- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.721
Aynen bende ole dusunuyordum ki ben cok hareketli evde tekbir toza tahammul edemeyen biriyim bi kac ay elime toz bezi bile almadim annem yapiyordu hep ama eline supurgeyi viladayi almafan temiz hissedemiyordumBen evde olunca ev gözümün önünde bazen sinirden ağlıyorum elimde olmayarak .. Sonra düşünüyorum ben napıyorum Allah korusun bebeği çok Aradım diyorum .. böyle yaparsam Allah iyi demez deyip psikolojimi bozuyorum .. Aman evde durmak bana yaramıyor.. Allah beterinden korusun bugünlerde geçer inşallah hayırlısıyla..Salı Gününe az kaldı ne güzel.. Ama hem heyacan hem korku bi arada.. Sen kaç haftalık oldun şimdi .. Benimde bulanır heralde midem :)sabah kendimi inceliyom psikopata bağladım hiç belirti olmayınca midem bulansın istiyorum :)))
Ne desem bos canim cunku bende yasadim normal yasantin en az bebek kadar onemli bu belki ikimiz icin gecerli belki diger kizlar boyle dusunmuyorAy evet ya Zeynep bende iki güne bir süpürge tutulacak ve toz alınacak heryer istediğim gibi olacak bir tek ben böyle düşünmüyormuşum..kendimde rahat değilim böyle düşünmekten salıver ucunu diyom .. Eşim süpürüyo daa Toz fln almasını ne bilecek adam tuvalet banyo Hesabı.. Dediğin gibi kendim yapmayınca da zaten iyi temizlenmemiş gibi hissediyorum ..eşimde kızıyor niye böyle yapıyorsun bebeğe bişey olsa daha mı iyi evin temiz olsun hadi diyor .. Bende ikiside iyi olsun diyom :) adama da Kafayı yedirecem ..Allah nasip ederde biraz büyürse bebek Yaparım ya inşallah yavaş yavaş
kullandim canim yapilabilecek hersey yapildiZeynep sen son gebeliğinde claksan kullanmışmıydın kaçıncı haftada düşük olmuştu
Bilmiyorumki canim artik sıkıldım doktora gitmekten insallah careyi hacamatta bulurumZeynep sen diyordun ya canım Dr a gitmedim sadece Romatizmal bi hastalığım olduğunu biliyorum ama pek bilmiyorum demiştin yoksa senin lupus mu ki ay .. Bak onda da şişlikler fln oluyormuş CNm .. Bende hiç biri yok bu dediklerin .. Şişlik Ağrı fln yapıyormuş .. Ve direk düşük yapıyormuş..sen bi romatizmale gitsen canım .. Ayrıntılı öğrensen.. Claksan iğne kullanacaksın demişti Dr hamilelikte ama Allah yüzünüze baksın inşallah olur gibisinden konuştu..olabilirde olabilirde gibisinden
Zeynep Gözünü seveyim bi Dr a git o zaman canım vallahi bak belkide sebebi budur yaa..peki ayak bileklerinde şişme fln oluyormu arada Ateş'in çıkıyor mu ben kaç aydır başımdan bişeyler geçince hep araştırdım canım sende bak bi burdan lutus diye araştır kendinde bişeyler var mı .. Ama ben bi Romatizmal Dr una gitmeni çok istiyorum canım .. Direk düşük diyor Dr a diyorum bizim sebep başka genetik ondan düştü diyorum bunda da olabilir dedi canım kısa zamanda bi git oldu mu .. Haklısın artık bıktık Dr dan Allah başka hastalık vermesin..ama en azından sebebini bulmuş olursunuz ..kaçlık iğne kullanıyordun .. Ayrıca bu rahatsızlık varsa bi hap kullanıyorsun Ömür boyu Dr bana verdi bir daha ki tahilile kadar seni tehlikeye atamam dedi hamilelikte zararı yok dedi ama ben içmiyorum .. Bu tahlil üç ay arayla yapılıyormuş ikinciside yüksek çıkarsa var demekmiş canım .. Şuan bende olup olmadığı belli değil ..Bilmiyorumki canim artik sıkıldım doktora gitmekten insallah careyi hacamatta bulurum
Ben iki yil once gittim emar cekildi dr dizde sivi azalmasi var dedi o zamanlar agri fazla degildi kortizon kullaninca cok fena oldu
Bi bakiyim o zamanCanım lutus değil lupus
Bilmiyorumki canim artik sıkıldım doktora gitmekten insallah careyi hacamatta bulurum
Ben iki yil once gittim emar cekildi dr dizde sivi azalmasi var dedi o zamanlar agri fazla degildi kortizon kullaninca cok fena oldu
bende yaptırdım bir yıl olmamıştır eşime de ypıldı sırtımdan ve bacaklarımdan yaptırdım pis pis kan aktı hatta eşime de yapıldı o sigara kullandığı için ondan çıkanlar köpüklüydü :)) yalnız yediklerine dikkat edersen daha şifalı olurmuş internetten okuyabilirsin bir de aç karına yaptırma benim biraz başım döndü tansiyonum düştü sonuna doğru Allahım şifa versinYarın hacamat yaptiricam inşallah kislar aranizda yaptiran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?