Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eastnbull panik li deep zeynep maysaa kocisim ,
kızlar sevgili anneler ve anne adayları ,yarın öğlen (tam saati belli olmamakla birlikte) transfere giricem çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin.

Cnm benim Allah yar ve yardımcın olsun. Ömürlü sağlıklı hayırlısı ile sonlanacak bir hamileliğin olsun inşallah. Dualarım kendim dahil tüm çırpınan anne adayları için. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Aa kis hicmi duymadin hadisi serif efendimizin direk emrettigi
miracta efendimiz hangi melege rastlasa efendimize hacamata devam et ummetinede emret buyurdular
hacamat deri altindaki pis kani kupa ila aldirmak

Yok Cnm Nasıl yapıldığını bilmiyorum onu sordum yani ağrılımı oluyo tam işlem Nasıl yapılıyo falan

[QUOTEnbull, post: 45801604, member: 386067"]Tamam Cnm, Amin inşallah ya . Sonrada toparla hemen tekrar pgt tüp dene.[/QUOTE
benmi bilmem dusunmem lazim :)

Çok teşekkür ederim ,ınş hepimizin yavruları sağlıklı olsun hepimiz için hayirlisi

Annemn de oyle dzlerin dedigin gbi yirurken bisey yokta .oturup kalkarkenken ilk.ve merdvn cikarken yaslilar gibi iki bukl oluyor cok aci cekiyor.kan hastalgi cikti.1 seneyi gecik kortzon kullndi.doktor onn etkleri olablr dedi .yuruyus bol bol dyor.ama tam olarak gecmedi canm.duzenli yapmadgi icn sporu tabi.sen yururkn de aciyormu avryormu dedgm gbi mi yoksa oturp kalkarknmi sadece

Oturup kalkarken hizli yuruyemiyorum yavas yavas aciliyo
Yururken bisey yokda
ne kan hastaligi cikti canim

Bence hemotoljiye gt canm.otoimmun anemisi var..ilk baslarda dzlernde sknti vardi oda ortapedye gtti ve kullndgi ilaclarla kotu oldu acile gtttik.doktorlar gelip gdp kan aldi kan grubu cikmiyor bir turlu kani bozuk dediler.hemotljiye sevk ettiler.1 ay boyunca kan grubu cikmadi ve hastaydi.snra kortznlarla iyilesti.hala doktoru takip ediyor omur boyu takip edilecek.ama dzlerndeki durum oyle devam edyor.benm kromzm bozklugu annmden gecms ondada ayni durum var ama annemn haberi yok
ondaki tum hastalklar bendede varmi dye dusunuyorum.bnde bi ara kontrol ettrmk istyorum

anladım canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte
fakat benimki iltihaplı romatizma yani kanla pek ilgisi yok olsaydı bile çıkardı çünkü 4 ay önceye kadar hiç duymadığım kan testleri yaptırdım çle bişey hiç duymadım
üç ay önce kürtaj oldum sonrasında uyuşmazlık için kan aldılar hem kan gurubuma bakmak için hem iğnenin dozunu ayarlamak içinmiş ondada sorun çikmadı
bide benim kromozomlarda sıkıntı yok canım dr eşindede yok dedi bizim embriyo oluşurken bozukluk çıkıyo sadece

Anladm canm evet sennki farkliymis..sende tez vakitte iyilesrsn umarm kuzum.

günaydıınn meleklerrrr.... ve melek anneleriiii .... ve melek anne adaylarııı.....

haftasonu temizlik, çocuk, koca , gezmeler derken size yazamadım :) ama güzel haberler var görüyorum kiii, herkes için hayırlısı olsun inşallah..

Eastnbull panik li deep zeynep maysaa kocisim ,
kızlar sevgili anneler ve anne adayları ,yarın öğlen (tam saati belli olmamakla birlikte) transfere giricem çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim hayirli eylesin hayırsızsa bile hayra cevirsin versin kucagina bebek sana sımsıkı tutunsun bebegin insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…