- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.841
Hic korkma valla bu tup surecinde gormedigimiz yasamadigimiz seyleri yasiyoruzpanikli @kocişim masal2010 internetten baktım histereskopi falan değil,kısaca sis deniyormuş,halk arasında sulu ultrason.Rahim içine sıvı bırakılarak rahim içi genişletilip ultrasonla bakılıyormuş myom,polip,yapışıklık var mı diye ve yorumlarda ağrılı olduğu söyleniyor.Korktum ya,ben çok cesaretsizim. Kızlar yardımcı olun napim ben ..
Canm ama genelde ağrılı olduğu söyleniyor.Hic korkma valla bu tup surecinde gormedigimiz yasamadigimiz seyleri yasiyoruz
O kisiden kisiye degisir aci eger hsg degilse acili olcagini sanmiyorum hsg veya histeroskopide anestezili oluyo aci yok yani sonra sizi olur okadar oda bsy dgl doktorun istediyse yaptir sonradan pisman olucagina cunku tup bebek sureci keskelerle dolu canimCanm ama genelde ağrılı olduğu söyleniyor.Gerek varmı ki?..
Yani gereksiz bişey değil midir canm?İlk defa gidecem bu dra,muayene falan olmamıştım.O kisiden kisiye degisir aci eger hsg degilse acili olcagini sanmiyorum hsg veya histeroskopide anestezili oluyo aci yok yani sonra sizi olur okadar oda bsy dgl doktorun istediyse yaptir sonradan pisman olucagina cunku tup bebek sureci keskelerle dolu canim
Her doktor bir olmuyo benimki mesela gerek gormuyo hamile kalabiliyosun diyo ama benim icim rahat dgl kurtajdan snr parca oldugunu soyledi baska doktor benimki gerek yok diyor ama sen yaptir sonucta adet agrisi gibi bsy dusun hayatim boyunca hastane aletlerinden korkan ben igneler krtajlar kan aldirmalar en onemlisi sabir acilar gecici onune bak butun islemleri yaptir doktoruna guven muhtemelen bidaki ay baslatir seniYani gereksiz bişey değil midir canm?İlk defa gidecem bu dra,muayene falan olmamıştım.
İnş bidahaki aya başlarız.Hastaneyi tekrar arayıp sulu ultrasonu istemediğimi söylicektim,dr aksi davranabilir diye vazgeçtim.Benim de normalde hamileliğim kolay gerçekleşiyor ama genetik sorun var.Her doktor bir olmuyo benimki mesela gerek gormuyo hamile kalabiliyosun diyo ama benim icim rahat dgl kurtajdan snr parca oldugunu soyledi baska doktor benimki gerek yok diyor ama sen yaptir sonucta adet agrisi gibi bsy dusun hayatim boyunca hastane aletlerinden korkan ben igneler krtajlar kan aldirmalar en onemlisi sabir acilar gecici onune bak butun islemleri yaptir doktoruna guven muhtemelen bidaki ay baslatir seni
İnş bidahaki aya başlarız.Hastaneyi tekrar arayıp sulu ultrasonu istemediğimi söylicektim,dr aksi davranabilir diye vazgeçtim.Benim de normalde hamileliğim kolay gerçekleşiyor ama genetik sorun var.
İnş sonuç temiz çıkar canm ve sonrasında başka bişey daha istemezler.Daha başındayız tedavinin ve neler bekliyor bizi bilmiyorum.yapıyorlarsa mutlaka bir sebebi vardır hsg, histereskopi hepsini çektirdim benimde normal hamile kalmada sorunum yoktu genetikti ama doktor keşkemiz kalmasın tüp de tutunur bu sefer kürtajdan bi sıkıntı kalmıştır riske atamayız demişti iyiki de yapmış evt insanı geren, korkutan süreçler ama Rabbim mutlulukla unutturuyor hepsini..
Sen yeni misin senin sorunun ne arkadasim
Yazıların arasına boşluk koymuyorsunBenimYazdıklarımBedenBöyleGörünüyorAcab?
Üzüldüm canim Ama hakkinda hayirlisi olsun seni takip ediyodum bak iyiki yaptirmissin belkide trasfer olup düsecekti belkide hic tutunmayacakti bu yüzden azimle devam et saglikliyi bulana kadarBahcecide 2.denemede 4 embriyo cgh yapildi ancak bugun maleseg hicbirinin saglili olmadigi haberi geldi,cgh yaptirip saglikli embriyosu çikan varmi aranizda arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?