- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.701
bende öleyimya canım bi şekilde vücut bebeği kabul etmiyorGünaydın kızceler , dün akşamdan bir arkadaşımdan kötü haber aldım. 3. Hamileliği ve 7. Haftayı geçemiyor. Tüm genetik testleri temiz, pıhtılaşma yok, kromozom sorunu yok. Neden böyle oluyor anlayamıyoruz.
Kız berbat durumda tabi. Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
Hemen hamile kalıp pat diye doğuranlar ne şanslıymış meğerse
bende öleyimya canım bi şekilde vücut bebeği kabul etmiyor
Allah sabır versin ne diyim canım aklım almıyo benimdeAynı durumda Cnm şuanda arkadaşım. Ben inanıyorum ama ya eninde sonunda bebeklerimiz olacak.
Ahh ahh kimse bizi anlamiyor iste maalesef. Insanin basina bisi gelmeden anlasilmiyor hic bir dert. Gulup gececegiz iste her zaman olmuyor ama idare etmemiz lazim boyle insanlariHemen hamile kalıp sağlıklı bebek doğuranlar ne büyük nimetin sahibiler aslında .. Ama farkında değiller istanbul 40 Yaşında olan arkadaşın hiç deneme yapmamış mı şimdiye kadar maşallah hemen hamile kalmış .. Ilaçlar mı iyi geldi acaba ..bende geçen akrabamla konuşuyorum tüp yaptığımı biliyor .. Işte dedim stresi bitmicek hamile kalmayla da kese var önümüzde kalp atışı var fln dedim Gülüyor bunlar tatlı heyacan diyeanlamıyorlar bizi.. Kendisinin oğlu var kız istiyormuş adetin on ikinci günü kız oluyormuş duydun mu böyle birşey diyor kız olması için günleri araştırıyor .. Bende ince hesaplar yapma sağlıklı evlat olsun dedim istediğin zaman tutmaz ki dedim.. Kasap et derdinde kedi can derdinde
Allah razi olsun canm insallah allahim hepimizn de kucaklarini saglikli bebeklerle doldursunAnladım canım bu ilaçlar bizim kimyamızı bozdu bi an önce normale dönüp tedavimize devam ederiz inşallah
maşallah sende 18.haftana gelmişsin hareketlerini hissediyorsundur artık Rabbim tamamına erdirsin tüm tedavi olan arkadaşların tedavileri en güzel en sorunsuz şekilde devam etsin hayırlısıyla bebeklerini kucağına alsınlar inşallah
Selam fiyatlar yapılan yere göre değişim gösteriyor. Ama benim 24 pgt yani 5. Gün ve ayrıntılı pgt idi. 3 tane ve dondurma dahil 5.650 tl ödedim. Diğer yerler Hakkı'nda pek bilgim yok .Bana da yardımcı olur musunuz. Miyom tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi. 2 ay sonra tedaviye baslicam. Rahimde 1.5 cm miyom var. Bi de Pgt ücreti ne kadar.
Canım sulu usgde üç cme yakın myom göründü.Doktorum gebeliğine engel değil dedi.Bana da yardımcı olur musunuz. Miyom tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi. 2 ay sonra tedaviye baslicam. Rahimde 1.5 cm miyom var. Bi de Pgt ücreti ne kadar.
Cnm ne için pgt önerdiler bana yapıldı sıkıntılı çıktı tedavim iptal oldu kendini anlatırmısınArkaşlar merhaba, 3 tane embriyoma 5. Gün pgt'si yapıldı 1 tanesi testi geçmiş.
5. Gün pgt'si yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi? Aranızda tek embriyo ile hamile kalanlar var mı? Tüp bebek serüveninde denemediğimiz şey kalmadı. En son bunu da denedik. Her sonuç geleceğinde yüreğim ağzımda bekliyorum. Artık çok sıkıldım. Kendim ve bu uğurda savaş verenler için dua ediyorum.
Lütfen deneyim ve güzel haberlerinizi paylaşın, ihtiyacım var
Cnm normal yollarla benimde 5 gebeliğim oldu benimde o şekilde oldu Hsg çektirip bir baktırsın zaten onda çıkar bişey çıkmıyorsa benim gibi pgt li tüp bebek yaptıracak en son çare üzülmesin zor ama yapacak bişey yokSağolun kızlar şuan ulaşamıyorum, eşi aradı beni. Sanırım baya kötü bende hamileyim şimdi belki beni görmek istemeyebilir. Biraz toparlasın burada öğrendiklerimle ona yardımcı olmaya çalışıcam.
Bir diğer taraftandan iş yerinde 40 yaşında olup 10 senedir bebeği olmayan bir arladaşım vardı, onu öyle bir gaza getirdim ki tüp bebeğe başlaması için sonunda 2 hafta önce Dr a gitti. Bi kaç ilaç falan vermiş Dr bu ay doğal dene bi dahaki ay tüpe başlıyoruz demiş. Dün akşam oda aradı hamile kalmış. Nasıl ağlıyor.
2 arkadaşımda ağlıyor, biri mutluluktan, biri üzüntüden.
