- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.341
O zaman taze yapmak tabiki daha mantıklı daha doğru,Allah yardımcın olsun canım ınş emeklerinin karşılığını alacaksın..ben aslında dondurulmuşlar için yola çıktım bu ay ama şöyle oldu, benimkiler 6. gün embriyosu, 6. günleri dolarsa tutunma yetilerini kaybediyorlarmış. onları çözüp hücre alıp tekrar dondurmaları gerekiyormuş. bu dondur-çözdür işleminde ölebiliyor da embriyolar. 7. gün transfer edilirlerse de dış zar kayboluyormuş..
sonra maaliyet olarak da 2 tane embriyonun bu işlemi + transsferi toplamda 5,500 lirayı buluyordu. genetikçimde rakam bu kadar yüksekken gel taze ve daha çok embriyodan çalışalım dedi, kaç tane bebek oluşursada toplamda aynı paradan pgtsini yapıcam dedi.. ister 2 ister 8 olsun deyince mantıklı geldi. böyle yani
nineler gibiyim birsürü ilaç kullanıyorum. sabah öğle akşam iğneler jeller :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. inşallah canım hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşalım bir an önce inşallahŞayet hamile kalırsam devam edicem ikisine de hem hele hem estrofeme
Canim biraz acarmisin bebeginiz dogdumu ptgli miydi ne oldu sorunmu varArkadaşlar ara ara yazabiliyorum umarım herkes iyidir gebelerimiz keyiflidir vakit bulup eskiyi okuyamadım .Bugun bebeğimizin genetik sonucunu aldık sonuç 46xx anomali yoktur diyor bir önceki benek anomalili idi anlamadığım bunun nedeni ne iğne ilaç tüm tedbirler alındı kafam çok karışık doktor ile görüşme fırsatı bulamadım
Clexan ve crinone jel bende kullanmistim daha önce ve bu transferde de bunları verir diye düşünüyorum ama rahim kalınlaştırıcı için estrofem hiç kullanmadım bana hep climara fort verdi göbek bandı.birde pruluton depot iğneyi en fazla iki kere kullandirdi insanlar nerdeyse hergün vuruluyor, bunlar tutunmayı ve düşmeme sini sağlıyorsa dr um bana bunları neden hiç vermiyo kafamı karistiriyo bu durum.ben şimdi her gün 1 progestan iğne kalçadan, 1 clexan göbekten , 1 crinone jel , 1 folbiol,6 estrofem,1 coraspin , 1 elevit (vitamin).. kullanıyorum. senin o kullanacağın iğne neymiş acaba canım. ben bunlara inşallah hamilelik devam ederse 3 aylık oluncaya kadar devam edecekmişim. sonrasında azalacak sanırım
Tatlim baska ilaclar veriyordur muadili olabilir. Her doktorun tedavi yontemi farkli ve farkli ilaclar veriyorlar. Doktorun kim bu arada bi konus istersen ama doktorlara boyle seyler soylenmiyor kiClexan ve crinone jel bende kullanmistim daha önce ve bu transferde de bunları verir diye düşünüyorum ama rahim kalınlaştırıcı için estrofem hiç kullanmadım bana hep climara fort verdi göbek bandı.birde pruluton depot iğneyi en fazla iki kere kullandirdi insanlar nerdeyse hergün vuruluyor, bunlar tutunmayı ve düşmeme sini sağlıyorsa dr um bana bunları neden hiç vermiyo kafamı karistiriyo bu durum.
Climara fort estrofem eşdeğer sanırım net ten de bakınca anladim.birçok dr hastasına e strofemi veriyor neden bana hiç vermedi onu merak ettim.bahçecide tedavi görüyorum dr ma sorsam neden diye ben öyle uygun gördüm sen bunları düşünme der kesinTatlim baska ilaclar veriyordur muadili olabilir. Her doktorun tedavi yontemi farkli ve farkli ilaclar veriyorlar. Doktorun kim bu arada bi konus istersen ama doktorlara boyle seyler soylenmiyor ki
İki dusuk yaptim bi cocugum var
hayırlı cumalar arkadaşlar, Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul etsin hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın gönlümüzün muradını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?