- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.821
Ayyy canım lütfen iyi taraflarını düşün.Büyütünce tamamen rahatlarsın ve doğumdan sonra birdaha çocuk için uğraşmana gerek kalmicak istersen.Bende ikizlere nasıl bakcam dışarı nasıl çıkcam arabamı kullanablcekmiym onlarla ikiside çok ağlarmı uyku duzenleri nasıl olcak diye şimdiden telaşe oldm
Ben yumurta toplancağı gün başladm günde bir orta dilim yedm yuvarlak olaraktan tutunmasını kolaylaştırıyor diye okumuştm internetten birçok kişide denemişİnş canım inş peki ananası yumurta toplandıktan sonra mı yiyim ve günde kaçtane yemeliyim canım?
Tamam canım söylediğin iyi oldu,teşekkür ederim.Ben yumurta toplancağı gün başladm günde bir orta dilim yedm yuvarlak olaraktan tutunmasını kolaylaştırıyor diye okumuştm internetten birçok kişide denemiş
Ruyanın anlamına bak.galiba ikiz anne adayı olabilirsinKızlar öyle bir rüya gördümki hiç uyanmak istemedim.İkiz bebeklerim olmuş ve emziriyordum,çok mutluydum.Halâ etkisindeyim.
Canim cok sevindim hayirlu olsun.Arkadaslar dun cogul gebeliklerle ilgili bir belgesel izledim cok guzellerdi birlirlerini nasil itekliyorlar hatta videoda bi tanesi digerini opuyor gibi gorunuyordu.Bu arada ikiz gebelikler normal dogum olabiliyormus 38 haftaya kadar kalabiliyormus anne karninda.Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Evet canim bi tanidigim 39 haftada dogum yapti yani cok guzel bisey yaa keake benimde olsa :))Canim cok sevindim hayirlu olsun.Arkadaslar dun cogul gebeliklerle ilgili bir belgesel izledim cok guzellerdi birlirlerini nasil itekliyorlar hatta videoda bi tanesi digerini opuyor gibi gorunuyordu.Bu arada ikiz gebelikler normal dogum olabiliyormus 38 haftaya kadar kalabiliyormus anne karninda.
Hayırlı olsun .Tebrikler.Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Öyle mi diyorsun canım?İnşallah hayırlısıysa olur ya inş.Ruyanın anlamına bak.galiba ikiz anne adayı olabilirsin
Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Ayyyy keske oyle olsamaşallah canım güzel artmış:) tek yumurta ikizi olmasın:))
Ayyyy keske oyle olsa) hayirlisi artik doktorum hic bisi demedi ikiz falan diye:) siz boyle soyledikce heyecanlaniyorum )
Canim benim 14 gun degerim 6000 kusurlerde cikti.Alttan bakinca iki kese gorundu ama deger yuksek baya ucuz olmaz heralde di mi :) Sen pgt mudahale edince bolunme ihtimali var diyince ben tirstim biraz yacanım bana iki embriyo transfer edilmişti ama doktorum dedi ki pgt ile müdahale ettiğimiz için embriyolarda bölünme olabiliyor dördüze kadar yolu var ama tabiki ikinin üstünü istemeyiz demişti senin de neden olmasın:))
Canim benim 14 gun degerim 6000 kusurlerde cikti.Alttan bakinca iki kese gorundu ama deger yuksek baya ucuz olmaz heralde di mi :) Sen pgt mudahale edince bolunme ihtimali var diyince ben tirstim biraz ya
Milat cok sevindim ya ikiz demek masallah canimCanim benim 14 gun degerim 6000 kusurlerde cikti.Alttan bakinca iki kese gorundu ama deger yuksek baya ucuz olmaz heralde di mi :) Sen pgt mudahale edince bolunme ihtimali var diyince ben tirstim biraz ya
Canim 2 kese digerine gore kucuktu dokyor soru isareti koydu daha tam kesin dgil aslinda.:)Milat cok sevindim ya ikiz demek masallah canim
Sulu ultrason neymiş yana, hsg mi çekecekler?Kızlar bugün adet oldum,hastaneyi aradım '10. günü gelin,sulu ultrason yapılacak'dedi sekreter.'adetim bitmiş olacak ama'dedim.Drla bizzat görüşmüş dr öyle istemiş.Sulu ultrason nasıl oluyor?Tedavim diğer aya mı kalacak kızlar?
Bilmiyorum ki canm,sekreter öyle söyledi.Sulu ultrason neymiş yana, hsg mi çekecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?