Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende öleyimya canım bi şekilde vücut bebeği kabul etmiyor

Hemen hamile kalıp sağlıklı bebek doğuranlar ne büyük nimetin sahibiler aslında .. Ama farkında değiller istanbul 40 Yaşında olan arkadaşın hiç deneme yapmamış mı şimdiye kadar maşallah hemen hamile kalmış .. Ilaçlar mı iyi geldi acaba ..bende geçen akrabamla konuşuyorum tüp yaptığımı biliyor .. Işte dedim stresi bitmicek hamile kalmayla da kese var önümüzde kalp atışı var fln dedim Gülüyor bunlar tatlı heyacan diye anlamıyorlar bizi.. Kendisinin oğlu var kız istiyormuş adetin on ikinci günü kız oluyormuş duydun mu böyle birşey diyor kız olması için günleri araştırıyor .. Bende ince hesaplar yapma sağlıklı evlat olsun dedim istediğin zaman tutmaz ki dedim.. Kasap et derdinde kedi can derdinde

Ahh ahh kimse bizi anlamiyor iste maalesef. Insanin basina bisi gelmeden anlasilmiyor hic bir dert. Gulup gececegiz iste her zaman olmuyor ama idare etmemiz lazim boyle insanlari

Aynen öyle Cnm, millet kız erkek derdine düşmüş biz sağlıklı olacak mı işte hayat. panikli
Arkadaşım 2 kere dış gebelik geçirmiş. 2 defada aşılama yapmış sonra bırakmış. Çok uzun zamandır korunmama dışında bişey yapmamış. Baya gaz verince Dr gitti ve ne ilaç vermişlerse hamile kaldı valla. Ama çok korkuyor dış gebelik va olcak diye. Onada dua edelim .

Allah razi olsun canm insallah allahim hepimizn de kucaklarini saglikli bebeklerle doldursun

Bana da yardımcı olur musunuz. Miyom tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi. 2 ay sonra tedaviye baslicam. Rahimde 1.5 cm miyom var. Bi de Pgt ücreti ne kadar.

Bana da yardımcı olur musunuz. Miyom tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi. 2 ay sonra tedaviye baslicam. Rahimde 1.5 cm miyom var. Bi de Pgt ücreti ne kadar.
Selam fiyatlar yapılan yere göre değişim gösteriyor. Ama benim 24 pgt yani 5. Gün ve ayrıntılı pgt idi. 3 tane ve dondurma dahil 5.650 tl ödedim. Diğer yerler Hakkı'nda pek bilgim yok .

Canım sulu usgde üç cme yakın myom göründü.Doktorum gebeliğine engel değil dedi.

Cnm ne için pgt önerdiler bana yapıldı sıkıntılı çıktı tedavim iptal oldu kendini anlatırmısın

Cnm normal yollarla benimde 5 gebeliğim oldu benimde o şekilde oldu Hsg çektirip bir baktırsın zaten onda çıkar bişey çıkmıyorsa benim gibi pgt li tüp bebek yaptıracak en son çare üzülmesin zor ama yapacak bişey yok

Bazen duyuyorum ki biri hamile kalmış sonra bi daha duyuyorum doğurmuş.. Kimi diyor ki "ay ben çabuk hamile kalıyorum doğum tarihi şu ay olsun diye bekliyorum"... Ve bir sürü örnek, Nasıl imreniyorum anlatamam ama Rabbimin bir bildiği var.. Kaybettiğimiz Melek'lerimiz bizi Cennetin kapısında bekleyecek, belki de sırf onlar bize şefaatçi olacağı içindir Cennete Nail olucaz (amin)

Kızım benim en büyük hediyem.. Hepimiz hediyelerimizi alalım inşallah.

Şimdiki kararım normal deneme, eğer gene sıkıntı olursa son bir pgt denemesi, öyle defalarca uğraşmaya gücüm ve param yok. Allah Masalıma uzun ömür versin.. Rabbim olmayanlara da bu duyguyu tattırsın inşallah..

Merhaba canım aynı durumdayız.hayırlısı olur inşallah.dua etmekten başka çaremiz yok.senindemi donduruldu? Nerde yaptırdın?

Merhaba canım.hamilesin ne güzel. Yazdıklarını okudum.sende bizler gibi sıkıntı çekmişsin.ama sonucu yaşadıklarını unutturmuştur.kaç tane verdiler?

Deep sen kontrole ne zaman gideceksin bir daha .. Nasıl geçiyor senin bulantın fln varmı ya da ağrın fln.. Bende bulantı fln yok sadece ara ara karın ağrısı gibi gezip gidiyo..sen çalışıyordun değil mi .. Transferden sonra ne zaman işe başladın .. Ben öncekinde pek dikkat etmedim .. Şimdi pek evden çıkmıyorum ev işi Yapmıyorum .. Eşimde istemiyor yapma diye .. Ama sıkıldım haa :)alışkın olmayınca ne zamana kadar böyle olucak:) tozun içinde oturdum kaldım evde hee:)

Canim benim kontrol sali aksami insallah heyecanla bekliyorum. Sabah bulantim var azcik bir haftadir bi de midem yanio ara ara. Ben calisiyorum canim evet. Transferden sonra 3 gun evde dinlendim sonrasinda ise gittim hep orada da dikkat ettim tabi masa basi isim biraz stresli gerci ama agir is degil en azindan. Ben de ev isi hic yapmiyorum gundelige gelen biri vardi bana zaten hala ona devam ediyorum tabi ne olursa olsun istedigim gibi tertemiz olmuyor arkasindan geciyordum bi kere daha ben ama artik onu yapamiyorum oldugu kadar diyorum simdi. Evin tozu bana acayip batiyor ama iste yapacak bisi yok

Ben evde olunca ev gözümün önünde bazen sinirden ağlıyorum elimde olmayarak .. Sonra düşünüyorum ben napıyorum Allah korusun bebeği çok Aradım diyorum .. böyle yaparsam Allah iyi demez deyip psikolojimi bozuyorum .. Aman evde durmak bana yaramıyor.. Allah beterinden korusun bugünlerde geçer inşallah hayırlısıyla..Salı Gününe az kaldı ne güzel.. Ama hem heyacan hem korku bi arada.. Sen kaç haftalık oldun şimdi .. Benimde bulanır heralde midem :)sabah kendimi inceliyom psikopata bağladım hiç belirti olmayınca midem bulansın istiyorum :)))

Ayy evet az kaldi korkuyorum heecandan cok korku var icimde sanirim. Insallah hersey yolundadir canim yaa dua et bana lutfen. Bugun 8 haftayi tam doldurdum :) buyumeye devam eder insallah bebegim. Dusunme sen de hic evi falan hic biseyi dusunme bosver amannn nolcak ki :) en kotu evi bok goturur esine soyle supuruversin evi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…