- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.801
2kat yukselmiş olması gerekiyorya kendin bilirsin ozamanBrn baktirmak istiyorum ama esim yine bekle yeter artik dio. Yarin doktorun istedigi tarih yarin ver dedi. Ne biliim ben de bilmiyorum ne yapsam
Ever iste bugun yaptirip bi de yarin mi yaptirsam ki ne biliim yaa . Ooff 8. Gun yaptirmistim simdi 11. Gun bugun2kat yukselmiş olması gerekiyorya kendin bilirsin ozaman
Valla bende çok heyecanlıyım sanki ben gttim kan vermeye inşallah yukselmiştr canmevettt az önce yine gittim kan verdim. şuan heyecandan ellerim ayaklarım buz kesiyor. inşallah yükseliyordur. dua edin bana kızlar. çok heyecanlıyım yine...
Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsunValla bende çok heyecanlıyım sanki ben gttim kan vermeye inşallah yukselmiştr canm
İkiz galiba tebriklerVee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Süper allahım kucağmıza almayı nasip etsn inşallah tam 2gun mu geçti o yaptrdğn betahcgdenVee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Canm tek yumurta ikizi olabilir tek kesede değerlerini ara doktoruna haber ver yarını beklemeVee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Ozamana kadar geçer bol c vitamini al birde lutfen yumurtA toplamaya gittğn günden başla ananas ye canmKızlar heran adet görebilirim ve tedavim başlicak Allah nasip ederse, ancak bir haftayı aşkın bir süredir gripim.Geçmezse yumurta toplanacağı zaman anestezi vermezler mi?Çok canımı sıkıyor bu durum.
Aaaaa öyle mi diyorsun:) aradım söyledim . değerler güzel ilaçlara iğnelere aynen devam hayırlı olsun çarşamba günü tekrar bir beta hcg yaptırıp bize haber verin dediler.. tek embriyo koyuldu bana. ikiz olma ihtimali olur mu kiCanm tek yumurta ikizi olabilir tek kesede değerlerini ara doktoruna haber ver yarını bekleme
Tamm canım teşekkür ederim. ŞİMDİ değil ozaman toplandıktan sonra mı ananas yemeliyim?Hastalığım geçmezse anestezi vermezler değil mi?Ozamana kadar geçer bol c vitamini al birde lutfen yumurtA toplamaya gittğn günden başla ananas ye canm
maşallah canım bi de ikiz olursa daha da düşünmene gerek yok.Darısı bizlere inş.Aaaaa öyle mi diyorsun:) aradım söyledim . değerler güzel ilaçlara iğnelere aynen devam hayırl
Bolunme olmaz 5.gun embriyoları olduğu için değerlern de maşallah yüksek tek yumurta ikizi olabilir ama bazı insanlarda iyi tutununca beta yuksekte olabiliyormuş muayenede belli olur ikizde olma olasılığı var gbiAaaaa öyle mi diyorsun:) aradım söyledim . değerler güzel ilaçlara iğnelere aynen devam hayırlı olsun çarşamba günü tekrar bir beta hcg yaptırıp bize haber verin dediler.. tek embriyo koyuldu bana. ikiz olma ihtimali olur mu ki
Valla onu tam bilmiyorum ama bende grp olmuştm ilk tedavideyken hiç kmse bişey dememişti anestezili olmuştm kafayı ona takma o güne kadar geçer geçmezsede hafıflemiş olurTamm canım teşekkür ederim. ŞİMDİ değil ozaman toplandıktan sonra mı ananas yemeliyim?Hastalığım geçmezse anestezi vermezler değil mi?
Bende ikizlere nasıl bakcam dışarı nasıl çıkcam arabamı kullanablcekmiym onlarla ikiside çok ağlarmı uyku duzenleri nasıl olcak diye şimdiden telaşe oldmKızlar öyle bir rüya gördümki hiç uyanmak istemedim.İkiz bebeklerim olmuş ve emziriyordum,çok mutluydum.Halâ etkisindeyim.
İnş canım inş peki ananası yumurta toplandıktan sonra mı yiyim ve günde kaçtane yemeliyim canım?Valla onu tam bilmiyorum ama bende grp olmuştm ilk tedavideyken hiç kmse bişey dememişti anestezili olmuştm kafayı ona takma o güne kadar geçer geçmezsede hafıflemiş olur
Ayyy saglikli olsun sagliklica dogsun tek ya da ikiz hic fsrkeymez allahim saglikli evlat versin uzun omurlu insallah. Heyecsn ve stresimiz hic bitmeyecek sanirimBolunme olmaz 5.gun embriyoları olduğu için değerlern de maşallah yüksek tek yumurta ikizi olabilir ama bazı insanlarda iyi tutununca beta yuksekte olabiliyormuş muayenede belli olur ikizde olma olasılığı var gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?