir oğlum var hafif otizmli ama genetik değil.O normal doğumdu ama sonrasında iki kayıp yaşadım üst üste.
Israr edecem canm.En son sezeryanımı olalı bir sene oldu,inş hayırlısıysa dr kabul eder.Senin hamileliğini de Allah tamamına erdirsin canım,sıkıntıya sokmadan sağlıklı,hayırlı evlatlarını kucağına versin inş.Allahım şifa versin inşallah bir çocuğun olduğu için doktorun tek transfer de yapablr ama sen istyorsan ısrarcı olabilirsn 2 tane diye
Allah razı olsn allahım hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallahIsrar edecem canm.En son sezeryanımı olalı bir sene oldu,inş hayırlısıysa dr kabul eder.Senin hamileliğini de Allah tamamına erdirsin canım,sıkıntıya sokmadan sağlıklı,hayırlı evlatlarını kucağına versin inş.
Hayirli olsun :)kızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)
Amin insallahhh artik boyle guzel seyler de olsun hayatimizda .uzun.zamandir hic bu kadsr mutlu degildim inan. Esime soyledim cok sevindi ama tabi ikimiz de tam anlamiyla rahatlayamiyoruz ki kucagimiza almadan inanamiycaz sanirim. Allahim her isteyene dsglikli hayirli evlat ver.insallahGöZünüz Aydın deepliner :)hayırla sonuçlansın inşallah darısıda hepimize olsun:)aminnn eşine söyledin mi :)
Aminn tatlim aminnn allah hepimize nasip etsin.insallah cok.dua ediyorum hepimiz icinCanim deepliner cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hayirlisiyla saglikli ve uzun ömürlü olsun
rAminn tatlim aminnn allah hepimize nasip etsin.insallah cok.dua ediyorum hepimiz icin
Sen bugun uyuyamazsin da arkadasim :))Aminn tatlim aminnn allah hepimize nasip etsin.insallah cok.dua ediyorum hepimiz icin
Sen yeni misin senin sorunun ne arkadasimArkadaşlar herkes pgd mi yaptırdı array cgh veya başka teknik deneyenvar mı ve tabi hangi merkezleri denediniz?
Nerden de bildin gecenin 3 unden beri ayaktayimm suan saat 05:22 :)Sen bugun uyuyamazsin da arkadasim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?