Hayat çok garip.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bana da yardımcı olur musunuz. Miyom tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi. 2 ay sonra tedaviye baslicam. Rahimde 1.5 cm miyom var. Bi de Pgt ücreti ne kadar.[/QUOTE
Sanırım etkiliyor, ama büyüklüğü önemli diye biliyorum
Merhaba canım aynı durumdayız.hayırlısı olur inşallah.dua etmekten başka çaremiz yok.senindemi donduruldu? Nerde yaptırdın?Günaydın benim 3. Denemem 1. Yurt dışında kimyasal gibi bir şey oldu 2. Tuttu 6. Haftada düştü 3. Yani bu defa pgt önerdi doktorum 1. Tane sağlam var. Stres çok ya herkes rahat ol dese de bi işe yaramıyor. Her telefon Çalışında, test sonucunda yüreğim ağzımda yaşıyorum. Bi de çözünürken derdimiz var. Bi rahatlatamadık.
Merhaba canım.hamilesin ne güzel. Yazdıklarını okudum.sende bizler gibi sıkıntı çekmişsin.ama sonucu yaşadıklarını unutturmuştur.kaç tane verdiler?Ben de 8 haftalikken kalbi duran bebegimden sonra suphelendim ve genetik test yaptirdim ve kromozom bozuklugu cikti bende translokasyin var. boylelikle pgt yle tanistim ve kasim ayinda ilk dr gorusmemi yaptim aslinda hic umudum yoktu doktor ve esimin israrlariyla girdim bu yola. Sonra kasimdan araliga kadar yapilmasi gereken tum testleri yaptirdim dosyami toparladim. Aralikta yumurta toplama islemi icin ilac kullanmaya basladim aralik sonuna dogru toplama islemi gerceklesti 49 yumurta toplandi sonra 38 i dollendi ertesi gun 29 tane kaldi ve kalitesizler elendi 19 a dustu 19 taneyi dondurdular . Rahim dinlensin diye diger adetimi beklemeye basladik iyi ki de beklemisiz ohhs oldum cunku cook sukur gecti o gunler cok fenaydi nefes alamiyordum neyse. Sonra adetim geldi ve transfer icin ilaclara basladik kontroller rahim kalinligi falan derken transfere rahmim hazirlandi ama embriyolar daha pgt ye gitmemisti. Cuma gunu dediler ki ptesi pgt ye gonderecegiz sali cikar sonuc carsamba da temiz embriyo varsa transfer olur . Ptesi gecesi bile sonuc cikabilir dediler. Sonra donduruuslar cozuldu 16 tane kalmis 3. Gun embriyosu. Makinadan ciksin diye bekledim ptesi gecesi arayabirler diye uyuyamadim sali oldu arayan yok sali gecesi oldu arayan yok ben ariyorum daha cikmadi diyor embriyolog . Carsamba gunu sabah bekliyorum artik embriyologla konusuyorum henuz cikmadi ama transfer olcak gibi gelin siz oglen 1 de merkeze dio. Ben de isyerindeyin ve kimse bilmiyor nasil cikacagim onceden haber verseniz falan diyorum. Ne stresler yaa allahim. Neyse cok uzattim saat 11 de haber geldi temiz embriyon var gel hemen trasnfer gerceklesecek diye. Ve iki saat sonra transferim gerceklesti . Cok sukur de tuttu
Canim benim kontrol sali aksami insallah heyecanla bekliyorum. Sabah bulantim var azcik bir haftadir bi de midem yanio ara ara. Ben calisiyorum canim evet. Transferden sonra 3 gun evde dinlendim sonrasinda ise gittim hep orada da dikkat ettim tabi masa basi isim biraz stresli gerci ama agir is degil en azindan. Ben de ev isi hic yapmiyorum gundelige gelen biri vardi bana zaten hala ona devam ediyorum tabi ne olursa olsun istedigim gibi tertemiz olmuyor arkasindan geciyordum bi kere daha ben ama artik onu yapamiyorum oldugu kadar diyorum simdi. Evin tozu bana acayip batiyor ama iste yapacak bisi yokDeep sen kontrole ne zaman gideceksin bir daha .. Nasıl geçiyor senin bulantın fln varmı ya da ağrın fln.. Bende bulantı fln yok sadece ara ara karın ağrısı gibi gezip gidiyo..sen çalışıyordun değil mi .. Transferden sonra ne zaman işe başladın .. Ben öncekinde pek dikkat etmedim .. Şimdi pek evden çıkmıyorum ev işi Yapmıyorum .. Eşimde istemiyor yapma diye .. Ama sıkıldım haa :)alışkın olmayınca ne zamana kadar böyle olucak:) tozun içinde oturdum kaldım evde hee:)
Ayy evet az kaldi korkuyorum heecandan cok korku var icimde sanirim. Insallah hersey yolundadir canim yaa dua et bana lutfen. Bugun 8 haftayi tam doldurdum :) buyumeye devam eder insallah bebegim. Dusunme sen de hic evi falan hic biseyi dusunme bosver amannn nolcak ki :) en kotu evi bok goturur esine soyle supuruversin evi :)Ben evde olunca ev gözümün önünde bazen sinirden ağlıyorum elimde olmayarak .. Sonra düşünüyorum ben napıyorum Allah korusun bebeği çok Aradım diyorum .. böyle yaparsam Allah iyi demez deyip psikolojimi bozuyorum .. Aman evde durmak bana yaramıyor.. Allah beterinden korusun bugünlerde geçer inşallah hayırlısıyla..Salı Gününe az kaldı ne güzel.. Ama hem heyacan hem korku bi arada.. Sen kaç haftalık oldun şimdi .. Benimde bulanır heralde midem :)sabah kendimi inceliyom psikopata bağladım hiç belirti olmayınca midem bulansın istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?