- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.321
Canm 24 kromozomun tamamına bakacağız demiş.İçinde 13.16.18.ve21. kromozom da olmuyor mu?hayat_gun canım sizden kan aldilar iyide ettiler cunki bildikleri belli bi gen hastaligi var yaaa bilmedikleri gen hastaliklari ayri kromozom hastaliklari ayri bunun icin bide kromozomlara bakiyorlaar senin ve esinin cunki emriyolar ellerinde olmadigi icin onunkine bakamazlar...bide sana tavsiyem diyelim ki senin ve esinin kromozomu temis cikti ama bazen ikinizin birlesimi bebeklerinz hasta olabiliyor bu yuzden merkezinle gorus 13.16.18.21 bu kromozom uzerindede calissinlarki kafan rahat olsun
İki dusuk yaptim bi cocugum varAnladım cnm, tabi yine aynı şey olur mu stresi inanılmaz bişey. Ama denemeye değer. Başka çocuğun var mı? Yada hiç kaybın oldu mu?
Seni anlamam biraz zor hasta çocuğun olması eminim çok zordur. Ama Nebiliyim inan dua et içini ferah tut ve yeniden dene. 16-17 de amniyosentez yaptırıp ferahlar, yoluna devam edersin. Bence tabi :)
Hayatcımmmm biraz rahatla rahatla ve rahatla benimm stres topu merakli arkadasimm :)) tabiki icinde oluyo butin hepsine bakiyorlar rahat ol merkezin cok temkinli davraniyooCanm 24 kromozomun tamamına bakacağız demiş.İçinde 13.16.18.ve21. kromozom da olmuyor mu?
Kısaca özetlersemIkizlere ne zaman kaldın CNm senin hikayeni unuttum yazarmısın..bi tane kızın var Masalın dimi sonrası mı ikizdi.. sorun neydi..
Tedavin hayırlı olsun canım,herşey gönlünce olur inşallah.Ben tüpbebeğin hele de pgtnin ne olduğunu,detayları bir drdan ziyade burda öğrendi,burda aydınlanıyorum.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Herkese merhaba ,deep ,hayat gün ,masal2010, maysa,panik li ve sayamadıgım diğer arkadaşlarım Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın,ne muradınız varsa değil muradınız hayırlıysa versin inşallah.bende düşükten sonraki tedavime pazartesi başladım 26 martta kontrol ve bir kaç gun sonrada dondurulmuş embriyoların transferi olucak kısmetse.burayı hergün okuyorum hikayelerinizi öğreniyorum aynı duyguları paylaşıyorum sevinçli haberlerle seviniyorum dualarimda sizlerde varsiniz artık.
Canim cok isabetli bi karar bi daha uzulmemek icin iyiki pgt diyorum hayirli olsun tedavinKısaca özetlersem
Bende 13,14 translokasyon varmış daha çok yeni öğrendim
1. Normal gebelik 9. Hafta kalp durması ve kürtaj
2. Normal gebelik 5 yaşında benim gibi taşıyıcı kızım var
3. İki sene hamile kalamayınca normal tüp bebek ikizler 9. Hafta kalp durması ve kürtaj
4. Bugün tedavim başladı ilk pgt denemesi olcak
amin Can'ım insallah. İlk tüp denemesine başlarken 7 yumurta görünmüştü şimdi 9 diyince Bile çok Mutlu oldum umudum arttımasal2010 Cnm hayırlı olsun, hayırlı haberle gel inşallah. Burada edilen duanın gücüne çok inanıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Allah yardimcin olsun.bende tedaviye basladim cgh onerdi dr um yumurtalara ama ben direk transfer istedim.ins seninde emeğin boşa gitmicek.Kısaca özetlersem
Bende 13,14 translokasyon varmış daha çok yeni öğrendim
1. Normal gebelik 9. Hafta kalp durması ve kürtaj
2. Normal gebelik 5 yaşında benim gibi taşıyıcı kızım var
3. İki sene hamile kalamayınca normal tüp bebek ikizler 9. Hafta kalp durması ve kürtaj
4. Bugün tedavim başladı ilk pgt denemesi olcak
