Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayrıca bir arkadaş demişti embriyo traşlatma yaptırdım diye doktora onuda sordum ..biz 10yıldır yapıyoruz onu dedi..bence bu işlemi her doktor yapıyordur o zaman ..

Sulu ultrason histeroskopi mi acaba anesteziyle yapılmılmştı bana sulu ilaç vermişler alttan kamera ile bakmışlar polip temzleyp maks gbi şeyle çeltikleme olarak çizik atmışlar cd den gordm kızlar bide embriyo traşlatma demişinz ben yaptrdm onumu diyorsunuz embriyonun tutunması kolaylaşsın diye yapılan bişey

panikli @kocişim masal2010 internetten baktım histereskopi falan değil,kısaca sis deniyormuş,halk arasında sulu ultrason.Rahim içine sıvı bırakılarak rahim içi genişletilip ultrasonla bakılıyormuş myom,polip,yapışıklık var mı diye ve yorumlarda ağrılı olduğu söyleniyor.Korktum ya,ben çok cesaretsizim.Kızlar yardımcı olun napim ben ..

Hic korkma valla bu tup surecinde gormedigimiz yasamadigimiz seyleri yasiyoruz

Kızlar böyle ağrılı işlemler mi olacak tedavi sürecinde?Yaptıran yok mu sulu ultrasonu?

Canm ama genelde ağrılı olduğu söyleniyor. Gerek varmı ki?..
O kisiden kisiye degisir aci eger hsg degilse acili olcagini sanmiyorum hsg veya histeroskopide anestezili oluyo aci yok yani sonra sizi olur okadar oda bsy dgl doktorun istediyse yaptir sonradan pisman olucagina cunku tup bebek sureci keskelerle dolu canim

Yani gereksiz bişey değil midir canm?İlk defa gidecem bu dra,muayene falan olmamıştım.

Yani gereksiz bişey değil midir canm?İlk defa gidecem bu dra,muayene falan olmamıştım.
Her doktor bir olmuyo benimki mesela gerek gormuyo hamile kalabiliyosun diyo ama benim icim rahat dgl kurtajdan snr parca oldugunu soyledi baska doktor benimki gerek yok diyor ama sen yaptir sonucta adet agrisi gibi bsy dusun hayatim boyunca hastane aletlerinden korkan ben igneler krtajlar kan aldirmalar en onemlisi sabir acilar gecici onune bak butun islemleri yaptir doktoruna guven muhtemelen bidaki ay baslatir seni

İnş bidahaki aya başlarız.Hastaneyi tekrar arayıp sulu ultrasonu istemediğimi söylicektim,dr aksi davranabilir diye vazgeçtim.Benim de normalde hamileliğim kolay gerçekleşiyor ama genetik sorun var.

İnş bidahaki aya başlarız.Hastaneyi tekrar arayıp sulu ultrasonu istemediğimi söylicektim,dr aksi davranabilir diye vazgeçtim.Benim de normalde hamileliğim kolay gerçekleşiyor ama genetik sorun var.

yapıyorlarsa mutlaka bir sebebi vardır hsg, histereskopi hepsini çektirdim benimde normal hamile kalmada sorunum yoktu genetikti ama doktor keşkemiz kalmasın tüp de tutunur bu sefer kürtajdan bi sıkıntı kalmıştır riske atamayız demişti iyiki de yapmış evt insanı geren, korkutan süreçler ama Rabbim mutlulukla unutturuyor hepsini..

Ben rahim filmi çektirirken anestezi istedim.gerizekalı hastane çalışanları(guya bilinen pahalı bir ozel hastane) randevuyu salı gunu dediler ama anestesi uzmanına pazartesi demişler.dolayısıyla anestesist gelmedi.doktor da iki dakikalık işlem acısız dedi.hemşirenin biri ben de yaptırdım hiç acı duymadım dedi.fakat ben acıyla kıvrandım.çunku tuplerimde daralma varmış.eger ağrılıysa bence anestezi iste.

ben iki kere çektirmiştim, evet biraz sancılı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil, bence o kadar kısa bir ağrı için anesteziye gerek yok, ben ikisini de anestezisiz çektirmiştim. ama kişinin ağrı eşiğiyle de ilgili.

ahh ahh bu yollarda amma da kurcalatmışız oramızı buramızı töbee töbeee

İnş sonuç temiz çıkar canm ve sonrasında başka bişey daha istemezler.Daha başındayız tedavinin ve neler bekliyor bizi bilmiyorum.

ArkadaşlarsayfalarçokokumakZamanalıyorcghyaptırançarmıbunuçokmerakediyorumvetabineredeyaptırdığınızıçünkügüveneceğimmerkezyokyaşadığımıolumsuzluklarvarbuyüzdenciddigüvenkaybımvar

Bahcecide 2.denemede 4 embriyo cgh yapildi ancak bugun maleseg hicbirinin saglili olmadigi haberi geldi,cgh yaptirip saglikli embriyosu çikan varmi aranizda arkadaşlar...

Bahcecide 2.denemede 4 embriyo cgh yapildi ancak bugun maleseg hicbirinin saglili olmadigi haberi geldi,cgh yaptirip saglikli embriyosu çikan varmi aranizda arkadaşlar...
Üzüldüm canim Ama hakkinda hayirlisi olsun seni takip ediyodum bak iyiki yaptirmissin belkide trasfer olup düsecekti belkide hic tutunmayacakti bu yüzden azimle devam et saglikliyi bulana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…