- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.301
Bizdeki sorun zaten belli canm,tek gen hastalığı.Tedaviye başlicağımız için tekrar detaylı bakılacak anladığım kadarıyla.24 kromozoma bakılacak demiş genetikçi.Embriyoda mı bakılacak yoksa şuanki testte mi?Canim simdi esin ve sen kanlarinizi verdiniz anladigim kadariyla ve sizin kromozomlarin analizi yapilacak sana ve esine yani. Sonrasinda eger sizde bi genetik problem cikarsa. Senden toplanan yumurtalar dollendikten sonra labaratuvarda sizde cikan genetik hastaliklardan dolayi ne ciktiysa ona gore taramasi yapilacak. Mesela benim kan testimden 4-11 parca degisimi ciktigi icin benim embriyolara da o testler yapildi.
Himm canim ben de anlamadim o zaman madem sizin testiniz daha onceden belliydi simdi neden tekrar istediler anlamadim gercekten. Yarin merkezini arayip ogren bi buraya da yaz bizi de bilgilendir merak ettim ben de simdi. Tdavide herseyi ogrenmemiz cok onemli herseyi merak ediyoruz o anda unutuyoruz sormayi ama sonrasinda mutlaka arayip sormamiz lazim. Merkezine guveniyorsundur mutlaka cok dusunmemeye calis biz nereden bilecegiz ki tip okuyan onlarBizdeki sorun zaten belli canm,tek gen hastalığı.Tedaviye başlicağımız için tekrar detaylı bakılacak anladığım kadarıyla.24 kromozoma bakılacak demiş genetikçi.Embriyoda mı bakılacak yoksa şuanki testte mi?Hani meselâ 21.kromozom bozukluğunda down sendromu oluyormuş ya bizimkinde bunlara hep mi bakılacak?
Hosgeldin canim senin de tedavin hayirli olsun insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Hepimizin isteyen herkesin saglikli bebekleri olsun insallah .. Kendimize dua etmeden once herkese ediyoruz artik o cok daha faydali hele ki burada birbirimizi hic tanimiyoruz ya birbirimize ettigimiz dualarin cok faydasi olduguna inaniyorum ben. Bu topicte okudugum hersey cok fazla yardimci oldu bana hala daha oluyor. Hepiniz iyi ki varsiniz kizlar . En yakinlaria paylasamadigim herseyi sizlerle paylasabiliyorum ve burada birbirimizi cok cok iyi anladigimizi biliyorumHerkese merhaba ,deep ,hayat gün ,masal2010, maysa,panik li ve sayamadıgım diğer arkadaşlarım Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın,ne muradınız varsa değil muradınız hayırlıysa versin inşallah.bende düşükten sonraki tedavime pazartesi başladım 26 martta kontrol ve bir kaç gun sonrada dondurulmuş embriyoların transferi olucak kısmetse.burayı hergün okuyorum hikayelerinizi öğreniyorum aynı duyguları paylaşıyorum sevinçli haberlerle seviniyorum dualarimda sizlerde varsiniz artık.
Canimm insallah hayirli bi tedavi olur umutlu vee mutlu insallah duaalrimdasiz hepiniz trasfer gununu yaz insallah bekleyelim sayalim senle gun vee sonunda sevinelim hepimiz inanmaktan vazgecme..istedigin herseyin avucunda oldugunu unutma yeterki iste ...isteki versin rabbim sana da bir melek:)))Herkese merhaba ,deep ,hayat gün ,masal2010, maysa,panik li ve sayamadıgım diğer arkadaşlarım Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın,ne muradınız varsa değil muradınız hayırlıysa versin inşallah.bende düşükten sonraki tedavime pazartesi başladım 26 martta kontrol ve bir kaç gun sonrada dondurulmuş embriyoların transferi olucak kısmetse.burayı hergün okuyorum hikayelerinizi öğreniyorum aynı duyguları paylaşıyorum sevinçli haberlerle seviniyorum dualarimda sizlerde varsiniz artık.
