Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar ben mozaik turner sendromu olduğum için pgt önerilmişti,şimdi dr um ADENOMYOZİS ten şüphelendim rahim filmi çekelim dedi,bu durumda olanınız var mı hiç,internette okuduklarım biraz üzdü beni

iyi geçmesine sevindim,ben de pazartesi çektiricem,size adetin kaçıncı günü çekildi ? Ne kadar ücret ödediniz?
Teşekkür ederim canım.Normalde bugün sadece sulu usg vardı,adetimin 10.günü bugün.Sulu usgden sonra dr rahim filmi de çekilsin bugün dedi ve çektirdik.56 lira ücret ödedim.

geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi olmadı şükür
Aynen canım çok teşekkür ederim.Burdan inanılmaz bir destek alarak gittim,iyiki böyle bir yer varki birbirimizi aydınlatıyor,yardımcı oluyoruz.Burdaki birçok arkadaş gibi sen de dualarımdasın canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Kızlar tüpbebek druyla bugün ilk görüşmemizi yaptık.Sezeryana yakın bir yerde myom göründü.Dr da'gebeliğe engel değil ama acaba erken doğum olur mu,bugün rahim filmi çektir tedavilik bişey değilse ilk adetinle tedaviye başlarız'dedi.Tüpbebek tutma ihtimali doğal gebe kalabilsem bile %50ymiş.Pgt de yanılma payı %5 miş.Yani %95 sağlıklı olabilirmiş.Cgh yöntemini sordum,Pgt zaten genel adı falan dedi,ben bile tam açıklayamıyorum biraz karışık gibi bişeyler söyledi.

Aynen canım çok teşekkür ederim.Burdan inanılmaz bir destek alarak gittim,iyiki böyle bir yer varki birbirimizi aydınlatıyor,yardımcı oluyoruz.Burdaki birçok arkadaş gibi sen de dualarımdasın canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Evet canım aynen öyle. Sağol canım allah razı olsun amin

Kızlar tüpbebek druyla bugün ilk görüşmemizi yaptık.Sezeryana yakın bir yerde myom göründü.Dr da'gebeliğe engel değil ama acaba erken doğum olur mu,bugün rahim filmi çektir tedavilik bişey değilse ilk adetinle tedaviye başlarız'dedi.Tüpbebek tutma ihtimali doğal gebe kalabilsem bile %50ymiş.Pgt de yanılma payı %5 miş.Yani %95 sağlıklı olabilirmiş.Cgh yöntemini sordum,Pgt zaten genel adı falan dedi,ben bile tam açıklayamıyorum biraz karışık gibi bişeyler söyledi.
Canim pgt tüp bebegin genetik taramali olanının genel adı içinde fish ve chg olmak üzere ikiye ayrılıyor. Chg de bütün kromozomlara bakılır fish de belli kromozomlara

Canim pgt tüp bebegin genetik taramali olanının genel adı içinde fish ve chg olmak üzere ikiye ayrılıyor. Chg de bütün kromozomlara bakılır fish de belli kromozomlara
Hmm şimdi daha iyi anladım canm.O da fish falan dedi ama o an pek anlayamadım.Bir dw ilk olacağı için tek embriyo transfer edilebilirmiş.İki istedim yasal değil dedi.Ancak üçüncü deneme dw olurmuş,inşallah üçüncüye gerek kalmaz.Sezeryan şansım azalıyor,ikiz olmasını da ayrıca isterdim o yüzden.Tek embriyoda ikiz şansım var mı?Bir bilgin var mı canm?Üç sezeryan oluyor,birdaha getiremem çünkü.

Maysa2011 Maysa2011 merhaba Can'ım. Nasılsın? Yazdıkların çok dikkatimi çekiyor merak ettim o yüzden soruyorum yanlış anlamazsan.

Bi çocuğun varmış Allah bağışlasın. Ama genetik hasta anladığım kadarıyla. Bi mesajında ailede yok onda doğuştan oldu yazmışsın. Ailede genetik hastalık yoksa novo olmuşsa tüp bebek önermezler çünkü tekrarlama riski çok çok düşük.
Çocuğundaki hastalık nedir tam olarak? Kromozomsal mı? Tek gen mi? Çekinik genlerden geçmiştir sülaleden muhakkak ama yine anne ve babada taşıyıcılık yoksa tüp bebek önermiyor doktorlar bu yüzden sorma gereği duydum Cnm.

Hmm şimdi daha iyi anladım canm.O da fish falan dedi ama o an pek anlayamadım.Bir dw ilk olacağı için tek embriyo transfer edilebilirmiş.İki istedim yasal değil dedi.Ancak üçüncü deneme dw olurmuş,inşallah üçüncüye gerek kalmaz.Sezeryan şansım azalıyor,ikiz olmasını da ayrıca isterdim o yüzden.Tek embriyoda ikiz şansım var mı?Bir bilgin var mı canm?Üç sezeryan oluyor,birdaha getiremem çünkü.
Canim tabiki tek embroyodan da ikiz okur tek yumurta ikizo ama biraz düşük bir ihtimal. Doktorlar yasal degil diyor ama isteyince 2 tane koyuyorlar canım ya

Back
X