- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.761
aminnn canım inşallah allah dualarımızı kabul etsin inşallah. çok sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. rüyamda görmüştüm aslında yoksa yaptırmazdım test falan bekleyecektim karar vermiştim dün. sabaha doğru rüya gördüm hamileydim ama 10. gün test yapmışım öyle çıkmış. uyandım bi daha uyuyamadım zaten hazırlandım işe gittim. dedim ki bugün cuma hayırlısıyla yapiim dedim gaza geldim gittim kan verdim
Sana bagli dikkat edersen almiyosun benim gibi bogazina duskunsen aliyosun ama oyle cok dgl disardan kimse anlamaz yaniKızlar tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor mu?Bir de ben Allah izin verirse herkesten saklayacağım tedavi gördüğümü.Şuan eşimle ben biliyoruz.Anlaşılmaz değil mi?
Yumurta takibinde iğneden dolayı alınıyor merkezde kime sorduysam kilo almıştı bende oyle bence tedavini hiçkimseye soyleme de boşver illede paylaşmak istersen annenglle paylaşırsın ben oyle yaptm onlar destk oldu hepKızlar tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor mu?Bir de ben Allah izin verirse herkesten saklayacağım tedavi gördüğümü.Şuan eşimle ben biliyoruz.Anlaşılmaz değil mi?
Saol canm çok teşekkür ederim.Dikkat ederim artık :)Sana bagli dikkat edersen almiyosun benim gibi bogazina duskunsen aliyosun ama oyle cok dgl disardan kimse anlamaz yani
Yok canm kimseye söylemicem.İnş çenemi tutarım da bizimkilere de söylemem.:) Hani bir sıkıntı olacağından değil ama kimse bilsin istemiyorum. İstemesem anlamazlar değil mi?Yememe dikkat edersem yine de alır mıyım canım?Birkaç kilo bişey değil de çok fazla almak istemiyorum.Yumurta takibinde iğneden dolayı alınıyor merkezde kime sorduysam kilo almıştı bende oyle bence tedavini hiçkimseye soyleme de boşver illede paylaşmak istersen annenglle paylaşırsın ben oyle yaptm onlar destk oldu hep
Evet canım normal doğum,sonra iki tane üst üste kaybım oldu.Ama onların dışında bir ameliyatım daha var kadın hastalığından.Bilmiyorum ikimi oluyor üç mü .Senin oğlun normal doğum ama dimi? Sonraki kayıpların mı sezeryan?
Yok canm kimseye söylemicem.İnş çenemi tutarım da bizimkilere de söylemem.:) Hani bir sıkıntı olacağından değil ama kimse bilsin istemiyorum. İstemesem anlamazlar değil mi?Yememe dikkat edersem yine de alır mıyım canım?Birkaç kilo bişey değil de çok fazla almak istemiyorum.
yok canim anlamazlar sadece transfer sonrasi 2 3 gun gorusme kendine dikkat edicegin icin tepki verirler neden boylesin diye zaten 2 3 gunden snr normal hayata devam kilo hormon ignelerinden istahimiz acildigindan yeme hissi doguyo ondan kilo aliniyo ama dikkat edersen almassin alsanda oyle abartilcak bsy dgl bikac kilo hadi senden guzel haberler bekliyoruzYok canm kimseye söylemicem.İnş çenemi tutarım da bizimkilere de söylemem.:) Hani bir sıkıntı olacağından değil ama kimse bilsin istemiyorum. İstemesem anlamazlar değil mi?Yememe dikkat edersem yine de alır mıyım canım?Birkaç kilo bişey değil de çok fazla almak istemiyorum.
Yumurta kalitesi icin aeı sütü ve polen kullananlar topigi var burda nisan ayında yeni mahsüller cikacakmis oni kullanip tedavi gormeden hamile kalan bile var.canim 7 kez tüp denendi ama hic sormadinmi neden olmuyo diye yani ptg chg diye tedavi yöntemleri olduktan sonra sana niye olmasin kiArkadaşlar size bişey soracağım.benim çikolata kistim ve rezerv azlığım var.haliyle yumurtalarimin kalitesi düşük .7 kez tüp denedim hiç tutunma olmadı.hatta 3 kez falan döllenme olmadığı için tedavim iptal oldu .sizce pgt bana uygun mudur?
Saol canım çok teşekkür ederim.İnş hepimiz sağlıklı birşekilde alırız kucağımıza.Heyecanlıyım vallahi,Allah duysun sesimizi.yok canim anlamazlar sadece transfer sonrasi 2 3 gun gorusme kendine dikkat edicegin icin tepki verirler neden boylesin diye zaten 2 3 gunden snr normal hayata devam kilo hormon ignelerinden istahimiz acildigindan yeme hissi doguyo ondan kilo aliniyo ama dikkat edersen almassin alsanda oyle abartilcak bsy dgl bikac kilo hadi senden guzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?