Evet insan en yakınına anlatamadigi şeyleri burda yazıyo ben her okuduğum hikayeyi çok dikkate alıyorum tanımadığım birinin bana olan duasına ne kadar inaniyorsam aynı şekilde bende burdaki arkadaşlara gönderiyorum duanin gücüne çok inanıyorum inanıyorum ki emeklerimiz boşa değil ,gozumüzdeki yasin yerini mutluluktan atan kalp carpintilarimiz alacak.Hosgeldin canim senin de tedavin hayirli olsun insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Hepimizin isteyen herkesin saglikli bebekleri olsun insallah .. Kendimize dua etmeden once herkese ediyoruz artik o cok daha faydali hele ki burada birbirimizi hic tanimiyoruz ya birbirimize ettigimiz dualarin cok faydasi olduguna inaniyorum ben. Bu topicte okudugum hersey cok fazla yardimci oldu bana hala daha oluyor. Hepiniz iyi ki varsiniz kizlar . En yakinlaria paylasamadigim herseyi sizlerle paylasabiliyorum ve burada birbirimizi cok cok iyi anladigimizi biliyorum
Hmm sorunu tam olarak bilmiyorum ama dogal da olur neden olmasın.eastnbull canim bana bisey de. ( deki maysaa sen sagliklisin esin saglikli dogal dene inan vee sonra emin olmak icin aminosentez yaptir de (
Sizlerde iyiki varsınız gelişmeleri burda yazıp paylasacagimC calikusu2912 cnm seninde hayırlı olsun, yaz bol bOl, insan paylaştıkça rahatlıyor. Hele deep in dediği gibi en yakınlarınla paylaşamadıklarını burada paylaşabiliyorsun ve seni herkes anlıyor.
İyiki varsınız gerçekten.
maysa Ben ,duşükten sonra tekrar aynı şeyleri yasarmiyim ya bunu da kaybedersem diye çok düşündüm ama denemem lazımdı korkumla yuzlesmem lazım .bak dr larda demiş bir daha aynı şey olucak diye bşy yok.Allahin da izniyle saglikli cocuklariniz olucak ins.eastnbull ben ve esim temiz cocugumuz gen hastasi ..doktorlar bidaha olmaz kardesinde cikmaz dediler anne baba temiz oldugu icin ..doku uyumlu felan deil cunki tedavisi yok..doktorla felan gorusmedimki kendi icimde kendi dunyamda bide sizlerle nasil saglikli bebegim olur arayisina girdim kendimi burda buldum cunki korkuyrm yaa bidaha boyle bisyle karsilasirim diye cunki cok cok zorlandik hele ben anne olarak rabbim kimseye vermesin ..ama bi merkezle tlfnda gorustum siz saglikli bile olsaniz hasta bi cocuk oldugu icin pgt sart dedi
Peki düsukten ssonra ayni seyi yasadinmi ne oldu hikayen nemaysa Ben ,duşükten sonra tekrar aynı şeyleri yasarmiyim ya bunu da kaybedersem diye çok düşündüm ama denemem lazımdı korkumla yuzlesmem lazım .bak dr larda demiş bir daha aynı şey olucak diye bşy yok.Allahin da izniyle saglikli cocuklariniz olucak ins.
Canım genetikçi demişki elinizde ki sonuç olmasaydı biz şuan bu testi yapamazdık.Daha detaylı bakılacak galiba.Himm canim ben de anlamadim o zaman madem sizin testiniz daha onceden belliydi simdi neden tekrar istediler anlamadim gercekten. Yarin merkezini arayip ogren bi buraya da yaz bizi de bilgilendir merak ettim ben de simdi. Tdavide herseyi ogrenmemiz cok onemli herseyi merak ediyoruz o anda unutuyoruz sormayi ama sonrasinda mutlaka arayip sormamiz lazim. Merkezine guveniyorsundur mutlaka cok dusunmemeye calis biz nereden bilecegiz ki tip okuyan onlar
eastnbull ben ve esim temiz cocugumuz gen hastasi ..doktorlar bidaha olmaz kardesinde cikmaz dediler anne baba temiz oldugu icin ..doku uyumlu felan deil cunki tedavisi yok..doktorla felan gorusmedimki kendi icimde kendi dunyamda bide sizlerle nasil saglikli bebegim olur arayisina girdim kendimi burda buldum cunki korkuyrm yaa bidaha boyle bisyle karsilasirim diye cunki cok cok zorlandik hele ben anne olarak rabbim kimseye vermesin ..ama bi merkezle tlfnda gorustum siz saglikli bile olsaniz hasta bi cocuk oldugu icin pgt sart dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?