Ya ben bu pgt olayını bilmiyordum bilsem ilk tüp denememde de yaptırırdım.. Kızım normal olunca Dr larda tahmin edemiyor yaşanacağı varmış ne diyelim. Şimdikine vira bismillahCanim cok isabetli bi karar bi daha uzulmemek icin iyiki pgt diyorum hayirli olsun tedavin
İyiki simdi ogrendikte yaptiriyoruz yoksa doktorlarin soyleyecegi yokYa ben bu pgt olayını bilmiyordum bilsem ilk tüp denememde de yaptırırdım.. Kızım normal olunca Dr larda tahmin edemiyor yaşanacağı varmış ne diyelim. Şimdikine vira bismillah
Hayatcımmmm biraz rahatla rahatla ve rahatla benimm stres topu merakli arkadasimm :)) tabiki icinde oluyo butin hepsine bakiyorlar rahat ol merkezin cok temkinli davraniyoo
Benim ilk normal tüp denemeden hazır 2 dondurulmuş blastokist var pgt için sayı olarak azlar. Bakılmadan da öylece transfere de gönlüm el vermedi. Gebetikçim de taze embr çalışalım deyince bu yolda buldum kendimi...Allah yardimcin olsun.bende tedaviye basladim cgh onerdi dr um yumurtalara ama ben direk transfer istedim.ins seninde emeğin boşa gitmicek.
Allah razı olsun canım.bende bazı şeyleri burda öğreniyorum.Teda
Tedavin hayırlı olsun canım,herşey gönlünce olur inşallah.Ben tüpbebeğin hele de pgtnin ne olduğunu,detayları bir drdan ziyade burda öğrendi,burda aydınlanıyorum.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Hazırda iki tane olan embriyolara neden havuz sistemiyle tekrar toplama yapıp sayıyı çoğaltıp hepsine p g t yapmıyorlar da sıfırdan başlatıp yapmak istiyorlar..sonuçta dondurulmuş olanlara da test yapmak gerek.yumurta azsa ilave yi öner neden insanı tekrar yoruyosun ey genetikci......bilemiyorum Ben böyle düşünüyorum.B
Benim ilk normal tüp denemeden hazır 2 dondurulmuş blastokist var pgt için sayı olarak azlar. Bakılmadan da öylece transfere de gönlüm el vermedi. Gebetikçim de taze embr çalışalım deyince bu yolda buldum kendimi...
Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah
Ayy canımsın ya saol o zaman bu saydıklarına da bakılıyor.İnan ki ben şimdi sana yazacaktım yorumunu gördüm.Bizim genetik rahatsızlığımız var,risk %25 olmasına rağmen drumuz doğal deneyin bence demişti ki sizde böyle bir sorun da yok anladığım kadarıyla.
Evet canim bizde sorun yok ama yinede pgt denicem kararliyimAyy canımsın ya saol o zaman bu saydıklarına da bakılıyor.İnan ki ben şimdi sana yazacaktım yorumunu gördüm.Bizim genetik rahatsızlığımız var,risk %25 olmasına rağmen drumuz doğal deneyin bence demişti ki sizde böyle bir sorun da yok anladığım kadarıyla.
Hazırda iki tane olan embriyolara neden havuz sistemiyle tekrar toplama yapıp sayıyı çoğaltıp hepsine p g t yapmıyorlar da sıfırdan başlatıp yapmak istiyorlar..sonuçta dondurulmuş olanlara da test yapmak gerek.yumurta azsa ilave yi öner neden insanı tekrar yoruyosun ey genetikci......bilemiyorum Ben böyle düşünüyorum.
madem tüp olacak bence de pgt olmalı.. doğru yoldasın arkadaşım.. :) arkandayızEvet canim bizde sorun yok ama yinede pgt denicem kararliyim
İyi edersin bence de.Ben de pgt denicem Allah korusun bir iki denememe rağmen tutmazsa doğal denerim.Hayırlısı inşallah..Evet canim bizde sorun yok ama yinede pgt denicem kararliyim
amin cnaım inşallahhayırlı cumalar arkadaşlar, Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul etsin hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın gönlümüzün muradını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?